Biti flaster...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ljubav_aha
#51 Re: Biti flaster...
d2,govornik,je srecom ekstovertan tip,mnogo osobe nisu,vec se njihova inotrovertnost i inercija mnogo dramaticnije dozivljavaju
- burek_in_space
#52 Re: Biti flaster...
Zamalo da te pohvalim,ali zhao mi je napravila si greshku!matea22 wrote:Ne moras za nekim patiti cijeli zivot ali sto Zoya rece treba neko vrijeme da prebolis....kontam oni sto mogu uz veze u vezu nisu nekog ni voljeli, a to su obicno oni sto bi " sve dali za ljubav", al dok njima godi. Povrsnost uz ubjedjenje da si sa sobom cist u glavi...ma ni brige ni pameti...obicno najebe onaj ko se malo vise upusti u cijelu pricu, a ti sto mogu poslije duge veze odmah u drugu, flaster ili ne po meni nisu bas spremni da uloze sebe vise od svog trenutnog zadovoljstva ili straha od samoce, pa im valjda tako lako zunzati od cure do cure.![]()
- x0z0y0
#53 Re: Biti flaster...
hm nadam se da ovo nije pravilo za sve ljudeJaguarXKR wrote:bio flaster...i imao flaster. ne znam kad sam se gore osjecao, kad sam shvatio da sam ja bio samo "neko" ko je tu da prodje vrijeme i da tog vaznog decka pomalo odnese vrijeme ili kad sam i sam shvatio da curu s kojom sam ni izdaleka ne volim i da mi je ona maska, sto za ljude sto za samog sebe...
al realno...nakon duge veze gdje se dvoje stvarno voli treba vremena i vremena da se preko svega predje i da se covjek pomiri sa tim da je prica zavrsena. eh, jel bolje to odbolovati sam ili naci nekoga da ti u tome pomogne? ono, neofirno![]()
u svakom slucaju, glasam za ovo drugo
- Ekspanzi
#54 Re: Biti flaster...
matea22 wrote:Ne moras za nekim patiti cijeli zivot ali sto Zoya rece treba neko vrijeme da prebolis....kontam oni sto mogu uz veze u vezu nisu nekog ni voljeli, a to su obicno oni sto bi " sve dali za ljubav", al dok njima godi. Povrsnost uz ubjedjenje da si sa sobom cist u glavi...ma ni brige ni pameti...obicno najebe onaj ko se malo vise upusti u cijelu pricu, a ti sto mogu poslije duge veze odmah u drugu, flaster ili ne po meni nisu bas spremni da uloze sebe vise od svog trenutnog zadovoljstva ili straha od samoce, pa im valjda tako lako zunzati od cure do cure.![]()
naravno da najebe onaj ko se upusti u pricu.. sto se mene tice, vise volim i da najebem ako znam da je to sto je bilo meni vrijedilo, cak i ako ne uspije na kraju (a sve nekako propadne, barem do sad), barem znam da sam to cijenio i postovao i dao sve od sebe..
- ljubav_aha
#55 Re: Biti flaster...
JaguarXKR wrote:bio flaster...i imao flaster. ne znam kad sam se gore osjecao, kad sam shvatio da sam ja bio samo "neko" ko je tu da prodje vrijeme i da tog vaznog decka pomalo odnese vrijeme ili kad sam i sam shvatio da curu s kojom sam ni izdaleka ne volim i da mi je ona maska, sto za ljude sto za samog sebe...al realno...nakon duge veze gdje se dvoje stvarno voli treba vremena i vremena da se preko svega predje i da se covjek pomiri sa tim da je prica zavrsena. eh, jel bolje to odbolovati sam ili naci nekoga da ti u tome pomogne? ono, neofirno![]()
znao si tako od pocetka
razumijem da si htio da htio da se predsatvis sredini u boljem svjetlu,ali zasto si to uradio radi sebe
- matea22
#56 Re: Biti flaster...
hehehe....nekako sve propadne...mozda se ne trudis dovoljnoEkspanzi wrote:matea22 wrote:Ne moras za nekim patiti cijeli zivot ali sto Zoya rece treba neko vrijeme da prebolis....kontam oni sto mogu uz veze u vezu nisu nekog ni voljeli, a to su obicno oni sto bi " sve dali za ljubav", al dok njima godi. Povrsnost uz ubjedjenje da si sa sobom cist u glavi...ma ni brige ni pameti...obicno najebe onaj ko se malo vise upusti u cijelu pricu, a ti sto mogu poslije duge veze odmah u drugu, flaster ili ne po meni nisu bas spremni da uloze sebe vise od svog trenutnog zadovoljstva ili straha od samoce, pa im valjda tako lako zunzati od cure do cure.![]()
![]()
naravno da najebe onaj ko se upusti u pricu.. sto se mene tice, vise volim i da najebem ako znam da je to sto je bilo meni vrijedilo, cak i ako ne uspije na kraju (a sve nekako propadne, barem do sad), barem znam da sam to cijenio i postovao i dao sve od sebe..
- Daphna
#57 Re: Biti flaster...
