Bosanac u suknji?
Moderator: anex
-
callmethebreeeze
#51 Re: Bosanac u suknji?
sve ove slike sto je bez_ideje postavila su duge, k'o da cemo na tehvid, mene zanima ima li finih, kratkih suknjica za nas koji volimo noge pokazivati?

- Sunrise00
#52 Re: Bosanac u suknji?
@breeze, hoces 'vake?

- beautyfool
#53 Re: Bosanac u suknji?
Skoro sve one suknje sto si postavila ja ih uopste ne vidim kao muske suknje, svaka od njih je klasika koje zene nose vec godinama... tako da ne vidim sta za tebe znaci muska suknja ?bez_ideje wrote:Ne govorim ni ja o zenstvenim suknjama ....niti o poistovjecivanju
Ove suknje nisu ni najmanje zenstvene
Da ne odemo na transexualce i razne fetise .....iskljucivo muska suknja
- bez_ideje
#54 Re: Bosanac u suknji?
Pa to je vec stvar percepcije....i ovi kiltovi i nosnje su modeli koje zene nose godinama ,a nisu zenski !
Mislis da ne postoji muska suknja? Da je to iskljucivo zenski odijevni predmet?
- nellington
#55 Re: Bosanac u suknji?
Usput, postoje li muške najlonke, muški korzeti? Nije provokativno pitanje, nego onako - down the flow...
- beautyfool
#56 Re: Bosanac u suknji?
Ne znam sta je lik, ni kakva su mu interesovanja u zivotu, samo sam napomenula da ima taj neki pjevac ili sta je vec, koji oblaci suknjice i oblaci se u tako tom stilu.ladyblue18 wrote:Taj lik je transsexualac koliko sam upucena, a ovdje ne pricamo o tome.beautyfool wrote:Citala sam prosle godine cini mi se, intervju u Azri nekakav makedonski pjevac koji oblaci tako te suknje i oblaci se nako zenstvenovaljda je bio u Big Brother pa ako je neko to pratio valjda zna o kome pricam, evo pokusat cu da nadjem neke slike od njega iako nisam sigurna kako se zove.
Ja nevidim neku privilegiju u poistovjecivanju u oblacenju muskaraca i zena, uopste nevidim smisao toga.
Inace, musko u suknji u nasoj sredini, ne ide nikako.
- black
#57 Re: Bosanac u suknji?
pa ne bi me nishta zacudilo, da se i to pojavi kao trend, nesto slicno kao sto one manekenke izgledaju, kao androidi, djecacki ili djevojcice od 12 godina, bas neki dan na tv naletih na neku reviju, strahota, blijeda isprana lica, koscate, bez guze, sika..hodajuce vjesalice.. kazu da je to uticaj homo likova koji vladaju modnom scenom i njihovim vidjenjem zene
- beautyfool
#58 Re: Bosanac u suknji?
Za nosnju je druga prica, jer svaka nosnja ima neku svoju tradiciju i pricu iza te odjece, ali uvesti to nesto kao trend, kao modu je vec druga prica. Sto se mene tice ko voli nek izvoli ali ja licno ne vidim smisao toga a kako se moda krece ka minimalizmu nebi me iznenadilo da kroz par god i to bude negdje aktuelno.bez_ideje wrote:Pa to je vec stvar percepcije....i ovi kiltovi i nosnje su modeli koje zene nose godinama ,a nisu zenski !
- bez_ideje
#59 Re: Bosanac u suknji?
Naravno da postoje

