Boje li se muskarci pametnih zena?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dezze

Post by Dezze »

krkan wrote:
registrovan wrote:
Sogan wrote: koji broj papuca nosis? :lol: :lol:
ma pusti ti raju sta pricaju :D :)
nego ti zlatnu koku zeni :wink: :D
@Sogan - ocekivao sam ovakav komentar. Ali se nisam puno sikirao oko toga-znao sam da nece izaci iz pametne glave :-D

@registrovan - evo pola me nema koliko su me ovi komentari iznervirali :lol:

@krkan - i to je nacin razmisljanja ;)
Sogan

Post by Sogan »

Dezze wrote:
krkan wrote:
registrovan wrote: ma pusti ti raju sta pricaju :D :)
nego ti zlatnu koku zeni :wink: :D
@Sogan - ocekivao sam ovakav komentar. Ali se nisam puno sikirao oko toga-znao sam da nece izaci iz pametne glave :-D
ocigledno je da si u vezi sa pametnom zenskom jer si izostrio moc zapazanja :D da ne kazem intuiciju, bilo bi isuvise sovinisticki :D
mene ovako predvidivog i prostog naprosto strah obuzme :D
BugsBunny

Post by BugsBunny »

Women are stupid. An interview with myself

I had the honor of interviewing Myself today. Enjoy.

You can't possibly believe that all women are stupid...
You're right, I don't believe that. I know it. There are only three reasons why a man wouldn't think women are stupid. Either he's pussy whipped or he's a moron or he's a pussy whipped moron.

Oh. Just curious... Have you read "Men Are From Mars / Women Are From Venus"?
Yes I have. It advocates that for a man to get along with a female he has to act like her best friend or her sister. He has to become feminine and act like a woman. Real women don't like that. They want men to act like men. In fact that book will make any man who reads it testicles shrink like raisins. But if you think like I think, your testicles will get big like watermelons.

In your opinion are all women stupid or are there exceptions?
Well there are mutations, of course. These are women who are smart. But in most cases women are stupid.

Why do women nag?
Women nag because the creator had a blue print that made sense. He gave women the skill to put up with children and that skill is known as stupidity. No man is going to sit with a child for four hours. But women can do it around the clock because they're too stupid to know the difference. Because women are stupid they are also angry. It's that anger that makes them strike out at men and nag.

So have you come up with a cure?
I have come very close to a cure for women's stupidity. I now have a pill that needs to be taken daily. The pill will make women smart which comes at a good time because the problem has gotten out of control. But before women can take the pill they have to first recognize their stupidity. Just like an alcoholic needs to admit he has a problem before he can be cured.

Sounds like you have everything very well thought out.
There's one problem. We have to be careful not to disrupt the natural order of things.

Meaning?
I'm talking about the blue print of nature. If women become smart they won't want to raise the children. They'll walk away. So we need to be careful that women don't take the pill until they're finished raising the kids.

What is the dumbest thing a woman has ever done?
Well you might recall Mrs. O'Leary. She started the great Chicago fire. She put that lantern behind the cow's legs so he could knock it over. That's pretty dumb. But that's not really why she was dumb. She was dumb because she was milking the cow at night. She wouldn't have even needed a lantern in the first place if she would have milked it during the day like a normal person! As a result she burned down the whole town.
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Minnela wrote: :-) vauuuuu,svaka cast :-) :thumbup: ...bom si se usrecio :-) :thumbup: ...

:D :D
... a i ona sto ima njega :oops: , ne smeta mu da radi. :shock: :D :D
Saraswati

Post by Saraswati »

Sogan wrote:mene ovako predvidivog i prostog naprosto strah obuzme :D
A zato je tebe strah machaka :oops: :D
black

Post by black »

Saraswati wrote:
sarma se boji samo crnih machaka :D
lady midnight

Post by lady midnight »

black wrote:
Saraswati wrote:
sarma se boji samo crnih machaka :D
gdje tu sad tachno dodje naglasak? :D
River_isle

Post by River_isle »

na moju srecu moj je nesvjesan moje pameti pa me se jos uvijek ne boji :D :D :D
Saian

