Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mama29 wrote:Ja otkada sam dosla u austriju mrsam. da mi nije moje kuhinje bila bih ko iz tube istisnuta. Nema pita, cevapa... Nije mi jasno od cega se oni debljaju
hm.. milka s jogurtom, milka sa cijelim ljesnjacima, milka sa sjecenim ljesnjacima i grozdjicama, milka sa kafom, milka sa vrhnjem, milka bez iceg (mmmm), sezonske milke sa marcipanom, bademima, mangom, ..
onda, ritter sport kokos, ritter sport tartufi, ritter sport ljesnjaci.. ufff.. treba li dalje?
vodolija_33 wrote:pa haman da ti nije loše tamo vrati se u Bosnu... kakav fitness kakvi bakrači :D
hehe.. kad god ne znam sta bi od sebe, a ja turim pred sebe tablu cokolade, i namah je svijet puno ljepsi..
sumnjam da ce i u bosni biti puno drugacije, al hajd, bumo vidjeli..
mama29 wrote:Ja otkada sam dosla u austriju mrsam. da mi nije moje kuhinje bila bih ko iz tube istisnuta. Nema pita, cevapa... Nije mi jasno od cega se oni debljaju
hm.. milka s jogurtom, milka sa cijelim ljesnjacima, milka sa sjecenim ljesnjacima i grozdjicama, milka sa kafom, milka sa vrhnjem, milka bez iceg (mmmm), sezonske milke sa marcipanom, bademima, mangom, ..
onda, ritter sport kokos, ritter sport tartufi, ritter sport ljesnjaci.. ufff.. treba li dalje?
Pa po ovom kalkulatoru indexa mase tijela ispada da bih ja ...u idealnom slucaju...trebao vagati punih 85 kila ....da li su normalni? Pa ja toliko nisam imao ni nakon mjesec dana terena u vojski ...a svi su mi tad govorili da sam izgledao tako ...da su bolje izgledali oni sto se zakopavaju....lesh koji hoda.
Stari wrote:Pa po ovom kalkulatoru indexa mase tijela ispada da bih ja ...u idealnom slucaju...trebao vagati punih 85 kila ....da li su normalni? Pa ja toliko nisam imao ni nakon mjesec dana terena u vojski ...a svi su mi tad govorili da sam izgledao tako ...da su bolje izgledali oni sto se zakopavaju....lesh koji hoda.
ma ja kad bi ove tablice gledo i pratio, davno bi umro od gladi..