pa to se podrazumijeva.. mislim.. zar zene mogu biti nesto drugo osim divne... na ranu nas privitLady Godiva wrote:hoćeš reći DIVNAnihil_ wrote:*zena21 wrote:jasta cu neg bit to sto jesam![]()
Biti to što jesi?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*zena21
#76 Re: Biti to što jesi?
- Glas
#77 Re: Biti to što jesi?
Odmah kažem da sam student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog), ne pijem, ne pušim, ne slušam turbo-folk i narodnjake, ne "izlazim" stalno, ne smetaju mi godine kada je ljubav u pitanju, volim šetati, volim pravu romantiku, volim upoznavati ljude i "proučavati" ih itd., jer ona i traži te informacije... na kraju ili ne povjeruje da postoji neko ovakav, ili me ismije, ili se prepadne pa izmisli neke "razloge" i sl.
-
nihil_
#78 Re: Biti to što jesi?
Glas wrote:Odmah kažem da sam student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog), ne pijem, ne pušim, ne slušam turbo-folk i narodnjake, ne "izlazim" stalno, ne smetaju mi godine kada je ljubav u pitanju, volim šetati, volim pravu romantiku, volim upoznavati ljude i "proučavati" ih itd., jer ona i traži te informacije... na kraju ili ne povjeruje da postoji neko ovakav, ili me ismije, ili se prepadne pa izmisli neke "razloge" i sl.
pa sta ocekujes kad odmah na startu prisijes veliko L na celo
- Lady Godiva
#79 Re: Biti to što jesi?
nihil_ wrote:Glas wrote:Odmah kažem da sam student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog), ne pijem, ne pušim, ne slušam turbo-folk i narodnjake, ne "izlazim" stalno, ne smetaju mi godine kada je ljubav u pitanju, volim šetati, volim pravu romantiku, volim upoznavati ljude i "proučavati" ih itd., jer ona i traži te informacije... na kraju ili ne povjeruje da postoji neko ovakav, ili me ismije, ili se prepadne pa izmisli neke "razloge" i sl.![]()
![]()
zlo jedno, uze mi riječ iz usta
ako si nezaposleni student u tridesetima... nije ni čudo što bježe
- Glas
#80 Re: Biti to što jesi?
Očekujem da uspostavimo komunikaciju. Opraštam ti što mi govoriš da sam "Looser". Ljudi žive u takvom svijetu gdje većinu stvari gledaju kroz materijalističku i interesnu prizmu. Kakav je neko čovjek postalo je skoro pa i nebitno.nihil_ wrote:Glas wrote:Odmah kažem da sam student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog), ne pijem, ne pušim, ne slušam turbo-folk i narodnjake, ne "izlazim" stalno, ne smetaju mi godine kada je ljubav u pitanju, volim šetati, volim pravu romantiku, volim upoznavati ljude i "proučavati" ih itd., jer ona i traži te informacije... na kraju ili ne povjeruje da postoji neko ovakav, ili me ismije, ili se prepadne pa izmisli neke "razloge" i sl.![]()
![]()
Nezaposleni student u dvadesetima, iako radim "privatno".Lady Godiva wrote:nihil_ wrote:Glas wrote:Odmah kažem da sam student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog), ne pijem, ne pušim, ne slušam turbo-folk i narodnjake, ne "izlazim" stalno, ne smetaju mi godine kada je ljubav u pitanju, volim šetati, volim pravu romantiku, volim upoznavati ljude i "proučavati" ih itd., jer ona i traži te informacije... na kraju ili ne povjeruje da postoji neko ovakav, ili me ismije, ili se prepadne pa izmisli neke "razloge" i sl.![]()
![]()
zlo jedno, uze mi riječ iz usta
ako si nezaposleni student u tridesetima... nije ni čudo što bježe
I da, "prodavanje magle" zaista pali, pa i u marketingu. To "prodavanje magle" može biti dobra a može biti i loša stvar. Dobra je onda kada ste zaista u stanju potkrijepiti tu maglu empirijskim dokazima (trenutno ili ubuduće) a loša je kad je ta "magla" baš prava "magla".
Ako npr. prodajete Golf 2 istaći ćete sve njegove prednosti a slabo šta reći o manama iako ste i sami svjesni da taj automobil nije najbolji automobil ali je to vjerovanje rašireno i "opšteprihvaćeno" u skoro cijelom društvu. Takva vam je stvar i sa ovim tzv. "vezama", "sponzorušama" i sl. ... dok je onih koji se diče svojim "golfovima" i "getačama" bit će i "sponzoruša" te "veza" gdje je jedan od osnovih ciljeva upražnjavanje seksualnih aktivnosti i sopstvenih animalnih nagona.
