Chisum wrote: -, koji je ovo mrak...
Stvarno ovo je samo jos za sprdanje i nista vise.
Ako si u pravu, onda će ti biti lahko odgovoriti na izazov:
Chisum wrote: -, koji je ovo mrak...
Stvarno ovo je samo jos za sprdanje i nista vise.
Tjera i mene itekako, samo sumnjam da nas tjera ista ''stvar''.belfy wrote:najlakse je zalijepiti video:
http://www.youtube.com/watch?v=tuaKhazInyc
jos tamo ispred imas obraza reci covjeku da ga nesto tjera da trazi price po netu, dok eto tebe nista ne tjera. ne treba biti toliko licemjeran. nekada je dobro malo se bolje zagledati u ogledalo.
Chisum wrote:A izazov je? Saslusati ove prizemne, petparacke, za seoskog sijela bazdarene "pouke" do kraja, a ne ugasiti video? Ako je to izazov, onda, priznajem, nisam izdrzao.![]()
Medjutim, ne sumnjam da ce ovo ide k'o halva negdje u Bangladesu, Jemenu, Somaliji, Gornjoj Maoci i slicnim vukojebinama gdje se pola stanovnistva jos uvijek "potpisuje" otiskom prsta.
Srednji paleolit.
To je tvoja želja da tako bude, da ti svojim komentarima kanališeš razmišljanje čitalaca kako paše tebi.Chisum wrote: Ocito si promasio forum. Vidis da ovdje niko ova pustinjska, beduinska "dostignuca" ne sljivi ni 2%. Ljudi se sprdaju.
miješana sijela, pa i na radnom mjestu
belfy wrote:najlakse je zalijepiti video:
jos tamo ispred imas obraza reci covjeku da ga nesto tjera da trazi price po netu, dok eto tebe nista ne tjera. ne treba biti toliko licemjeran. nekada je dobro malo se bolje zagledati u ogledalo.

Golem si ti lik, ili pises ove stvari jer moras ili fakat u njih vjerujes. U oba slucaja - jako tuzno. Nisi svjestan koliko omalovazavas sebe i svoje istomisljenike ovakvim pricama. Predstavljas se kao seksualni predator sa jako malim stepenom samokontrole a da to i ne kontas. To zene ne vole.mirno wrote:
Budi siguran da ti ne znaš sigurno šta je za mene, očito!
Nije sa neta, prepisao iz jedne od knjiga koje oplemenjuju, koje sire vidike i ne dozvoljavaju da se covjek ukalupi.mirno wrote:Možeš ti upakirati izmet u celofan, ali to je i dalje otpad!
Baš te šejtan prokletnik nije pustio a da ne prekopavaš net tragajući za takvim pričama. To su ti priče kojima se ispire mozak!
Neka vidi ženska populacija na ovoj temi kako muškarci se ,,grčevito'' bore da imaju priliku da iskoriste njezino tijelo!
Zena koju ce Poslanik ozeniti kao svoju prvu suprugu je vodila biznis i bila je doslovno poslodavac koja je, pazi sad, uz par preporuka, prije kasnijeg braka, zaposlila Muhameda da radi za nju.mirno wrote:Dakle, u Islamu žena nije dužna da privređuje, dok je muškarac obavezan!
Muškarac će se posvetiti radu, dok će se ženi dodijeliti uloga koja joj po njenon prirodi građe tijela i mentalnih ili psihičkih sklonosti pripada, a to je materinstvo.
NIN wrote: Zena koju ce Poslanik ozeniti kao svoju prvu suprugu je vodila biznis i bila je doslovno poslodavac koja je, pazi sad, uz par preporuka, prije kasnijeg braka, zaposlila Muhameda da radi za nju.
Ne ocekuj nista pametno jer mislim da ce biti nesto poput toga da potvorim na Poslanika i na prvu zenu mu (jer je doticni ignorant, par ekselens), da ne poznajem islam (jebo istoriju), da sam kjafir (ne mislim kao on), da mi je srce skamenjeno (interpretacija nekih hadisa), da me Alah ucinio takvim kakav sam jer samo On ukazuje na pravi put (paradoks), ...Kikibombona wrote:NIN wrote: Zena koju ce Poslanik ozeniti kao svoju prvu suprugu je vodila biznis i bila je doslovno poslodavac koja je, pazi sad, uz par preporuka, prije kasnijeg braka, zaposlila Muhameda da radi za nju.![]()
Zeljno iscekujem njegov odgovor.
Hahahah u kojem ti svijetu zivismirno wrote: Hajd' da mi vidimo šta ti to nudiš ženi. Da radi za pokretnom trakom gdje će deformisati tijelo, da radi po supermarketima puno ili polupuno radno vrijeme,
Šta joj Islam nudi? Nabrojat ću samo malo:
Kada muslimanka nasljeđuje imetak, dobija upola manje nego muškarac musliman koji znači dobija duplo više. Žena sa tim imetkom može da raspolaže kako želi; dok muškarac sa svojim imetkom mora da izdržava sebe i porodicu.
Prema tome, žena je po pitanju nasljedstva bogatija od muškarca. (npr. ona troši 25hiljada kako želi, dok muškarac sa 50hiljada je usmjereno gdje mora da potroši)!
Jedino pametno sto si rekao, samo sto ti uopste ovo ne shvatas na pravi nacin. Promovises islam na pogresan nacin! Uzmi malo citaj knjige o zivotu Poslanika a.s. pa vidi na koji nacin je on pozivao ljude u vjeru i kakav status su zene imale u njegovo vrijeme, pa ces mozda prestati pisati gluposti.mirno wrote:Islam je došao da ljudima sačuva: ČAST, RAZUM, IMETAK, VJERU, ŽIVOT.
To je to.laly wrote:
Spusti se malo u realan svijet...
mirno wrote: Može i da privređuje ali poslovima koji odgovaraju njezinim psihofizičkim sklonostima; ne preko tih mogućnosti!
...
Ovo je skroz kratko, i smatram dovoljnim kao išaret onima koji hoće da budu objektivni.
NIN wrote: Zena koju ce Poslanik ozeniti kao svoju prvu suprugu je vodila biznis i bila je doslovno poslodavac koja je, pazi sad, uz par preporuka, prije kasnijeg braka, zaposlila Muhameda da radi za nju.
Vidiš, ja mogu vjerovati da su u stanju neistomišljenici pisati to što pišu, da im je ono što čine prikazano kao lijepim. Ono što čine da smatraju uspostavom reda a ne nereda na zemlji. Zašto mogu? Zato što vjerujem da je Allahova obmana jaka za one koji ne žele da budu upućeni. Koji ne žele da izađu iz tame koja ih okružuje ili da učine nešto po tom pitanju za sebe.laly wrote:Citam postove ovog postavljaca teme i ne mogu da vjerujem sta covjek pise.
Kikibombona wrote:
Nije sa neta, prepisao iz jedne od knjiga koje oplemenjuju, koje sire vidike i ne dozvoljavaju da se covjek ukalupi.