A sad adio !

Locked
novel

Post by novel »

Ja sam bio tamo gdje ti sigurno nisi dok nisam uvidio da je Alljina prica big farsa i da je isto govno kao Njofra i Slobo.
i sta si ti napustio Alijine jedinice i otisao da oslobodis Srebrenicu :x :oops:

koliko znam u Tuzli niko ni9je srusio pravoslavnu crkvu????nisu za istog kosa izvini 8-)
trag

Post by trag »

Fair Life wrote:Bez svadje izmedju pripadnika konstitutivnih naroda Bosne i Hercegovine...
http://www.bhdani.com/arhiva/157/t1572.htm wrote:- "Boricemo se dok ne oslobodimo sve opstine sa vecinskim bosnjacko-muslimanskim stanovnistvom po popisu iz 1991."
A.I. time direktno krsi Ustav republike BiH na koji je svojevremeno polozio zakletvu. KZ BiH sankcionira kao tesko krivicno djelo sve one postupke i radnje koje ugrozavavaju suverenitet i cjelovitost drzave, RBiH. A.I. upravo to cini, iscrtavajuci zajedno sa Karadzicem i Bobanom granice novih triju drzava na teritoriji suverene RBiH, ciji je on, kojeg li paradoksa, Predsjednik Predsjednistva.
Durex ovo od Fair Life ti je bas lijepo dostavljeno.Ako zelis jos od vrhovnog vodje ABIH (armije svih naroda i narodnosti :lol:) rado cu ti dostaviti.
ABIH je protjerala na tisuce ljudi iz Srednje Bosne, pocinila bezbroj zlocina, 99% boraca su bili muslimani, mudzahedini i placenici iz Islamskih zemalja i time je izjednacena u potpunosti sa ostale dvije vojske HVO i SV koje su cinile isto.
Svidjalo se to tvome malome jebeno smrdljivom mozgu ili ne je tvoja stvar.
I taj kondom navucen preko usta, pa bio on i Durex :lol:, nije dovoljan da zastiti ovaj forum od seljackog vonja.
I jebem ti se usta kada ti je svaka druga peta recenica jebem ti mater.
Pa jebem ti mater smrdljivu seljacino. :D
trag

Post by trag »

novel wrote:
Ja sam bio tamo gdje ti sigurno nisi dok nisam uvidio da je Alljina prica big farsa i da je isto govno kao Njofra i Slobo.
i sta si ti napustio Alijine jedinice i otisao da oslobodis Srebrenicu :x :oops:

koliko znam u Tuzli niko ni9je srusio pravoslavnu crkvu????nisu za istog kosa izvini 8-)
Ali su zato po Srednjoj Bosni ubijali franjevce, svecenike, maskarirali civile i protjerivali sav nemuslimanski kao sto su radile ostale dvije vojske pod svojim teritorijem HVO i SV.
DUREX

Post by DUREX »

Ja koliko znam,a znam dobro,u Sarajevu niko nije smio ni pomisliti da srusi neku od crkava...pravoslavnih ili katolickih,nebitno...niti je iko pomislio d isto ucini...a kako su prolazile dzamije u hrvatskim i srpskim podrucjima ,zna se....I u gradovima i u selima.....

U mojoj ulici u Sarajevu sastav stanovnistva je bio 50-50 % Bosnjaka i Srba i niti je te Srbe ko dirao ,niti je ko ,hvala Bogu,ubijen i svi su dijelili istu sudbinu...Ne pravdam Kazane niti maltretiranja nad Srbima koje su pojedini idioti vrsili ali to je minorno u odnosu kako se prema Bosnjacima ponasalo u RS-u i HB....Kako su prosli muslimani i Mostaru i Banja Luci,zna se....dobro se zna!!!

Prebrojite masovne grobnice,prebrojite logore,iako ovdje odvratno zvuci ova rijec "prebrojite" jer se nesreca i tuga bilo kojeg naroda ne da brojati...Ali eto ako cemo da se bavimo tim stvarima,uzmite cifre u obzir pa cemo da vidim ko je i kako je vodio ovaj rat...

Ja kazem da su i Hrvati i Srbi protjerivani iz pojedinih podrucja,narocito tamo gddje je SDA balijski-nacizam bio potpuno izrazen,ali izjednacavati zaracene strane u ratu u Bosni moze samo onaj ko nema muda da prizna sta se desilo i onaj koji odobrava isto,ali nema muda da bar bude to sto jeste

PS Obratite paznju...mali se provincijalac bez muda opet gica nozicama :lol: :lol:
novel

Post by novel »

Ali su zato po Srednjoj Bosni ubijali franjevce, svecenike, maskarirali civile i protjerivali sav nemuslimanski kao sto su radile ostale dvije vojske pod svojim teritorijem HVO i SV.
STA KAZE HAG NA TO SVE????????????? sipak druze :D
trag

Post by trag »

novel wrote:
Ima generala svih vojsci u Hagu.Zar ne? :D
Fair Life

Post by Fair Life »

novel wrote:
Image
Fair Life

Post by Fair Life »