Oni koji žele naći pravu "mušteriju" reći će i prednosti i nedostatke onoga što nude. Niko nije savršen, a blago onima koji se budu vozili u takvom (iskrenom) automobilu.
Last edited by Glas on 02/02/2012 16:10, edited 2 times in total.
-
*zena21
#81 Re: Biti to što jesi?
Glas wrote:Odmah kažem da sam student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog), ne pijem, ne pušim, ne slušam turbo-folk i narodnjake, ne "izlazim" stalno, ne smetaju mi godine kada je ljubav u pitanju, volim šetati, volim pravu romantiku, volim upoznavati ljude i "proučavati" ih itd., jer ona i traži te informacije... na kraju ili ne povjeruje da postoji neko ovakav, ili me ismije, ili se prepadne pa izmisli neke "razloge" i sl.
ti definitivno nemoj vise biti to sto jesi
sala mala
- Zelena Carapa
#82 Re: Biti to što jesi?
pa reci i ti svoje nedostatke - ali ne odmah. Ne moras skretati paznju na svoja nesavrsenstva, daj joj vremena da joj se svide tvoje vrline - ne bombarduj je suvisnim informacijama u startu. Lakse ce sve procesuirati 
U medjuvremenu - pocni slusati turbofolk i narodnjake
U medjuvremenu - pocni slusati turbofolk i narodnjake
- Lady Godiva
#83 Re: Biti to što jesi?
hahahhahahahahahhahahahahahahaZelena Carapa wrote:U medjuvremenu - pocni slusati turbofolk i narodnjake
tako će si proširiti dijapazon
- Ghost_Rider_XXX
#84 Re: Biti to što jesi?
I za prijatelje biraj samo wanna be gay i seljake.Lady Godiva wrote:hahahhahahahahahhahahahahahahaZelena Carapa wrote:U medjuvremenu - pocni slusati turbofolk i narodnjake
tako će si proširiti dijapazon
- Glas
#85 Re: Biti to što jesi?
Naravno da postepeno kazujem i nedostatke.
Fazon je što je većini žena/djevojaka odmah po "defaultu" nedostatak ako ne slušaš turbo-folk i narodnjake, ne "dernečiš", ne opijaš se i sl.
Jednostavno rečeno - U tom slučaju si jedan obični balavac !
Fazon je što je većini žena/djevojaka odmah po "defaultu" nedostatak ako ne slušaš turbo-folk i narodnjake, ne "dernečiš", ne opijaš se i sl.
- Ghost_Rider_XXX
#86 Re: Biti to što jesi?
Pa prosto ne izlažiš s većinom djevojaka. 
-
nihil_
#87 Re: Biti to što jesi?
Ne mora se sve bukvalno shvatiti pa sad pri upoznavanju izbiflati sve istine o sebi. Ili govoriti stvari tipa ja prdim, podrigujem it. eto ona ne prdi...
Mislim stvarno...
Radi se vise o nekim stvarima vezanim za karaker i sl. Npr. nemoj reci ej ja sam miran, opusten, tolerantan lik a sutra joj skocis za vrat jer nije napravila nesto po tvojoj volji
To da je vecini djevojaka po defaultu nedostatak ako ne slusas narodnjaka je aposlutna neistina, s moje tacke gledista i s tacke gledista djevojaka s kojim pokusavam da se druzim
je bas obrnuto.
Mislim stvarno...
Radi se vise o nekim stvarima vezanim za karaker i sl. Npr. nemoj reci ej ja sam miran, opusten, tolerantan lik a sutra joj skocis za vrat jer nije napravila nesto po tvojoj volji
To da je vecini djevojaka po defaultu nedostatak ako ne slusas narodnjaka je aposlutna neistina, s moje tacke gledista i s tacke gledista djevojaka s kojim pokusavam da se druzim
- Zelena Carapa
#88 Re: Biti to što jesi?
hm, ne znam kako da ti kazem ali mislim da to nije ono sto ih na prvu odbija od tebe. If you know, what I mean.Glas wrote:Naravno da postepeno kazujem i nedostatke.
