Biti single....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Marilyn
#426 Re: Biti single....
valja nekad
-
dječak sa šibicama
#427 Re: Biti single....
Ima istine u ovome, itekako.sanabe wrote: Znas sto fine cure zavrse sa papcima? Papka boli briga sta ce ko pomisliti, papak nema kompleksa, da ne kazem stida, papak laze, petlja, sve da dodje do cure kojoj eto niko ne moze lopatom prinjeti (a u stvari je samo fino odgojena) . I umjesto da cura zavrsi sa finim momkom koji ima sve dobre osobine, ali se iz nekog razloga boji da ne bude odbijen te samim tim i "provaljen" , pa i ne pokusava prici, ona zavrsi sa papkom koji dobro glumata da je kvalitetan.
Klasika
Bar po sebi gledam, ja se strasno bojim odbijanja, jak mi ego ili sta vec
Pametni muskarci (necemo ih zvati papci) idu sa tratincice na tratincicu, ko japanska buba, i A-SA!
Ne znam, meni se sve vise cini da sam ja papak u toj prici
E da, alkar saim adka u sridusaim_adka wrote:Ista stvar je i na poslu...što si više marljiv, ne prigovaraš, savjesno radiš...odmah te uzjaše, više te u mozak kljuca i naravno nikad ne valjaš...ista stvar je u ljubavi i sa prijateljima i sa porodicom...al ima i tu jedna caka...svi oni koji tako rade = daju sebe više nego što treba, nadrljaju iz prostog razloga što su uznemireni i stalno nešto iščekuju zauzvrat nadajući se da će druga strana primjetiti trud, volju, razumjevanje, rad, gestu...a kad to izostane, onda nerijetko dolazi do konflikta kad se prelije čaša i budeš etiketiran kao neki kreten koji je sve do tada poništio svojom jednom reakcijom koja je opravdana kad se sve sagleda...
-
saim_adka
#428 Re: Biti single....
pa u svemu treba imati mjeru i ne ići iz krajnosti u krajnostSa_dy wrote:ta sad,jel valja biti sam il ne?
a najgore je kad samog sebe lažeš da ti je dobro biti single duži vremenski period, a isto tako lažeš sebe da ti je s nekim s kim si dobro u nadi da će biti dobro ili sutra bolje, pa te guši i želiš pobjeći od svega i biti single povremeno...
ovisi, od slučaja do slučaja i sitaucije koja te dovodi do tog stanja...
-
dječak sa šibicama
#429 Re: Biti single....
Cista slucajnost, pet forumasica neka napisu svoja iskustva, i okrenut ce se slika naopackesandra01 wrote: Zadto imam osjecaj da se ovde kao osobe koje daju daju sebe vise nego sto treba etiketiraju sao muskarci.Zar stvarno mislis da nema zena koje to rade i zauzvrat dobiju ponizavanje,nepostivanje i na kraju raskid veze![]()
Ja mislim da je problem univerzalan i da pravilo treba da bude za oboje u vezi:Davati maximum i neocekivati NISTA zauzvrat!!!!
Ako te volim,onda te volim,i sve sto radim za tebe radim u ime te ljubavi.
Jedino pravilo koje postoji u odnosu dvoje ljudi
Ovo boldano, davati sebe i ne ocekivati nista zauzvrat? pazi, dajes sebe, ljubav, paznju, postovanje, ocekujes isto zauzvrat, zar ne.
Ako ne dobijes, onda se vratis na onu recenicu ispred te
-
saim_adka
#430 Re: Biti single....
de sacekaj zimu, da je prvo oberemo - valja neko da nas pusti u avliju!Sa_dy wrote:Necu na strik, imam ja krusku u avliji.sanabe wrote:Sa_dy wrote:ta sad,jel valja biti sam il ne?
ma ne valja, idi objesi se, i ja cu, samo dok mi se ves osushinemam strika
Ne treba isto, barem nešto...al kad i to nešto ne dobiješ...e onda vala...dječak sa šibicama wrote: Cista slucajnost, pet forumasica neka napisu svoja iskustva, i okrenut ce se slika naopacke![]()
Ovo boldano, davati sebe i ne ocekivati nista zauzvrat? pazi, dajes sebe, ljubav, paznju, postovanje, ocekujes isto zauzvrat, zar ne.
Ako ne dobijes, onda se vratis na onu recenicu ispred te
shvatio sam da meni drage osobe (familija, prijatelji, djevojke...) najbolje prekrižiti u životu onog trenutka kad shvatim da se ja za njih lično više sikiram i nerviram, nego one/oni same za sebe. Ne treba meni to u životu. Distanca = meni je lakše!
Last edited by saim_adka on 10/07/2011 18:27, edited 1 time in total.
- spreca
#431 Re: Biti single....
A nema hrastica nikakvaSa_dy wrote:Necu na strik, imam ja krusku u avliji.sanabe wrote:Sa_dy wrote:ta sad,jel valja biti sam il ne?
ma ne valja, idi objesi se, i ja cu, samo dok mi se ves osushinemam strika
- spreca
#432 Re: Biti single....
