ma to ti je njemu vazda cilj_Jenny_ wrote:Ako zelis privuci neku sponzorusu...definitivno 335i,a ako kupujes auto sebi onda x5 koji je po meni savrsen autic
BMW izbor
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pitt
#26 Re: BMW izbor
-
_Jenny_
#27 Re: BMW izbor
Ma dobro je to...Malo mi je glupo da provoza auto po spici u gradu,a da na suvozacevom mjestu nije neka plavusica...A ako ih ima jos i odotraga-ma car sipitt wrote:ma to ti je njemu vazda cilj_Jenny_ wrote:Ako zelis privuci neku sponzorusu...definitivno 335i,a ako kupujes auto sebi onda x5 koji je po meni savrsen autic
![]()
![]()
![]()
- Šeha
#28 Re: BMW izbor
Eh onda je odluceno_Jenny_ wrote:Ako zelis privuci neku sponzorusu...definitivno 335i,a ako kupujes auto sebi onda x5 koji je po meni savrsen autic
Rasprava je zavrsena... 335i. Protiv argumenata se ne moze
-
_Jenny_
#29 Re: BMW izbor
Samo pazi da nije plavo ofarbano...Imat ces belaja i sa autom i sa njomŠeha wrote:Eh onda je odluceno_Jenny_ wrote:Ako zelis privuci neku sponzorusu...definitivno 335i,a ako kupujes auto sebi onda x5 koji je po meni savrsen autic
![]()
![]()
![]()
Rasprava je zavrsena... 335i. Protiv argumenata se ne moze![]()
-
jefferson
#30 Re: BMW izbor
335i je po meni daleko bolji izbor. Dobijas sve ono sto pravi BMW nudi, dok je X5 ipak iako BMW opet samo SUV sa kompromisnim pogonom na cetiri tocka. E sad koji 335 uzimas, sedan ili Coupe? Razlika je vise nego velika!Šeha wrote:Eh onda je odluceno_Jenny_ wrote:Ako zelis privuci neku sponzorusu...definitivno 335i,a ako kupujes auto sebi onda x5 koji je po meni savrsen autic
![]()
![]()
![]()
-
fixer
#31 Re: BMW izbor
zar ti ne dodje jeftinije plasticna operacijaŠeha wrote:Eh onda je odluceno_Jenny_ wrote:Ako zelis privuci neku sponzorusu...definitivno 335i,a ako kupujes auto sebi onda x5 koji je po meni savrsen autic
![]()
![]()
![]()
seha kralju ja se samo zezam, nije namjera da uvrijedim. i moj bi bio izbor 335i
-
_Jenny_
#32 Re: BMW izbor
Fixer umjetno je tvrdo...fixer wrote:zar ti ne dodje jeftinije plasticna operacijaŠeha wrote:Eh onda je odluceno_Jenny_ wrote:Ako zelis privuci neku sponzorusu...definitivno 335i,a ako kupujes auto sebi onda x5 koji je po meni savrsen autic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
seha kralju ja se samo zezam, nije namjera da uvrijedim. i moj bi bio izbor 335i
I da Seha nemoj uzet imitaciju koze...Plavuse sve skuze
- olensoner
#33 Re: BMW izbor
ma uzmi novi M3 bolji nego ova dva zajedno, moj prijatelj ga ima, definitivno najjace auto...
- Šeha
#34 Re: BMW izbor
Ma kad te majka priroda zajebe k'o mene tu ni sva cuda moderne hirurgije ne pomazu...fixer wrote: zar ti ne dodje jeftinije plasticna operacija![]()
![]()
![]()
Nego kad se sjebem jedino mi Pitt-ova slika pomogne, znajuci da moze i gore
Nosam ga u novcaniku k'o najmilijeg
-
_Jenny_
#35 Re: BMW izbor
Daj broj od prijatelja na pm...Udajem se sutraolensoner wrote:ma uzmi novi M3 bolji nego ova dva zajedno, moj prijatelj ga ima, definitivno najjace auto...
- pitt
#36 Re: BMW izbor
protiv urokaŠeha wrote:Ma kad te majka priroda zajebe k'o mene tu ni sva cuda moderne hirurgije ne pomazu...fixer wrote: zar ti ne dodje jeftinije plasticna operacija![]()
![]()
![]()
Nego kad se sjebem jedino mi Pitt-ova slika pomogne, znajuci da moze i gore![]()
![]()
Nosam ga u novcaniku k'o najmilijeg![]()
Jenny ne udaji se.....sa dce seha u domovinu
- Šeha
#37 Re: BMW izbor
Naveo sam na linku gore... Coupe, niposto 4 vrata. Taj mi je grdan pravo.jefferson wrote:
335i je po meni daleko bolji izbor. Dobijas sve ono sto pravi BMW nudi, dok je X5 ipak iako BMW opet samo SUV sa kompromisnim pogonom na cetiri tocka. E sad koji 335 uzimas, sedan ili Coupe? Razlika je vise nego velika!
-
shadow
#38 Re: BMW izbor
Standardna dealerska suplja, ima manuelaca koliko god hoces nego ti supci zele dokazati da si na pravom mjestu, niko drugi osim njih to nema, usluga saso mange, ovo-ono.Šeha wrote:Ma vise sam mislio na 335 kad sam govorio o manuelnom mjenjacu. Znam da i s tim ima problema. Prosli put kad sam kupovao u dealershipu mi rekli imaju samo dva sa manuelnim na citavoj istocnoj obali. I to su imali opcije koje ja nisam htio. Mogli su naruciti iz Njemacke ali to bi uzelo 2 mjeseca.shadow wrote: Na X5-ici do 2006 godine imas sestostepeni manuelni mjenjac ali samo u 3 litarskom motoru, veci motori dolaze iskljucivo sa automatskom transmisijom. Poslije 2006 godine su sve automatici.