Post by Saian »

InfraRedRidinghood wrote:Kakva je ovo invazija na druga Sogija? :D :D :D :D
ma provokator, samo cheka da se prime :D :D :D
Sogan

Post by Sogan »

InfraRedRidinghood wrote:Kakva je ovo invazija na druga Sogija? :D :D :D :D
:shock: jes' vid'la ti to :roll:

*glupi
*emocionalno slabasni
*neobrazovani
*bez dvije noge u papucama

mi sovinisti smo demografski najsjebanija grupa na forumu :(
Saian

Post by Saian »

Soggy, Kurt Kombajn je mala maca za tebe :D :D :D
Ivy

Post by Ivy »

Saian wrote:Soggy, Kurt Kombajn je mala maca za tebe :D :D :D
jel to cekas da soggy podavije? :D
Saian

Post by Saian »

sta znachi podavije :oops: :oops: :oops: :-?
lady midnight

Post by lady midnight »

Saian wrote:sta znachi podavije :oops: :oops: :oops: :-?
pa rep valjda :D:D
al ako sogan zna podaviti josh shta, od mene dobiva ekstra 10 poena (plus onih standardnih 12 za sve dosada) :D:D:D
Ivy

Post by Ivy »

Saian wrote:sta znachi podavije :oops: :oops: :oops: :-?
premine, preseli, podavije... ko kurt :D
Koshpa

Post by Koshpa »

trebaju one nas da se boje a ne mi njih :D :D
SevenOfNine

Post by SevenOfNine »

ja bih nesto da kazem..al sve se bojim da ce nekE odmah poceti vristati :D

nisam anti-feministkinja :roll:

al sve mi cini da mi (zene) cesto sebi tako opravdavamo neke neuspjele veze.."puklo je jer on nije siguran u sebe".."on ne moze podnijeti da sam ja pametna i da imam svoj stav"...

pravo je tesko biti s nekim..odrzati to stanje zaljubljenosti..registrovati mane a opet ih voljeti..al nama to bolje ide od vecine njih (rekla bih)...njima je ta fizicka privlacnost cesto glavni faktor..a mi ne mozemo da svarimo da nekima nismo bile dovoljno "plavuse, sisate ili hebozovne") (joj kako se izrazavam) :roll:

licno mislim da sam bila mnooogo nagodnija kad sam bila mladja (a samim tim i sa manje iskustva i manje obrazovanja)

zena kad je sigurna da je nezavisna (znaci moze da izgura sve i sama) je mnogo zeznutija od one koja zavisi o muzu/momku/tati..i automatski ima i duzi jezik..jer na kraju krajeva boli je briga... a muskarci su cudni likovi..mnogima se svidja kad im neko povladjuje

zene uvijek traze nekoga kome ce da se dive (bar kol'ko ja skontah), a muskarci opet nekoga ko ce njima da se divi

ipak je sve ovo generalizovanje :D

p.s. ma na stranu sve ovo nego ne znam jel' to zvuci nerealno ili samo tuzno...ali ja ne poznajem nikoga ko je emocionalno stabilan :shock:
Koshpa

Post by Koshpa »

SevenOfNine wrote:ja bih nesto da kazem..al sve se bojim da ce nekE odmah poceti vristati :D

al sve mi cini da mi (zene) cesto sebi tako opravdavamo neke neuspjele veze.."puklo je jer on nije siguran u sebe".."on ne moze podnijeti da sam ja pametna i da imam svoj stav"...

pravo je tesko biti s nekim..odrzati to stanje zaljubljenosti..registrovati mane a opet ih voljeti..al nama to bolje ide od vecine njih (rekla bih)...njima je ta fizicka privlacnost cesto glavni faktor..a mi ne mozemo da svarimo da nekima nismo bile dovoljno "plavuse, sisate ili hebozovne") (joj kako se izrazavam) :roll:

licno mislim da sam bila mnooogo nagodnija kad sam bila mladja (a samim tim i sa manje iskustva i manje obrazovanja)

zena kad je sigurna da je nezavisna (znaci moze da izgura sve i sama) je mnogo zeznutija od one koja zavisi o muzu/momku/tati..i automatski ima i duzi jezik..jer na kraju krajeva boli je briga... a muskarci su cudni likovi..mnogima se svidja kad im neko povladjuje

zene uvijek traze nekoga kome ce da se dive (bar kol'ko ja skontah), a muskarci opet nekoga ko ce njima da se divi

p.s. ma na stranu sve ovo nego ne znam jel' to zvuci nerealno ili samo tuzno...ali ja ne poznajem nikoga ko je emocionalno stabilan :shock:
dobro zboris :)
Dezze

