Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
-
DonieBrasco
#476 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Sjecate li se ovog lika.
Navodni humanitarac koji je velike cifre novca prikupio za pomoc drugima, a također i navodno pokrao. Lik koji zivi u baraci ali zato vozi automobil od 50.000 KM i ima ih jos nekoliko a "zaposlen" kao automehanicar. Proslo je dugo vremena od ovih optuzbi za krađu, ne znam da li se nastavio baviti humanitarnim radom i da li je ikada dokazano da je prevarant.
Eno ga na facebook pokrenuo live i sakuplja sada pare za sebe da kupi kucu.
https://www.facebook.com/BillyStandUpKo ... 874173224/
Navodni humanitarac koji je velike cifre novca prikupio za pomoc drugima, a također i navodno pokrao. Lik koji zivi u baraci ali zato vozi automobil od 50.000 KM i ima ih jos nekoliko a "zaposlen" kao automehanicar. Proslo je dugo vremena od ovih optuzbi za krađu, ne znam da li se nastavio baviti humanitarnim radom i da li je ikada dokazano da je prevarant.
-
moonca
-
naseroric
#478 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
ne da kupi nego da napravi jer toboze neko mu je poklonio zemljiste (gdje to ima da se poklanja zemlja da i ja stanem u red da i meni neko pokloni) mada mislim da je on tu zemlju kupio i ovo sto sada skuplja da mu je to samo paravan kako bi se osigurao.DonieBrasco wrote:Sjecate li se ovog lika.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#479 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
ja znam nekoliko ljudi
nikad ništa nisu kupili
sve im tako poklonili ljudi
od do... znači od čarape do putovanja na novi zeland

nikad ništa nisu kupili
- armin071
#480 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Billy je nasao formulu kako bez dana radnog staza do miliona
On bi do sada u Americi vec uveliko lezao u zatvoru ali u Bosni je on nazalost i dalje “humanitarac” 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#481 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Moj drug dobio Škodu Octaviu 2014. godište na poklonBlack swan wrote:ja znam nekoliko ljudi
nikad ništa nisu kupili
![]()
![]()
Ali nije baš daa je poklon, zaradio je
Haman MILF dijasporke vole piliće
Osim Škode dobio je LCD, laptop i računar, dva mobitela, PS3. dvije mašine za veš
Nije sve od iste.. ali eto.
Život je čudo.
-
ado_sar
#482 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
jedan od najprovidnijih prevaranata definitivno, ali valjda kod nas sve prolazi. Da se makar malo potrudi da upakuje.armin071 wrote:Billy je nasao formulu kako bez dana radnog staza do milionaOn bi do sada u Americi vec uveliko lezao u zatvoru ali u Bosni je on nazalost i dalje “humanitarac”
- triconja
#483 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Mogu li oni sa 15 cenata uspjet u tim vodama, pitam zbog sebe, da neko ne pomisli da pitam za jaranaJimmy McNulty wrote:Moj drug dobio Škodu Octaviu 2014. godište na poklonBlack swan wrote:ja znam nekoliko ljudi
nikad ništa nisu kupili
![]()
![]()
![]()
Ali nije baš daa je poklon, zaradio je![]()
Haman MILF dijasporke vole piliće![]()
Osim Škode dobio je LCD, laptop i računar, dva mobitela, PS3. dvije mašine za veš![]()
Nije sve od iste.. ali eto.
Život je čudo.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#484 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ne bih znao ali strašno koliko momka sere neka sreća... dobio je u selu nadimak žigolotriconja wrote: Mogu li oni sa 15 cenata uspjet u tim vodama, pitam zbog sebe, da neko ne pomisli da pitam za jarana
- triconja
#485 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Daj malo detaljnije kako je to pocelo i kako to radi, nikad nije kasno pokusat ispec zanat, ha jaJimmy McNulty wrote:Ne bih znao ali strašno koliko momka sere neka sreća... dobio je u selu nadimak žigolotriconja wrote: Mogu li oni sa 15 cenata uspjet u tim vodama, pitam zbog sebe, da neko ne pomisli da pitam za jarana
-
DonieBrasco
#486 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Kaze sakuplja 20.000 KM za tu kucu sto hoce da pravi, neki mu se covjek javio u lajv sto ima neku firmu prodaju (ili prave) vrata i obecao mu ista, a ova seljacina kaze eto mene odmah sutra po vrata.
Iskreno se nadam da ce ga policija ili ko vec treba provjeriti, sta je radio, kada, gdje, te humanitarne akcije, tok novca...itd.
Na njegovom profilu imaju slike gdje zivi, to je da Bog sacuva neka baraka, ali zato novi VW Corrado i jos par automobila ispred. Vidi se da nije obrazovan i da je neka varalica, cim se domogao nekog velikog novca i umjesto da sebi rijesi stambeno on auto kupio i to kakvo.
Iskreno se nadam da ce ga policija ili ko vec treba provjeriti, sta je radio, kada, gdje, te humanitarne akcije, tok novca...itd.
Na njegovom profilu imaju slike gdje zivi, to je da Bog sacuva neka baraka, ali zato novi VW Corrado i jos par automobila ispred. Vidi se da nije obrazovan i da je neka varalica, cim se domogao nekog velikog novca i umjesto da sebi rijesi stambeno on auto kupio i to kakvo.
