Ja imam pravo na svoje misljenje. Ako ti mislis da svi demobilisani borci imaju pravo na plate - i to je tvoje misljenje. Ima ih dosta koji za malu platu rintaju od jutra do mraka i to ako je dobiju, plus izrabljivanje i sto ledja odose,.. - idemo i njih postediti toga i neka napuste posao i primaju boracku. I to solidnu od koje se moze zivjeti.Janjicar wrote:hAZNADAR ti sve znasOd toga ko je bio na protestima, i koji su profili osoba do toga da znas pravilnik svake drzave o Borcima
![]()
Siguran sam " da znas da su to pravi borci i ti bi ih podrzao" al et nisu pravi borci hamaN, pravi borci su oni u Udruzenjima onih 1 600 sto ima, pravi borci su predsjednici tih udruzenja, Svrakic i ostali garant.
Ako mislis da je to moguce izvesti, da ostali sektori ne trpe - svaka ti cast, da cujemo kako.
Nista ja ne znam - samo nagadjam da je za ovih proteklih 23 god. moglo biti ikakvog posla ili sanse za doskolovavanjem ili prekvalifikacijom. Eto ti si me ubijedio da stvarno nisu imali nikakve sanse, prilike za to.