Bojkot Premijer lige BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Goran_35

#76 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by Goran_35 »

Obratiti paznju na sam kraj ovog video klipa!Ne cini li vam se da ovi u crno obuceni pucaju sa tribina?Najmanje jedan,kako se meni cini?

O nasim medijima sve najgore!!!A evo i strani su vec prenjeli to sto su dobili od "nasih"

Geronimo81

#77 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by Geronimo81 »

ultima_palabra wrote:
Geronimo81 wrote:
kijameta wrote:Ovako pripadnik sam HZ od 87 i imao sam na desetine gostovanja prije rata i poslije rata sam isao redovno na gostovanja,domace utakmice naravno ne treba pominjati,nikad nijedne nisam propustio,zadnjih 5-6 godina zbog porodicnih i poslovnih obaveza ne idem na gostovanja.Ovo kazem samo zato,da bude jasno da vrlo dobro znam o cemu pricam.
Svako ko kaze da su 'huligani' za nesto krivi je obicna budala. Huligani nisu zaduzeni za odrzavanje reda,mira i zakona.Za to je zaduzena POLICIJA. Ako dodze do narusavanja reda i mira,sa velikom materijalnom stetom,povrdzenima i mrtvima kriva je i odgovorna iskljucivo policija.
Iz iskustva znam da ako policija izvrsi pravilnu procjenu,odradi dobru organizaciju,izvrsi advekatne pripreme uz dovoljan broj ljudstva i materijalno tehnickih sredstava,nema tog broja huligana ni izgrednika,koji mogu dovesti do ozbiljnog krsenja reda i mira.
Ako polazimo od premise da su navijaci;huligani,klosari,alkoholicari,narkomani,izgrednici(sto naravno nisu) onda policija mora poduzeti mjere da te i takve osobe drzi pod punom kontrolom .To je posao policije i ako ona to ne odradi,policajci i njihovi nadredzeni treba da snose punu disciplinsku i krivicnu odgovornost.
Vidjeli smo da je MUP HNK gomila nesposobnih kretena,koji su tu jer imaju politicku pozadinu.Vidjeli smo cirkus na utakmici zrinjski-Partizan,Posusje-Sarajevo,zrinjski-Velez,Listica-Velez sve su utakmice bile katastrofalno organizirane od strane MUP i koliko je policajaca odgovaralo za te propuste i iskazanu nesposobnost-niko i naravno da je kulminacija policijske nesposobnosti dosla na utakmici Listica-Sarajevo.
Kazu u MUP HNK da nisu imali dovoljno ljudi,znaci priznaju svoju krivu procjenu,njihova kriva procjena je rezulatirala mrtvim glavama,znaci ostavke i otkazi treba da pljuste.A nece,nece sigurno.
Onda neke budale na ovom forumu pominju uvodjenje zakona o navijacima. Dobro donese se zakon o navijacima i ko ce ga sprovoditi :? Da nece ova nesposobna ispolitizirana policija HNK :? Bivsi cuvari u Dretelju btw. Ima zakon ,dosta strog o drzanju oruzja. Pa ni njega ne sprovode. Na utakmici Posusje -Sarajevo su domorodci nosili automatske puske i koliko je poslije utakmice bilo prijava o oduzimannju automatskoga oruzja-nijedna. U zapadnoj Hercegovini svaka kuca ima nelegalno oruzje a po brdima stoje fasisticki simboli a po Listici se stampaju fasisticki letci. Policija treba prvo rijesiti bar pola toga problema,koji su u Evropi rijeseni jos 40-godina,pa da se krene sa nekim sofisticiranijim zakonima.
Inace cijeli ovaj slucaj nema nikakve veze sa sportom i nogometom,nego je cisto politicko pitanje nefunkcionisanja i uspostavljanja pravne drzave.
A ne treba bojkotirati ligu,to bi bilo priznavanje poraza,treba se igrati i boriti,mislim na terenu.Ali ako hocemo da se sve ovo sredi moramo se boriti i izvan terena,ne treba sutiti i ne treba trpiti.Treba dici svoj glas.
