Bog i Bošnjaci

Pearl

Post by Pearl »

Qler wrote:kad vec ne mobu biti bosanac.. nekako mi je draze bosnjanin nego bosnjak....

dobri bosnjanin :D:D:D

ipak... bosanac je nekako :D najljepse :)
ma i meni vala... tj bosanka u mom slucaju :-)

moze u krajnjem slucaju i bosnjanin.. sa terminom bosnjak su vec "usrali" jer su sad bosnjaci prepoznati kao muslimani sa prostora BiH ...

da, živio i šta ćemo sad?
opet aktivirati nebuloznu tezu kako su Bošnjaci = Iliri ili Bogumili a Slaveni = svi ostali fuj kaka
i moremo hin išćerat pošto su "okupirali" našu deželu Laughing
ma nek se mi dijelimo pa po bilo kom osnovu :x :x :x :x
hajmo sad, svi koji imaju ilirske partijske clanke kartice, molim u red do prozora, slaveni do zida, bogumile cemo baciti lavovima, oni su ionako kratko bili tu, pa nemaju pravo glasa.. ko se javi u prvih pola sata na nas besplatni telefon 123 456 ima pravo da bira kojoj skupini zeli da se pridruzi, ostali moraju na provjeru genetskog materijala...

koja nebuloza... :zzzz:
A_I_

Post by A_I_ »

@Pearl
a kako bi ti reagovala na ovo isticanje načina na koji su Slaveni došli:
hepok wrote:A jesu li Slaveni okupirali ovo podrucje ili su se samo "naselili" ?
da se razumijemo - ni slucajno nisam za podjele ovakve vrste i zato sam i reagovao. da li se to sada trebamo prepucavati "čiji" (kako morbidno) su u Bosnu došli milom a čiji silom... :x
prosto mi hoće nešto biti kad čujem nebuloze o "čistim" "narodima" koji su se kao stoljećima očuvali u lafo izvornom obliku (genetski i tako to) grozota fuj

kao da smo svi oduvijek živjeli u nekakvim fizičkim torovima bez ikakve međuljudske razmjene i varijacija kulture i gena i mentaliteta i svega ostalog.
blago nama s takvim fix idejama
Pearl

Post by Pearl »

A_I_ wrote:@Pearl
a kako bi ti reagovala na ovo isticanje načina na koji su Slaveni došli:
hepok wrote:A jesu li Slaveni okupirali ovo podrucje ili su se samo "naselili" ?
tvoj sam post samo iskoristila jer dobro naglasava poentu:) nisam imala namjeru napadati tebe... sorry ako je tako ispalo..

a to jesu li slaveni okupirali ili naselili cemo saznati i kad saznamo da li su piramide izgradili vanzemaljci ili atlantidjani.. :lol: :lol: :lol: :lol:

vidite, atlantidjane smo zaboravili... mozda u nama jos njihova krv tece :lol:
A_I_

Post by A_I_ »

nova nacija Atlantaš :lol:
Pearl

Post by Pearl »

Atlantasi su arijevska rasa/narod (cekamo "dokaze" by Semir O. sta su tacno) u odnosu na ostale.. :lol:

zato je ona provjera genetskog materijala neophodna, da se ustanovi ko od nas je na visem nivou u odnosu na ostale :-)
Post Reply