Boriša Falatar - predsjednik?

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
perfekcionista1

#1301 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by perfekcionista1 »

Pandakonda wrote:
Pa ti si prozvao čovjeka da ne drži mitinge u čapljini iako je on posjetio Čapljinu. :-) Realno gledajući u Banja Luci još nema mjesta za čistu građansku opciju, mislim postoji ali da tolerišeš neke stvari za koje će ti ogroman broj glasača zamjeriti. Uzmi SDP za primjer, oni jesu otvorili ured u Banja Luci ali moraju tolerisati da njihovi članovi tamo podržavaju 9-ti januar, izjednačavaju zločine u ratu itd. Naravno to se sve kosi sa građanskim principima koje SDP navodno predstavlja i upravo zbog toga ljudi bježe od njih. Po meni je onda bolje i ne otvarati odbore, samo u svrhu otvaranja, gdje tvoje vrijednosti neće biti poštivane
Sam je sebe prozvao. Neozbiljno ga branis, cak i smijesno zvucis. Ja kazem ne drzi mitinge u Capljini i drugim vecinski hrvatskim gradovima ti kazes posjetio je Capljinu. Posjetiti i odrzati miting su razlicite stvari.

On je beznacajna figura koja ocekuje glasove zato sto je Barisa a ne mrzi Bosnu, i zato sto poziva na suzivot ocito samo Bosnjake kao da mi imamo protiv suzivota nesto. Idi rvate i serve pozivaj predsjednice
Nadzorna_ploca

#1302 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by Nadzorna_ploca »

Dobro skontali smo da neces glasati za lika.
svi u napad

#1303 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by svi u napad »

Sustina ili cilj ovih izbora je izbaciti Cirilicara iz Predsjednistva. To mogu samo uraditi Bosnjaci. Sad je piatnje kako? tako sto ce glasati za Borisu ili Komsica. E sad za koga od njih dvojice? Jedan od njih je trojanski konj. Koji? E tu sad trebamo raditi kako ne bi svaki od njih dobio po 30 000 glasova i Covke mirno ponovo u fotelju. Draga omladino Covke je premazan sa hiljadu farbi i politika je cudo nevidjeno. Gledajte i citajte pazljivo. Izbor hrvatskog clana je najvaznija stvar na izborima. Na srpskog ne mozemo uticati no ovdje sami krojimo sudbinu i zato pamet u glavu.
Molim branioce i stovaoce Borise i Komsica da ne komentarisu i velicaju svoje idole. Ja znam ko su oni. Ovo je samo upozorenje svima nama jer mogu nas zedne preko vode prevesti. Zivjeli
Haman2

#1304 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by Haman2 »

Borisa je pribavio misljenja svih hrvagtskih ekstrema, kako bi znao uvijek zauzeti ekstreman hrvatski stav ako Covic ne uspije.
Hafis

#1305 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by Hafis »

svi u napad wrote:Gledajte i citajte pazljivo. Izbor hrvatskog clana je najvaznija stvar na izborima. Na srpskog ne mozemo uticati no ovdje sami krojimo sudbinu i zato pamet u glavu.
Emire, jesil' to ti?
spreca

#1306 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by spreca »

Hafis wrote:
svi u napad wrote:Gledajte i citajte pazljivo. Izbor hrvatskog clana je najvaznija stvar na izborima. Na srpskog ne mozemo uticati no ovdje sami krojimo sudbinu i zato pamet u glavu.
Emire, jesil' to ti?
Neboj se ...necemo vam izabrati Falatara...... nije lijepo da se morate na njega navikavati.... :thumbup: Komso je stari znanac :mrgreen:
Hafis

#1307 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by Hafis »

perfekcionista1 wrote:
On je beznacajna figura koja ocekuje glasove zato sto je Barisa a ne mrzi Bosnu, i zato sto poziva na suzivot ocito samo Bosnjake kao da mi imamo protiv suzivota nesto. Idi rvate i serve pozivaj predsjednice
Ovakvih delegata za suživota nikada dosta :|
kmirsad

#1308 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by kmirsad »

spreca wrote:
Hafis wrote:
Emire, jesil' to ti?
Neboj se ...necemo vam izabrati Falatara...... nije lijepo da se morate na njega navikavati.... :thumbup: Komso je stari znanac :mrgreen:
:lol: Ma izabrat ćemo him Zeleniku... :lol:
spreca

