.

Post Reply
Podkovka

#1 .

Post by Podkovka »

.
Last edited by Podkovka on 24/11/2014 19:48, edited 1 time in total.
gagy06

#2 Re: Proglašenje bankrota

Post by gagy06 »

Ja mislim da to i jeste cilj MMF-a' a onda ce da preuzmu resurse pa mozemo da se uhvatimo za usi i i igramo. Naravno, nato ce da nas cuva :roll:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3 Re: Proglašenje bankrota

Post by PipiDugaDevetka »

I šta bi takav scenario značio, disolucija RBiH??? Nema ''razlaza'' bez novog rata!
hAZNADAR

#4 Re: Proglašenje bankrota

Post by hAZNADAR »

Mi grupno odlazimo sa vlasti, izvolite nađite ljude koji će vas povesti u bolje sutra.
Neki jos misle da je kljuc izlaska iz krize neka postenija vlast. :roll:

Malo cemo eto gurnuti pod tepih nas gradjane i nase gradjansko postenje, disciplinu, zajednistvo i svijest o drustvu i okolisu,.. Malo gurnuti pod tepih suceljene politike u zemlje od kojih barem dvije rade na disluciji i onemogucavanju konacnog pravnog i eknomskog funkcionisanja drzave. I malo cemo gurnuti pod tepih opcu krizu i zaduzenost, nepokrivenost budzeta i ogroman broj budzetskih korisnika koji samo znaju za sadaku(inace razbijaju prozore na vladi), da su karte u ruci toliko lose da nema te vlade koja bi napravila nesto - barem ne preko noci.

Ali kome pricati - kada se vlada otvoreno zaduzuje samo da podmiri budzetske koriznike - i najavljuje da ce za sljececu ispatu mladjahnih penzionera morati dici opet neki novi kredit - niko se ne sikira na to niti razmislja kako taj slijed prekinuti - vazno je da kapa dok kapa. Inace cemoono sto je najlakse - galamiti o lopovima na vlasti - a mi ostali smo inace jaaako posteni u p.m.
area51

#5 Re: Proglašenje bankrota

Post by area51 »

gagy06 wrote:Ja mislim da to i jeste cilj MMF-a' a onda ce da preuzmu resurse pa mozemo da se uhvatimo za usi i i igramo. Naravno, nato ce da nas cuva :roll:
:thumbup:
%tacno*

#6 Re: Proglašenje bankrota

Post by %tacno* »

gagy06 wrote:Ja mislim da to i jeste cilj MMF-a' a onda ce da preuzmu resurse pa mozemo da se uhvatimo za usi i i igramo. Naravno, nato ce da nas cuva :roll:
pa to ce da se desi sa svim pridruzenim clanicama eu. sve su uradili da budemo njihovi robovi.

a sto se tice nasih, nikada oni nece sami otici sve dok ima i marke u budzetu njima za plate jer ko ce dzaba raditi. mi ne treba da cekamo taj scenario nego se fatiti motke i sve rastjerati dok jos nije kasno.

jedno vruce proljece bi to sve rijesilo. napraviti vladu od strucnih a ne stranackih ljudi i krenuti dalje.
Post Reply