A oni i dalje lazu i kradu.....
-
FFK as Lucy01
#1 A oni i dalje lazu i kradu.....
Stovano pucanstvo, radni i neradni narode Bosne i Hercegovine!
Kako se vi osjecate kada recimo procitate ili vidite na videu da vam premijer (konkretno Nedzad "kradem, kradem pa se odmorim" Brankovic) vlade ima kucu od po' milona maraka, stan u najprestiznijem dijelu grada, vikendicu, obezbijedjenu djecu i familiju, auta...a vi jedva sastavljate kraj s krajem?
A posao mu je da obezbijedi da drzava kojoj je premijer bar ekonomski funkcionise i ima smisla?
I za taj je posao bolje placen nego sto je bilo ko od vas, da ne znam koliko skole i iskustva ima!!!!
A on ga koristi da se obogati....i za to imaju i dokazi, koje mozete vidjeti i na naslovnoj stranici ovog sajta?
Jel' treba kuci da vam dodje, pojede vam rucak, isamara djecu, po*ebe zenu i opali vam cvoku i kaze "naguzi se" da shvatite da vas neko u ovoj drzavi yebe i ima namjeru da to i dalje radi?
Da li ova drzava i njeni stanovnici svi pate od hronicne gluposti, sljepila i ignorantnosti do tacke imbecilnosti?
Haj' ne bilo vam zapovijedjeno, da mi neko odgovori....al' mojne samo onoga "de matere ti a sta bi ti"....da vam odma' kazem da bih se radije polila benzinom i zapalila ispred skupstine BiH, nego dozovolila da me nakon 4 godine rata i patnje ovoliko handre!!!!!
P.S. Himna ove drzave bi trebala biti "Ne lipsi magarce do zelene trave..."
Kako se vi osjecate kada recimo procitate ili vidite na videu da vam premijer (konkretno Nedzad "kradem, kradem pa se odmorim" Brankovic) vlade ima kucu od po' milona maraka, stan u najprestiznijem dijelu grada, vikendicu, obezbijedjenu djecu i familiju, auta...a vi jedva sastavljate kraj s krajem?
A posao mu je da obezbijedi da drzava kojoj je premijer bar ekonomski funkcionise i ima smisla?
I za taj je posao bolje placen nego sto je bilo ko od vas, da ne znam koliko skole i iskustva ima!!!!
A on ga koristi da se obogati....i za to imaju i dokazi, koje mozete vidjeti i na naslovnoj stranici ovog sajta?
Jel' treba kuci da vam dodje, pojede vam rucak, isamara djecu, po*ebe zenu i opali vam cvoku i kaze "naguzi se" da shvatite da vas neko u ovoj drzavi yebe i ima namjeru da to i dalje radi?
Da li ova drzava i njeni stanovnici svi pate od hronicne gluposti, sljepila i ignorantnosti do tacke imbecilnosti?
Haj' ne bilo vam zapovijedjeno, da mi neko odgovori....al' mojne samo onoga "de matere ti a sta bi ti"....da vam odma' kazem da bih se radije polila benzinom i zapalila ispred skupstine BiH, nego dozovolila da me nakon 4 godine rata i patnje ovoliko handre!!!!!
- danas
#2 Re: A oni i dalje lazu i kradu.....
evo opet ekstremna emigracija sere sa sigurne distance od 5,000 miljaLucy01 wrote:Stovano pucanstvo, radni i neradni narode Bosne i Hercegovine!
- chuchumbamayumbe
Sta fali, neka krade...krao bih i ja kada bih bio na njegovoj poziciji...
Vazno je da ce se RS uskoro ukinuti i da cemo imati 100% BiH, a i referendum u RS-u je tu negdje, pa mozemo birati.
p.s. pusti ga bona, vidis kako je fin i lijep, a josh je nash!
Halal mu svaka marka!
Vazno je da ce se RS uskoro ukinuti i da cemo imati 100% BiH, a i referendum u RS-u je tu negdje, pa mozemo birati.
Halal mu svaka marka!
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
"Mahno" na vrijeme iz Visegrada, da ga "komsije" ne "zakurbane" i potom strovale u nahuktalu Drinu, sa poznate "Cuprije pod zastitom UNESCO-a", pa da sad "iskoristi" priliku! Naucio svoju "lekciju"- ne zivi se dvaput!!chuchumbamayumbe wrote:Sta fali, neka krade...krao bih i ja kada bih bio na njegovoj poziciji...
Halal mu svaka marka!
- danas
a mi?pitt wrote:ma hare i zlaja su za sve krivi:D
neroDZene sarajlije, dosLE iz sandzaka i istocne bosne, dijasporci, pederi i lezbejke, ateisti, nekonstutitivni i ostali, narkomani i bludnice
nije valjda da mi nemamo nista sa ovim
-
The_Fluid
danas wrote:a mi?pitt wrote:ma hare i zlaja su za sve krivi:D
![]()
neroDZene sarajlije, dosLE iz sandzaka i istocne bosne, dijasporci, pederi i lezbejke, ateisti, nekonstutitivni i ostali, narkomani i bludnice![]()
![]()
niste vitre dali, samim tim nemate
-
rashid
HAHAHAHAHAHAHAHAThe_Fluid wrote:danas wrote:a mi?pitt wrote:ma hare i zlaja su za sve krivi:D
![]()
neroDZene sarajlije, dosLE iz sandzaka i istocne bosne, dijasporci, pederi i lezbejke, ateisti, nekonstutitivni i ostali, narkomani i bludnice![]()
![]()
niste vitre dali, samim tim nemate:D
A Brankovicu svaka cast! I ja bi da mogu ... jbg.
