Procenat koji je prezentiran je zanimljiv i nadam se da ce vrijeme donjeti popodnevnu kafu upoznavanja sa jednom od izuzetnih i zanimljivih forumasica...do tada srdacan pozdrav svima.
Blind date
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zakon i pravda
Prijatno ste me iznenadili, ocekivao sam odgovore ali ne bas 4 stranice
...ali ne zalim se, naprotiv. Svi komentari su odlicni, s tim da se naravno neki izdvajaju.
Procenat koji je prezentiran je zanimljiv i nadam se da ce vrijeme donjeti popodnevnu kafu upoznavanja sa jednom od izuzetnih i zanimljivih forumasica...do tada srdacan pozdrav svima.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Zaboravio si traziti adrese forumashica, pa da napravis uzi izborZakon i pravda wrote:Prijatno ste me iznenadili, ocekivao sam odgovore ali ne bas 4 stranice...ali ne zalim se, naprotiv. Svi komentari su odlicni, s tim da se naravno neki izdvajaju.
-
Gazz
mIRCerka wrote:Zaboravio si traziti adrese forumashica, pa da napravis uzi izborZakon i pravda wrote:Prijatno ste me iznenadili, ocekivao sam odgovore ali ne bas 4 stranice...ali ne zalim se, naprotiv. Svi komentari su odlicni, s tim da se naravno neki izdvajaju.
mIRCi jesi li ti jedna od stovateljki Zakona i pravde
Ja sam ta
deder nam ugovori tu kaHvu, pa mi javi detalje
-
BigusDickus
Ovaj lik je meni zakon...i pravda...
Ne zna jadan u sta se upusta...

Ne zna jadan u sta se upusta...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
BIGI!!!

-
BigusDickus
Pa mislim, ne znaci da ce svako upoznati...je l'... k'o ja...
...pa ga samo upozoravam...
Moze jadan covjek na svasta naletit'...
Moze jadan covjek na svasta naletit'...
-
mIRCerka
ja postujem zakon, borim se za pravduGazz wrote: mIRCi jesi li ti jedna od stovateljki Zakona i pravde![]()
![]()
Ja sam ta![]()
deder nam ugovori tu kaHvu, pa mi javi detalje![]()
![]()
Gazz, ne bij dushu da grijesim, mozda je decko cool osoba, ali ovako mi izgleda kao "Naval'te zene jos malo pa nestalo"
Sad cu ja to da rijesim:
Poštovane forumašice, (evo nije mi mrsko tipkat ščćđž)
Za ove hladne dane imamo jednog novog forumaša na raspolaganju.
Visok je, Crn (tako je bar napisao), ima 25 godina, radi, perspektivan je.
Zainteresiran je za kaficu sa jednom ili više forumašica.
Prednost imaju forumašice iz Sarajeva (istočnog i zapadnog) dokle god je vrijeme ovako loše i dokle god su ceste neprohodne.
Vaše podatke (broj telefona, raspored obaveza i moguće vrijeme izlaska) dostaviti PP-om na nickove mIRCerka ili Gazz.
O sastanku ćete biti blagovremeno obavještene.
S poštovanjem,
Provodadžike
- horns&drums
Zdravo tikus, ko ti je ova?

-
BigusDickus
Ko, sta...horns...ccc...
...je l' ti to blind date... 
- horns&drums
Hm, s tobom treba stvarno biti blind da bi bilo date

-
BigusDickus
E sad si me...

-
mIRCerka
Decki, ne zakuhavajte!
Trenutno pokusavamo utopiti novog (smrc kad sam ja bila nova niko mi nije rekao welcome smrc) kolachicha
zeMske, ja evo cekam, a niko do vas ne salje PP...niste se valjda prepale?

Trenutno pokusavamo utopiti novog (smrc kad sam ja bila nova niko mi nije rekao welcome smrc) kolachicha
zeMske, ja evo cekam, a niko do vas ne salje PP...niste se valjda prepale?
-
Zakon i pravda
Sorry sto ne odgovaram cesce ali pisem neki zakon pa sam u guzvi. (Kada smo vec o tome dobra vijest za one koji nisu jos sluzili vojni rok: Planiramo da isti ukinemo...eto mustuluk od mene).
Sto se tice kafe posaljite e-mail na [email protected], posaljem vam sliku da ne bude totalni "blind" i o svemu se dogovorimo.
P.S. Znam da sam zaboravio navesti sport ali nisam zelio odmah sve da otkrijem. Jos jedan podatak...zivim sam vec godinama i pored spavace sobe postao sam dobar i u kuhinji te sa ostalim kucanskim aparatima.

Sto se tice kafe posaljite e-mail na [email protected], posaljem vam sliku da ne bude totalni "blind" i o svemu se dogovorimo.
P.S. Znam da sam zaboravio navesti sport ali nisam zelio odmah sve da otkrijem. Jos jedan podatak...zivim sam vec godinama i pored spavace sobe postao sam dobar i u kuhinji te sa ostalim kucanskim aparatima.
- horns&drums
Mirci ne seri
Bigus sori, vidim da sam pretjerao
gazz, ima li mjesta za mog fapa u tvojoj garazi?
:D
Bigus sori, vidim da sam pretjerao
gazz, ima li mjesta za mog fapa u tvojoj garazi?
-
mIRCerka
ma da, i ne zelis raditi preko posrednika. Dzaba sam ja tipkala provodadzijski post, kad me ti zeznu. Eto cure, cule ste, ured 13Zakon i pravda wrote:Sorry sto ne odgovaram cesce ali pisem neki zakon pa sam u guzvi. (Kada smo vec o tome dobra vijest za one koji nisu jos sluzili vojni rok: Planiramo da isti ukinemo...eto mustuluk od mene).
P.S. Znam da sam zaboravio navesti sport ali nisam zelio odmah sve da otkrijem. Jos jedan podatak...zivim sam vec godinama i pored spavace sobe postao sam dobar i u kuhinji te sa ostalim kucanskim aparatima.![]()
hej, da ti nisi ona 13-ka? opala.....
-
Zakon i pravda
Hvala mIRCerka na ponudi za posrednistvo, mozda u nekoj drugoj oblasti.
Zensko, nista nije neizbjezno osim ako ne zelis da bude. Zakon i pravda podrazumjevaju slobodu izbora.
Naravno bilo bi lijepo ako bi i vi poslali sliku.
Zensko, nista nije neizbjezno osim ako ne zelis da bude. Zakon i pravda podrazumjevaju slobodu izbora.
Naravno bilo bi lijepo ako bi i vi poslali sliku.
-
Zakon i pravda
To nisam napisao ja...moja formulacija je "jednom od izuzetnih i zanimljivih forumasica"...velika razlika zar ne?Gazz wrote: ne svidja mi se onaj dio u deskripciji koji kaze .... "Zainteresiran je za kaficu sa jednom ili više forumašica."![]()