Neka pridrzacu je maloSa_dy wrote:saim_adka wrote:de sacekaj zimu, da je prvo oberemo - valja neko da nas pusti u avliju!Nedam kruske.
Spreco imam i brezu, al nije jos ojacala.
-
saim_adka
#433 Re: Biti single....
ma svejedno ti je poslije! šta će biti prije, to nek te ne brineSa_dy wrote:saim_adka wrote:de sacekaj zimu, da je prvo oberemo - valja neko da nas pusti u avliju!Nedam kruske.
Spreco imam i brezu, al nije jos ojacala.
-
vuk_samotnjak
#434 Re: Biti single....
sanabe wrote:saim_adka wrote:slažem se s tobom upotpunosti.sanabe wrote:ne sjecam se ja te prozivke![]()
assćinca?![]()
definitivno bolje single nego sa nekim papkom
samo nažalost fine cure uvijek završe sa papcima, al na kraju bude za ove predugo single: bio/la probirač spao/la na otirač!
U svemu treba imati mjeru!
Znas sto fine cure zavrse sa papcima? Papka boli briga sta ce ko pomisliti, papak nema kompleksa, da ne kazem stida, papak laze, petlja, sve da dodje do cure kojoj eto niko ne moze lopatom prinjeti (a u stvari je samo fino odgojena) . I umjesto da cura zavrsi sa finim momkom koji ima sve dobre osobine, ali se iz nekog razloga boji da ne bude odbijen te samim tim i "provaljen" , pa i ne pokusava prici, ona zavrsi sa papkom koji dobro glumata da je kvalitetan.
Klasika
-
saim_adka
#435 Re: Biti single....
haha...vuk_samotnjak wrote:sanabe wrote:saim_adka wrote: slažem se s tobom upotpunosti.
samo nažalost fine cure uvijek završe sa papcima, al na kraju bude za ove predugo single: bio/la probirač spao/la na otirač!
U svemu treba imati mjeru!
Znas sto fine cure zavrse sa papcima? Papka boli briga sta ce ko pomisliti, papak nema kompleksa, da ne kazem stida, papak laze, petlja, sve da dodje do cure kojoj eto niko ne moze lopatom prinjeti (a u stvari je samo fino odgojena) . I umjesto da cura zavrsi sa finim momkom koji ima sve dobre osobine, ali se iz nekog razloga boji da ne bude odbijen te samim tim i "provaljen" , pa i ne pokusava prici, ona zavrsi sa papkom koji dobro glumata da je kvalitetan.
KlasikaGrehota sta nadodati!
![]()
sama sebe hvali
- Sutlijas
#436 Re: Biti single....
A nije klasika to da 'fine' cure moraju odabrati bilo sta? Neka se malo zadaju pa pridju nekome ko bi mogao biti kvalitetan a ne da odabere 'najboljeg papka koji ih bari'. Preuzeti stvar u svoje ruke pa ce manje glava da boli...
-
vuk_samotnjak
#437 Re: Biti single....
Ja to govorim iz svog iskustva! Uvijek mi je bilo teze naci djevojku, nego pojedinim mojim prijateljima kojima slagati nije nikakav problem. Nikad nisam glumio da sam nesto sto nisam, i petljao, nego sam uvijek bio iskren (nebih više da se reklamiram)saim_adka wrote:
haha...Znas sto fine cure zavrse sa papcima? Papka boli briga sta ce ko pomisliti, papak nema kompleksa, da ne kazem stida, papak laze, petlja, sve da dodje do cure kojoj eto niko ne moze lopatom prinjeti (a u stvari je samo fino odgojena) . I umjesto da cura zavrsi sa finim momkom koji ima sve dobre osobine, ali se iz nekog razloga boji da ne bude odbijen te samim tim i "provaljen" , pa i ne pokusava prici, ona zavrsi sa papkom koji dobro glumata da je kvalitetan.
Klasika
Grehota sta nadodati!
![]()
sama sebe hvali
-
sandra01
#438 Re: Biti single....
Taman poslaSutlijas wrote:A nije klasika to da 'fine' cure moraju odabrati bilo sta? Neka se malo zadaju pa pridju nekome ko bi mogao biti kvalitetan a ne da odabere 'najboljeg papka koji ih bari'. Preuzeti stvar u svoje ruke pa ce manje glava da boli...
-
sandra01
#439 Re: Biti single....