A evo i korzeta

A evo i korzeta

- nellington
#60 Re: Bosanac u suknji?
Hvala, bez_ideje 
-
callmethebreeeze
#61 Re: Bosanac u suknji?
meni je jedna cura, koja je diznajer, vec davno pricala da je to zbog jednostavne cinjenice da odjeca bolje stoji na mrsavim ljudima. ko ce ga znati. valja mi se na posao spremati. ne znam da li da obucem kompletic, ili da idem na opustenijiu varijantu sa kratkom ljetnom haljinicom.black wrote:pa ne bi me nishta zacudilo, da se i to pojavi kao trend, nesto slicno kao sto one manekenke izgledaju, kao androidi, djecacki ili djevojcice od 12 godina, bas neki dan na tv naletih na neku reviju, strahota, blijeda isprana lica, koscate, bez guze, sika..hodajuce vjesalice.. kazu da je to uticaj homo likova koji vladaju modnom scenom i njihovim vidjenjem zene
- black
#62 Re: Bosanac u suknji?
e vala ne moze nikako na zeni bez atributa bolje stajaticallmethebreeeze wrote:
meni je jedna cura, koja je diznajer, vec davno pricala da je to zbog jednostavne cinjenice da odjeca bolje stoji na mrsavim ljudima. ko ce ga znati. valja mi se na posao spremati. ne znam da li da obucem kompletic, ili da idem na opustenijiu varijantu sa kratkom ljetnom haljinicom.
ma najlakse ti je haljinicu i japanske papuche
- kolloring
#64 Re: Bosanac u suknji?
What to say when someone asks you why you're wearing a skirt!
- HAVANA
#65 Re: Bosanac u suknji?
Muhaaaaaaaaaaa,tebi bi lijepo stajala...zaždij jednu raskinu...onu licht rose 
-
metronom
#66 Re: Bosanac u suknji?
E jos nek zene pocnu nosit nakurnjake i bice kompletan cirkus... 
-
callmethebreeeze
#67 Re: Bosanac u suknji?
sto ne?HAVANA wrote:Šta ba u suknji
free your mind and the rest will follow
- muha_sa
#68 Re: Bosanac u suknji?
HAVANA wrote:Muhaaaaaaaaaaa,tebi bi lijepo stajala...zaždij jednu raskinu...onu licht rose
hoš rijet ovo--Muhi što se god stavi plaho mu stoji
valjal ova

- HAVANA
#69 Re: Bosanac u suknji?
muha_sa wrote:HAVANA wrote:Muhaaaaaaaaaaa,tebi bi lijepo stajala...zaždij jednu raskinu...onu licht rose![]()
![]()
hoš rijet ovo--Muhi što se god stavi plaho mu stoji![]()
![]()
valjal ova![]()
Jebo suknju,čuvaj ponos i diku raskinu
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =2&t=77391
-
callmethebreeeze
#70 Re: Bosanac u suknji?
pa, moram da vidim sta cu i kako cu. ako obucem kakvu usku i kratku suknju, u kojoj ce moje noge doci do izrazaja, zanima me da li onda moram i tangice nositi. mislim, nije fino da se vidi rub bokserica ispod.seka wrote:uhhhhhh i povjetarac kak'icallmethebreeeze wrote:sve ove slike sto je bez_ideje postavila su duge, k'o da cemo na tehvid, mene zanima ima li finih, kratkih suknjica za nas koji volimo noge pokazivati?
- HAVANA
#71 Re: Bosanac u suknji?
callmethebreeeze wrote:pa, moram da vidim sta cu i kako cu. ako obucem kakvu usku i kratku suknju, u kojoj ce moje noge doci do izrazaja, zanima me da li onda moram i tangice nositi. mislim, nije fino da se vidi rub bokserica ispod.seka wrote:uhhhhhh i povjetarac kak'icallmethebreeeze wrote:sve ove slike sto je bez_ideje postavila su duge, k'o da cemo na tehvid, mene zanima ima li finih, kratkih suknjica za nas koji volimo noge pokazivati?
Jebo izražaj i tvoje noge
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
- dr.Gonzo
#73 Re: Bosanac u suknji?
Pa valjda se nose gace i ispod sunji
Ja ne vidim neku prednost u odnosu na sorc...
Ja ne vidim neku prednost u odnosu na sorc...
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#74 Re: Bosanac u suknji?
AKo ce mo pravo zborit starobosanci i jesu suknice nosali

i u kolu i u boju

i u kolu i u boju

- bez_ideje
#75 Re: Bosanac u suknji?
Upravo tako.......a ako je suditi po anketi,mozda i vidimo muskarce u suknjama u skorije vrijeme