Minnela wrote:Dragi moderatori,mislim da je adio zasluzio i trag ..Izjednacavanje sve tri strane znamo vrlo dobro kakvi "ljudi" rade.... :roll:
Image
DUREX

Post by DUREX »

Vidim da se i Fair life upire iz petnih zila da pomogne drugu/istomisljeniku u nevolji...To je za svaku pohvalu :)
novel

Post by novel »

trag wrote:
novel wrote:
Ima generala svih vojsci u Hagu.Zar ne? :D
kako stojis sa matematikom :D :oops: da ih saberemo oduzmemo i to :oops: :D
Fair Life

Post by Fair Life »

Minnela wrote:Dragi moderatori,mislim da je adio zasluzio i trag ..Izjednacavanje sve tri strane znamo vrlo dobro kakvi "ljudi" rade.... :roll:
Image
pola_cilo

Post by pola_cilo »

trag wrote:
novel wrote:

Ti pricas srpskohrvatski kako rece pa si se malo zabunio / nego mi reci od ovih rijeci ( ustrojba i stovaoci ) koja je srpska a koja hrvatska ? Ti si vrlo vrlo zao i opasan .Tudjamn i Milosevic i njihove svite su se sastali 47 puta po svedocenju Mesica .Tema je bila podjela Bosne .To znaci agresija , dvostruka , unistenje Bosnjaka.Nista se nije desavalo u isto vrijeme.Hercegovina je izgorila , prvo Prozor , pa Stolac , pa Pocetelj , pa Capljina pa Mostar , pa ....sve su dzamije srusene zabodeni krizevi , svi su Bosnjaci protjerani , ubijani utamniceni , prosli Dretelj , Heliodrom ....Srednja Bosna je takodje isprovocirana ( Pokolji i masakri u Ahmicima i Stuponom Dolu ) da se malo i muslimani mrdnu i posalju nam Hrvate u Hercegovinu jer ih tamo cekaju kuce i nova drzava .Djavolski plan .Pojedinacni incidenti rakcija na akciju.Ne mozes sravniti Gornji vakuf i Ahmice i od Mostara napraviti Hirosimu a da se ne osjeti u Kaknju.Pa nije Kakanj na Marsu.
Fair Life

Post by Fair Life »

DUREX wrote:Vidim da se i Fair life upire iz petnih zila da pomogne drugu/istomisljeniku u nevolji...To je za svaku pohvalu :)
Image
DUREX

Post by DUREX »

Neka,neka....neka nam i takvih....

Samo,hvala kurcu, pa sam bio na licu mjesta i vidio sve svojim ocima ,pa me sada tesko ko moze ubijediti u ova "pomirljiva" sranja..."svi su....treba zaboraviti"

A sva sreca,nisam ni vijernik,pa ni pod razno kod mene ne postoji nesto sto se zove "oprost..."
Last edited by DUREX on 05/06/2006 13:05, edited 2 times in total.
novel

Post by novel »

Fair Life wrote:
novel wrote:
Image
Image

NE cujem dobro :D :D :D
Fair Life

Post by Fair Life »

DUREX wrote:Neka,neka....neka nam i takvih....

Samo,hvala kurcu, pa sam bio na licu mjesta i vidio sve svojim ocima ,pa me sada tesko ko moze ubijediti u ova "pomirljiva" sranja..."svi su....treba zaboraviti"
http://www.slibe.com/fullimage/1ca886bb ... in_jpg.jpg
Last edited by Fair Life on 05/06/2006 13:11, edited 1 time in total.
Reina

Post by Reina »

DUREX wrote:,kao sto je pokusaj ovog idiota da izjednaci mene koji sam u odbranu svoga grada stao jer jer sam napadnut,lisen bilo kakve naconalisticke i nacisticke ideje i onih koji su na ovu zemlju izvrsili agresiju
ma daj ovaj idiot "trag" kao i sve vremenske nepogode.... pa toga si se mogao nagledati na ovom forumu koliko hoces a naravno tu je fair "lafcina" kao uvijek da pritekne u pomoc..... :roll: ne znam samo sta zeli reci
ovim slikama... gdje je A.I i ostali :D
Fair Life

Post by Fair Life »

Reina wrote:
DUREX wrote:,kao sto je pokusaj ovog idiota da izjednaci mene koji sam u odbranu svoga grada stao jer jer sam napadnut,lisen bilo kakve naconalisticke i nacisticke ideje i onih koji su na ovu zemlju izvrsili agresiju
ma daj ovaj idiot "trag" kao i sve vremenske nepogode.... pa toga si se mogao nagledati na ovom forumu koliko hoces a naravno tu je fair "lafcina" kao mi uvijek da pritekne u pomoc..... :roll: ne znam samo sta zeli reci
Tema je "A SAD ADIO" ovakvima...