Toliko godina imas a napisao si toliko gluposti koda ti je manje od 15 g.U pravu si da je policija kriva i da je ovo veliki propust u organizaciji i tu treba netko da snosi posljedice.Kad su culi da ide toliko HZ a planirano je max 150 (ako im je javljeno od drugi pratnji kroz Mostar) trebali su da zaustave na Žovnici HZ i da ih okrenu za Sarajevo.Mislis da jaki zakon nebi unistio huligane .Pitao bi te ja kad bi ih par dobilo zatvorske kazne od 10 g sto bi ijedan smjeo da napravi nered,da priredi sacekusu.Pricas o starzarima dretelja ako imas dokaz da je bio strazar u dretelju i da je zlostavljao nekog imas sudstvo i prijavi a nemoj da trpas sve sto je hrvat u ustase i sve ostalo jer nitko ne trpa policiju Sa u Mudžahedine osim onih koji su nacionalno obojeni kao sto si i ti.Nekad su bile navijacke grupe kojima je bio cilj da sto bolje navijaju i bodre svoj tim e danas se svi furaju na Engleske huliganske firme pa dodas malo i filmova poput Green Street Hooligans i dobijes navijace kojima je cilj da nerede prave(ovaj broj je mal i raste ali dovoljan da izazove sranja i nepricam o jucerasnjem mecu vec opcenito o navijackoj sceni u BiH)
Nekada sam pratio utakmice i isao navijati zadnja moja tekma je dinamo milan gdje ni kriv ni duzan umal nisam dobio degeneka od policije jer je jedan majmun iz moje grupe bacio bocu na policiju a oni poceli da biju sve redom(uclanjen sam bio u purgere bio sa svojih 4 g jer su mi svi navijali za Dinamo) Ovakvi sranja svagdje ima a moze ih samo iskorijeniti dobar zakon a to je velike zatvorke kazne uz novcane kazne roditeljima.Kakav je covjek koji u svom džepu ima Nož,bokser,pištolj ?? (govorim o huliganima) Samo jak zakon poput zakona koji predlaze Mostarac moze da spasi normalne navijace i da ukloni debile iz navijacki skupina kojima su ciljevi izazvati sranja.Policijska istraga i istraga BiH tužiteljstva ce da pokaze sta je bilo i odgovorne treba kazniti sa dugotrajnim kaznama kako HZ tako i skripare.Treba kazniti i one koji su organizirali znaci nacelnika policije ako je on odgovoran jer je ovo propust veliki 50 policajaca da osigurava preko 500 navijaca.Treba kazniti i one u NS jer ova utakmica se nije trebala odigravati isti dan kad i Zrinjski - Velež jer sva policija je bila u Mostaru.
Interesuje me ko je izazvao i nered na Tekiji sa HZ kako prenosi Avaz tamo nema ustasa , ako je to istina?
Legendo, možda si dobronamjeran, ali mislim da se fokusiraš na pogrešne stvari. Ovo što se desilo nema puno veze sa navijačima i huliganstvom, osim što su napadnuti HZ. U Širokom ne postoji relevantna navijačka grupa, tako da ne može biti govora o sukobu navijača. Ovdje je grupa momaka koja je došla na utakmicu napadnuta od naoružanih ljudi potpomognutih policijom. I sada se poziva se na sankcije protiv navijača, a niko ne poziva na akciju prikupljanja nelegalnog oružja i kažnjavanje onih koji ga posjeduju.
Ja samo gledam realno i meni recimo nije napamet padalo kad su se po srednjoj bosni hrvatski porognanici vraćali da tvrdim da se desava džihad jer ne trpam sve ljude u isti kos isto tako za prve sacekuse ultrasima od fukara prije 3 g kad su im sva auta popalili opet mi nije padalo na pamet da pisem to.Uz nogomet idu i huligani koji od cilja A do cilja B opljackaju redovito par benziski postaja.škripari hm jaka skupina koja broji 30 momaka pa da skupis sve momke iz sirokog nemozes ih skupiti 100.To je gradicak gdje sa svim okolnim selima ima max 10 k ljudi.Imas xy verzija prica od toga da su poceli da razbijaju cim su izasli pa do sacekusa od strane skripara.Sacekajte istragu pacemo vidjeti kao i obdukciju od pokojnog vedrana.Ako je ubijen od strane policije treba se sve istraziti zasto je upucan.Ako nije uijen iz vatrenog oruzja treba ove svjedoke optuziti radi laznog svjedočenja i širenja panike.Pucano je sa obje strane i to treba istraziti ko je pucao i ko je ranio HZ i onog covjeka ispred njegove kuce a tu neki mediji tvrde da je bio najveci povod za obracun.Znaci sacekajte policijsku istragu i onda pricajte a sa ovakvim pricama samo pravite tenzije dodatne jer ni HZ nisu anđeli a to su xy puta dokazali.
zonbirile

