evo planiram si rezervirati sobu preko booking.com pa ako može koji savjet brzinski
ono što mi nikako nije jasno, instalirao sam njihovu aplikaciju na mobitel i kada potražim za određene datume smještaj dobijem vrlo dobre rezultate, povoljne cijene u super hotelima sa uključenim doručkom
međutim, kada te iste datume pretražim preko PC-a, dobijem sasvim drugačije rezultate, daleko skuplji smještaj, a onih hotela koje sam preko mobitela našao uopće nema

kada ukucam u njihovu tražilicu neki hotel koji sam našao preko mobitela, izbaci mi njega, sa povoljnim cijenama ali opet drugačija ponuda od one na mobitelu, pa me sada zanima da li netko zna kako to oni rade, je li možda preko mobitela kada se traži daju povoljnije cijene ili šta već?
isto sam pročitao po forumima da booking uzima 12% provizije sebi tako da mogu još bolju cijenu dobiti ako kontaktiram direktno hotel, JE LI TO ISTINA?
također sam pročitao da je puno bolje kontaktirati direktno hotel jer se često dešava da ljudi rezerviraju preko booking.com, a kada dođu u taj smještaj na recepciji nemaju pojma o njihovoj rezervaciji pa koliko je uopće pouzdano sa bookingom tražiti išta?
molim vas odgovorite, moram ubrzo rezervirati tako da mi je svaki savjet dobrodošao