Sto je i dobro... Zamisli kako izgleda trostruki mamurlukKing Kikapu wrote: ma ko zmaj...jedino nemam tri glave
bosanac i hercegovka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
emm@
hercegovke su najbolje cure bola..pogotovo mostarke..znam to jer sam i sama
hahahahaahahahahhahahahahahaha
a to sto imamo karakter nebi trebala biti mana vec naprotiv..
al brate ima i u nas ofajli u zadnje vrijeme ove mlađe generacije pogotovo al ima i drama cura..
ne bez bajebancije..
al brate ima i u nas ofajli u zadnje vrijeme ove mlađe generacije pogotovo al ima i drama cura..
-
mostarac
emm@ wrote:hercegovke su najbolje cure bola..pogotovo mostarke..znam to jer sam i sama![]()
![]()
![]()
![]()
al brate ima i u nas ofajli u zadnje vrijeme ove mlađe generacije pogotovo al ima i drama cura..![]()
ne bez bajebancije..
boze sacuvaj
-
shin
Antireklama ko ona bamboochaemm@ wrote:hercegovke su najbolje cure bola..pogotovo mostarke..znam to jer sam i sama![]()
![]()
![]()
![]()
al brate ima i u nas ofajli u zadnje vrijeme ove mlađe generacije pogotovo al ima i drama cura..![]()
ne bez bajebancije..
-
Pearl
ma ne bonaaa.. prije je bila umisljena.. sad je savrsena..maccarona wrote:japa i umisljenost
vam je vrlina
(quote)hahahahaahahahahhahahahahahaha (end of quote)
-
Zhaba
sad cu se ubiti sto nisam herkinjaemm@ wrote:hercegovke su najbolje cure bola..pogotovo mostarke..znam to jer sam i sama![]()
![]()
![]()
![]()
ne bez bajebancije..
-
Pearl
auuuuuu......mostarac wrote:ma one kuci dizu nos, a kad odu negdje dizu noge
bRezobraznik... cek samo da ti The herka dodje..
-
Pearl
men' s'cini da ovo iskustvo progovaramostarac wrote:ma one kuci dizu nos, a kad odu negdje dizu noge
-
Pearl
ma on igra na kartu da je ona dalekooooooooomaccarona wrote:Pearl wrote:auuuuuu......mostarac wrote:ma one kuci dizu nos, a kad odu negdje dizu noge![]()
bRezobraznik... cek samo da ti The herka dodje..
preporucujem da trazi azil u drugoj drzavi![]()
![]()
negdje dalekooooooooo
-
mostarac
bona one nisu ljudi, one su krvopije, nadljudska bica, to se ne moze objasnitZhaba wrote:pa ko vam je kriv kad ste dopustili da vam po glavi jasumostarac wrote:one svima u mostaru dizu samo nos. nije dzaba bio grafitmaccarona wrote:a sto li tebi dizu samo nos![]()
![]()
pojasni nam tu istinu![]()
![]()
"Glumice jebo vas Radovan"![]()
![]()
- nebojeplavo
Jadnicak
Savjetujem podhitno selidbu u Bosnu
Savjetujem podhitno selidbu u Bosnu
-
Zhaba
vampiri je limostarac wrote:bona one nisu ljudi, one su krvopije, nadljudska bica, to se ne moze objasnitZhaba wrote:pa ko vam je kriv kad ste dopustili da vam po glavi jasumostarac wrote: one svima u mostaru dizu samo nos. nije dzaba bio grafit
"Glumice jebo vas Radovan"![]()
![]()
-
mostarac
pustio ti ne pustio one piju i srchu i ispumpavaju, ali dozirano da ne umres lako, nego ono polako i na rateZhaba wrote:vampiri je limostarac wrote:bona one nisu ljudi, one su krvopije, nadljudska bica, to se ne moze objasnitZhaba wrote: pa ko vam je kriv kad ste dopustili da vam po glavi jasu![]()
![]()
ma svako ce ti krv piti dokle mu ti dopustis a i s vama nije lahko
![]()
A mi hercegovci smo bona andjeli prema zenama. Nakon ovakvih zmija oko nas prema svima ostalima smo ko andjeli