A oni i dalje lazu i kradu.....

FFK as Lucy01

#1 A oni i dalje lazu i kradu.....

Post by FFK as Lucy01 »

Stovano pucanstvo, radni i neradni narode Bosne i Hercegovine!

Kako se vi osjecate kada recimo procitate ili vidite na videu da vam premijer (konkretno Nedzad "kradem, kradem pa se odmorim" Brankovic) vlade ima kucu od po' milona maraka, stan u najprestiznijem dijelu grada, vikendicu, obezbijedjenu djecu i familiju, auta...a vi jedva sastavljate kraj s krajem?

A posao mu je da obezbijedi da drzava kojoj je premijer bar ekonomski funkcionise i ima smisla?

I za taj je posao bolje placen nego sto je bilo ko od vas, da ne znam koliko skole i iskustva ima!!!!

A on ga koristi da se obogati....i za to imaju i dokazi, koje mozete vidjeti i na naslovnoj stranici ovog sajta?

Jel' treba kuci da vam dodje, pojede vam rucak, isamara djecu, po*ebe zenu i opali vam cvoku i kaze "naguzi se" da shvatite da vas neko u ovoj drzavi yebe i ima namjeru da to i dalje radi?

Da li ova drzava i njeni stanovnici svi pate od hronicne gluposti, sljepila i ignorantnosti do tacke imbecilnosti?

Haj' ne bilo vam zapovijedjeno, da mi neko odgovori....al' mojne samo onoga "de matere ti a sta bi ti"....da vam odma' kazem da bih se radije polila benzinom i zapalila ispred skupstine BiH, nego dozovolila da me nakon 4 godine rata i patnje ovoliko handre!!!!!

P.S. Himna ove drzave bi trebala biti "Ne lipsi magarce do zelene trave..."
danas

#2 Re: A oni i dalje lazu i kradu.....

Post by danas »

Lucy01 wrote:Stovano pucanstvo, radni i neradni narode Bosne i Hercegovine!

Kako se vi osjecate kada recimo procitate ili vidite na videu da vam premijer (konkretno Nedzad "kradem, kradem pa se odmorim" Brankovic) vlade ima kucu od po' milona maraka, stan u najprestiznijem dijelu grada, vikendicu, obezbijedjenu djecu i familiju, auta...a vi jedva sastavljate kraj s krajem?

A posao mu je da obezbijedi da drzava kojoj je premijer bar ekonomski funkcionise i ima smisla?

I za taj je posao bolje placen nego sto je bilo ko od vas, da ne znam koliko skole i iskustva ima!!!!

A on ga koristi da se obogati....i za to imaju i dokazi, koje mozete vidjeti i na naslovnoj stranici ovog sajta?

Jel' treba kuci da vam dodje, pojede vam rucak, isamara djecu, po*ebe zenu i opali vam cvoku i kaze "naguzi se" da shvatite da vas neko u ovoj drzavi yebe i ima namjeru da to i dalje radi?

Da li ova drzava i njeni stanovnici svi pate od hronicne gluposti, sljepila i ignorantnosti do tacke imbecilnosti?

Haj' ne bilo vam zapovijedjeno, da mi neko odgovori....al' mojne samo onoga "de matere ti a sta bi ti"....da vam odma' kazem da bih se radije polila benzinom i zapalila ispred skupstine BiH, nego dozovolila da me nakon 4 godine rata i patnje ovoliko handre!!!!!

P.S. Himna ove drzave bi trebala biti "Ne lipsi magarce do zelene trave..."
evo opet ekstremna emigracija sere sa sigurne distance od 5,000 milja :oops: :oops: :-)
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Sta fali, neka krade...krao bih i ja kada bih bio na njegovoj poziciji...
Vazno je da ce se RS uskoro ukinuti i da cemo imati 100% BiH, a i referendum u RS-u je tu negdje, pa mozemo birati.
p.s. pusti ga bona, vidis kako je fin i lijep, a josh je nash!
Halal mu svaka marka!
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

chuchumbamayumbe wrote:Sta fali, neka krade...krao bih i ja kada bih bio na njegovoj poziciji...
Vazno je da ce se RS uskoro ukinuti i da cemo imati 100% BiH, a i referendum u RS-u je tu negdje, pa mozemo birati.
Halal mu svaka marka!
"Mahno" na vrijeme iz Visegrada, da ga "komsije" ne "zakurbane" i potom strovale u nahuktalu Drinu, sa poznate "Cuprije pod zastitom UNESCO-a", pa da sad "iskoristi" priliku! Naucio svoju "lekciju"- ne zivi se dvaput!! :-)
pitt

Post by pitt »

ma hare i zlaja su za sve krivi :D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:ma hare i zlaja su za sve krivi :D:D
a mi? :D
neroDZene sarajlije, dosLE iz sandzaka i istocne bosne, dijasporci, pederi i lezbejke, ateisti, nekonstutitivni i ostali, narkomani i bludnice :D :D
nije valjda da mi nemamo nista sa ovim :?
The_Fluid

Post by The_Fluid »

danas wrote:
neroDZene sarajlije, dosLE iz sandzaka i istocne bosne, dijasporci, pederi i lezbejke, ateisti, nekonstutitivni i ostali, narkomani i bludnice :D :D

niste vitre dali, samim tim nemate :D:D
rashid

Post by rashid »

The_Fluid wrote:
danas wrote:

niste vitre dali, samim tim nemate :D:D
HAHAHAHAHAHAHAHA :D :D :D :D Najjaca dosad ...

