I mene ovo bas interesuje. Ja mislim da ga nece pustiti da se vrati. Trebao se "praviti budala" i ne brbljati kako je americki drzavljanin nego ovo uraditi kao domaci covjek.mIRCerka wrote: Photo, sta mislis hoce li Amerikanci pustiti Mujkicu da se vrati u USA?
Bomba u Avazu!
Moderator: anex
- karanana
-
mamica papucarka
a jel izaso danasnji broj Avaza
mislim, vrsili su pretres cijele zgrade.. jesu li uspjeli sklepat danasnji broj 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ili da se mi sad napravimo pametni i optuzimo javno ameriku za terorizam u bosnikaranana wrote:I mene ovo bas interesuje. Ja mislim da ga nece pustiti da se vrati. Trebao se "praviti budala" i ne brbljati kako je americki drzavljanin nego ovo uraditi kao domaci covjek.mIRCerka wrote: Photo, sta mislis hoce li Amerikanci pustiti Mujkicu da se vrati u USA?
sjo, citamo se ovih dana, odo se bacit u led malo...
adio
-
mamica papucarka
vidim da jesu. Nego, u Havazu uopste nema teksta o ovom incidentu 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
avaz je izdao saopstenje jos juce, danas izaslo u ASu, sto je avazovo izdanje, a ima i u avazumamica 31 wrote:vidim da jesu. Nego, u Havazu uopste nema teksta o ovom incidentu
http://www.avaz.ba/absolutenm/anmviewer ... z=8&isasp=
-
Blueboy-
Bogu hvala pa niko nikog ne goni sta treba/mora citat i kupovat. A nimalo mi nije jasan ovaj tip, a ni njegova neka nejasna "revolucija". Ako je psihicki stabilan, a usto sumljam, treba krivicni postupak pokrenuti i dobro ga oderati zatvorskom kaznom. Misil da vaki nesretni slucaji definitivno ne reklamiraju grad, drzavu, narod u pozitivnom smislu.Sigurno manje posljedice od postojanja Avaza...
-
kub lajkan
Ovaj revolucionar bas i nije sav svoj...nazalost...
Nekad je bilo - ko lane protiv drzave obicno ga proglase ludakom...
A ovaj lik je po pismima koja je slao fakat neuracunljiv... steta, taman sam pomislio da se nasao neko normalan...
Nekad je bilo - ko lane protiv drzave obicno ga proglase ludakom...
A ovaj lik je po pismima koja je slao fakat neuracunljiv... steta, taman sam pomislio da se nasao neko normalan...
-
in33sa
Pa vidis da lik mrzi islam, katolicanstvo i pravoslavlje, dakle ateista, dakle komunista, dakle SDP-ovac._BosanaC wrote:Jedva cekam da povezu i SDP i Lagumdziju sa ovim![]()
![]()
Sad, sto je on u pravu vezano za ove korumpirane i kriminalizirane "vjerske zajednice" u BiH, i sto su doticne uradile toliko toga na poticanju klanja, ubijanja, zlocina, to je manje bitno. Bitno je da SDP stoji iza toga.
-
vesela
Fair Life wrote:http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 940&meni=2
pa ovo 'pravi ciko'...ja mislila neki balavac...ajmeeee!
- van Basten
sreća je pa me nije bilo 2 dana na forumu, pa sam se malo ohladio... bojim se da bi moji komentari na postove kojekakvih "pametnjakovića" možda isprovocirale i malo kopanja po Banovićima... pošto meni mati radi u avazu, nisam vidio ništa smiješno u ovom događaju, niti išta zbog čega bih navijao da umobolnik izvadi osigurač i aktivira svoje napravice.
Nažalost, i ovaj forum u svom okrilju drži svakakvih dijagnoza sakrivenih ispod nikova. POželiti da t8i bomba rokne u tvom gradu, bilo da je to avaza, oslobođenje, tramvajska stanica ili šta ti ja znam šta... može samo neko ko pati od hroničnog propuha u glavi.
U zdravlju
Nažalost, i ovaj forum u svom okrilju drži svakakvih dijagnoza sakrivenih ispod nikova. POželiti da t8i bomba rokne u tvom gradu, bilo da je to avaza, oslobođenje, tramvajska stanica ili šta ti ja znam šta... može samo neko ko pati od hroničnog propuha u glavi.
U zdravlju
- BHG
van Basten wrote:sreća je pa me nije bilo 2 dana na forumu, pa sam se malo ohladio... bojim se da bi moji komentari na postove kojekakvih "pametnjakovića" možda isprovocirale i malo kopanja po Banovićima... pošto meni mati radi u avazu, nisam vidio ništa smiješno u ovom događaju, niti išta zbog čega bih navijao da umobolnik izvadi osigurač i aktivira svoje napravice.
U zdravlju
- vatrogasac
SARAJEVO - Sutkinja Općinskog suda u Sarajevu Merima Kurtović-Bilić jučer je u poslijepodnevnim satima odredila jednomjesečni pritvor Enveru Mujkiću (49), koji je u utorak u Oglasnoj službi "Dnevnog avaza" u Sarajevu prijetio bombom, jer je odbijen njegov zahtjev da bude objavljen oglas uvredljivog sadržaja.
Pritvor mu je određen zbog opasnosti da bi svojim postupcima opet mogao dovesti u opasnost živote ljudi.
Rješenje o pritvoru doneseno je na zahtjev županijske tužiteljice u Sarajevu Advije Hajdo- Balta kojoj su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo jučer ujutro priveli Mujkića. Diplomirani ekonomista, bez primanja i zaposlenja, Mujkić, kako je utvrđeno u Tužiteljstvu, posjeduje državljanstvo BiH. Prije godinu je u Sarajevo došao iz Amerike.
Kako je potvrdila glasnogovornica Edina Pirija, Mujkić je tijekom saslušanja u Tužiteljkstvu izjavio da je Božiji poslanik.
- Nisam želio praviti nered, želio sam skrenuti pažnju na sebe s obzirom na to da sam Božiji poslanik ili Isus. Imam misiju da se još jednom pojavim i da narod prosvijetlim - kazao je u svojoj izjavi Mujkić.
Tužiteljica Advija Hajdo-Balta nakon toga je naložila da tim vještaka obavi neuropsihijatrijsko vještačenje nad Mujkićem. Pritvor je predložen iz više razloga, ali je prihvaćen jedino zahtjev zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela. Mujkić je osumnjičen za izazivanje opće opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja.
Policija je u utorak od Mujkića oduzela ručnu bombu kašikaru, a navodnih 4,2 kilograma eksploziva koje je donio u kesi su, ustvari, knjige vjerskog sadržaja koje je, kako je kazao, podijelio policajcima kojima se predao.
Tužiteljstvo posjeduje krivičnu prijavu od 6. lipnja kojom se Enver Mujkić sumnjiči za rasturanje letaka prijetećeg sadržaja ispred džamije "Kralj Fahd" u Sarajevu.
21.6.2007.
Pincom.info
-
kub lajkan
Njemu ce najsigurnije biti u bajbukani...Tužiteljstvo posjeduje krivičnu prijavu od 6. lipnja kojom se Enver Mujkić sumnjiči za rasturanje letaka prijetećeg sadržaja ispred džamije "Kralj Fahd" u Sarajevu.