Ma to ti se samo činisanabe wrote:ko? pa odlezala bih gafidoremilienko wrote:Ma 'ta ti znaš!?![]()
![]()

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Ma to ti se samo činisanabe wrote:ko? pa odlezala bih gafidoremilienko wrote:Ma 'ta ti znaš!?![]()
![]()
Moraš prvo frajera naćsanabe wrote:ko? pa odlezala bih gafidoremilienko wrote:Ma 'ta ti znaš!?![]()
![]()
sanabe wrote:de i meni dina tiRidjobrki wrote:Evo razgrnija san ti fažol i otvorija se na devet hatmi, biće to dobro. Samo trezveno!
...i to nekog koji ima frajera...Lucazode wrote:Moraš prvo frajera naćsanabe wrote:
ko? pa odlezala bih ga![]()
Ono je bilo jako ružno.suspect_zero wrote:
Da Bog mili zakloni![]()
Ridjobrki wrote:Ono je bilo jako ružno.suspect_zero wrote:
Da Bog mili zakloni![]()
Ridjobrki wrote:Ma ono što je onaj dvofazni uradio...
Sjetila sam seSa_dy wrote:Evo dumam.pustopoljina wrote:pa svidja ti se nesto drugo, sigurno.
Sa_dy wrote:Sjetila sam seSa_dy wrote:Evo dumam.pustopoljina wrote:pa svidja ti se nesto drugo, sigurno.![]()
![]()
, kad sta zatersam i zvocam, pa se okrenem, a ono PLJUS po guZci.
![]()
![]()
I namah prestane i tersLUK.pustopoljina wrote:![]()
![]()
![]()
zamislila sam scenu![]()
faktor iznenadjenja![]()
Bil ti Mehana u usta ljubila tek toliko da se MEhan ne osjeca lonelyred wine wrote:hmm,ja sam uzivala neko vrijeme, ali sam shavatila da sad nikako ne mogu da nadjem stabilnu vezu, ono , ozbiljnu, ne samo drzati se za ruku, ljubiti se u ustai poslije mjasec dana vozdrica
red wine wrote:hmm,ja sam uzivala neko vrijeme, ali sam shavatila da sad nikako ne mogu da nadjem stabilnu vezu, ono , ozbiljnu, ne samo drzati se za ruku, ljubiti se u ustai poslije mjasec dana vozdrica
Imam ja jos ovaj pancir u mojoj trokatnici, cuvam ga u ormaru, ako zelis navrati na kafu pa da ti ga pokazem.sandra01 wrote:Ja dobrog pancira![]()
![]()