minci wrote:vratnik wrote:istocnjak wrote:
Pošto se iznose laži o životu poslanika Muhammeda s.a.v.s. da pojasnim. Poslanik Muhammed s.a.v.s. je oženio Aišu kao takvu, ali nije živjela u njegovoj kuči več kod svojih roditelja dok nije postala punoljetna. Drugo, veoma bitno arapkinje ne rastu na ovoj hrani k'o naše bosanke. Naime, pozvao mene drug iz jedne IT kuče koja prodaje kompjutere da idemo na neku adresu da on proda laptop i da mu pravim društvo davno prije pet godina. Kad tamo neki arap. Da ne duljim, izadje mu kčerka odrasla neka cura visoka razvijena, mislio ima preko dvadeset godina. Pita onaj moj drug, koliko ima godina a on nama kaže da ima nepunih jedanaest godina.
Au.. Pa jeste, i ja kad vidim ove danasnje bosanke pitam se sta jedu.. 13 godina, a izgledaju kao da im je 23.. Znaci sve bi to sad mi (posto smo bezboznici i nemoralni, jel'te) trebali povalit..
Damn people..
(cuj ima ih da izgledaju "jos odraslije".. A ima li u tom vasem nadasve vizuelnom svijetu i razmisljanja o stvarnoj zrelosti?, ma nije bitno, to ja za sebe razmisljam..)
Evo pa razmisljaj jos za sebe.
Njamladja majka na svijetu je imala nesto malo vise od 5 godina kada je rodila dijete.
http://www.snopes.com/pregnant/medina.asp Najmladja majka u Njemackoj je imala 12
U Engleskoj 11
U Srbiji 10
U Danskoj nepunih 12
itd........
POVRATICU. Dosli ste da promovisete pedofiliju ?
Gdje to Kur'an casni navodi da se djeca trebaju udati ? Ako navodi ( a
ne navodi ), je li se djevojcice trebaju udavati za djecake, svoje vrsnjake, ili starce ? Ova stravicna pedofilska praksa nije Islam - nego seksualno zlostavljanje djevojcica = PEDOFILIJA.
To koliko znate ste pokazali ovim postovima. Ono sto ste takodje pokazali je kakve ste osobe, jer samo neko upitnog karaktera moze postaviti ovakvu "statistiku" ili pricati o 10-godisnjem djetetu kao o "zeni". Da sam juce umrla mislila bih da nije moguce da zensko promovise pedofiliju ( i umrla bih sretna ).
Ovi podaci iz razvijenih zemalja koje si navela su
izuzeci i posljedica su obicno silovanja, koristenja alkohola i opijata, ili su to djevojcice ( DJEVOJCICE ) iz haoticnih porodica koje je zloupotrijebio neki muskarac.
Sto se tice jadne Line Medine ( zrtve pedofilije ) ona je bolovala od Precocious Puberty ( Preuranjeni pubertet ) i pravo je cudo da je mogla roditi to nesretno dijete bez vecih komplikacija.
Dalje objasnjenje :
http://www.emedicine.com/ped/TOPIC1882.HTM
Jednom sam gledala dokumentarni film o zabacenim plemenima u Etiopiji gdje mnogo djevojcica bude seksualno zloupotrebljeno, zatrudne sa 12 godina. Dosta ih umre prilikom poroda, ili imaju druge ozbiljne obstetricne komplikacije.
Zasto ? Zato sto je materica u tom periodu nedovoljno razvijena pa cesto dodje do pucanja iste prilikom poroda. Posto je to izuzetno dobro prokrvljen organ, krvarenje je skoro nemoguce zaustaviti, jer gube vise krvi no sto se moze transfuzijom nadoknaditi.
Takodje sam upoznala jednu Somalijku koja je sa 25 godina pred - 3-im brakom ( Voila ! ) ! Prvi put su je udali sa 14 godina i to nije imalo puno veze s vjerom
naravno, vec sa siromastvom njenih roditelja ( teorija se zove "jedna usta manje" ), za covjeka 15 godina starijeg od nje. Ona kaze da joj je to bilo igra, jer ga uopste nije mogla shvatiti.
Ako vam ovdje nesto nije jasno pogledati pod - Psihofizicki razvoj covjeka do 18 godine. Tu je rodila djevojcicu ( koju su odgajale njena majka i tetka jer ona nije imala neophodnu zrelost za to ). Cerka joj je i sada - 11 godina nakon rodjenja sa tetkom, jer joj se majka u medjuvremenu razboljela. Ah, zaboravila sam napomenuti, pokrivena je od A do Z. Drugi put je muza birala sama - medjutim on ju je varao, pa se razvela. U trenutku kad sam je upoznala - bezbrizno je rekla kako se uskoro namjerava udati ( nije bila sigurna za koga ) !
p.s. I jos nesto ; slobodno okacite ovdje i statistiku mojih postova; na Kaladontu je ugodnije, a narocito pametnije nego ovdje.