Post by Dezze »

Sogan wrote:
Dezze wrote:
krkan wrote: nego ti zlatnu koku zeni :wink: :D
ocigledno je da si u vezi sa pametnom zenskom jer si izostrio moc zapazanja :D da ne kazem intuiciju, bilo bi isuvise sovinisticki :D
mene ovako predvidivog i prostog naprosto strah obuzme :D
Moc zapazanja i intuicija nije isto, al' nebitno.... Nije tesko predvidjeti sta ce doci kao odgovor na "kritiku muskog uma" (Jel' neko citao knjigu? Glupa je do bola!), pogotovo kad od muskarca dolazi....
Ivy

Post by Ivy »

Moc zapazanja i intuicija nije isto, al' nebitno.... Nije tesko predvidjeti sta ce doci kao odgovor na "kritiku muskog uma" (Jel' neko citao knjigu? Glupa je do bola!), pogotovo kad od muskarca dolazi....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Dezze

Post by Dezze »

SevenOfNine wrote:

Ja se slazem samo s ovim oko generalizacije... sve je, zapravo, vrrrrrrlo relativno.... :D

Za ovu emocionalnu stabilnost - pa mislim da niko nije emoc. stabilan u svakom trenutku.
Dezze

Post by Dezze »

Evo nesto razmisljam i kontam kako je kljucni problem na ovoj konkretnoj temi u nedostatku samokriticnosti. I obicno se na svakoj temi forumasi polariziraju i grcevito brane svoje stavove, cak i kad shvate da nisu upravu....

Sta sad, ja kao muskarac ne trebam kritikovati muskarce??? Maloumno mi je to, iskreno.....k'o biva, i govno je dobro ako je moje.....

Evo ovdje, muskarci ne daju na sebe, zene se opet nesto zale, nasle se ugrozene sto ih neki ne mogu podnijeti.... (predlazem takvim damama da nadju momke koji ih se nece "plasiti"....).

Odoh leci, pocinjem filozofirati :D
Ivy

Post by Ivy »

Dezze wrote:Evo nesto razmisljam i kontam kako je kljucni problem na ovoj konkretnoj temi u nedostatku samokriticnosti. I obicno se na svakoj temi forumasi polariziraju i grcevito brane svoje stavove, cak i kad shvate da nisu upravu....

Sta sad, ja kao muskarac ne trebam kritikovati muskarce??? Maloumno mi je to, iskreno.....k'o biva, i govno je dobro ako je moje.....

Evo ovdje, muskarci ne daju na sebe, zene se opet nesto zale, nasle se ugrozene sto ih neki ne mogu podnijeti.... (predlazem takvim damama da nadju momke koji ih se nece "plasiti"....).

Odoh leci, pocinjem filozofirati :D
e ovo si "ubo"...nijedan se od doticnih muskaraca, osim tebe, nije osvrnuo na temu, kakva ona god bila, nego su osuli sa uvredama i optuzbama po suprotnoj strani... ah, pometi ispred svoje avlije, jelt? sretno Dezze tomorrow! 8-) i laku noc :sleep:
forUMASH

Post by forUMASH »

Boje li se muskarci pametnih zena?
.....ne vjerujem u duhove, dobre vile, vampire i slicna stvorenja..... :D :D :D
sabanss

Post by sabanss »

SevenOfNine wrote:ja bih nesto da kazem..al sve se bojim da ce nekE odmah poceti vristati :D

Mislim da ipak ima zena sa zrncem iskrenosti i pameti. Svaka cast.
Post Reply