Moderator: anex
Hajd' ba ne lupetajte gluposti. 2km mi je razlike do Binga ili do Tropicaelcaliente wrote: ↑06/03/2025 17:33Gume, kocnice itd nistenje auta u stop and go saobracaju.Malisa11 wrote: ↑06/03/2025 16:58Kako mozes da izjavis ovakvu glupost? Ako mu auto trosi 8 litara na 100km, a ne trosi, ali eto, neka ima 20tak kilometara tamo-ovamo a nema, to je oko 3.5KM potrosnje.Evolution_IV wrote: ↑06/03/2025 10:19 ne racuna da je vise goriva potrosio obilazeci i da dodje haman na isto ako ne i skuplje
A tvoj na nivou zadojenog balije... izvini, ali, jbg....
Daj mi alternativu? Etnicki cist rs, ne idemo u rs, ne finansiramo rs, nemamo nista osim da kazemo da je to BIH. Kako je to BIH osim na papiru onda?
rs je etnicki cist, cast izuzecima, to znamo mi sto imamo bruku zemlje tamo i sto placamo porez da se ne knjizi na republiku jer im je zakon takav da ako ne platis taj jad od 5-10km godisnje da ti uzmu sve kako bi bilo i u papirima etnicki ocisceno
nemas ti pojma, jer da imas ne bi ove gluposti pisao
Uz obavezne delicije i slastice iz Manja pekare, kakve se na ovom dunjaluku mogu naći samo u nikad prežaljenom Srpskom, pardon Istočnom Sarajevu, po preporuci tramvajatrojke i ostalih doajena sarajevske "ko nas bre zavadi" "fgr" elite.nivla wrote: ↑06/03/2025 20:42samo u federaciji, u rs nedeljom ide da se namiri, da nema tatarski biftek kod djurica i u kortu
Ne ne, niko se neće otcjepljivati, bar ne "mirnim razdruživanjem"
Ne branim nikog, al meni CJ svoje cijene opravdava standardom u svakom smislu. Bingo ce voce i povrce koje je jos samo za njive đubriti imati u redovnoj ponudi. Cak i tokom zime rojevi musica su standard. Ne daj boze narodu voce i povrce ponuditi jeftinije dok cemu lici ...
ima,ja nedeljom redovno bojkotujem
Koliko smo karakterno jaki pokazuje to da svi bojkotujemo samo nedjeljom
ti ako mislis da ce neko spustiti cijene zato sto ti ,ja ili neko treci bojkotuje ili sere po forumu, u ozbiljnom si problemu....nauticamid wrote: ↑10/03/2025 18:17
Koliko smo karakterno jaki pokazuje to da svi bojkotujemo samo nedjeljom![]()
Niko nije spustio cijene i odustalo se od bojkota. Nismo mi ni za šta.
evo imbitanga_sa_otesa wrote: ↑10/03/2025 18:37ti ako mislis da ce neko spustiti cijene zato sto ti ,ja ili neko treci bojkotuje ili sere po forumu, u ozbiljnom si problemu....nauticamid wrote: ↑10/03/2025 18:17
Koliko smo karakterno jaki pokazuje to da svi bojkotujemo samo nedjeljom![]()
Niko nije spustio cijene i odustalo se od bojkota. Nismo mi ni za šta.
naravno,znam to od pocetka
tako i treba ,samo ostro