To znaci svi oni koji bi se drznuli u nas nasu nam Bosnu da dirajuVingo wrote:Maraschino wrote:Vladina ne vladina organizacija, ona je blizu Wasingtona.
Nesto drugo me brine.Prije smo davali zakletve(formalno)da ce mo cuvati,braniti...bla,bla, a danas ne moras davati zakletvu nego ono sto u srcu osjecas.Ispade da bi BiH pala bez ijednog metka (cast patriotama BiH kojih jos uvijek ima).Sreca nasa pa nas potencijalni neprijatelj ne cita mnogo a posao bi mogao zavrsiti i sa kineskim vatrometom.
Sta ovo znaci?
Blago nama sta nas ceka...
- Maraschino
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ja sto sam branila - branila sam. Moja uza familija takodjer.basta sljezove boje wrote:ko ce nas onda braniti? Ja znam samo iz M 48 pucatimIRCerka wrote:Ja sam pasos pripremila, devize su na broju, maciji pasosi na broju, nek jedan metak opali ja odo...
Neka hvala, opet bi mi dosao neki sto je vikao "ja bi samo krompir jeo samo da mi se vratit" za predsjednika i fakat nemam ni zivaca ni vremena...
Sreca mi je da jos uvijek nemam djecu, imam samo macke....
A ne daj Boze da bude situacija da sam u opsadi (opet) izvrsila bi masovno ubistvo i samoubistvo...
- Kurt_Kombajn
ma prvo bi trebalo u vladu i parlamenAt...mirnim i smirenim putem...

...pocistiti.
pa onda se za drugo brinuti.

...pocistiti.
pa onda se za drugo brinuti.
-
malamaca
Rata ce opet biti, to je neminovnost, samo je pitanje kada i kako. Zapravo, kako neko ranije rece, ovdje rat nije ni prestao, samo je preusmjeren. E kad bude slijedece preusmjeravanje, nadam se da nam nece vodu zavrtat', sve drugo nekako mogu predeverat' osim nosanje kanistera, na to nikad nisam oguglala...
-
mostarac
i ja bi zavrsio u haagu i tamo lijepo priznao ljudima da dok su neki ubijali na nacionalnoj osnovi ja sam pobio cijeli komsiluk, a zatim ga spalio napalmom i dodao bi da se ne kajemmIRCerka wrote:ja sto sam branila - branila sam. Moja uza familija takodjer.basta sljezove boje wrote:ko ce nas onda braniti? Ja znam samo iz M 48 pucatimIRCerka wrote:Ja sam pasos pripremila, devize su na broju, maciji pasosi na broju, nek jedan metak opali ja odo...
Neka hvala, opet bi mi dosao neki sto je vikao "ja bi samo krompir jeo samo da mi se vratit" za predsjednika i fakat nemam ni zivaca ni vremena...
Sreca mi je da jos uvijek nemam djecu, imam samo macke....
A ne daj Boze da bude situacija da sam u opsadi (opet) izvrsila bi masovno ubistvo i samoubistvo...
Ima li iko gori komsiluk od mene
-
Nepoznata plavusa
InfraRedRidinghood wrote:Eto vas guslate k'o Srbi nad turskom okupacijom, nemrem bilivit![]()
-
Vingo
Maraschino wrote:To znaci svi oni koji bi se drznuli u nas nasu nam Bosnu da dirajuVingo wrote:Maraschino wrote:Vladina ne vladina organizacija, ona je blizu Wasingtona.
Nesto drugo me brine.Prije smo davali zakletve(formalno)da ce mo cuvati,braniti...bla,bla, a danas ne moras davati zakletvu nego ono sto u srcu osjecas.Ispade da bi BiH pala bez ijednog metka (cast patriotama BiH kojih jos uvijek ima).Sreca nasa pa nas potencijalni neprijatelj ne cita mnogo a posao bi mogao zavrsiti i sa kineskim vatrometom.
Sta ovo znaci?
Kako ne citaju mnogo...mislis ono.....potencijalni neprijatelj potencijalno nepismen i neinformisan?
- helo
mIRCerka wrote:Ja sam pasos pripremila, devize su na broju, maciji pasosi na broju, nek jedan metak opali ja odo...