A Brankovicu svaka cast! I ja bi da mogu ... jbg.
black

Post by black »

sve palamudani izdaleka....
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

black wrote:sve palamudani izdaleka....
Ako se vratim, vama nece biti lakse ali ce meni biti teze....po onom starom Bosanskom "nek' komsiji crkne krava"...

Fluidni, a da ja sta u turbe ubacim za svaki slucaj :D
black

Post by black »

Lucy01 wrote:
Ako se vratim, vama nece biti lakse ali ce meni biti teze....po onom starom Bosanskom "nek' komsiji crkne krava"...

olaksaj sebi i zapali se pred skupstinom jer plaho mi se "sekirate" :oops: a ja cu u crkvu ubaciti koju paricu :oops: :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

black wrote:
Lucy01 wrote:

olaksaj sebi i zapali se pred skupstinom jer plaho mi se "sekirate" :oops: a ja cu u crkvu ubaciti koju paricu :oops: :D
Da zivim tamo ja bih premijera pozvala kuci i vruc mu burek napravila....i cestitala mu na uspjesnoj pljacki drzave i njenih gradjana....ovako mi samo turbe preostaje :oops: :D
sesalmir

Post by sesalmir »

Super su ovi komentari napacene dijaspore, ja bi ovo, ja bi ono, eto dodji pa se fino polij benzinom pred skupstinom, valjda jos imas neke familije ovdje, pa za njih to uradi. I dobro je nek je vama barem zanimljivo, pa da imate o cemu razglabat i tjesit se kako vam je drago sto ste otisli odavde, ludilo, bas me uvijek razveselite.
danas

Post by danas »

Lucy01 wrote:
black wrote:
Lucy01 wrote: Ako se vratim, vama nece biti lakse ali ce meni biti teze....po onom starom Bosanskom "nek' komsiji crkne krava"...

Da zivim tamo ja bih premijera pozvala kuci i vruc mu burek napravila....i cestitala mu na uspjesnoj pljacki drzave i njenih gradjana....ovako mi samo turbe preostaje :oops: :D
daj bogati lucynda, popljacko je i nas bush ko malo koga... ovaj je amater dole... ukro stan i kucu, umjesto bilione... :-)

pa se zapali pred bijelom kucom.... hoces kua... nema niko od toga koristi...

ne treba paliti sebe, vec njih... samo jebiga -- sad ce ispast -- huskam na rat :-) :-) :D
Last edited by danas on 21/11/2007 19:40, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

danas wrote:

mislis seronje iz haustora :D:D
black

Post by black »

posto ne zivis onda popusti i sa savjetima tipa..'ja bi se zapalila' ..ti i takvi kao ti koji bi nesto "palili"...davno su zapalili preko okeana...
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

sesalmir wrote:Super su ovi komentari napacene dijaspore, ja bi ovo, ja bi ono, eto dodji pa se fino polij benzinom pred skupstinom, valjda jos imas neke familije ovdje, pa za njih to uradi. I dobro je nek je vama barem zanimljivo, pa da imate o cemu razglabat i tjesit se kako vam je drago sto ste otisli odavde, ludilo, bas me uvijek razveselite.

....pustite vi nas razmazenu dijasporu 8-) naviklu da nam za nase pare premijeri i purcevi-kalcevi polazu racune :oops: :roll:

@black, nista ja ne savjetujem....samo pitam....gdje ce vas neko savjetovat, vi sve najbolje znate.

Over and out.
Sensei

Post by Sensei »

.... dupli
Last edited by Sensei on 21/11/2007 19:50, edited 1 time in total.
Sensei

Post by Sensei »

Lucy01 wrote:
sesalmir wrote:Super su ovi komentari napacene dijaspore, ja bi ovo, ja bi ono, eto dodji pa se fino polij benzinom pred skupstinom, valjda jos imas neke familije ovdje, pa za njih to uradi. I dobro je nek je vama barem zanimljivo, pa da imate o cemu razglabat i tjesit se kako vam je drago sto ste otisli odavde, ludilo, bas me uvijek razveselite.

....pustite vi nas razmazenu dijasporu 8-) naviklu da nam za nase pare premijeri i purcevi-kalcevi polazu racune :oops: :roll:

@black, nista ja ne savjetujem....samo pitam....gdje ce vas neko savjetovat, vi sve najbolje znate.

Over and out.
Image

:D
sesalmir

Post by sesalmir »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
haj lucy naleti pred skupstinu veceras, ne bi te ni vatrogasci mogli naci kolika je magla
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

chuchumbamayumbe wrote:Sta fali, neka krade...krao bih i ja kada bih bio na njegovoj poziciji...
Halal mu svaka marka!
da mi Brankovica proglasimo za dozivotnog premijera, jer je covjek dovoljno ukrao pa nece vise? :D

sto vise premijera to zemlja siromasnija? Yeah, diktatura je najucinkovitija :lol:
sesalmir

Post by sesalmir »

basta sljezove boje wrote: da mi Brankovica proglasimo za dozivotnog premijera, jer je covjek dovoljno ukrao pa nece vise? :D
A ovo je cinjenica, kod nas svake 4 godine novi na vlasti i taman dok se oni nakradu eto novog lopova, bicakcic, lagumdzija, terzic, brankovic sve sad milioneri. Stvarno nista bez diktature.
baba

Post by baba »

Sto nas vise guze mi ih vise volimo. Jel tako black?
black

Post by black »

baba wrote:Sto nas vise guze mi ih vise volimo. Jel tako black?
ja ih ne volim ni najmanje a za tebe ne znam :D a brankovich, znam ja vrlo dobro kakav je to idiot...
Post Reply