10 muslimanskih studenata u SAD-u osuđeno zbog verb. delikta

ljubav_aha

#26 Re: 10 muslimanskih studenata u SAD-u osuđeno zbog verb. delikta

Post by ljubav_aha »

seldzuk wrote:Jesi li ti čula kad za termin "pravda" ili "nepravda". A biti kažnjen za suprotstavljanje nepravdi čovjeku bi trebala biti čast. Šupljirati o dosijeu koji je neko dobio zato što se suprotstavio nepravdi meni je jednako kao pitati čovjeka što se bori protiv režima u staljinističkoj Rusiji.
procitaj ponovo

ljubav_aha wrote:
REKORDI SU IM OBIJEZENI,DOZIVOTNO :!: hajde reci da j eto pametan potez,hajde ,molim te sutra ,ugrozi svoj identiet u BiH,da vidim kako ces proci govornice :D :lol:

napsiala sam,da je provjeravanje rekorda ,kao jedan od uzorcnika,u kompletnoj prici je mnogo vise uzrocno-posljedicnih elemanata,a tebi je igra selekcije i eliminacije postova ,kao i njihovog razumjevanja,ocevidno,uza specijalnost :|
imas li bolju ideju kako se boriti :D poenta je:aktivnost grupe jeste bio pogresan i nepravilan potez,nisam negdje napisiala da nisu u pravu,jer se bore za razumljiv cilj,ali su napravili par pogresnih koraka,zar je tako tesko skuziti :!:
ljubav_aha

#27 Re: 10 muslimanskih studenata u SAD-u osuđeno zbog verb. delikta

Post by ljubav_aha »

simpozijum delirijum wrote:i dalje u USA imate pravo na svoje misljenje i jeste USA Demokratija jer bi u protivnom ih progutao mrak a mi ne bi niti znali sta se desilo
ali ?
USA je supersila ,mora biti primjer pozitivnoga , a ne surove agresije bijela covjeka ..( Obama je samo klaun ) i ako USA pocne krsiti osnovna pravila ( a vec ih krsi ) osnovnih ljudskih prava i pocne ( i na zalost sve ide ka tome ) da brutalnom silom suzbije i otima sve sto im se nadje na putu ?
dobro dosli u III svjetski rat !
USA je mlada drzava u poredjenju sa nama Evropljanima i sa najboljim ustavnim ( i najednostavnijim svima razumljivim ustavom )
vrlo kratak i jasan i remek-djelo ljudskih prava
na zalost ?
manje se postuje u svoj ovoj globalnoj frci
guglajte o demonstrantima na Volstritu ( drze se vec cijelu sedmicu ) u Njujorku
strajkovima po USA
narod ovdje nije glup i "Arapsko-Evropsko proljece " stize na jesen u USA
znaju da je vrijeme doslo da se izbore za slobodu ponovo iz kandzi krvolocnih korporacija
freeedom is not free,to zna svaki amerikanos ;-)
seldzuk

#28 Re: 10 muslimanskih studenata u SAD-u osuđeno zbog verb. delikta

Post by seldzuk »

ljubav_aha wrote:
seldzuk wrote:Jesi li ti čula kad za termin "pravda" ili "nepravda". A biti kažnjen za suprotstavljanje nepravdi čovjeku bi trebala biti čast. Šupljirati o dosijeu koji je neko dobio zato što se suprotstavio nepravdi meni je jednako kao pitati čovjeka što se bori protiv režima u staljinističkoj Rusiji.
procitaj ponovo

ljubav_aha wrote:
REKORDI SU IM OBIJEZENI,DOZIVOTNO :!: hajde reci da j eto pametan potez,hajde ,molim te sutra ,ugrozi svoj identiet u BiH,da vidim kako ces proci govornice :D :lol:

napsiala sam,da je provjeravanje rekorda ,kao jedan od uzorcnika,u kompletnoj prici je mnogo vise uzrocno-posljedicnih elemanata,a tebi je igra selekcije i eliminacije postova ,kao i njihovog razumjevanja,ocevidno,uza specijalnost :|
imas li bolju ideju kako se boriti :D poenta je:aktivnost grupe jeste bio pogresan i nepravilan potez,nisam negdje napisiala da nisu u pravu,jer se bore za razumljiv cilj,ali su napravili par pogresnih koraka,zar je tako tesko skuziti :!:
@Ljubav aha, što bi naš uvaženi Norman Finkelstein rekao: "Please, shut up!"
Bosnolog

#29 Re: 10 muslimanskih studenata u SAD-u osuđeno zbog verb. delikta

Post by Bosnolog »

ljubav_aha wrote:

Sada si posla da se vadis,RECORD je mnogo gori kada pijan vozis pa fasujes DUI,....RECORD ostavlja tragove za sve sto lose uradis,...Demonstracije i javna protivljenja ili ometanja je razlog da te spengaju i sklone sa ulice je mnogo gori cin nego ovo sto su oni uradili ali posto su oni to sto su Muslimani bio dobar razlog da im rebnu tri godine uslovno za uzurpaciju javnog govora supka iz zemlje koja cini etnicko ciscenj,otima zemlju i ubija svakodnevno palestince bez obzira o kome se radilo djeci,zenama,civilima ili policajcima,......

