Blair: Muslimanski veo je oznaka razdvajanja
- Jimmy_The_Saint
Jel' him to daje pravo da handre katolike i muslimane? 
- Jimmy_The_Saint
NE, RISE 
- Jimmy_The_Saint
Idi braco iftari, šta si se tastature dokop'oAhmmed wrote:Smirite se dok iftarimo
- Jimmy_The_Saint
OdoK... Gadan je grais :=)
- Jimmy_The_Saint
Neću, hanuma mi iftar popekla... A nisam ni primijetio da sam napa'nutdanas wrote:jadan li si kad te Reina posla braniti i podrzavatiJimmy_The_Saint wrote:OdoK... Gadan je grais :=)![]()
![]()
![]()
namah se sad samoubij
-
Stari
Dakako da si lijepo vaspitana ... no ne vjerujem da si jos uvijek dijete...osim u onom smislu ...u kojem smo opet to mi svi. Svi smo mi djeca samo sto su neki usput stigli biti ...sijedi, choravi, grbavi , sakati i da ne nabrajam dalje. I slazem se s tobom ... britanci treba da imaju pravo da odredjuju pravila igre u svojoj Britaniji. Ako im se ne svidja zar i feredza (ovi novi nazivi nikab - hidzab...mi se jos nisu primili ...naime ne kontam sta je tu -sta) ...nek je zabrane.mIRCerka wrote:
pa ako on udara u plocu , ja moram u klin...
sjeti se teme PUSAC U GOSTIMA KOD NEPUSACA...
ja imam dovoljno obraza da kod Haqqanija ne trazim vodku, i prije nego pomislim zapaliti pitam DA LI SMIJEM...iako cesto vulgarno nastupam na forumu, ja sam ipak lijepo vaspitano dijete
-
Helem
ima li ko da je modni kreator ovdje pa da nesto prozbori o hidzabu i da saslusamo...
posto smo toliko navrli na hidzab, predlazem da krenemo i sa zenskim gacicama kod krscanki, one gacice sa spagom su interesantne, ili uopste o zenskim gacicama.
Bazirati cemo se samo na podrucje Engleska ali mozemo komparirati i sa citavim dunjalukom.
Zenske gace Viktorijina tajna.
posto smo toliko navrli na hidzab, predlazem da krenemo i sa zenskim gacicama kod krscanki, one gacice sa spagom su interesantne, ili uopste o zenskim gacicama.
Bazirati cemo se samo na podrucje Engleska ali mozemo komparirati i sa citavim dunjalukom.
-
Pearl
zar je viktorija pocela prodavati vanjske gace??? koje idu preko, a ne ispod odjeceHelem wrote:ima li ko da je modni kreator ovdje pa da nesto prozbori o hidzabu i da saslusamo...
uh, ta zapadnjacka moda... joj, Helem, super analogija, ti si moj novi idol
-
Helem
neka sam ja tebi idol a za gace cemo lahko..ovako.
ja sam iz Krajine i vec ti je poznato da sam i pisac.
Krajina ti je od Kotor Varosi,na planini Borje izmedju Teslica i Kotor Varosi, mjesto se zove Hajducke Vode, ima dobar motel, tu je geografski zavrsetak Bosanske Krajine, sada srpske,
Udjes li u motel hajducke Vode na teslickoj strani vise nisi u Krajini nego u Teslicu. A u Teslicu za dzanarike kazu da su to rezdelije. Pojma nemam sta im gace oznacavaju.
Sjecam se one pjesmice iz Citanke,
Pliva mis niz Tamis,
u gacama da prostis,
pa nesto kontam,
ili je mis u gacama
i plivaju gace s misom
ili mis, po ovomo tvome, nosi gace preko ' lacha.
Tamis je u Srbiji.
Pisac je htio reci da mi u Krajini i za zensko i za musko donje rublje ili donji ves kazemo da su to gace ili ako se uopsteno prica o tome onda su kod muskaraca gace a kod zenskih gacice.
Moze ipak i obratno, da budu gacice i kod muskaraca a gace kod zena, ovisno od kolicine i vrste osjecaja onoga ko ih spominje.
Nekome su gacice fetis i to izgovara sa erotskim nabojem,
a i meni cim se spomenu gacice, zamanta se u glavi.
Iskreno,
tvoj idol.
Helem
ja sam iz Krajine i vec ti je poznato da sam i pisac.
Krajina ti je od Kotor Varosi,na planini Borje izmedju Teslica i Kotor Varosi, mjesto se zove Hajducke Vode, ima dobar motel, tu je geografski zavrsetak Bosanske Krajine, sada srpske,
Udjes li u motel hajducke Vode na teslickoj strani vise nisi u Krajini nego u Teslicu. A u Teslicu za dzanarike kazu da su to rezdelije. Pojma nemam sta im gace oznacavaju.
Sjecam se one pjesmice iz Citanke,
Pliva mis niz Tamis,
u gacama da prostis,
pa nesto kontam,
ili je mis u gacama
i plivaju gace s misom
ili mis, po ovomo tvome, nosi gace preko ' lacha.
Tamis je u Srbiji.
Pisac je htio reci da mi u Krajini i za zensko i za musko donje rublje ili donji ves kazemo da su to gace ili ako se uopsteno prica o tome onda su kod muskaraca gace a kod zenskih gacice.
Moze ipak i obratno, da budu gacice i kod muskaraca a gace kod zena, ovisno od kolicine i vrste osjecaja onoga ko ih spominje.
Nekome su gacice fetis i to izgovara sa erotskim nabojem,
a i meni cim se spomenu gacice, zamanta se u glavi.
Iskreno,
tvoj idol.
Helem
- DobroJutroKolumbo
Naguziti muslimana neprocijenjivo, za sve ostalo tu je MasterCard!!!

- Salko sto je u vodu skako
-
dzanum
nisam modni kreator, ali rjesenje se samo nameceHelem wrote:ima li ko da je modni kreator ovdje pa da nesto prozbori o hidzabu i da saslusamo...
helem, gace na glavu