Ja nebi otišao jer sada bi bilo dosta lakše ratovati, a da sam bio u onoj generaciji koja je bila 1991-92 koja je bila goloruka i bez oružja i opreme, tada bi se dvoumio dali ostati ili otici iz svoje zemlje, a sada bi defintivno ostao, jer mi Bosanci i Hercegovci nismo ovce mogli su tada to uraditi, hinjski i podmuklo ubijati goloruke, ubijati i zakopavati nas kao životinje. Sada zanm sigurno da bi se opekli i kada bi to uradili (opekli od nas Bosanaca I Hercegovaca, a i od zapada)
-
Vingo
...ah da....dok mi sviramo harfe (znam da je violoncelo, al bi harfa bila efektnija)InfraRedRidinghood wrote:A, Vingo, jebaga noj, zar nisi gledala Go West? Ke to ne znaš da neprijatelj hoda okolo s upljenom motorkom, hrani se prasićima, a pop propovijeda Srbiju do Tokija?Vingo wrote:
Kako ne citaju mnogo...mislis ono.....potencijalni neprijatelj potencijalno nepismen i neinformisan?![]()
![]()
![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
Ma kakav rat, prava opasnost su vrane 
-
FFK as Lucy01
Hoce ljudi da se informisu i preventivno djelujuVingo wrote:O da, vidim da su mnogi s ovog, presli na onaj front...mislim threadLucy01 wrote:Ma kakav rat, prava opasnost su vrane
A kad vam vrane prokljuju mozak, ondaK cete nama ovdje da kukate
-
hejter
Mirci bez ironije, pliz...mIRCerka wrote:dje si ti do sad bio?IMME wrote:Hajd bas da vidimo imajul petlju ... ima jos onih koji BiH vole i koji s ponosom klicu da su bosanci ... ima i dio sam njih - pozdrav Domovini
Neki to veoma ozbiljno shvataju. Ja sam dio njih, takodje.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
hejter wrote:Mirci bez ironije, pliz...mIRCerka wrote:dje si ti do sad bio?IMME wrote:Hajd bas da vidimo imajul petlju ... ima jos onih koji BiH vole i koji s ponosom klicu da su bosanci ... ima i dio sam njih - pozdrav Domovini
Ovo nije bila ironija, vec iskreno pitanje, a IMME bi sam trebao znati sto ga to pitam.
Lako se njemu Tamo busati da je Bosanac, i lako se po forumu busati da je neko Bosanac il Hercegovac, ali NAM NE DOZVOLJAVAJU TU KATEGORIJU NITI MI MOZEMO PO NACIONALNOSTI BITI BOSANCI...
Ja nisam ironicna, vec realna.
sve receno vrlo ozbiljno shvatam, i ne lijecim frustracije po forumu, vec govorim REALNO..
Moj otac je klicao 1992.godine da je Bosanac, cak se nakon ranjavanja (RVI) vratio u Armiju, da bi mu neki Patriota iz daleke Amerike rekao da je cetnik jer nema podobno ime..
I to je realno hejteru, tri tora su unistila jedini PRIHVATLJIVI tor, a to je tor BOSANAC/HERCEGOVAC...
-
Mujko
Rat za BiH nije ideologija nego realnost i sastavni dio zivota.
Za Bosnu se ratuje samo iz ovih razloga: za slobodnu BiH, za gradjansku BiH, za BiH u kome bi svaki pojedinac imao prava, Za Evropsku BiH, za ekonomski jaku BiH i na kraju za kucni prag.
Po mojem misljenju, Dejtonski sporazum je bio primirje i predah.Ovako podijeljena BiH je nelogicna.Nelogicna je BiH sto u njoj zivi jedan dio gradjani koji izrazito mrzi Bosnu.U tome je problem.
I na kraju htjeli Bosnjjaci ili ne Amerikanci ce ostvariti svoj cilj koji su zamislili a to je jedinstvena BiH, ukidanje RS, i slamanje srpskog fasizma.
Za Bosnu se ratuje samo iz ovih razloga: za slobodnu BiH, za gradjansku BiH, za BiH u kome bi svaki pojedinac imao prava, Za Evropsku BiH, za ekonomski jaku BiH i na kraju za kucni prag.
Po mojem misljenju, Dejtonski sporazum je bio primirje i predah.Ovako podijeljena BiH je nelogicna.Nelogicna je BiH sto u njoj zivi jedan dio gradjani koji izrazito mrzi Bosnu.U tome je problem.
I na kraju htjeli Bosnjjaci ili ne Amerikanci ce ostvariti svoj cilj koji su zamislili a to je jedinstvena BiH, ukidanje RS, i slamanje srpskog fasizma.
- Drvosjeca iz Dejcica
Sve je to OK, ali ti Mirchi znas dobro ko sa gnusanjem gleda na Bosance i Hercegovce? Odmah ti prikace da zelis napraviti novu topionicu naroda u BiH. Zelje su jedno, realnost u ovako etnicki podjeljenoj zemlji je sasvim druga.mIRCerka wrote:hejter wrote:Mirci bez ironije, pliz...mIRCerka wrote: dje si ti do sad bio?
Ovo nije bila ironija, vec iskreno pitanje, a IMME bi sam trebao znati sto ga to pitam.
Lako se njemu Tamo busati da je Bosanac, i lako se po forumu busati da je neko Bosanac il Hercegovac, ali NAM NE DOZVOLJAVAJU TU KATEGORIJU NITI MI MOZEMO PO NACIONALNOSTI BITI BOSANCI...
Ja nisam ironicna, vec realna.
sve receno vrlo ozbiljno shvatam, i ne lijecim frustracije po forumu, vec govorim REALNO..
Moj otac je klicao 1992.godine da je Bosanac, cak se nakon ranjavanja (RVI) vratio u Armiju, da bi mu neki Patriota iz daleke Amerike rekao da je cetnik jer nema podobno ime..
I to je realno hejteru, tri tora su unistila jedini PRIHVATLJIVI tor, a to je tor BOSANAC/HERCEGOVAC...