#78 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by zonbirile »

Fordas wrote:Izadjite danas u 12 h ako ste u mogucnosti i dajte podrsku ovom skupu! Popricajte sa ljudima koji su bili dole. Vidjecete kakav su horor prezivjeli. Niko se ne zali na flase i kamenje, toga je bilo i bice. Sta ces, puno ljudi, slabo osiguranje, najmanja iskra je dovoljna... Ali, da policajac izvadi pistolj i hladno upuca momka ispred sebe, i to u glavu, a zatim i drugi to ucine pucajuci u masu, to jos sigurno nigje niste culi i to se vjerovatno nigdje nije dogodilo. Zato izadjite danas i dajte podrsku, ne samo navijacima Sarajeva, nego svima koji zele da se ovaj zlocin ne zataska. Da ne dozvolimo da se zvanicni izvjestaji pa tako i istraga laziraju. Mi jednostavno moramo izvrsiti pritisak na MUP i sve institucije da se ovaj slucaj rijesi i zlocinci izvedu pred lice pravde! Sinoc su medju okupljenim navijacima bili i svi igraci Sarajeva i strucni stab, i vjerujte da su nakon svega sto su vidjeli i dozivjeli i oni spremni pomoci i ici do kraja ako treba.

Sve ovo naravno nece vratiti Vedrana, ali moze pomoci da se ovakav zlocin vise ne ponovi. Ne dozvolimo da zlocinci ovo zataskaju ili eventualno pobjegnu iz zemlje!

Mi to svi zajedno mozemo uciniti!
----------------------------------
kada budete orali stadion i sadili kupus ,eto me.
Geronimo81

#79 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by Geronimo81 »

Goran_35 wrote:
Obratiti paznju na sam kraj ovog video klipa!Ne cini li vam se da ovi u crno obuceni pucaju sa tribina?Najmanje jedan,kako se meni cini?

O nasim medijima sve najgore!!!A evo i strani su vec prenjeli to sto su dobili od "nasih"

Policajac gađa kamenjicama kakvo pucanje ti si corav.pogledaj par puta i stopiraj svako malo pa ces da vidis da gađa a ovaj celavi siri ruke da ne gađaju ispod tribine i onda upada policajac koji baca kamen pa mu celavi pametuje.
ultima_palabra

#80 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by ultima_palabra »

Geronimo81 wrote:Ja samo gledam realno i meni recimo nije napamet padalo kad su se po srednjoj bosni hrvatski porognanici vraćali da tvrdim da se desava džihad jer ne trpam sve ljude u isti kos isto tako za prve sacekuse ultrasima od fukara prije 3 g kad su im sva auta popalili opet mi nije padalo na pamet da pisem to.Uz nogomet idu i huligani koji od cilja A do cilja B opljackaju redovito par benziski postaja.škripari hm jaka skupina koja broji 30 momaka pa da skupis sve momke iz sirokog nemozes ih skupiti 100.To je gradicak gdje sa svim okolnim selima ima max 10 k ljudi.Imas xy verzija prica od toga da su poceli da razbijaju cim su izasli pa do sacekusa od strane skripara.Sacekajte istragu pacemo vidjeti kao i obdukciju od pokojnog vedrana.Ako je ubijen od strane policije treba se sve istraziti zasto je upucan.Ako nije uijen iz vatrenog oruzja treba ove svjedoke optuziti radi laznog svjedočenja i širenja panike.Pucano je sa obje strane i to treba istraziti ko je pucao i ko je ranio HZ i onog covjeka ispred njegove kuce a tu neki mediji tvrde da je bio najveci povod za obracun.Znaci sacekajte policijsku istragu i onda pricajte a sa ovakvim pricama samo pravite tenzije dodatne jer ni HZ nisu anđeli a to su xy puta dokazali.
Slažem se da HZ niti bilo koja navijačka grupa nisu anđeli, ali zato bi tu trebala biti policija da zaštiti lokalce od njih i obratno. Iz MUP-a ZHK stižu nebulozna saopštenja i kontradiktorne informacije, a niko ni da pomisli da ponudi ostavku. Nacionalističke stranke (ako već nisu organizovale) će opet imati najveću korist od svega.
Geronimo81

