Biramo najdeblju forumasicu i najdebljeg forumasa
Moderator: anex
- manijak1
-
vodolija_33
car-x wrote:daj ba panto.. mani vadione.. kako se jos moze dobro rasporediti 76 kg, osim u gradjevinska kolica..crna_pantera wrote:Hola
Horni, a kako izgleda ta nagrada?![]()
![]()
Koji je zadnji rok prijave? Avaj, prestala sam pusiti, cigarete svakako, pa cu sigurno nabaciti jos koju kilu
Na ovih postojecih i dobro rasporedjenih 76
![]()
evo da se i ja kandidujem
85kg i sve stalo u metar i 90
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Vodolija laze za visinu
:D:D
ne i za kilazu, onako odoka
:D:D:D
Panto, izmjeri strije u cm pa objeavi, donosi ti dodatne bodeve
ne i za kilazu, onako odoka
Panto, izmjeri strije u cm pa objeavi, donosi ti dodatne bodeve
-
Stari
dozvolite mi samo, cijenjeni publikume, izraziti zapanjenost trenutacnom situacijom u takmicenju....ljudi moji .... sve sam mogao ocekivati ...ali da ce me car-x tuci u ovom takmicenju ...
i to ovako ubjedljivo
...uvjek sam tog momka zamisljao nekako - kao sportskog tipa...kad ono ...medjutitm.
- horns&drums
FortunaBela wrote:A ta češ ti sa tim kilama....
Dobar sam sa Sejom Brajlovicem
-
mamica papucarka
pik Tito, ja ima samo nekoliko (citaj 2-3 kg) viska, nakon poroda.
A mislila sam da sam najvisocija, a Mirci i Vodilija me uvelikoo prestigle
Nego, odoh i ja klapnut koju hurmasicu
A mislila sam da sam najvisocija, a Mirci i Vodilija me uvelikoo prestigle
Nego, odoh i ja klapnut koju hurmasicu
-
car-x
ima istine u ovom sto kaze A.. hehehe.. kad sam zadnji put bio u drzavnoj sluzbni (ljeto 2004.) imo sam odlicnih 97..A wrote:Kad je dosao na forum - bio je sportski tip, student ... sjecamo se nekih slikicaStari wrote:dozvolite mi samo, cijenjeni publikume, izraziti zapanjenost trenutacnom situacijom u takmicenju....ljudi moji .... sve sam mogao ocekivati ...ali da ce me car-x tuci u ovom takmicenju ...i to ovako ubjedljivo
...uvjek sam tog momka zamisljao nekako - kao sportskog tipa...kad ono ...medjutitm.
Ove od 150 kg ne zelim ni da vidim
elem, svasta se od tada desilo.. tako da sam sad na 113..
a stari, sto se tice sporta, osim golfa, biraj disciplinu u kojoj bi da se ogledas - ovo sad za ono "medjutim" u kontekstu sa sportskim tipom.. samo da napomenem da sam prije 10 godina bio clan ekipe koja je osvojila drzavno odbojkasko prvenstvo..
- bpsang
#36 Re: Biramo najdeblju forumasicu i najdebljeg forumasa
kuda najvisemIRCerka wrote:nisam debela, al ima celulit...jel se to pika?horns&drums wrote:Ajmo prijavljujte se ako imate muda i ako opet imate muda (imaginarna):D:D:D
PS jel ovo audicija za obaranje servera?
- horns&drums
Ponavljam, vodolija laze za visinu
-
Stari
Care-x, momcino...znam da si od mene bolji ...vjerovatno u svim mogucim sportovima ...jer ja ti sportski tim ...nisam bio ni na casovima fiskulture. Zato se toliko cudim ... mislio sam da sam u ovom "sportu" neprikosnoven...ali vidim...preracunao sam se.car-x wrote:ima istine u ovom sto kaze A.. hehehe.. kad sam zadnji put bio u drzavnoj sluzbni (ljeto 2004.) imo sam odlicnih 97..A wrote:Kad je dosao na forum - bio je sportski tip, student ... sjecamo se nekih slikicaStari wrote:dozvolite mi samo, cijenjeni publikume, izraziti zapanjenost trenutacnom situacijom u takmicenju....ljudi moji .... sve sam mogao ocekivati ...ali da ce me car-x tuci u ovom takmicenju ...i to ovako ubjedljivo
Ove od 150 kg ne zelim ni da vidim
elem, svasta se od tada desilo.. tako da sam sad na 113..
a stari, sto se tice sporta, osim golfa, biraj disciplinu u kojoj bi da se ogledas - ovo sad za ono "medjutim" u kontekstu sa sportskim tipom.. samo da napomenem da sam prije 10 godina bio clan ekipe koja je osvojila drzavno odbojkasko prvenstvo..
-
car-x
gledas li ti televizor? ono sumo i to? sve sami sportisti, a sve preko 2 stoje..Stari wrote: Care-x, momcino...znam da si od mene bolji ...vjerovatno u svim mogucim sportovima ...jer ja ti sportski tim ...nisam bio ni na casovima fiskulture. Zato se toliko cudim ... mislio sam da sam u ovom "sportu" neprikosnoven...ali vidim...preracunao sam se.
-
mamica papucarka
evo vam pa izracunajte
http://www.coolinarika.com/index.php?id ... e&infopush
ispadoh idealna, a nakon poroda skinula sam 15 kg
- Qler
185cm 84kg

Vaš indeks mase tijela: 24.54
Stupanj uhranjenosti: Idealna tjelesna masa
Idealna tjelesna masa: 76.50
Odnos između stvarne tjelesne mase i idealne je stupanj uhranjenosti, koji možemo definirati indeksom i opisom:
Indeks uhranjenosti: 109.80
Opis stupnja uhranjenosti: Normalno uhranjeni
-
vodolija_33
moj bmi ispade 22,34 (pardonmama29 wrote:evo vam pa izracunajte
Vaš indeks mase tijela: 22.34
Stupanj uhranjenosti: Idealna tjelesna masa
Idealna tjelesna masa: 69.20
Odnos između stvarne tjelesne mase i idealne je stupanj uhranjenosti, koji možemo definirati indeksom i opisom:
Indeks uhranjenosti: 101.16
Opis stupnja uhranjenosti: Normalno uhranjeni
Last edited by vodolija_33 on 31/08/2006 16:13, edited 1 time in total.
-
car-x
a moja idealna tezina 82.5 kg.. e moj.. trebalo bi opet zaratit da ja sletim na toliko, a to mi je previsoka cijena..vodolija_33 wrote:moj bmi ispade 22,23mama29 wrote:evo vam pa izracunajte
ispadoh idealna, a nakon poroda skinula sam 15 kghaj dobro je, nije ni loše kada skontam
:D
kad sam prije 10 godina doso u austriju imo sam 76 kg..
-
mamica papucarka
Ja otkada sam dosla u austriju mrsam. da mi nije moje kuhinje bila bih ko iz tube istisnuta.car-x wrote:a moja idealna tezina 82.5 kg.. e moj.. trebalo bi opet zaratit da ja sletim na toliko, a to mi je previsoka cijena..vodolija_33 wrote:moj bmi ispade 22,23mama29 wrote:evo vam pa izracunajte
ispadoh idealna, a nakon poroda skinula sam 15 kghaj dobro je, nije ni loše kada skontam
-
vodolija_33
pa haman da ti nije loše tamocar-x wrote:a moja idealna tezina 82.5 kg.. e moj.. trebalo bi opet zaratit da ja sletim na toliko, a to mi je previsoka cijena..vodolija_33 wrote:moj bmi ispade 22,23mama29 wrote:evo vam pa izracunajte