Boje li se muskarci pametnih zena?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

sabanss wrote:
SevenOfNine wrote:ja bih nesto da kazem..al sve se bojim da ce nekE odmah poceti vristati :D

nisam anti-feministkinja :roll:

al sve mi cini da mi (zene) cesto sebi tako opravdavamo neke neuspjele veze.."puklo je jer on nije siguran u sebe".."on ne moze podnijeti da sam ja pametna i da imam svoj stav"...

pravo je tesko biti s nekim..odrzati to stanje zaljubljenosti..registrovati mane a opet ih voljeti..al nama to bolje ide od vecine njih (rekla bih)...njima je ta fizicka privlacnost cesto glavni faktor..a mi ne mozemo da svarimo da nekima nismo bile dovoljno "plavuse, sisate ili hebozovne") (joj kako se izrazavam) :roll:

licno mislim da sam bila mnooogo nagodnija kad sam bila mladja (a samim tim i sa manje iskustva i manje obrazovanja)

zena kad je sigurna da je nezavisna (znaci moze da izgura sve i sama) je mnogo zeznutija od one koja zavisi o muzu/momku/tati..i automatski ima i duzi jezik..jer na kraju krajeva boli je briga... a muskarci su cudni likovi..mnogima se svidja kad im neko povladjuje

zene uvijek traze nekoga kome ce da se dive (bar kol'ko ja skontah), a muskarci opet nekoga ko ce njima da se divi

ipak je sve ovo generalizovanje :D

p.s. ma na stranu sve ovo nego ne znam jel' to zvuci nerealno ili samo tuzno...ali ja ne poznajem nikoga ko je emocionalno stabilan :shock:
Mislim da ipak ima zena sa zrncem iskrenosti i pameti. Svaka cast.
a zar si sumnjo :D

jops da dodam da zena ima poprilicno dug jezik kada zna da je doticni voli :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Kontradikcija u nazivu teme :D
da je pametna ... ne bi dopustila da se on nje boji :)
sabanss

Post by sabanss »

mamica 31 wrote: a zar si sumnjo :D

jops da dodam da zena ima poprilicno dug jezik kada zna da je doticni voli :D
Ne sumnjam :D

Iskustva udatih su pozeljna (pogotovo sa brakom duzim od dvije-tri godine) jer su one ipak pametno skontale kako zadrzati muskarca. Naravno da bi bilo fino cuti i muskarce koji su ozenjeni. Samo sto se bojim one price:

"Ozeni se bolan, to ti je nesto najbolje na svijetu"

a kad se ozenis:

"Jesam li ti reko da se ne trebas vjesati"

:D :D :D
kaubojstina

Post by kaubojstina »

Tema ti je histericna :-D

Image
Sogan

Post by Sogan »

Saian wrote:Soggy, Kurt Kombajn je mala maca za tebe :D :D :D
Sajo nisam ja.ba takav :D nego mi podavijen :D gender mi u mene :D pa sam izgubio osjecaj u vidu :D komunikacija :D :D :D
Sogan

Post by Sogan »

Dezze wrote:
Sogan wrote:
Dezze wrote: @Sogan - ocekivao sam ovakav komentar. Ali se nisam puno sikirao oko toga-znao sam da nece izaci iz pametne glave :-D
ocigledno je da si u vezi sa pametnom zenskom jer si izostrio moc zapazanja :D da ne kazem intuiciju, bilo bi isuvise sovinisticki :D
mene ovako predvidivog i prostog naprosto strah obuzme :D
Moc zapazanja i intuicija nije isto, al' nebitno.... Nije tesko predvidjeti sta ce doci kao odgovor na "kritiku muskog uma" (Jel' neko citao knjigu? Glupa je do bola!), pogotovo kad od muskarca dolazi....
Ipak sam izgleda precijenio tvoju moc zapazanja :oops: jer intuciju sam ti naveo kao njenu alternativu :oops: a ne kao sinonim :D i to upravo zato sto mi je distinkcija poznata :D kao i navodne razlike u sklonostima spolova ka doticnim sredstvima percepcije :D
no do mene je :-) lako dodje do nesporazuma pri koristenju suptilnosti :roll: pogotovo kad od muskarca dolazi :oops: nerafiniranog balkanskog :D vjerovatno je zato tvoja prijateljica cijim si slucajem potvrdno ilustrovao delikatnost problematike ove teme :D shvatila da ima posla sa gradskim papanom :-) i izgubila dotadasnje iluzije :-) tek kad je ovaj jednom tako eksplicitnom izjavom pokazao svoje pravo Ja :-)
Saian

Post by Saian »

Sogan wrote:
Ipak sam izgleda precijenio tvoju moc zapazanja :oops: jer intuciju sam ti naveo kao njenu alternativu :oops: a ne kao sinonim :D i to upravo zato sto mi je distinkcija poznata :D kao i navodne razlike u sklonostima spolova ka doticnim sredstvima percepcije :D
no do mene je :-) lako dodje do nesporazuma pri koristenju suptilnosti :roll: pogotovo kad od muskarca dolazi :oops: nerafiniranog balkanskog :D vjerovatno je zato tvoja prijateljica cijim si slucajem potvrdno ilustrovao delikatnost problematike ove teme :D shvatila da ima posla sa gradskim papanom :-) i izgubila dotadasnje iluzije :-) tek kad je ovaj jednom tako eksplicitnom izjavom pokazao svoje pravo Ja :-)
Lisac hebote, jes' to ti :D :D :D
Sogan

Post by Sogan »

Saian wrote:
Sogan wrote:
Lisac hebote, jes' to ti :D :D :D
Gluho bilo :shock: pa zar Lisac nije Sarajlija :? Nije taj u zivotu njive preoro a ti nas poistovjecujes :x :D :D
Saian