Fazon je što je većini žena/djevojaka odmah po "defaultu" nedostatak ako ne slušaš turbo-folk i narodnjake, ne "dernečiš", ne opijaš se i sl.![]()
Bolan, ako se sam opises kao loser sta ce tek ona da misli o tebi. Sto pricati o onome sto nemas, picaj joj o tome sta planiras raditi kad diplomiras.
- Glas
#89 Re: Biti to što jesi?
Zar su ovo: "student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog), ne pijem, ne pušim, ne slušam turbo-folk i narodnjake, ne "izlazim" stalno, ne smetaju mi godine kada je ljubav u pitanju, volim šetati, volim pravu romantiku, volim upoznavati ljude i "proučavati" ih itd" .. gubitničke stvari ?!Zelena Carapa wrote:hm, ne znam kako da ti kazem ali mislim da to nije ono sto ih na prvu odbija od tebe. If you know, what I mean.Glas wrote:Naravno da postepeno kazujem i nedostatke.
Fazon je što je većini žena/djevojaka odmah po "defaultu" nedostatak ako ne slušaš turbo-folk i narodnjake, ne "dernečiš", ne opijaš se i sl.![]()
Bolan, ako se sam opises kao loser sta ce tek ona da misli o tebi. Sto pricati o onome sto nemas, picaj joj o tome sta planiras raditi kad diplomiras.
Smiješno je ako smatraš da je ovo opis nekog looser-a.
Davno sam ja diplomirao.
-
nihil_
#90 Re: Biti to što jesi?
Glas wrote:Zar su ovo: "student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog), ne pijem, ne pušim, ne slušam turbo-folk i narodnjake, ne "izlazim" stalno, ne smetaju mi godine kada je ljubav u pitanju, volim šetati, volim pravu romantiku, volim upoznavati ljude i "proučavati" ih itd" .. gubitničke stvari ?!Zelena Carapa wrote:hm, ne znam kako da ti kazem ali mislim da to nije ono sto ih na prvu odbija od tebe. If you know, what I mean.Glas wrote:Naravno da postepeno kazujem i nedostatke.
Smiješno je ako smatraš da je ovo opis nekog looser-a.
Davno sam ja diplomirao.
Pa kako si student ako si diplomirao
Ako joj na sve ovo dodas i ja sam shizofrenik mozda ce te razumjeti
salim se
Fazon je u tom da tu pocinjes pricu sa svim onim sto nemas i odmah si u startu ojadio sam sebe.
- Zelena Carapa
#91 Re: Biti to što jesi?
"student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog) "
- eto kako pocinje tvoj marketing. Ko razumije shvatice...mislim i mene cudi da te ijedna slusa nakon ove TVOJE kratke prezentacije SAMOG SEBE.
A ti si student koji je diplomirao?? Interesantno.
Sretno u lovu
Sretno u lovu
- Cholina_Lokica
#92 Re: Biti to što jesi?
I koji uvijek nadje turbofolkerke, pa dje ih nadje osim na mjestima gdje izlaze, kad su sve takveZelena Carapa wrote:"student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog) "- eto kako pocinje tvoj marketing. Ko razumije shvatice...mislim i mene cudi da te ijedna slusa nakon ove TVOJE kratke prezentacije SAMOG SEBE.
![]()
Sretno u lovu
- Glas
#93 Re: Biti to što jesi?
nihil_ wrote:![]()
![]()
Pa kako si student ako si diplomirao![]()
Ako joj na sve ovo dodas i ja sam shizofrenik mozda ce te razumjeti![]()
salim se
Fazon je u tom da tu pocinjes pricu sa svim onim sto nemas i odmah si u startu ojadio sam sebe.
Postoji dodiplomski, postdiplomski i doktorski studij.Zelena Carapa wrote:"student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog) "- eto kako pocinje tvoj marketing. Ko razumije shvatice...mislim i mene cudi da te ijedna slusa nakon ove TVOJE kratke prezentacije SAMOG SEBE.
![]()
Sretno u lovu
Ne, ja ne počinjem baš odmah nego postepeno "otkrivam", kroz priču.
Smatram da nisam "ojadio" samog sebe s onim što kažem. Prije će biti da sam ponosan na ono što zapravo jesam.
I hvala Bogu što nisam nečiji "par čarapa" !
