Blud
-
pazi dobro
#301 Re: Blud
Forum je javni medij. Naučio sam i dostavio vam nešto od Upute. Ko hoće da se okoristi, bujrum. To i jeste cilj autora teme. Vratite se na početak.
Završit ću sa ovim. Kada bi ne znam ti kakve dokaze donio nekome ko neće da vjeruje, on neće povjerovati. Šejtanski slijedbenici će uvijek imati da ponude šta za zabludu za onoga ko hoće da bude zaveden. Šejtan je otvoreni i smrtni neprijatelj ljudskog roda. Teško onome ko ga uzme za zaštitnika, ko njega prokletog uzme za nerazdvojnog druga.
Završit ću sa ovim. Kada bi ne znam ti kakve dokaze donio nekome ko neće da vjeruje, on neće povjerovati. Šejtanski slijedbenici će uvijek imati da ponude šta za zabludu za onoga ko hoće da bude zaveden. Šejtan je otvoreni i smrtni neprijatelj ljudskog roda. Teško onome ko ga uzme za zaštitnika, ko njega prokletog uzme za nerazdvojnog druga.
- fatamorgana
#302 Re: Blud
Prokleti šejtan, 
- Chisum
#303 Re: Blud
A kako da znamo da nisi ovdje upravo da bi nam opsihrio razum?
Kako da znamo da nisi jedan od onih "dodji da ti ciko pokaze zeku"?
Previse si slatkorjeciv, previse se brines za nas bludnike... Da nisi mozda sam DjavAo?
(ako jesi - ima li gdje zavrsit kakve dobre brzine?)
Kako da znamo da nisi jedan od onih "dodji da ti ciko pokaze zeku"?
Previse si slatkorjeciv, previse se brines za nas bludnike... Da nisi mozda sam DjavAo?
(ako jesi - ima li gdje zavrsit kakve dobre brzine?)
Last edited by Chisum on 12/03/2014 00:25, edited 1 time in total.
- Queen_of_hearts
#304 Re: Blud
Jel taj blud dodje ko pencilin ili cjepivo protiv ovih shizoislamicnih napada koji su obuzeli @pazi dobro ?!
Daj duplu dozu..........ODMA'
Đe su mi sad mrezaste carape i crveni karmin
- Fantassin
#305 Re: Blud
Viiiiiiidi, i ja sve kontam da predjem na islam i da pustim bradu,makar do koljena, mos,li meni pomocQueen_of_hearts wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel taj blud dodje ko pencilin ili cjepivo protiv ovih shizoislamicnih napada koji su obuzeli @pazi dobro ?!
- Queen_of_hearts
#306 Re: Blud
Mogu,Fantassin wrote:Viiiiiiidi, i ja sve kontam da predjem na islam i da pustim bradu,makar do koljena, mos,li meni pomocQueen_of_hearts wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2x dnevno bahanalije grcko-rimskim stilom,broj snosaja dnevno ne smije biti manji od 6,a partneri ne smiju da se ponavljaju...samo raznoliko,isto tako i prehrana ,znaci raznoliko,voca,povrca,C vitamin,dosta vode,hidratacija je neophodna......Sport,kultura,umjetnost,nauka,hobi.....i nece ti suic.......ovaj te ideje padati na pamet
Nema na cemu
-
rekla-kazala
#307 Re: Blud
Nikako da shvatim vjernike kao što je "pazi dobro",
Cijelo vrijeme se poziva na istinu koja je zapisana u svetim knjigama a nikako da se sjeti one da: " Sto puta ponovljena laž postaje istina".
Valjda se zbog toga u kuranu bar sto puta spominju kao nagrada " Đennet, potoci i hurije" i bar sto puta prijetnja "Džehennemskom vatrom" .
Pametnom dosta jednom reći ali očito da se ove laži moralo mnogo puta ponoviti da bi bile prihvaćene kao istina.
- Poslanik je imao mnogo žena čak i više nego što islam propisuje i nije bio bludnik. To mu ga dođe kao kad se ovi naši političari izdignu iznad zakona koji su sami usvojili.
-Ovi "Učitelji" što nagovaraju mlade da u ime islama idu ginuti u Siriju ne idu u rat i ne žuri im se da postanu šehidi.
- Hodže koje vaze kako ne treba biti rob ovozemaljskih materijalnih vrijednosti neće ni dženazu da klanjaju bez da im se plati.
"Pazi dobro" i njemu slični se pridržavaju one: "Slušaj šta hodža kaže ali ne radi šta hodža radi".
Tako da sex i teletinu ostavljaju hodžama i šejtanima a oni biraju apstinenciju i suhu koru hljeba.
Cijelo vrijeme se poziva na istinu koja je zapisana u svetim knjigama a nikako da se sjeti one da: " Sto puta ponovljena laž postaje istina".
Valjda se zbog toga u kuranu bar sto puta spominju kao nagrada " Đennet, potoci i hurije" i bar sto puta prijetnja "Džehennemskom vatrom" .
Pametnom dosta jednom reći ali očito da se ove laži moralo mnogo puta ponoviti da bi bile prihvaćene kao istina.
- Poslanik je imao mnogo žena čak i više nego što islam propisuje i nije bio bludnik. To mu ga dođe kao kad se ovi naši političari izdignu iznad zakona koji su sami usvojili.
-Ovi "Učitelji" što nagovaraju mlade da u ime islama idu ginuti u Siriju ne idu u rat i ne žuri im se da postanu šehidi.
- Hodže koje vaze kako ne treba biti rob ovozemaljskih materijalnih vrijednosti neće ni dženazu da klanjaju bez da im se plati.
"Pazi dobro" i njemu slični se pridržavaju one: "Slušaj šta hodža kaže ali ne radi šta hodža radi".
Tako da sex i teletinu ostavljaju hodžama i šejtanima a oni biraju apstinenciju i suhu koru hljeba.
- pussysmoke
#308 Re: Blud
rekla-kazala wrote:Nikako da shvatim vjernike kao što je "pazi dobro",

- AleksoMKD
#309 Re: Blud
Postojanje omnipotentnog Boga iskljucuje mogucnost slobode izbora.pazi dobro wrote:
Onaj ko te je stvorio, odabrao je jednog Insana sallahu alejhi we sellem preko kojeg ti se obratio, i u toj Uputi ti objasnio šta je Pravi Put a šta krivi…
On sve zna. Dok ljudi znaju onoliko koliko je On to odredio.
Iz gore rečenog zaključak je, Pravedni Allah svojom odredbom pravedno ostavlja u zabludi one ljude koji su to zaslužili radi njihovog ponašanja prema Pozivu Koji ih poziva na Pravi Put. Što znači, da se sa oholnika ne skida odgovornost za njegove postupke, i da će mu se pravedno obračunati apsolutno sva djela, ništa neće biti preskočeno ili zanemareno!
Slijedi Uputu, pa će te Allah Uzvišeni odabrati da budeš sačuvan od te šejtanske spletke.
Na ovom forumu je sto puta napisano da bog odredjuje ko ce vjerovati a ko ne i da od boga (svemoguceg) zavisi dali ce neko "otvoriti oci" ili nece.
Znaci svemoguci (Allah u ovom slucaju) je odlucio da neki covjek ne povjeruje i zbog toga posle kaznjava tog istog jadnika? WTF?
Sve svete knjige Abrahamskioh su dvosmislene ili visesmislene.
- AleksoMKD
#311 Re: Blud
U sustini da.rekla-kazala wrote:...ili besmislene.
Interesnatne za procitati kao literaturu ali besmislene.