Znači ni ''Oslobođenje'' ni 'mali od Avaza' nisu po tom pitanju u pravu.water wrote:ispravka sticko. ne izgovaraju besindzer, vec bei-sin-gr. Usput budi receno is she still hot or what?Stitch__ wrote:ispravite me ako grijesim, al ja sam njeno prezime uvijek citao kao "besindzer"
Blamaza "Oslobodjenja"!!!
Moderator: anex
- ahmed&nedzad
-
Stitch__
bio je ovo bijedni pokusaj da se skrene prica sa nepismenog oslobodjenja govoreci kako postoji jos neko ko nije u pravu 
momak, ja da pisem tako nesto POSAVJETOVAO bih se a ne lupio pa sta bude
vidis da sam pitao jesam li u pravu 
e moj garga...
momak, ja da pisem tako nesto POSAVJETOVAO bih se a ne lupio pa sta bude
e moj garga...
- Alfons Kauders
nasli les mrtvaca u crno crvenom mrtvom moru...Stitch__ wrote:bio je ovo bijedni pokusaj da se skrene prica sa nepismenog oslobodjenja govoreci kako postoji jos neko ko nije u pravu
momak, ja da pisem tako nesto POSAVJETOVAO bih se a ne lupio pa sta budevidis da sam pitao jesam li u pravu
e moj garga...
-
Stitch__
mislimd a smo dosli do zakljucka da si ti taj koji mijesa crno i mrtvoAlfons Kauders wrote:nasli les mrtvaca u crno crvenom mrtvom moru...Stitch__ wrote:bio je ovo bijedni pokusaj da se skrene prica sa nepismenog oslobodjenja govoreci kako postoji jos neko ko nije u pravu
momak, ja da pisem tako nesto POSAVJETOVAO bih se a ne lupio pa sta budevidis da sam pitao jesam li u pravu
e moj garga...![]()
ok neofashisti
- Alfons Kauders
nisam ja nikakav neofasista...Stitch__ wrote:mislimd a smo dosli do zakljucka da si ti taj koji mijesa crno i mrtvoAlfons Kauders wrote:nasli les mrtvaca u crno crvenom mrtvom moru...Stitch__ wrote:bio je ovo bijedni pokusaj da se skrene prica sa nepismenog oslobodjenja govoreci kako postoji jos neko ko nije u pravu
e moj garga...![]()
ok neofashistista ima pismena
ja sam obicni, staromodni fasista...
- Alfons Kauders
otkaz. sutra.Stitch__ wrote:ne ne, ti si obicni, stari antifashista, kojeg je pismeni novinar oslobodjenja okarakterisao kao neofashistu![]()
-
SilentWhisper

Oslobodjenje, 07.08.2006