Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JThomas wrote:fino je birati, samo treba ima šlifa da to izguraš a ne da se poslije jedeš za guzicu. jedino mjerilo je dal' si sretan sa svojim izborom ili se jedeš za guzicu
Ma nije problem sto ljudi biraju, nego sto hamse koje su realno ispod prosjecne umisle da imaju neki izbor. I obrnuto
Isto da ja sada kmecim sto ne vozim ferarija a od plate jedva 4 gume mogu kupiti.
Treba birati, ali sve u granicama...
Ali često u većini slučajeva na kraju bude: "Probirač nađe otirač" - kad previše biramo, niko nam ne valja, i nakon svih tih odbačenih momaka koji nam nisu odgovarali, završimo s nekim ko manje ispunjava naše "uvjete" od ostalih koje smo odbacili, jer napokon shvatimo da princa na bijelom konju nema. Često bi se tada vratili u prošlost i postupili razumnije, međutim, nema nazad. S idealiziranog princa (koji se nikad nije pojavio), obično spadnemo na konja.
Last edited by -maggie- on 11/07/2011 16:53, edited 1 time in total.
ja mislim da treba birati i da treba dobro razmisliti kako ćeš provesti život i sa kim, to su me ljudi naučili, nisam nikad gledala da li frajer ima faks da li ovo da li ono, al naučiš i treba izabrati ono što je za tebe i biti sa onim ko te stvarno zaslužuje ili biti sam
-maggie- wrote:Treba birati, ali sve u granicama...
Ali često u većini slučajeva na kraju bude: "Probirač nađe otirač" - kad previše biramo, niko nam ne valja, i nakon svih tih odbačenih momaka koji nam nisu odgovarali, završimo s nekim ko manje ispunjava naše "uvjete" od ostalih koje smo odbacili, jer napokon shvatimo da princa na bijelom konju nema. Često bi se tada vratili u prošlost i postupili razumnije, međutim, nema nazad. S idealiziranog princa (koji se nikad nije pojavio), obično spadnemo na konja.
-maggie- wrote:Treba birati, ali sve u granicama...
A mozda se i popnes na konja...
Možda!
Last edited by -maggie- on 11/07/2011 16:54, edited 1 time in total.
madner wrote:Ohvo su izmisljeni koncepti malogradjanstva kako bi se hamse mogle tjesiti. Ona sto bira ce kao sigurno losije proci od nje, koju muz stema samo jednom sedmicno.
Birač - otirač totalni nonsense. Kao prvo moraš biti u dosluhu sa samim sobom i znati što želiš , vođen time vidiš da li ti je dotična persona podobna ili ne a ideal ne postoji da se ne lažemo, opet s druge strane bolje biti sam nego bilo s kime ili sa svakim ipak i to je stvar izbora, ma mogućnosti su beskrajne!
zar nije poenta izreke
- ako puno biras, na kraju ce se toliko suziti izbor - ali ne jer si naletio na te po tvom kriteriju, vec, jer ce u medjuvremenu svi oni imalo ok a koji tebi nekad nisu bili dobri, naci partnera
i onda ces pravit pitu od g***** samo da ne budes sam
to se odnosi na te ciji kriteriji padnu na kraju - al bas na niske grane
Glede probirljivosti u ljubavi i seksu naš je narod davno izrekao stav u vidu poslovice koju ćete rijetko naći u antologijama narodnih mudrosti ali je vaš Ridjobrki za vas spašava od zaborava: ''Ko bira - masturbira.''
jedna tamo wrote:ja mislim da treba birati i da treba dobro razmisliti kako ćeš provesti život i sa kim, to su me ljudi naučili, nisam nikad gledala da li frajer ima faks da li ovo da li ono, al naučiš i treba izabrati ono što je za tebe i biti sa onim ko te stvarno zaslužuje ili biti sam
jeste, i kad sve dobro izvagas, prokontas onda odes na sa-x i otvoris temu" `dje ima kupit` dildo"
Zanimljivo, ali većina ljudi koje poznajem a koji kažu ''imam previsoke kriterije'' ustvari su single jer ne mogu naći nekog ko ima dovoljno niske kriterije.
Ridjobrki wrote:Zanimljivo, ali većina ljudi koje poznajem a koji kažu ''imam previsoke kriterije'' ustvari su single jer ne mogu naći nekog ko ima dovoljno niske kriterije.
hahahahhahahahaha
Čemu uopće govore da imaju visoke krijerije? To kao neka vrlina?
Ridjobrki wrote:Zanimljivo, ali većina ljudi koje poznajem a koji kažu ''imam previsoke kriterije'' ustvari su single jer ne mogu naći nekog ko ima dovoljno niske kriterije.
jedna tamo wrote:ja mislim da treba birati i da treba dobro razmisliti kako ćeš provesti život i sa kim, to su me ljudi naučili, nisam nikad gledala da li frajer ima faks da li ovo da li ono, al naučiš i treba izabrati ono što je za tebe i biti sa onim ko te stvarno zaslužuje ili biti sam
jeste, i kad sve dobro izvagas, prokontas onda odes na sa-x i otvoris temu" `dje ima kupit` dildo"