Uzeo bih 335 jer vise volim zujalice nego "visinu" iako znam tacno sta mislis kad kazes da se x5 vozi bolje od svih ostalih suv-a.
Za X5 moze biti i automatic nisam nesto izbirljiv tu ali ako bih uzimao 335 volio bih da bude manuelni.
Ma samo manuelni mjenjac svakako, jel benga ili nije
-
fixer
#39 Re: BMW izbor
ma nisam ni mislio da je moguce.Šeha wrote:Ma kad te majka priroda zajebe k'o mene tu ni sva cuda moderne hirurgije ne pomazu...fixer wrote: zar ti ne dodje jeftinije plasticna operacija![]()
![]()
![]()
Nego kad se sjebem jedino mi Pitt-ova slika pomogne, znajuci da moze i gore![]()
![]()
Nosam ga u novcaniku k'o najmilijeg![]()
da onda dignes kredit i pokusas kupiti nesto tipa ferrari,bmw m6,i slicno?
-
_Jenny_
#40 Re: BMW izbor
Seha,mogu ja bit suvozacica?!?Šeha wrote:Naveo sam na linku gore... Coupe, niposto 4 vrata. Taj mi je grdan pravo.jefferson wrote:
335i je po meni daleko bolji izbor. Dobijas sve ono sto pravi BMW nudi, dok je X5 ipak iako BMW opet samo SUV sa kompromisnim pogonom na cetiri tocka. E sad koji 335 uzimas, sedan ili Coupe? Razlika je vise nego velika!
Pofarbat cu se u plavo i nosit pitt-ovu sliku u novcaniku
- Šeha
#41 Re: BMW izbor
Ma kad ga postizem sa jeftinijim i starijim 330 sa novim 335 moze biti samo boljefixer wrote: ma nisam ni mislio da je moguce.![]()
da onda dignes kredit i pokusas kupiti nesto tipa ferrari,bmw m6,i slicno?![]()
mozda sa tako jeftinim autom tipa 335i ne postignes zeljeni efekat
Ha ja...
A Jenny to za suvozacicu ne znam... Evo sad mi rece da od tih umjetnih plavusa moze glava da boli...
Posalji sliku na PP pa cemo te uvrstiti medju ostale kandidatkinje. Javim ti ako udjes u uzi izbor.
(Fixer, vidis da radi!!!)
-
_Jenny_
#42 Re: BMW izbor
Ma moju sliku imas u sarajevu na reklamama...A sta smeta ako sam crna...Hvala Bogu ima farbiŠeha wrote:Ma kad ga postizem sa jeftinijim i starijim 330 sa novim 335 moze biti samo boljefixer wrote: ma nisam ni mislio da je moguce.![]()
Ha ja...
A Jenny to za suvozacicu ne znam... Evo sad mi rece da od tih umjetnih plavusa moze glava da boli...![]()
Posalji sliku na PP pa cemo te uvrstiti medju ostale kandidatkinje. Javim ti ako udjes u uzi izbor.![]()
(Fixer, vidis da radi!!!)![]()
![]()
-
fixer
#43 Re: BMW izbor
vidit cemo. nemoj zaboraviti da staris.Šeha wrote:Ma kad ga postizem sa jeftinijim i starijim 330 sa novim 335 moze biti samo boljefixer wrote: ma nisam ni mislio da je moguce.![]()
Ha ja...
A Jenny to za suvozacicu ne znam... Evo sad mi rece da od tih umjetnih plavusa moze glava da boli...![]()
Posalji sliku na PP pa cemo te uvrstiti medju ostale kandidatkinje. Javim ti ako udjes u uzi izbor.![]()
![]()
kupi nesto skuplje
-
_Jenny_
#44 Re: BMW izbor
To je za njih prednostfixer wrote:vidit cemo. nemoj zaboraviti da staris.Šeha wrote:Ma kad ga postizem sa jeftinijim i starijim 330 sa novim 335 moze biti samo boljefixer wrote: ma nisam ni mislio da je moguce.![]()
Ha ja...
![]()
ako i bude radilo, nece duze od dvije godine, aonda nanovo
![]()
kupi nesto skuplje
- Šeha
#45 Re: BMW izbor
Taman se tako auta i mijenjaju... 2-3 godinefixer wrote: vidit cemo. nemoj zaboraviti da staris.ako i bude radilo, nece duze od dvije godine, aonda nanovo
![]()
kupi nesto skuplje
-
_Jenny_
#46 Re: BMW izbor
Šeha wrote:Taman se tako auta i mijenjaju... 2-3 godinefixer wrote: vidit cemo. nemoj zaboraviti da staris.ako i bude radilo, nece duze od dvije godine, aonda nanovo
![]()
kupi nesto skuplje![]()
Eh,Seha...zezni ga sad...Di je onaj sa brojem prijatelja?!?
- stachu
#47 Re: BMW izbor
Nijedan! Uzmi Golf II GTI!

- pitt
#48 Re: BMW izbor
mogao bih ja poceti naplacivati to nosenje moje slike u slajpecima
Evo ozenismo i ahbaba sehu
mashala 
-
_Jenny_
#49 Re: BMW izbor
Ako to uzmes sa crvenim I (ako postoji:D)....Sutra dolazim tebi i idemo maticarustachu wrote:Nijedan! Uzmi Golf II GTI!![]()
![]()
- Šeha
#50 Re: BMW izbor
Ne smeta nista Jenny duso... svako ima mana_Jenny_ wrote:
Ma moju sliku imas u sarajevu na reklamama...A sta smeta ako sam crna...Hvala Bogu ima farbi