#1309 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by spreca »

kmirsad wrote: :lol: Ma izabrat ćemo him Zeleniku... :lol:
Jok...oni to i hoce
kmirsad

#1310 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by kmirsad »

E onda... nečemo nju... :lol:
Dasi

#1311 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by Dasi »

Image

Jebo Alan Forda :lol:
julisiz es grant

#1312 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by julisiz es grant »

Izjava za Grunfove majice :D
Corto Maltese

#1313 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by Corto Maltese »

Dasi wrote:Jebo Alan Forda :lol:
Meni više vuče na Emmanuela Macrona.
Capsicum

#1314 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by Capsicum »

Dasi wrote:Image

:gunjastajl: :gunjastajl: :gunjastajl: :lol: :lol: :lol:
Novak20

#1315 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by Novak20 »

:lol: :lol: Mi živimo ovaj strip već 25 godina.

Falatar liči na Alana Forda

Image

Ovi iz GS više liče na Boba Rocka :D

Image

Komšić

Image
Roccohljup

#1316 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by Roccohljup »

evo i pedje odnekud :D :D

Image
JThomas

#1317 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by JThomas »

u poluvezanim novostima - donald tramp je predsjednik amerike. nije samo na našim prostorima i nije samo do njih...
mrgreen

#1318 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by mrgreen »

Botovi džaba vam trud... Samo dolaze do izražaja vaši... limitirani kapaciteti.

Cilj je promjena, dok su izbori sredstvo za promjenu, a ne cilj i svrha sami sebi.
Čitati malo više knjiga u životu, a manje foruma, pa vam ovakve konstrukcije neće biti toliko strane.
GandalfSivi

#1319 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by GandalfSivi »

Capsicum wrote:

Kako sam ovo samo fulio? Hocemo li uciti omladinu danas razlici izmedju cilja i sredstva?
Capsicum

#1320 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by Capsicum »

A mogao je samo biti iskren i reći recimo: "Moj cilj nije pobijediti na izborima. Moj cilj je omogućiti Draganu Čoviću da pobjedi na izborima. A to namjeravam postići tako što ću probati spriječiti Komšića da pobijedi."
:bih:
kmirsad

#1321 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by kmirsad »

Što se bolan sikirate...
Komšo je jak ko beton... ne može ga ovaj pacer ni ogrebat...
SSemir

#1322 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by SSemir »

Capsicum wrote:

Vidim, zavidan nivo obrazovanja. Farma, parovi, big brother...sve sigurno znate do u detalj.
Al rqzliku izmedju cilja i sredstva ne znate. Jbg za to je ipak trebalo koju knjigu procitat.
Capsicum

#1323 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by Capsicum »

Pobjeda nije sredstvo. Pročitaj ti još malo iz tih skripti :lol:
Dasi

#1324 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by Dasi »

Sto ne mogu ovih nacitanih supljatora. Covjek je izvalio i nije mu prvi put da izvali, ja shvatam i nepoznavanje jezika ali ovo nema nema veze s tim.
Kakav cilj, kakvo sredstvo, gospodo nacitana izjava mu je kontradiktorna, nije mu prva a vjerovatno ni posljednja takva.
Ovo je ok “Moj cilj je promijeniti zemlju, a zemlja se mijenja tako sto cemo pobijediti na izborima.” Lik kad god gostuje na nekoj TV vazda je toliko usplahiren da imam osjecaj da ce se upisati od uzbudjenja.
I da, glasacu ipak za njega a dacu i glas za NS, opet, kao sto sam i proteklih godina. Mada je cinjenica da to vise nije ona ista stranka sa prijasnjih izbora ali je i dalje, po meni, najbolje sto se trenutno nudi na politickoj sceni BiH.
GandalfSivi

#1325 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Post by GandalfSivi »

Tesko je to shvatiti onima koji podrzavaju lika za kojega je sve stalo kada je usao u Predsjednistvo, jer je dostigao svoj cilj pa nije mislio da treba uraditi ista vise sljedecih 8 godina, ali ima ljudi kojima je pobjeda na izborima i ulazak u Predsjednistvo samo jedna stepenica ka konacnom cilju, sto bi u ovom slucaju bilo "da se promijeni zemlja".

Anyhow, necu glasati za Falatara, ali barem razumijem sta je htio reci...
Locked