#81 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by Geronimo81 »

ultima_palabra wrote:
Geronimo81 wrote:Ja samo gledam realno i meni recimo nije napamet padalo kad su se po srednjoj bosni hrvatski porognanici vraćali da tvrdim da se desava džihad jer ne trpam sve ljude u isti kos isto tako za prve sacekuse ultrasima od fukara prije 3 g kad su im sva auta popalili opet mi nije padalo na pamet da pisem to.Uz nogomet idu i huligani koji od cilja A do cilja B opljackaju redovito par benziski postaja.škripari hm jaka skupina koja broji 30 momaka pa da skupis sve momke iz sirokog nemozes ih skupiti 100.To je gradicak gdje sa svim okolnim selima ima max 10 k ljudi.Imas xy verzija prica od toga da su poceli da razbijaju cim su izasli pa do sacekusa od strane skripara.Sacekajte istragu pacemo vidjeti kao i obdukciju od pokojnog vedrana.Ako je ubijen od strane policije treba se sve istraziti zasto je upucan.Ako nije uijen iz vatrenog oruzja treba ove svjedoke optuziti radi laznog svjedočenja i širenja panike.Pucano je sa obje strane i to treba istraziti ko je pucao i ko je ranio HZ i onog covjeka ispred njegove kuce a tu neki mediji tvrde da je bio najveci povod za obracun.Znaci sacekajte policijsku istragu i onda pricajte a sa ovakvim pricama samo pravite tenzije dodatne jer ni HZ nisu anđeli a to su xy puta dokazali.
Slažem se da HZ niti bilo koja navijačka grupa nisu anđeli, ali zato bi tu trebala biti policija da zaštiti lokalce od njih i obratno. Iz MUP-a ZHK stižu nebulozna saopštenja i kontradiktorne informacije, a niko ni da pomisli da ponudi ostavku. Nacionalističke stranke (ako već nisu organizovale) će opet imati najveću korist od svega.
Pa da najvise je kriv MUP kako ranije rekoh ako su znali da ih toliko stize a imaju toliko malo trebali su ih presresti na Žovnici(izlaz iz Mostara) i vratiti ih za Sarajevo jer 50 ljudi nemoze da cuva toliki broj navijaca.Evo sa druge teme jedan od najbolji komentara na ovu temu

http://supersajt.info/index.php?option= ... &Itemid=85
zonbirile

#82 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by zonbirile »

ovo je samo tragični događaj do kojeg je neminovno moralo doći,zarad ne činjenja ničega da se huligani sankcionišu,kao u svim normalnim zemljama.Šega je kako domaći papci uvijek poistovječuju samo najgore sa sobom,a i u zlu su slabiji od originalnihh huligana.Dičite se slikama,klipovima iz engleskih uličnih okršaja,ali ne kažete da na stadionima je pozorišna atmosfera.Ne kontate da svako onaj koji je snimljen je u muriji i to od godinu na više i to ekspresno nema,ni Mjesečara ni Guzičara da ih vadi.Upad u teren,dvije godine i to, to popodne kod dežurnog suca.
Fordas

#83 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by Fordas »

@zonbirile

Dobro je i tebe, rekao si sta imas, zasto si vise naporan?? Kad se bude brao kupus zovemo te za misljenje do tada kapak vise