Provalila si se u prvim postovia ove teme ,nemas potreba se korigovati i vaditi,.....nakon sto si pokusala ovdje prodati svoje podvale kako su oni osudeni zbog RECORDA kojeg su vec imali na sudenju,jer si ih po tvome pokusala predstaviti nesto vise od obicnih studenata koji su iskazali javno negodovanje CINOISTI,odnosno nekoga ko je vec ranie imao grijeha,to je bila pointa tvojih sujeta.... :oops:

Losa predstava,....Record je i kada dobijes saobracajni prekrsaj za brzu voznju.i osamaris dijete pa ti zovne muriju i spengaju te i zabrane da ih vidis mjesecima sa ogranicenim radujusem prilaza vlastitoj kuci, RECORDI su svi losi,i kada zbog brze voznje kada vozis toliko brzo u naseljnom mjestu cime postajes ubica za volanom,samo sto je za tebe razlika ko je iza tog volana i koje je vjere,u tome je kvaka,..... ;-)
ljubav_aha

#30 Re: 10 muslimanskih studenata u SAD-u osuđeno zbog verb. delikta

Post by ljubav_aha »

Bosnolog wrote:
ljubav_aha wrote:

Provalila si se u prvim postovia ove teme ,nemas potreba se korigovati i vaditi,.....nakon sto si pokusala ovdje prodati svoje podvale kako su oni osudeni zbog RECORDA kojeg su vec imali na sudenju,jer si ih po tvome pokusala predstaviti nesto vise od obicnih studenata koji su iskazali javno negodovanje CINOISTI,odnosno nekoga ko je vec ranie imao grijeha,to je bila pointa tvojih sujeta.... :oops:
aha,a ti si u mejduvremenu provjerio njihove rekorde :D nikad nisam napsiala da su osudjeni is doticnog razloga,vec kao jedan od mogucih uzrocnika :lol: jer sam prije toga psotavila,kako ne poznajes organizaciju,njiohve prethodne aktivnosti ,jao kako si cudan :D :lol: filozofija ja ze tebe najbolja struka :lol:
Bosnolog

#31 Re: 10 muslimanskih studenata u SAD-u osuđeno zbog verb. delikta

Post by Bosnolog »

To sam u vezi rekorda ocekivao upravo od tebe jer si pravdala tolike drasticne kazne za uzurpaciju govora govornika,u sto se sloboda rijeci pretvori kada se ista pokusa uskratiti,..... :oops:
Tako je najbolje sve na salu kada ne prode prodaja sujete,svakako vrijedi pokusati na nekoj drugoj slicnoj temi,...... :mrgreen: :oops:
seldzuk

#32 Re: 10 muslimanskih studenata u SAD-u osuđeno zbog verb. delikta

Post by seldzuk »

Kanal "Podržimo jedanaestoricu":
http://www.youtube.com/user/StandWithTh ... nd=21&ob=5

Najgledaniji video ovog događaja:

Najduži i najdetaljniji video ovog događaja:
ljubav_aha

#33 Re: 10 muslimanskih studenata u SAD-u osuđeno zbog verb. delikta

Post by ljubav_aha »

Bosnolog wrote:To sam u vezi rekorda ocekivao upravo od tebe jer si pravdala tolike drasticne kazne za uzurpaciju govora govornika,u sto se sloboda rijeci pretvori kada se ista pokusa uskratiti,..... :oops:
Tako je najbolje sve na salu kada ne prode prodaja sujete,svakako vrijedi pokusati na nekoj drugoj slicnoj temi,...... :mrgreen: :oops:
ti si smijesan,kao i tvoji zakljucci o meni ,moja namjera nije prebacivanje teme na salu :D :lol:

kontaj,skontaj,ne kontaj ,tvoj problem :oops: :D :lol:
simpozijum delirijum

#35 Re: 10 muslimanskih studenata u SAD-u osuđeno zbog verb. delikta

Post by simpozijum delirijum »

seldzuk wrote:Image
Image
Image
Image
Image
sloboda nema cijenu
glockov kolac

#36 Re: 10 muslimanskih studenata u SAD-u osuđeno zbog verb. delikta

Post by glockov kolac »

ljubav_aha wrote:
GOLFER wrote:Jos jedan od dokaza duplih arsina... Kada Izrael sravni sa zemljom cijeli grad i pobije hiljade djece i civila niko ni prstom da makne, ali kada studenti u revoltu izraelskom ambasadoru kazu isinu u oci, onda je OK da ih se hapsi i da im se sudi :-) :-) :-)

Ljubav_aha... prosao ban... sad mozes i dalje prosipati demagogiju i braniti neodbranjivo...
prema bontonu:ne uskace se komentarima nekom ko odrzava govor ,narocito na javnom i slubeznom skupu u na sluzbenom posjedu :D sto su mmislili da ce postici takvom akcijom :D
Od kada je kršenje bontona kažnjivo sa 3 godine uslovno?! :lol:
Locked