-
FFK as Lucy01
Ako se vratim, vama nece biti lakse ali ce meni biti teze....po onom starom Bosanskom "nek' komsiji crkne krava"...black wrote:sve palamudani izdaleka....
Fluidni, a da ja sta u turbe ubacim za svaki slucaj
- black
olaksaj sebi i zapali se pred skupstinom jer plaho mi se "sekirate"Lucy01 wrote:Ako se vratim, vama nece biti lakse ali ce meni biti teze....po onom starom Bosanskom "nek' komsiji crkne krava"...black wrote:sve palamudani izdaleka....
Fluidni, a da ja sta u turbe ubacim za svaki slucaj
-
FFK as Lucy01
Da zivim tamo ja bih premijera pozvala kuci i vruc mu burek napravila....i cestitala mu na uspjesnoj pljacki drzave i njenih gradjana....ovako mi samo turbe preostajeblack wrote:olaksaj sebi i zapali se pred skupstinom jer plaho mi se "sekirate"Lucy01 wrote:Ako se vratim, vama nece biti lakse ali ce meni biti teze....po onom starom Bosanskom "nek' komsiji crkne krava"...black wrote:sve palamudani izdaleka....
Fluidni, a da ja sta u turbe ubacim za svaki slucaja ja cu u crkvu ubaciti koju paricu
![]()
- sesalmir
Super su ovi komentari napacene dijaspore, ja bi ovo, ja bi ono, eto dodji pa se fino polij benzinom pred skupstinom, valjda jos imas neke familije ovdje, pa za njih to uradi. I dobro je nek je vama barem zanimljivo, pa da imate o cemu razglabat i tjesit se kako vam je drago sto ste otisli odavde, ludilo, bas me uvijek razveselite.
- danas
daj bogati lucynda, popljacko je i nas bush ko malo koga... ovaj je amater dole... ukro stan i kucu, umjesto bilione...Lucy01 wrote:Da zivim tamo ja bih premijera pozvala kuci i vruc mu burek napravila....i cestitala mu na uspjesnoj pljacki drzave i njenih gradjana....ovako mi samo turbe preostajeblack wrote:olaksaj sebi i zapali se pred skupstinom jer plaho mi se "sekirate"Lucy01 wrote: Ako se vratim, vama nece biti lakse ali ce meni biti teze....po onom starom Bosanskom "nek' komsiji crkne krava"...
Fluidni, a da ja sta u turbe ubacim za svaki slucaja ja cu u crkvu ubaciti koju paricu
![]()
![]()
pa se zapali pred bijelom kucom.... hoces kua... nema niko od toga koristi...
ne treba paliti sebe, vec njih... samo jebiga -- sad ce ispast -- huskam na rat
Last edited by danas on 21/11/2007 19:40, edited 1 time in total.
- pitt
danas wrote:a mi?pitt wrote:ma hare i zlaja su za sve krivi:D
![]()
![]()
mislis seronje iz haustora
-
FFK as Lucy01
sesalmir wrote:Super su ovi komentari napacene dijaspore, ja bi ovo, ja bi ono, eto dodji pa se fino polij benzinom pred skupstinom, valjda jos imas neke familije ovdje, pa za njih to uradi. I dobro je nek je vama barem zanimljivo, pa da imate o cemu razglabat i tjesit se kako vam je drago sto ste otisli odavde, ludilo, bas me uvijek razveselite.
....pustite vi nas razmazenu dijasporu
@black, nista ja ne savjetujem....samo pitam....gdje ce vas neko savjetovat, vi sve najbolje znate.
Over and out.
- Sensei
Lucy01 wrote:sesalmir wrote:Super su ovi komentari napacene dijaspore, ja bi ovo, ja bi ono, eto dodji pa se fino polij benzinom pred skupstinom, valjda jos imas neke familije ovdje, pa za njih to uradi. I dobro je nek je vama barem zanimljivo, pa da imate o cemu razglabat i tjesit se kako vam je drago sto ste otisli odavde, ludilo, bas me uvijek razveselite.
....pustite vi nas razmazenu dijasporunaviklu da nam za nase pare premijeri i purcevi-kalcevi polazu racune
![]()
@black, nista ja ne savjetujem....samo pitam....gdje ce vas neko savjetovat, vi sve najbolje znate.
Over and out.

-
basta sljezove boje
da mi Brankovica proglasimo za dozivotnog premijera, jer je covjek dovoljno ukrao pa nece vise?chuchumbamayumbe wrote:Sta fali, neka krade...krao bih i ja kada bih bio na njegovoj poziciji...
Halal mu svaka marka!
sto vise premijera to zemlja siromasnija? Yeah, diktatura je najucinkovitija
- sesalmir
A ovo je cinjenica, kod nas svake 4 godine novi na vlasti i taman dok se oni nakradu eto novog lopova, bicakcic, lagumdzija, terzic, brankovic sve sad milioneri. Stvarno nista bez diktature.basta sljezove boje wrote: da mi Brankovica proglasimo za dozivotnog premijera, jer je covjek dovoljno ukrao pa nece vise?
- Fair Life