El-Saik - ne vidi se slika :?
elSaik

#84 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by elSaik »

Fordas wrote:@zonbirile

Dobro je i tebe, rekao si sta imas, zasto si vise naporan?? Kad se bude brao kupus zovemo te za misljenje do tada kapak vise

El-Saik - ne vidi se slika :?
Desni klik, copy image adress...

http://i.iimmgg.com/images/gr/9cd0b5e75 ... 891492.jpg
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 14/05/2015 08:37, edited 2 times in total.
Fordas

#86 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by Fordas »

Extra slika,tu se vidi da vedran lezi, da neko poteze pistolj te da policijsko auto jos uvijek nije zapaljeno sto potkrjepljuje izjave navijaca da su se neredi dogodili nakon ubistva!!

Potparol MUP-a KS je zamilio maloprije na skupu sve koji imaju snimke, slike ili video isjecke, da im posalju kako bi ubrzali istragu. pa eto
zonbirile

#87 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by zonbirile »

Fordas wrote:@zonbirile

El-Saik - ne vidi se tvoja slika
-----------------------------------
svako pametan bi tražio da se ovo riješi.Za ubistvo treba odgovarati ubica,ali ovo se moglo desiti i na Koševu,Grbavici.Da,da nema ustaša,ali ima nož,flaša,raketa.Jednostavno nema opravdanja za postojanje huliganskih hordi.Navijaći da,huligani pod najstrožije sankcije.Jakih i klubova zbog par stotina idiota,izgubili par hiljada fanova.E zato ti je jarane u svijetu ,utakmica izlazak porodični,doživljaj.Pametni ljudi skontali,sem toga žive od toga,a ne od muljanja javnih firmi.Kako to da je sve u tranziciji samo fudbal i to qurčev i dalje na javnim jaslama.Jarane u privatizaciju,ako ne ide ,saditi kupus ili korida ,nema treće.
Charuga
Globalni moderator

#88 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by Charuga »

Fordas wrote:Extra slika,tu se vidi da vedran lezi, da neko poteze pistolj te da policijsko auto jos uvijek nije zapaljeno sto potkrjepljuje izjave navijaca da su se neredi dogodili nakon ubistva!!

Potparol MUP-a KS je zamilio maloprije na skupu sve koji imaju snimke, slike ili video isjecke, da im posalju kako bi ubrzali istragu. pa eto
Daj pomozi mi, koji je pokojni Vedran na slici?
elSaik

#89 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by elSaik »

Evo ti slike gdje se vidi najbolje...

Image

direkt link: http://ubaci.robijasi1988.org/images/9cd0b5e75b.jpg
slucajan

#90 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by slucajan »

Ova slika pokazuje ono u što uopšte nema dileme. Problemi širih razmjera su krenuli zbog ubistva Vedrana Puljića. Do tada niti jedan izlog, a ni auto u avlijama obližnjih kuća nije bio polupan.Auto policije nije bilo zapaljeno. Do tada su HZ samo uzvraćali kamenice Škriparima. Vedran je upucan od strane policije i to će potvrditi najmanje 50 momaka koji su to vidjeli, ja mogu samo potvrditi da je policija pucala i ranila dva momka u mojoj neposrednoj blizini. A mi koji smo bili tamo, znamo da je nakon toga sve kulminiralo.

Naježilo me je nešto što sam maloprije čuo, od jedne od djevojaka koje su bile zarobljene na tribinama, a zajedno smo otišli do Širokog, slučajno ili ne čim smo došli do stadiona njima je ponuđeno da besplatno uđu na stadion, što su i učinile, njih 8-9, odmah nakon toga, kapija (čelična blindirana vrata) je zatvorena, a mi smo ostali vani, gdje nam je vješto pripremljen "doček" . I one su bile izložene i verbalnim i fizičkim napadima zaštitara, policije, pa kasnije i navijača domaćih koji su se probili do njih. Zahvaljujući Alaimu završile su u svlačionici Pecare i sa igračima se vratile sinoć kasno. Ispred svlačionice su čule ono što najbolje oslikava mentalne sklopove domaćeg "pućanstva" je komentar jednog od policajaca (čitaj: ustaše) nakon saznanja da je smrtno stradao Vedran Puljić, a to je: U pičku materinu, ubismo našeg!
Fordas

#91 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by Fordas »

Cuo sam to sinoc, da nevjerovatno je to.... moj brate... Boga mi dragog ne mogu vam opisati rijecima koliko samo iscekujem informaciju da je pas koji je pucao uhapsen. ne znam, to bi mi bilo nesto najdraze u posljednjih nekoliko godina!

