kazu da izgleda lijepo, ali tek sto su ga otvorili počeli ga nadogradjivati
haj nek i mi imamo nesto pored vf,ilme,opal comerca,ado comerca itd itd
Moderator: Chloe
i ona merkatora...interexa...ajjjmeeeIm4U wrote:Otvoren ROBOT COMERCE u Bihaću![]()
kazu da izgleda lijepo, ali tek sto su ga otvorili počeli ga nadogradjivati![]()
Bogami su oni Donnu zaposlili.najgora stvar je zapravo to sto su stvarno doveli ljude iz sarajeva da rade na "visim" polozajima - i samim time nam signaliziraju da nam ne vjeruju i da nam samo zele uzeti lovu, a ne otvoriti nova radna mjesta...
Novopečeni je bogataš iz Buloga, čovjek koji ne prijavljuje radnu snagu i ne plaća poreze kupio Biru uz pomoć smrtnog mu havera Tihića i premijera Hadžipašića, čiji je "stričević" direktor te tvornice. Pri privatizavijskom postupku potpisan je dogovor o proširenju proizvodnog kapaciteta uvodjena ciklopetana u smislu izlaska na tržišta EU, što se do dan danas nije desilo. Desilo se je otvaranje ovog distributivnog centra koji je valjanje robe iz Kine, dok nam je Tihić mrtav hladan priopćio da je izvršena privatizacija stoljeća.Im4U wrote:Otvoren ROBOT COMERCE u Bihaću![]()
kazu da izgleda lijepo, ali tek sto su ga otvorili počeli ga nadogradjivati![]()
Ma ja bi sise smanjila. Tesko za jogging. Pjevam k'o slavuj..al'ne pisem aranzmane. Promas'la sam izgleda karijeru....al'nije mi did dozvolio. Veli: "Mrs...ma nama Cigani sviraju i pivaju". Staaaaara generacija.Nesferatu wrote:Bogami su oni Donnu zaposlili.najgora stvar je zapravo to sto su stvarno doveli ljude iz sarajeva da rade na "visim" polozajima - i samim time nam signaliziraju da nam ne vjeruju i da nam samo zele uzeti lovu, a ne otvoriti nova radna mjesta...
A ti kad nabavis sise, javi se da pises samostalne aranzmane za muziku....
Bira ne posluje loše, ali ništa bolje poslije privatizacije. Ima nekoliko strateških partnera koje valja, a može uno više i puno boje.eHost wrote:cija ja bira i ko je kako dosao do tog preduzeca u to ne zelim ulaziti. Ne znam da li si bio i razgledao malo robot, ali da jesi - primjetio bi da se iza samog robota nalazi hala koja ja malo veca od samog prodajnog centra. radi se o proizvodnoj hali za biru. o ciklopetanu bi mogli naglabati, koliko ja znam radilo se na uvodjenju ( imao sam upute za rad na engleskom jeziku u rukama, a iste su mi dosle iz Bire ), a sada koliko traje da se promjeni proizvodni proces - to ne znam. znam da je ciklopentan jako zeznuta stvar ( o zapaljivosti itd da ne pricam ), barem sam toliko skontao iz uputa
bira u sustini i nije lose situirano preduzece. covjek kad bolje razmisli - DVD player iz Bihacahehehe.. sprdacina ili istina.. da mi je znati gdje se proizvode isti
iako je vjerovatnoca veca da je to tudji proizvod koji je bira licenirala. nazalost i sam web sajt im je los i ne daje bas najbolju sliku preduzeca....
Pozdrav
E.S.
eHost