Sto su joj uzeli sal Lesinarapudlica wrote:hakala bio sam ja na utakmici toj,ako si vidio curui lika sto sjede do lesinara na sjeveru i cura navija onaj do nje sam ja,na jugu vas 150 ma na vrh glave,sjever eto onako solidan kao svaki put.ovo za newcastle pa fkt da cete napuniti,nego jedno pitanje koliko je sabana bilo, a koliko bas navijaca zelje?eo od prilike 5-7000 navijaca ostalo sabani,a vi napunite grbavicu kad je radni dan i jos da je termin u 17:30h svaka vam cast i kad vas FTV 2 puta bude prenosio javi te se
blaz sliskovic preuzima FK Sarajevo?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
TM1987
-
Celicna_saka
Artiljerac u ilijaskoj brigadi VRS-a.boki071 wrote:Gledao si pogrešnog čovjeka... Za većinu naših sportskih radnika je intelektualac...Faruk wrote:odovic jedva prica
gledao sam ga u jednoj emisiji na BHT1 i on je na granici retardiranog covjeka
Al nazvat ga četnikom
-
Majstorinho
Svaki pravi manijak mi je rekao da je Odovic planirao (posto je mislio da ce njegovi zauzet grad) napraviti srpskog Zelju.Pa ti sad skontaj sta hocu da kazem...boki071 wrote: Kad je tebi četo neko ko je cijelo vrijeme rata bio na NAŠOJ strani, e onda da Bog da propali i ti i muslimanski klub Sarajevo...
Čuj četo... CCC nikad nama neće bit u ovoj zemlji normalno
-
strelčevina
Nisu oni takvi svima nama se to samo čini. U inat svima heheheboki071 wrote:Ja ti kao pravi manijak, i ja koji imam rodbine u Ilijašu koliko hoćeš ti mogu reći da nije četnik i ako hoćeš dodji u Darden u Ilijašu čovjek svako večer sjedi sa pripadnicima armije BiH najnormalnije...Majstorinho wrote:Svaki pravi manijak mi je rekao da je Odovic planirao (posto je mislio da ce njegovi zauzet grad) napraviti srpskog Zelju.Pa ti sad skontaj sta hocu da kazem...boki071 wrote: Kad je tebi četo neko ko je cijelo vrijeme rata bio na NAŠOJ strani, e onda da Bog da propali i ti i muslimanski klub Sarajevo...
Čuj četo... CCC nikad nama neće bit u ovoj zemlji normalno
A vjeruj mi koliko su oni tamo nacinoaliste i vi ste pitari još gori postali
-
strelčevina
Pošteno govoreći to je moguće jedino ako mu Zrinjski da nogu.stochar wrote:i shta bi, hoce li Slišković trenirati FK Sarajevo?
-
Ripicipi
A sto se tice Odovica, ja samo mogu reci da nikada ne bih trenirao BH klub na cijim se utakmicama konstantno navija "srbija, srbija", nose sajkace i zastave sa 4S. Ako je vec takav patriota, kako to moze gledati i slusati, a upravo ti isti sa sajkacama i 4S zastavama pod sloganom "bice Bosna srce srbije" su zapalili "njegovu" Grbavicu.
Last edited by Ripicipi on 27/05/2007 01:05, edited 4 times in total.
-
Majstorinho
Svka ti cast,majstore.potres_mozga wrote:A sto se tice Odovica, ja samo mogu reci da nikada ne bih trenirao BH klub na cijim se utakmicama konstantno navija "srbija, srbija", nose sajkace i zastave sa 4S. Ako je vec takav patriota, kako to moze gledati i slusati.
-
Celicna_saka
Jeste vi glupi ili sta, covjek je bio artiljerac u ratu.Majstorinho wrote:Svka ti cast,majstore.potres_mozga wrote:A sto se tice Odovica, ja samo mogu reci da nikada ne bih trenirao BH klub na cijim se utakmicama konstantno navija "srbija, srbija", nose sajkace i zastave sa 4S. Ako je vec takav patriota, kako to moze gledati i slusati.
-
Majstorinho
Bio je sipak.Celicna_saka wrote:Jeste vi glupi ili sta, covjek je bio artiljerac u ratu.Majstorinho wrote:Svka ti cast,majstore.potres_mozga wrote:A sto se tice Odovica, ja samo mogu reci da nikada ne bih trenirao BH klub na cijim se utakmicama konstantno navija "srbija, srbija", nose sajkace i zastave sa 4S. Ako je vec takav patriota, kako to moze gledati i slusati.
- van Basten
Tema o Baki a priča o Odoviću
Pa eto da i ja ubacim jednu "nevezanu za temu ali vezanu za aktuelnu diskusiju"... kako to da je takav "artiljerac" stigao u sred rata trenirati nekakav rogobat od kluba koji se odazivao na ime "srpski Željezničar"? ( da se ne bi rečenica shvatila kao navijački obojena odmah ću reći da je u to doba postojao još jedn rogobat " FK srpsko Sarajevo")
Pa eto da i ja ubacim jednu "nevezanu za temu ali vezanu za aktuelnu diskusiju"... kako to da je takav "artiljerac" stigao u sred rata trenirati nekakav rogobat od kluba koji se odazivao na ime "srpski Željezničar"? ( da se ne bi rečenica shvatila kao navijački obojena odmah ću reći da je u to doba postojao još jedn rogobat " FK srpsko Sarajevo")