Listicu ukinuti nakon ovoga, nema vise igranja dole!
dimu

#92 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by dimu »

slucajan wrote:Ova slika pokazuje ono u što uopšte nema dileme. Problemi širih razmjera su krenuli zbog ubistva Vedrana Puljića. Do tada niti jedan izlog, a ni auto u avlijama obližnjih kuća nije bio polupan.Auto policije nije bilo zapaljeno.
a crni auto gore ispred policijskog golfa ? nije ostecen jel ?

a polomljeno staklo na policijskom kombiju ?

i gdje su slike tih napadaca, ja ovdje vidim samo nekolicinu policajaca i na drugoj strani mnogo veci broj huligana navijaca sarajeva ?
ProbuseniDolar wrote: Zaustaviti ligu i sta onda? Svak u svoju jazbinu ... zivot u getima, jel to rjesenje??? Sukobi ce se ovako ili onako nastaviti, njihova mrznja prema nama je bezgranicna. Zar treba na proljece njihove navijace fino docekati, obezbijediti ima kraljevsku pratnju, i pokazati da mi nismo kao oni? Treba al u kurcu, macak!!! Treba uzvratiti istom mjerom, jer sa stokom se ne moze drugacije.
o cemu ti pricas, ja ne vidim navijace sirokog na slikama ovih nereda, vidim samo policiju, policija je i pucala u vedrana, i ti bi se sad svetio navijacima sirokog ? zbog takvih ko ti i nastaju ovakvi neredi, fol nabrijani na neke obracune i slicno, dozovi se covjece, dok nije prekasno...

kome ces uzvratit istom mjerom kad ne znas ni ko je pucao ?
elSaik

#93 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by elSaik »

Vedrane, počivaj u miru
Image
Baltazar_khan

#94 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by Baltazar_khan »

Svaka vam čast Manijaci :thumbup:
ARmAn1i

#95 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by ARmAn1i »

Baltazar_khan wrote:Svaka vam čast Manijaci :thumbup:
heh da.. ima nas i koji smo sinoc autima isli do Mostara po neke vase..al o tom po tom

eo ja sad kuci dosao sa okupljanja, al kako vdim RA dolazi iz Mostara sa 7-8 autobusa, pa odo ponovo..
elSaik

#96 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by elSaik »

Kaže lik, nema nigdje Škripara... ko su onda ovi gore na koje se Pitari zalijeću...

Image
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#97 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by pape »

Pocivaj u miru Vedrane.

Sve teme, u kojima se osvrcete na jucerasnje nemile dogadjaje, na podforumima "Sport" ce do daljnjeg biti zatvorene.
Ako zelite, svoje komentare mozete ostavljati na temi koja egzistira na podforumu "Razne diskusije".
mangup

#98 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by mangup »

Ova vjestacka tvorevina zvana premier liga treba biti ukinuta jer da nam ovi majmuni iz listice kroje ligu i prave se pametni boga mi nece moci.......Ko zeli neka igra napraviti ligu sa 10 klubova a ovu gamad iz listice odmah izbaciti iz lige na period od 10 godina......
Al dok je nama vodja -colakovica,ceka,i krmeta debelog....napredka nema.......Njima je cilj da se po svaku cijenu nastavi igrat PL bez obzira da je momak poginuo samo zato sto je LUDO volio SARAJEVO.........Da bog da govna iz saveza ne osvanula...Odzvonilo je i vase.........
lotPi

#99 Re: Bojkot Premijer lige BiH

Post by lotPi »

http://www.youtube.com/watch?v=iP_rcFybnd8

pogledajte od 40-e sekunde pa do kraja snimka.
Post Reply