Kakva iskrivljena slika stvarnosti Tiiito draaagiiiiivuk_samotnjak wrote:Ja to govorim iz svog iskustva! Uvijek mi je bilo teze naci djevojku, nego pojedinim mojim prijateljima kojima slagati nije nikakav problem. Nikad nisam glumio da sam nesto sto nisam, i petljao, nego sam uvijek bio iskren (nebih više da se reklamiram)saim_adka wrote:
haha...Znas sto fine cure zavrse sa papcima? Papka boli briga sta ce ko pomisliti, papak nema kompleksa, da ne kazem stida, papak laze, petlja, sve da dodje do cure kojoj eto niko ne moze lopatom prinjeti (a u stvari je samo fino odgojena) . I umjesto da cura zavrsi sa finim momkom koji ima sve dobre osobine, ali se iz nekog razloga boji da ne bude odbijen te samim tim i "provaljen" , pa i ne pokusava prici, ona zavrsi sa papkom koji dobro glumata da je kvalitetan.
Klasika
Grehota sta nadodati!
![]()
sama sebe hvali, ali to kod danasnjih djevojki nije COOL, jednostavno nisi zanimljiv, jer toboze mr. SAVRŠENI glumi opakog tipa, punog ko nato, a ustvari nema petaka u džepu, i na takve padaju ko muhe da ne kazem na sta!!!
- Cholina_Lokica
#440 Re: Biti single....
Pa onda nek' papke vodaju za rukicesandra01 wrote:Taman poslaSutlijas wrote:A nije klasika to da 'fine' cure moraju odabrati bilo sta? Neka se malo zadaju pa pridju nekome ko bi mogao biti kvalitetan a ne da odabere 'najboljeg papka koji ih bari'. Preuzeti stvar u svoje ruke pa ce manje glava da boli...
-
koBRE dabre
#441 Re: Biti single....
sad ne valja ajmo se naci da ne budemo samiMarilyn wrote:valja nekad
-
saim_adka
#442 Re: Biti single....
e kad je tako, da te onda virtuelno pocastim na ovim stvarnim vrelinama, pa nek hamsha sanaba veli i da sam papak, moze mi seSa_dy wrote:
Ihh otkad ja preuzimam, em zmigam em baTinu potezem, al neeema, ne more nazor niTa.![]()

-
sandra01
#443 Re: Biti single....
Kamo meni sladoled????saim_adka wrote:e kad je tako, da te onda virtuelno pocastim na ovim stvarnim vrelinama, pa nek hamsha sanaba veli i da sam papak, moze mi seSa_dy wrote:
Ihh otkad ja preuzimam, em zmigam em baTinu potezem, al neeema, ne more nazor niTa.![]()
-
koBRE dabre
#444 Re: Biti single....
sanabe koliko si papaka "vodala" za rukicu?
-
koBRE dabre
#445 Re: Biti single....
sto taman posla?sandra01 wrote:Taman poslaSutlijas wrote:A nije klasika to da 'fine' cure moraju odabrati bilo sta? Neka se malo zadaju pa pridju nekome ko bi mogao biti kvalitetan a ne da odabere 'najboljeg papka koji ih bari'. Preuzeti stvar u svoje ruke pa ce manje glava da boli...
ako ti se svidjaju neke cizmice torba ili sta ti je vec fetis jel cekas neki znak (boziji ili bilo ciji) da ih uzmes ili odmah uzimas zato jer ti se svidjaju?
-
saim_adka
#446 Re: Biti single....
ma necu, nisam toliki papak:D sto se mene tice, mozes podijeliti i s njom! ne bi da poklanjam svakoj, onda cu ispasti galantan i izgubiti draz papka. sad je do tebe s kim ces podijelitiSa_dy wrote:
Faaaja, al sNb nemoj da mi dzarkas.
-
koBRE dabre
#447 Re: Biti single....
pa odgovori na pitanjesanabe wrote:koBRE dabre wrote:sanabe koliko si papaka "vodala" za rukicu?
eki![]()
![]()
![]()
-
saim_adka
#448 Re: Biti single....
probaj sa uzicomkoBRE dabre wrote:pa odgovori na pitanjesanabe wrote:koBRE dabre wrote:sanabe koliko si papaka "vodala" za rukicu?
eki![]()
![]()
![]()
-
vuk_samotnjak
#449 Re: Biti single....
nimalo iskrivljena slika opet da potkrijepim dokazima:sandra01 wrote: Kakva iskrivljena slika stvarnosti Tiiito draaagiiiii
jedna koju sam nedavno GONJO
I neki dan saznam da je u vezi, tj. ona mi rekla, fali ga uzduz i poprijeko, a lik zivi nekih 500 m od mene i nije papak kako opisase takve iznad, nego papčina, čovjek dno dna, al nek joj je sa srecom
Ne govore džaba Sam pao, sam se ubio!
Moja jedina misao na kraju je bila: " Sreca moja pa se ne spetljah s njom!" Ha ja
-
saim_adka
#450 Re: Biti single....
dogovorenoSa_dy wrote:Dobro ondasaim_adka wrote:ma necu, nisam toliki papak:D sto se mene tice, mozes podijeliti i s njom! ne bi da poklanjam svakoj, onda cu ispasti galantan i izgubiti draz papka. sad je do tebe s kim ces podijelitia mozes i single ako ti vise odgovara
al samo da znas, ja nedam kruske.
![]()