Bono ostaje bez bosanskog pasoša?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

pustopoljina

#26 Re: Bono ostaje bez bosanskog pasoša?

Post by pustopoljina »

svasta gospodjo ministarka,
da ga nije htio-ne bi ga ni uzeo...nije on neki hasim da ne zna reci hoce li pasos neke tamo bosne ili ne.mislim da je bio dirnut,tada kad ga je dobio.
mozda vama taj bosanski pasos ne znaci nista,ali dopustite da onaj kojem ga zele oduzeti mozda ipak ne zeli da mu bude oduzet.
cistunac

#27 Re: Bono ostaje bez bosanskog pasoša?

Post by cistunac »

Ne treba ni protestvovati niti bilo sta poduzeti.

Mi dobro znamo kakva nam je vlast. Ovo bi kao vijest brzo obislo EU i dalje, i podsjetilo druge u kakvim smo govnima.
opet ja

#28 Re: Bono ostaje bez bosanskog pasoša?

Post by opet ja »

Nije mi jasno kako neki ne kontaju simboliku tog pasosa! istina je sigurno da se Boni hebe za BiH pasos kao pasos, ali mu sigurno nije svejedno, nakon svega sto je ucinio za nasu zemlju, da mu se oduzme jedino priznanje...meni je ovo bolesno i tipicno za nasu zemlju koje ne prestaje ici nizbrdo...i svakim danom je sve gore i gore
TheMule

#29 Re: Bono ostaje bez bosanskog pasoša?

Post by TheMule »

Gospoda Ministarka wrote:E bas mi ga zao... et sta ce on sad bez bosanskog pasosa???
I ono malo svijeta sto je obisao, obisao je s bosanskim pasosom... nista od njegovih turneja vise :( :( :(

Halooo, pa covjek nedavno rekao da nikad nije ni upotrijebio taj pasos, jebe se njemu za pasos, sigurno ga je bacio :? :?
Ti mislis da je on dobio taj pasos da ga upotrebljava??
Murat Sabanovic

#30 Re: Bono ostaje bez bosanskog pasoša?

Post by Murat Sabanovic »

poznat nam je svima nas mentalitet !!! kada se radi o koncertu ili nekoj fudbalskoj utakmici onda napunimo kosevo do zadnjeg mjesta,ali kad nesto treba puno vaznije uraditi na sta bi bili ponosni onda nas tu nema.najvise sto uradimo je potpisivanja peticija,koje su u naprijed osudjene na propast.evo naraod se napalio na fudbal,govori o kvalifikacijama u afriku.zar ovo nije puno vaznije od trcanja za loptom u africi !?

ako ne moze 1000-2000 ljudi doci na protest u sarajevo nekoliko sati,onda zaista ne zasluzujemo da nam bude bolje.
Murat Sabanovic

#31 Re: Bono ostaje bez bosanskog pasoša?

Gospoda Ministarka wrote:E bas mi ga zao... et sta ce on sad bez bosanskog pasosa???
I ono malo svijeta sto je obisao, obisao je s bosanskim pasosom... nista od njegovih turneja vise :( :( :(

Halooo, pa covjek nedavno rekao da nikad nije ni upotrijebio taj pasos, jebe se njemu za pasos, sigurno ga je bacio :? :?
samo dobijanje bosanskog pasosa u njemu je preobudilo veliku emociju i on to ne krije.on mozda ima 100 pasosa razlicitih drzava, a bosanski mu je mozda i najdrazi.on taj pasos vise voli i cijeni nego mi,bosanci !!!
opet ja

#32 Re: Bono ostaje bez bosanskog pasoša?

Post by opet ja »

Murat Sabanovic wrote:poznat nam je svima nas mentalitet !!! kada se radi o koncertu ili nekoj fudbalskoj utakmici onda napunimo kosevo do zadnjeg mjesta,ali kad nesto treba puno vaznije uraditi na sta bi bili ponosni onda nas tu nema.najvise sto uradimo je potpisivanja peticija,koje su u naprijed osudjene na propast.evo naraod se napalio na fudbal,govori o kvalifikacijama u afriku.zar ovo nije puno vaznije od trcanja za loptom u africi !?

ako ne moze 1000-2000 ljudi doci na protest u sarajevo nekoliko sati,onda zaista ne zasluzujemo da nam bude bolje.
i to napuniti opet kosevo a pustati snimku koncerta iz '97...skupilo bi se raje sigurno
pustopoljina

#33 Re: Bono ostaje bez bosanskog pasoša?

Post by pustopoljina »

e onda bi dosli.
Murat Sabanovic

#34 Re: Bono ostaje bez bosanskog pasoša?

bi sigurno,ali eto takvi smo...
mofo33

#35 Re: Bono ostaje bez bosanskog pasoša?

Post by mofo33 »

aaaaaaaaahahahaha jadan Bono, ne zanam kako ce zavrsit' turneju bez bosanskog pasosa, bice "slijepi putnik" u svom rodjenom privatnom dzetu :-)
a Sredoje Novic ce da ga prati mnogo razvijenim satelitskim vezama iz svoje posrane kancelarije ili sljivika u svom selu
ponovite mi, molim vas, ponovite mi da je moguce da jedan takav supak smije spominjat' jednog tipa kao sto je Bono (ciju pjasmu nikad nij eni cuo mozda?)
Post Reply