ugodna vecher u kinu bez duplih shtokova.
je l' imash vec date ako ne mogu ja jednu od svojih mnogobrojnih tetki pitati da ti pravi drushtvo. zvuchi kao sjajan provod
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
e Lijo, da nemas mozda neko tetka slobodnog na raspolaganju? Ja imam tetku (situirana, zaposlena, dobro garazirana) pa da sta konkretno napravimo? Pusti se OHRovaca, vidis da lazu i petljaju kako stignuLisac wrote:zaista lako se predaje.
je l' imash vec date ako ne mogu ja jednu od svojih mnogobrojnih tetki pitati da ti pravi drushtvo. zvuchi kao sjajan provod![]()
Prije odlaska zelim da razjasnim jedno. Moji postupci su bili posteni i iskreni. Zensku se nije svidjela slika pa je otkazala.mIRCerka wrote:e Lijo, da nemas mozda neko tetka slobodnog na raspolaganju? Ja imam tetku (situirana, zaposlena, dobro garazirana) pa da sta konkretno napravimo? Pusti se OHRovaca, vidis da lazu i petljaju kako stignuLisac wrote:zaista lako se predaje.
je l' imash vec date ako ne mogu ja jednu od svojih mnogobrojnih tetki pitati da ti pravi drushtvo. zvuchi kao sjajan provod![]()
to je takoZakon i pravda wrote:Prije odlaska zelim da razjasnim jedno. Moji postupci su bili posteni i iskreni. Zensku se nije svidjela slika pa je otkazala.mIRCerka wrote:e Lijo, da nemas mozda neko tetka slobodnog na raspolaganju? Ja imam tetku (situirana, zaposlena, dobro garazirana) pa da sta konkretno napravimo? Pusti se OHRovaca, vidis da lazu i petljaju kako stignuLisac wrote:zaista lako se predaje.
Nema se tu sta vise reci tako da mi nije jasno kako sam ja tu ispao lazov.

Vratiti ce se garant, spora je ruka pravde ali dostiznaA wrote:Vidi kako se lako predaje
nisam ga ja ni takla,a kamoli otjerala sa forumahorns&drums wrote:Vratiti ce se garant, spora je ruka pravde ali dostiznaA wrote:Vidi kako se lako predaje:D
Da mi je neko rekao da ce Mirci nekoga otjerati s foruma, nasmijao bih mu se u brk:D
Na gripuA wrote:Za tebe sam cula da se vadis na prehladu da ne bi izasao sa rajommanijak1 wrote:I ja se lako predajem![]()
ali na sastancima
![]()
verbal wrote:sto se tice fizckog izgleda pomislio bih da licis na pritku za grah i da nemas sisa. koji broj cipela nosis, to ne smijem ni pomisliti.mIRCerka wrote: zamisli sad da ja pocnem sebe hvaliti kako ima noge od 120 cm (kao sto i imam) i kako imam idealnu tezinu za svoju visinu (187cm 64 kg) ..sta bi ti pomislio?
btw. idealna tezina za zenu je -10. znaci ako si visoka 187, onda trebas imati makar 75 kg.
mi to zovemo sohaTsunami wrote:verbal wrote:sto se tice fizckog izgleda pomislio bih da licis na pritku za grah i da nemas sisa. koji broj cipela nosis, to ne smijem ni pomisliti.mIRCerka wrote: zamisli sad da ja pocnem sebe hvaliti kako ima noge od 120 cm (kao sto i imam) i kako imam idealnu tezinu za svoju visinu (187cm 64 kg) ..sta bi ti pomislio?
btw. idealna tezina za zenu je -10. znaci ako si visoka 187, onda trebas imati makar 75 kg.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mIRCerka wrote:verbal, ne zamajavaj...sta trazis dlaku u jajetu...zna se sta je decko htio reci...a ti sad....najpametniji " da je takav, ne bi na netu trazio koku" ...mozda bas zato sto je takav , ne moze da nadje normalnu "koku" koja bi ga cijenila radi onoga sto jeste, ne radi izgleda....verbal wrote:pa, kako da zna da je momcina u posjedu svih tih kvaliteta, ako ga nikada nije vidjela?Zakon i pravda wrote:Koliko bi djevojaka na ovom forumu izaslo sa momkom kojeg prije toga nisu vidjele?
Recimo da je momak visok, zgodan, uspjesan, normalan i zabavan ali vi ga niste vidjeli uzivo i isti vam predlozi kafu oko 12:00/13:00 na mjestu koje vi odaberete.
Ako to zna, onda to nije 'blind date'.
btw. visokom, zgodnom, uspjesnom, normalnom i zabavnom momku nije potreban blind date da sebi nadje koku.
vi ste muski osjetljiviji od nas...
da se vratimo na temu, ne bi to trebao nazvati DATE jer kafa nije date...
licno mislim da bi 75% forumashica izaslo na kafu sa nekim forumashem....
Dobra tema Tita miBig Ang wrote:Jel ovo kopamo stare teme?![]()
Čuj 2005.
vryzas wrote:Dobra tema Tita miBig Ang wrote:Jel ovo kopamo stare teme?![]()
Čuj 2005.![]()
![]()
Jel ko imao priliku "uzivati" u blind date-u od 2005?
vryzas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lazes![]()
![]()
![]()
...sta je bio znak raspoznavanja? Knjiga, ruza, crvena kravata, crni kaput?
Daj ba "slucanji prolaznik",Big Ang wrote:vryzas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lazes![]()
![]()
![]()
...sta je bio znak raspoznavanja? Knjiga, ruza, crvena kravata, crni kaput?
mah ...