Da li je to uradio zbog sebe ili raje i okoline manje je bitno, jer uradio je to! I ako ćemo iskreno, u oba slučaja je to bio sebičan gest!ljubav_aha wrote:JaguarXKR wrote:bio flaster...i imao flaster. ne znam kad sam se gore osjecao, kad sam shvatio da sam ja bio samo "neko" ko je tu da prodje vrijeme i da tog vaznog decka pomalo odnese vrijeme ili kad sam i sam shvatio da curu s kojom sam ni izdaleka ne volim i da mi je ona maska, sto za ljude sto za samog sebe...al realno...nakon duge veze gdje se dvoje stvarno voli treba vremena i vremena da se preko svega predje i da se covjek pomiri sa tim da je prica zavrsena. eh, jel bolje to odbolovati sam ili naci nekoga da ti u tome pomogne? ono, neofirno![]()
znao si tako od pocetkaili si ipak pokusavao da popravis situaciju vijestacki mijenjanjem sebe i vlastitih osjecaja prema djevojci
![]()
razumijem da si htio da htio da se predsatvis sredini u boljem svjetlu,ali zasto si to uradio radi sebeda brze prebolis staru vezu ,ili opet,iz isotg razloga,nalaz i misljenje sredine
Mislim da je u njegovoj, i generalno, u priči oko toga važnija činjenica da je bio i na jednoj i na drugoj strani! Dakle, iskoristio je i bio je iskorišten! I shvatio je da je sve to zapravo besmisleno! Jedino što ma malo kopka je da bi ponovo upotrijebio nekoga da preboli drugu osobu! Što je sa nekog drugog aspekta ok, ali tada već treba biti iskren pa predočiti drugoj strani o čemu se radi...
Eh, a iskrenost je već tema za sebe...
- Daphna
#58 Re: Biti flaster...
Barem priznaš greške... I to je nešto! Samo da ih ne ponoviš... Jbg, osjetio si i sam kako je...JaguarXKR wrote:iskreno...nisam radi predstavljanja sebe u boljem svijetlu sredini, vec da ne sjedim kuci navecer i ne razmisljam previse...jednostavno, treba ti neko ko ce na par sati odnijeti sve probleme i misli-nadjes tu osobu i furas tako dok ne pukne tikva. sebicno, znam, ali covjek grijesi i pravi razne gluposti...ljubav_aha wrote:JaguarXKR wrote:bio flaster...i imao flaster. ne znam kad sam se gore osjecao, kad sam shvatio da sam ja bio samo "neko" ko je tu da prodje vrijeme i da tog vaznog decka pomalo odnese vrijeme ili kad sam i sam shvatio da curu s kojom sam ni izdaleka ne volim i da mi je ona maska, sto za ljude sto za samog sebe...al realno...nakon duge veze gdje se dvoje stvarno voli treba vremena i vremena da se preko svega predje i da se covjek pomiri sa tim da je prica zavrsena. eh, jel bolje to odbolovati sam ili naci nekoga da ti u tome pomogne? ono, neofirno![]()
znao si tako od pocetkaili si ipak pokusavao da popravis situaciju vijestacki mijenjanjem sebe i vlastitih osjecaja prema djevojci
![]()
razumijem da si htio da htio da se predsatvis sredini u boljem svjetlu,ali zasto si to uradio radi sebeda brze prebolis staru vezu ,ili opet,iz isotg razloga,nalaz i misljenje sredine
-
d2
#59 Re: Biti flaster...
jesi razmisljao da pocnes igrati WOWa ?JaguarXKR wrote: iskreno...nisam radi predstavljanja sebe u boljem svijetlu sredini, vec da ne sjedim kuci navecer i ne razmisljam previse...jednostavno, treba ti neko ko ce na par sati odnijeti sve probleme i misli-nadjes tu osobu i furas tako dok ne pukne tikva. sebicno, znam, ali covjek grijesi i pravi razne gluposti...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#60 Re: Biti flaster...
Pogledajte prvu sliku kad ukucate "flaster" u Google 
http://images.google.ba/images?um=1&hl= ... a=N&tab=wi
- Daphna
#61 Re: Biti flaster...
Pa kada se ovako postave stvari, nekako i izgleda primamljivoBobi wrote:Pogledajte prvu sliku kad ukucate "flaster" u Google
-
d2
#62 Re: Biti flaster...
ma ne znam nego vidim ove moje, nemaju kada ni da jedu pa reko pomoci ceJaguarXKR wrote:wahahahah, fercera dakle? skontao sam drugu fintu-puzzle od 5000 komada. nemas vremena da jedes, kamoli da mislis na neku tamo zeMskud2 wrote:jesi razmisljao da pocnes igrati WOWa ?JaguarXKR wrote: iskreno...nisam radi predstavljanja sebe u boljem svijetlu sredini, vec da ne sjedim kuci navecer i ne razmisljam previse...jednostavno, treba ti neko ko ce na par sati odnijeti sve probleme i misli-nadjes tu osobu i furas tako dok ne pukne tikva. sebicno, znam, ali covjek grijesi i pravi razne gluposti...
