Ja, naprotiv, mislim da će ona prije đuvegiju naći nego bilo kakva liberalna treba s razvijenom ekumenskom i pluralističkom sviješću. Neka ovo što je nama napisala ispriča kakvom zadrtom i polupismenom efendiji na sljedećoj džumi, imat će prsten do naredne srijede.bingov buraz wrote:
Sa takvim stavom tesko ces ti do djuvegije bogami
Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
- Toffee karamela
#101 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Last edited by Toffee karamela on 28/06/2010 23:32, edited 1 time in total.
- bingov buraz
#102 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Jok bona mislim samo da ne pjenis na svakakve idiotluke vec malo zatrepces okicama malo flerta i to...hanumica82 wrote:bingov buraz wrote:Sa takvim stavom tesko ces ti do djuvegije bogamihanumica82 wrote:ma i treba nas poklat sve....samo im vi podilazite opet ce nas strefit!
A kakav bi stav trebala imati??? da kazem svaka cast novinaru Jutarnjeg? Da kazem kako su muslimani nesposobna govna i da su jedino katolici naj naj bolji u svemu?????
Je li to ispravan stav?
- tranquil
#103 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Amerika a i Danska biće zemlja muslimanska
Na trenutak sam pomislio kako bi bilo kada bih pogledao u kojoj od zemalja koje učestvuju na SP ima najveći procenat ateista, pa da navijam za tu zemlju. Bio bih smiješan sam sebi.
Na trenutak sam pomislio kako bi bilo kada bih pogledao u kojoj od zemalja koje učestvuju na SP ima najveći procenat ateista, pa da navijam za tu zemlju. Bio bih smiješan sam sebi.
- bingov buraz
#104 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
A i ti ode u drugu krajnost,stavovi su joj malo pogresni ali nista sto dobar djuvegija ne moze popravitiToffee karamela wrote:Ja, naprotiv, mislim da će ona prije đuvegiju naći nego bilo kakva liberalna treba s razvijenom ekumenskom i pluralističkom sviješću. Neka ovo što je nama napisala ispričala kakvom zadrtom i polupismenom efendiji na sljedećoj džumi, imat će prsten do naredne srijede.bingov buraz wrote:
Sa takvim stavom tesko ces ti do djuvegije bogami
na dzumu idu muskarci
- cyprus
#105 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Holandijatranquil wrote:Amerika a i Danska biće zemlja muslimanska![]()
-
Mrs.Zurbrigen
#106 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
wow, ovaj thread je stvarno zapanjujuci... ne znam, cemu da se vise cudim, clanku iz jutarnjeg - btw, ja ne mogu zamisliti da se, kao sto pokoji komentar ovdje aludira, svi hrvati slazu s tim sto je taj ocigledno lud autor napisao. ili da se cudim komentarima koji se ovdje postaju...
a sto se nogometa iliti fudbala tice: bog je okrugao i igra traje 90 minuta! gotovo.
a sto se nogometa iliti fudbala tice: bog je okrugao i igra traje 90 minuta! gotovo.
-
hanumica82
#107 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
bingov buraz wrote:A i ti ode u drugu krajnost,stavovi su joj malo pogresni ali nista sto dobar djuvegija ne moze popravitiToffee karamela wrote:Ja, naprotiv, mislim da će ona prije đuvegiju naći nego bilo kakva liberalna treba s razvijenom ekumenskom i pluralističkom sviješću. Neka ovo što je nama napisala ispričala kakvom zadrtom i polupismenom efendiji na sljedećoj džumi, imat će prsten do naredne srijede.bingov buraz wrote:
Sa takvim stavom tesko ces ti do djuvegije bogami![]()
na dzumu idu muskarci
ojha dzuvegija jel se to nudis?