Image
Fair Life

Post by Fair Life »

novel wrote:Image

NE cujem dobro :D :D :D
Zbog njega i vjerujem Hagu...
Reina

Post by Reina »

Fair Life wrote:
Reina wrote:
ma daj ovaj idiot "trag" kao i sve vremenske nepogode.... pa toga si se mogao nagledati na ovom forumu koliko hoces a naravno tu je fair "lafcina" kao mi uvijek da pritekne u pomoc..... :roll: ne znam samo sta zeli reci
Tema je "A SAD ADIO" ovakvima...

[img]http://www.news.balkansecurity.com/news ... dini%20u%2
0Bosni437.jpg[/img]
kao i obicno pravis se mutav sta zelis reci ovom slikom koju si postavio

[img][img]http://www.triera.net/upload/Svet/izetb ... c_show.jpg[/img][/quote][/img]
trag

Post by trag »

:lol:
ABIH je bila muslimanska i u njeno ime su pravljeni pokolji na Srbima i Hrvatima svidjalo se to tebi ili ne.
Prvo od Sarajeva pa onda po cijelo Bosni i Hercegovini.
Mozda bih na iranskom forumu zaradio ban ali je ovaj forum jos uvijek demokratican i dopusta da se kaze ono sto se misli.
Prije bih tebe banovao zbog pokusaja gusenja demokraticnosti.
I ako te to vrijedja kao i ostale male zelene onda je to tvoj problem.
Ja barem tvrdim da su sve tri strane pravile zlocine i sranja.
Zalosno je sto se tako brani ABIH (svih naroda i narodnosti.Tako su i tvrdili Srbi cijelo vrijeme za JNA pa cak i nakon Vukovara :lol: ) koja je napravila pustos po srednjoj Bosni, gdje su franjevci ubijani, gdje su protjerivani i zatvarani Hrvati po Zenici, Travniku, Kaknju, Varesu, Fojnici i gdje su pravljeni zlocini.
Problem je sto vi to ne priznajete kada svi znaju.
HVO i SV su pravili ista sranja i ne moras mi govoriti sto, posto znam vrlo dobro ali ABIH takodje.
Razlika je samo nijansama.Principi su bili uvijek isti.
DUREX

Post by DUREX »

Pa dobro...idiota ima,kako se da primijetiti, i bice ih...u to ne sumnjam...

Nego mi je smijesno sto na moje komentare odgovara slikama o kojim sam ja(Apropo mudzahedina,Alije i ostalih govana) svoj odgovor dao na pocetku ove teme....Ne kontam mu poentu...Bistro,bistro......
trag

Post by trag »

ABIH (svih naroda i narodnosti :lol:)

Image
novel

Post by novel »

Fair Life wrote: Tema je "A SAD ADIO" ovakvima...

Image
:D eeee nisi posten igrac :D dok su "ovakvi" isli tamo gdje niko nije smjeo bili su dobri :D :D sad odjednom vise ne valjaju :D :oops: ....jes da su malo po Zenici i ostalim mjestima marisali i nase :D ali ipak vam nije far sto ih otjeraste :D
trag

Post by trag »

Minnela wrote:
trag wrote:
:lol:
ABIH je bila muslimanska i u njeno ime su pravljeni pokolji na Srbima i Hrvatima svidjalo se to tebi ili ne.
Prvo od Sarajeva pa onda po cijelo Bosni i Hercegovini.
Mozda bih na iranskom forumu zaradio ban ali je ovaj forum jos uvijek demokratican i dopusta da se kaze ono sto se misli.
Prije bih tebe banovao zbog pokusaja gusenja demokraticnosti.
I ako te to vrijedja kao i ostale male zelene onda je to tvoj problem.
Ja barem tvrdim da su sve tri strane pravile zlocine i sranja.
Zalosno je sto se tako brani ABIH (svih naroda i narodnosti.Tako su i tvrdili Srbi cijelo vrijeme za JNA pa cak i nakon Vukovara :lol: ) koja je napravila pustos po srednjoj Bosni, gdje su franjevci ubijani, gdje su protjerivani i zatvarani Hrvati po Zenici, Travniku, Kaknju, Varesu, Fojnici i gdje su pravljeni zlocini.
Problem je sto vi to ne priznajete kada svi znaju.
HVO i SV su pravili ista sranja i ne moras mi govoriti sto, posto znam vrlo dobro ali ABIH takodje.
Razlika je samo nijansama.Principi su bili uvijek isti.
Izvoli procitaj moj predhodni post!

Sve je u redu,nema problema..Zlocinci su svi isti...Danas ustasa,sutra cetnik,prekosutra mudzahedin..
Isto kao sto bih kaznjavala ustase i cetnike tako bih i mudzahedine,nema veze nacija,narod ,boja koze...Ko nije normalan i ne postuje osnovna ljudska prava zna se gdje mu je mjesto... Ja postujem tvoje zrtve i tvoje sve,a ti moje ne postujes i jos imas obraza da izjednacavas...
Gdje ti nadje draga moja da ja tvoje ne postujem?Ili to pokusavas staviti u moja usta nesto sto ne rekoh.
Ja sam izjednacavao ABIH sa ostale dvije vojske u onome kontekstu u kojemu sam govorio.
ABIH je muslimanska bila a HVO I SV hrvatska odnosno srpska.
Locked