Post by Saian »

Sogan wrote:
Gluho bilo :shock: pa zar Lisac nije Sarajlija :? Nije taj u zivotu njive preoro a ti nas poistovjecujes :x :D :D
Soggy mo'sh prestati to sam samo ja :D :D :D , zashto dobijam osjechaj da neshto nije u redu :-) :?
Centurion

Post by Centurion »

Ko prvi djevojci, sam u nju upada. Nidje veze
Saraswati

Post by Saraswati »

Saian wrote:
Sogan wrote:
Soggy mo'sh prestati to sam samo ja :D :D :D , zashto dobijam osjechaj da neshto nije u redu :-) :?
Primilo se :D :D
Saian

Post by Saian »

Saraswati wrote: Primilo se :D :D
ma reko da ga nije neka pametna, obrazovana, uspjeshna i k tome svemu hladna ugrizla za srce :D :D :D pa je ovako zajedljiv :shock: :shock: :shock:
Saraswati

Post by Saraswati »

K tomu josh, da prostish, prefrigana i pronicljiva? :shock: :shock: :shock:

Haj' znaj :D :D
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

otegla se tema na pet stranica. strahota jedna, koliko se zena smatra pametnima :D

(to rece, i ode u zaklon) :D :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Sta ce mi pamet, kad imam sise :D :D na njih se pametni muskarci lijepe samo tako :D :D
Ivy

Post by Ivy »

Lucy01 wrote:Sta ce mi pamet, kad imam sise :D :D na njih se pametni muskarci lijepe samo tako :D :D
rece Ivy i postade plavusa! :lol: :lol: :lol:
Sogan

Post by Sogan »

Saian wrote:
Saraswati wrote: Primilo se :D :D
ma reko da ga nije neka pametna, obrazovana, uspjeshna i k tome svemu hladna ugrizla za srce :D :D :D pa je ovako zajedljiv :shock: :shock: :shock:
eh da ne znas ono sto znas :D:D:D samo sto bi ja namjesto "pametna" dopisao ona dva epiteta koja je Sara, tako intuitivno :D dodala :D

srecom, sve prodje :D ali zajedljivost je vjecna :lol: :lol:

ma lako je vama Bechlijama... :-)
Dezze

Post by Dezze »

Sogan wrote:
Dezze wrote:
Sogan wrote: ocigledno je da si u vezi sa pametnom zenskom jer si izostrio moc zapazanja :D da ne kazem intuiciju, bilo bi isuvise sovinisticki :D
mene ovako predvidivog i prostog naprosto strah obuzme :D
Moc zapazanja i intuicija nije isto, al' nebitno.... Nije tesko predvidjeti sta ce doci kao odgovor na "kritiku muskog uma" (Jel' neko citao knjigu? Glupa je do bola!), pogotovo kad od muskarca dolazi....
shvatila da ima posla sa gradskim papanom :-) i izgubila dotadasnje iluzije :-) tek kad je ovaj jednom tako eksplicitnom izjavom pokazao svoje pravo Ja :-)
Zar te je upoznala??? :? :D

Sogan, svaka cast sto sa svojim postovima uveseljavas ovo drustvo ovdje :D
Sogan

Post by Sogan »

Dezze wrote:
Sogan wrote:
Dezze wrote: Moc zapazanja i intuicija nije isto, al' nebitno.... Nije tesko predvidjeti sta ce doci kao odgovor na "kritiku muskog uma" (Jel' neko citao knjigu? Glupa je do bola!), pogotovo kad od muskarca dolazi....
shvatila da ima posla sa gradskim papanom :-) i izgubila dotadasnje iluzije :-) tek kad je ovaj jednom tako eksplicitnom izjavom pokazao svoje pravo Ja :-)

Sumnjam da sam se upoznao sa tvojom jaranicom, princip mi je da se ne petljam sa djevojkama koje su zavrsile srednju, ili gluho bilo, fakultet :-)

Pa zar ti niko nikad nije rekao razlog zasto zene vise vole nas muske svinje od parameciuma? Mi, unatoc svim mahanama, znamo i uveseliti :D :D
otherside

Post by otherside »

Da je zenski mozak bitan faktor njegove bi dimenzije usle u trias najbitnijih pokazatelja zenskih kvaliteta: 90-60-90. :D :D
Dezze

Post by Dezze »

Sogan wrote:
Dezze wrote:

Sumnjam da sam se upoznao sa tvojom jaranicom, princip mi je da se ne petljam sa djevojkama koje su zavrsile srednju, ili gluho bilo, fakultet :-)

Pa zar ti niko nikad nije rekao razlog zasto zene vise vole nas muske svinje od parameciuma? Mi, unatoc svim mahanama, znamo i uveseliti :D :D
Ko shvatio - shvatio! :D

Uglavnom, duboko se izvinjavam sto ometam tvoj svinjac. Potrudicu se da to nikad vise ne uradim :-)
forUMASH

Post by forUMASH »

Lucy01 wrote:Sta ce mi pamet, kad imam sise :D :D na njih se pametni muskarci lijepe samo tako :D :D
....Lucy, pametno zboris..... :D :D :D
maccarona

Post by maccarona »

i mene to spasava :D :D :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

forUMASH wrote:
Ne zborim pametno :D :D ne kvari mi imidz :lol: , 'bem ti selo iz kojeg si snisho :lol:
forUMASH

Post by forUMASH »

Lucy01 wrote:
forUMASH wrote:
Ne zborim pametno :D :D ne kvari mi imidz :lol: , 'bem ti selo iz kojeg si snisho :lol:
.....ma, nista se ne sekiraj..... :D .....koda ce neko na to obratiti paznju pored memica.... :D .....nema sanse..... :D :D :D
Post Reply