- Filter
#94 Re: Biti to što jesi?
puno ti je ovih negacija.Glas wrote:Odmah kažem da sam student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog), ne pijem, ne pušim, ne slušam turbo-folk i narodnjake, ne "izlazim" stalno, ne smetaju mi godine kada je ljubav u pitanju, volim šetati, volim pravu romantiku, volim upoznavati ljude i "proučavati" ih itd., jer ona i traži te informacije... na kraju ili ne povjeruje da postoji neko ovakav, ili me ismije, ili se prepadne pa izmisli neke "razloge" i sl.
de ti to malo preformulisi...
- Ghost_Rider_XXX
#95 Re: Biti to što jesi?
Care koji je ustvari tvoj problem?
-
nihil_
#96 Re: Biti to što jesi?
Glas wrote:nihil_ wrote:![]()
![]()
Pa kako si student ako si diplomirao![]()
Ako joj na sve ovo dodas i ja sam shizofrenik mozda ce te razumjeti![]()
salim se
Fazon je u tom da tu pocinjes pricu sa svim onim sto nemas i odmah si u startu ojadio sam sebe.Postoji dodiplomski, postdiplomski i doktorski studij.Zelena Carapa wrote:"student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog) "- eto kako pocinje tvoj marketing. Ko razumije shvatice...mislim i mene cudi da te ijedna slusa nakon ove TVOJE kratke prezentacije SAMOG SEBE.
![]()
Sretno u lovu
Ne, ja ne počinjem baš odmah nego postepeno "otkrivam", kroz priču.
Smatram da nisam "ojadio" samog sebe s onim što kažem. Prije će biti da sam ponosan na ono što zapravo jesam.
I hvala Bogu što nisam nečiji "par čarapa" !
Hajd dobro, ja i dalje mislim da mozes imati bolju prezentaciju samog sebe bez potrebe da lazes ili ne budes to sto jesi.
Nisam zena a na prvu si mi zvucao kao luzer. Sorry al je tako
- Glas
#97 Re: Biti to što jesi?
Nisam to napisao. Nije lijepo da izvlačiš riječi iz konteksta onako kako tebi odgovara.Cholina_Lokica wrote:I koji uvijek nadje turbofolkerke, pa dje ih nadje osim na mjestima gdje izlaze, kad su sve takveZelena Carapa wrote:"student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog) "- eto kako pocinje tvoj marketing. Ko razumije shvatice...mislim i mene cudi da te ijedna slusa nakon ove TVOJE kratke prezentacije SAMOG SEBE.
![]()
Sretno u lovu
Ako sam napisao da većina žena/djevojaka sluša turbo-folk i narodnjake (a što i jeste istina) to ne znači da ja uvijek nađem takve. Nađem ja (ili one mene) i one koje ne slušaju takvu vrstu muzike ali ubrzo shvate da nisam "podoban" za njihovu manipulaciju.
- Cholina_Lokica
#98 Re: Biti to što jesi?
Ne mogu nikako da svi ne valjaju, i zele da te iskoriste a ti jadan jedini ispravan
Mora biti svega tu u kompletu
-
nihil_
#99 Re: Biti to što jesi?
Glas wrote:Nisam to napisao. Nije lijepo da izvlačiš riječi iz konteksta onako kako tebi odgovara.Cholina_Lokica wrote:I koji uvijek nadje turbofolkerke, pa dje ih nadje osim na mjestima gdje izlaze, kad su sve takveZelena Carapa wrote:"student, nezaposlen, nemam neku ekstra lovu, ne vozim auto, nemam ključeve od stana (vlastitog) "- eto kako pocinje tvoj marketing. Ko razumije shvatice...mislim i mene cudi da te ijedna slusa nakon ove TVOJE kratke prezentacije SAMOG SEBE.
![]()
Sretno u lovu
Ako sam napisao da većina žena/djevojaka sluša turbo-folk i narodnjake (a što i jeste istina) to ne znači da ja uvijek nađem takve. Nađem ja (ili one mene) i one koje ne slušaju takvu vrstu muzike ali ubrzo shvate da nisam "podoban" za njihovu manipulaciju.
joj lika
nisi podoban za njihovu manipulaciju?
O te mrske, pokvarene zemske
- vicious2
#100 Re: Biti to što jesi?
ne znam ... cini mi se da si ti zalutao na ovu temu ... ima ona u stilu lazi koje zene same sebi govore ...Glas wrote: Ako sam napisao da većina žena/djevojaka sluša turbo-folk i narodnjake (a što i jeste istina) to ne znači da ja uvijek nađem takve. Nađem ja (ili one mene) i one koje ne slušaju takvu vrstu muzike ali ubrzo shvate da nisam "podoban" za njihovu manipulaciju.