![]()
![]()
- River_isle
#63 Re: Biti flaster...
ima sve svoje nijanse; nekad od "flastera" postane momak za dugu vezu
a mozda i nesto vise ...
- otherside
#64 Re: Biti flaster...
slažem se...nekad je flaster samo flasterRiver_isle wrote:ima sve svoje nijanse; nekad od "flastera" postane momak za dugu vezua mozda i nesto vise ...
- male_okice
#65 Re: Biti flaster...
Daphna wrote:Par se odnosi na 2, zar ne? Dakle preciznija nisam mogla biti...Ali da ne bude zabune, 2X.
Ok, mislim da si u pravu u jednom... Uvijek, ali baš uvijek se postavim kao prijatelj i slušam, razumijem, savjetujem... No, kako promijeniti sebe? A opet, zašto se to zloupotrebljava?
Pa prekini sa tim. A ne vjerujem da ti neko zloupotrebljava ali nekako gledajuci iz svoje perspektive ako sam izasla iz neke veze ja sam povrijedjena i tuzna i onda tu dodje neko ko me eto razumije i povladjuje mi, on je moje rame za plakanje ja cu da padnem na tu osobu ali proci ce mene to lose raspolozenje a samim tim i zelja za tom osobom jer od pocetka nisam bila sa tom osobom ZBOG TE OSOBE nego jer je bila u tom momentu tu. Nemoj da budes sa osobama koje su netom izasle iz neke veze ako te vec neko interesuje sacekaj par mjeseci dok ta osoba ne bude ponovo spremna na tebe, a ako vec si tu kako kazes slusas, razumijes savjetujes pa zar ti onda tu osobu ne iskoristis:_ ne mozes da budes i PRAVI prijatelj koji zeli utjesiti nekog a ovamo skontas se sa tom osobom i poslije kad te ona pusti tebi krivo?!
- male_okice
#66 Re: Biti flaster...
Compos_Sui wrote:malo me ovdje buni to sto se za negativno uzima ako si nekome prijatelj u vezi i omogucis toj osobi da ti se prosto receno pojada...
zar svi mi ne bi u nekim teskim trenutcima voljeli imati nekoga takvog pored sebe...zar bit veze nije u tome da na neki nacin pomazemo jedno drugom..jacamo jedno drugo...da imas nekoga kome mozes na ramenu plakati a ko ce biti tu pa makar imao i hiljade drugih boljih nacina da provede svoje vrijeme..
mislim da to niko ne uzima za zlo i treba imati takve prijatelje jer to su na kraju pravi prijatelji kojemozes nazvati i izjadati se njima, ali sa takvim prijateljima ostajes prijatelj a ne ulijeces u vezu sa njima, a ona prvo je prijatelj pa nova cura. Jel ona sad prijatelj da bi postala nova cura ili se jednostavno desi, ali mislim kao koliko-toliko normalan covjek ako uradis neku gresku jednom tezices tome da je neponavljas a ona upravo to radi vise puta!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#67 Re: Biti flaster...
Ja vala nisam bila nikada flaster, koliko ja znam.
Ali nije prijatno sto jest jest.
I meni su neki posluzili kao flaster svojevremeno, bude mi krivo....ali jbg.
- burek_in_space
#68 Re: Biti flaster...
Akcenat je na "koliko ti znash".ladyblue18 wrote:Ja vala nisam bila nikada flaster, koliko ja znam.
- ladyblue18
#69 Re: Biti flaster...
99%burek_in_space wrote:Akcenat je na "koliko ti znash".ladyblue18 wrote:Ja vala nisam bila nikada flaster, koliko ja znam.
I meni su neki posluzili kao flaster svojevremeno, bude mi krivo....ali jbg.![]()
- burek_in_space
#70 Re: Biti flaster...
Srce malo naivno...ladyblue18 wrote: 99%![]()
Sve ja saznam i raspitam se...
![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
#71 Re: Biti flaster...
Samo se ti zajebaji...burek_in_space wrote:Srce malo naivno...ladyblue18 wrote: 99%![]()
Sve ja saznam i raspitam se...
![]()
![]()
![]()
![]()
- burek_in_space
#72 Re: Biti flaster...
Vjerujem da se ispravno kazhe zajebavaj.ladyblue18 wrote: Samo se ti zajebaji...
-
zelenashica
#73 Re: Biti flaster...
burek_in_space wrote:Vjerujem da se ispravno kazhe zajebavaj.ladyblue18 wrote: Samo se ti zajebaji...![]()
- ladyblue18
#74 Re: Biti flaster...
burek_in_space wrote:Vjerujem da se ispravno kazhe zajebavaj.ladyblue18 wrote: Samo se ti zajebaji...![]()
Vazno je kako se meni svidja.
- burek_in_space
#75 Re: Biti flaster...
ladyblue18 wrote:![]()
![]()
klasicna forumska suplja, okreni na gramatiku.
![]()
![]()
Vazno je kako se meni svidja.![]()
Forma je nekada bitnija od sadrzhaja.