- triconja
#487 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Covjek se pomalo kuci, znas onu zrno po zrno pogaca, kamen po kamen palacaDonieBrasco wrote:Kaze sakuplja 20.000 KM za tu kucu sto hoce da pravi, neki mu se covjek javio u lajv sto ima neku firmu prodaju (ili prave) vrata i obecao mu ista, a ova seljacina kaze eto mene odmah sutra po vrata.
-
DonieBrasco
#488 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Evo opet live, sto je najgore daju mu ljudi pare - preko 2000 dolara samo nocas. I sto je najgore pohlepan, svako malo pita "hocemo li stati za nocas" a onda ceka sat vremena pa kao "nastavljamo" jos place lafo emocije.. Neko mu se javi kaze "pomocu ti ja oko namjestaja" odmah zapisuje ime, kaze odmah sutra da se vidimo da odmah to rijesimo.
Kakav gad bezobrazni, ja mislim da je njemu nestalo onoga od ranije ili mu je doslo pet do 12 u zivotu pa sada hoce preko noci kucu, a koliko je postenog narod bez iste. Kaze treba mu 20.000, pa prodaj onaj auto do 50.000 sto imas i eto ti para. Iskreno se nadam da ce mu na nos izaci i da ce ga istrazni organi provjeiti.
Iskreno se nadam da ce mu prisjesti ako je prevarant, samo iz razlog sto je u BiH mnogo ljudi bez krova nad glavom.
Kakav gad bezobrazni, ja mislim da je njemu nestalo onoga od ranije ili mu je doslo pet do 12 u zivotu pa sada hoce preko noci kucu, a koliko je postenog narod bez iste. Kaze treba mu 20.000, pa prodaj onaj auto do 50.000 sto imas i eto ti para. Iskreno se nadam da ce mu na nos izaci i da ce ga istrazni organi provjeiti.
Iskreno se nadam da ce mu prisjesti ako je prevarant, samo iz razlog sto je u BiH mnogo ljudi bez krova nad glavom.
-
naseroric
#489 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
dosada je skupio za dvije noci 5220$DonieBrasco wrote:Evo opet live, sto je najgore daju mu ljudi pare - preko 2000 dolara samo nocas. I sto je najgore pohlepan, svako malo pita "hocemo li stati za nocas" a onda ceka sat vremena pa kao "nastavljamo" jos place lafo emocije.. Neko mu se javi kaze "pomocu ti ja oko namjestaja" odmah zapisuje ime, kaze odmah sutra da se vidimo da odmah to rijesimo.
pametan je on nista ne ide preko njegovog imana paypal od druga, western ne ide na njegovo ime satro blokirali mu zbog hejtera koji su ga cinkali sta radi,i ono sto dodje na njegov privatni racun to je sitna buranija
-
ado_sar
#490 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ma ne mozes ti neukom narodu objasniti. Dijaspora zivi u uredjenoj svedskoj i njemackoj, odvikli se od seoskih varalica kao sto je onaj narkoman billy. Bilo ih je cak par i na forumu koji su opravdavali njegovu pljacku. Ja samo ne znam koliko ljigav moras biti da radis to sto on radi, kako se usljo moze pogledati u ogledalo ujutro kad ustane
- insomnia78
#491 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ono kad mislis da ovog nema po zapadu 
-
ado_sar
#492 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Pa ima, mozda cak i vise. Ali su opet naivni njemci i svedjani oni koji daju pare.insomnia78 wrote:Ono kad mislis da ovog nema po zapadu
- pizarro
#493 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
.
Last edited by pizarro on 25/02/2018 10:20, edited 1 time in total.
- mufa1
#494 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Hahaha, sad sam mu prelisto malo ovqj zadnji lajv, pa jel moguce da je onako ofiran.. Aaa mamu jebo kako uzima levate. Al neka i treba lopatom uzet te ko fol merhametli bosnje..
-
nema me tamo
#495 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
insomnia78 wrote:Ono kad mislis da ovog nema po zapadu
Ih da znaju neznalice s kakvim ti životinjama zrak dijeliš
-
DonieBrasco
#496 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Pita ga neki covjek u chatu ima li građevnisku dozvolu i gdje mu je zemlja, on se smije kiselo kao imam ja moju zemlju ne treba meni to, neko mu drugi kaze da mu treba jer je to uslov za prikljucak elektricne energije on ih blokira oboje, samo izlete iz chata.mufa1 wrote:Hahaha, sad sam mu prelisto malo ovqj zadnji lajv, pa jel moguce da je onako ofiran.. Aaa mamu jebo kako uzima levate. Al neka i treba lopatom uzet te ko fol merhametli bosnje..
A vidi mu instagrama, puna avlija automobila, a prosi javno.
-
ado_sar
#497 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Najbolje je budalu prijavljivati facebooku pa da ga oni banuju
- triconja
#498 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ne vidim da radi ista ilegalnije od silnih lets play gejmera po yt i twitchu, i onih koji prose na svoju "kreativnost" po istim platformama.
Ako moze neko da me posvijetli, mozda imam pogresan pogled na citavu situaciju?
Ako moze neko da me posvijetli, mozda imam pogresan pogled na citavu situaciju?
-
CipexBa
-
naseroric
#500 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
ma kupa raju bez sampona nek kupa kad su glupi i padaju na njegove lazne suze..udara na emocije ljudiCipexBa wrote:opet live