Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
DonieBrasco

#476 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by DonieBrasco »

Sjecate li se ovog lika.

Navodni humanitarac koji je velike cifre novca prikupio za pomoc drugima, a također i navodno pokrao. Lik koji zivi u baraci ali zato vozi automobil od 50.000 KM i ima ih jos nekoliko a "zaposlen" kao automehanicar. Proslo je dugo vremena od ovih optuzbi za krađu, ne znam da li se nastavio baviti humanitarnim radom i da li je ikada dokazano da je prevarant.

Eno ga na facebook pokrenuo live i sakuplja sada pare za sebe da kupi kucu.

https://www.facebook.com/BillyStandUpKo ... 874173224/
moonca

#477 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by moonca »

:shock: :lol: --
naseroric

#478 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by naseroric »

DonieBrasco wrote:Sjecate li se ovog lika.

Navodni humanitarac koji je velike cifre novca prikupio za pomoc drugima, a također i navodno pokrao. Lik koji zivi u baraci ali zato vozi automobil od 50.000 KM i ima ih jos nekoliko a "zaposlen" kao automehanicar. Proslo je dugo vremena od ovih optuzbi za krađu, ne znam da li se nastavio baviti humanitarnim radom i da li je ikada dokazano da je prevarant.

Eno ga na facebook pokrenuo live i sakuplja sada pare za sebe da kupi kucu.

https://www.facebook.com/BillyStandUpKo ... 874173224/
ne da kupi nego da napravi jer toboze neko mu je poklonio zemljiste (gdje to ima da se poklanja zemlja da i ja stanem u red da i meni neko pokloni) mada mislim da je on tu zemlju kupio i ovo sto sada skuplja da mu je to samo paravan kako bi se osigurao.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#479 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by Truba »

ja znam nekoliko ljudi
nikad ništa nisu kupili
sve im tako poklonili ljudi
od do... znači od čarape do putovanja na novi zeland

:? :? :?
armin071

#480 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by armin071 »

Billy je nasao formulu kako bez dana radnog staza do miliona :roll: On bi do sada u Americi vec uveliko lezao u zatvoru ali u Bosni je on nazalost i dalje “humanitarac” :run:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#481 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by Jimmy McNulty »

Black swan wrote:ja znam nekoliko ljudi
nikad ništa nisu kupili

Moj drug dobio Škodu Octaviu 2014. godište na poklon :lol:
Ali nije baš daa je poklon, zaradio je :D
Haman MILF dijasporke vole piliće :)

Osim Škode dobio je LCD, laptop i računar, dva mobitela, PS3. dvije mašine za veš :lol:
Nije sve od iste.. ali eto.
Život je čudo.
ado_sar

#482 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by ado_sar »

armin071 wrote:Billy je nasao formulu kako bez dana radnog staza do miliona :roll: On bi do sada u Americi vec uveliko lezao u zatvoru ali u Bosni je on nazalost i dalje “humanitarac” :run:
jedan od najprovidnijih prevaranata definitivno, ali valjda kod nas sve prolazi. Da se makar malo potrudi da upakuje.
triconja

#483 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by triconja »

Jimmy McNulty wrote:
Black swan wrote:ja znam nekoliko ljudi
nikad ništa nisu kupili

Moj drug dobio Škodu Octaviu 2014. godište na poklon :lol:
Ali nije baš daa je poklon, zaradio je :D
Haman MILF dijasporke vole piliće :)

Osim Škode dobio je LCD, laptop i računar, dva mobitela, PS3. dvije mašine za veš :lol:
Nije sve od iste.. ali eto.
Život je čudo.
Mogu li oni sa 15 cenata uspjet u tim vodama, pitam zbog sebe, da neko ne pomisli da pitam za jarana :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#484 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by Jimmy McNulty »

triconja wrote: Mogu li oni sa 15 cenata uspjet u tim vodama, pitam zbog sebe, da neko ne pomisli da pitam za jarana :D
Ne bih znao ali strašno koliko momka sere neka sreća... dobio je u selu nadimak žigolo :lol:
triconja

#485 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by triconja »

Jimmy McNulty wrote:
triconja wrote: Mogu li oni sa 15 cenata uspjet u tim vodama, pitam zbog sebe, da neko ne pomisli da pitam za jarana :D
Ne bih znao ali strašno koliko momka sere neka sreća... dobio je u selu nadimak žigolo :lol:
Daj malo detaljnije kako je to pocelo i kako to radi, nikad nije kasno pokusat ispec zanat, ha ja :lol:
DonieBrasco

#486 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by DonieBrasco »

Kaze sakuplja 20.000 KM za tu kucu sto hoce da pravi, neki mu se covjek javio u lajv sto ima neku firmu prodaju (ili prave) vrata i obecao mu ista, a ova seljacina kaze eto mene odmah sutra po vrata.

Iskreno se nadam da ce ga policija ili ko vec treba provjeriti, sta je radio, kada, gdje, te humanitarne akcije, tok novca...itd.

Na njegovom profilu imaju slike gdje zivi, to je da Bog sacuva neka baraka, ali zato novi VW Corrado i jos par automobila ispred. Vidi se da nije obrazovan i da je neka varalica, cim se domogao nekog velikog novca i umjesto da sebi rijesi stambeno on auto kupio i to kakvo.
triconja

#487 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by triconja »

DonieBrasco wrote:Kaze sakuplja 20.000 KM za tu kucu sto hoce da pravi, neki mu se covjek javio u lajv sto ima neku firmu prodaju (ili prave) vrata i obecao mu ista, a ova seljacina kaze eto mene odmah sutra po vrata.

Iskreno se nadam da ce ga policija ili ko vec treba provjeriti, sta je radio, kada, gdje, te humanitarne akcije, tok novca...itd.

Na njegovom profilu imaju slike gdje zivi, to je da Bog sacuva neka baraka, ali zato novi VW Corrado i jos par automobila ispred. Vidi se da nije obrazovan i da je neka varalica, cim se domogao nekog velikog novca i umjesto da sebi rijesi stambeno on auto kupio i to kakvo.
Covjek se pomalo kuci, znas onu zrno po zrno pogaca, kamen po kamen palaca :izet:
DonieBrasco

#488 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by DonieBrasco »

Evo opet live, sto je najgore daju mu ljudi pare - preko 2000 dolara samo nocas. I sto je najgore pohlepan, svako malo pita "hocemo li stati za nocas" a onda ceka sat vremena pa kao "nastavljamo" jos place lafo emocije.. Neko mu se javi kaze "pomocu ti ja oko namjestaja" odmah zapisuje ime, kaze odmah sutra da se vidimo da odmah to rijesimo.

Kakav gad bezobrazni, ja mislim da je njemu nestalo onoga od ranije ili mu je doslo pet do 12 u zivotu pa sada hoce preko noci kucu, a koliko je postenog narod bez iste. Kaze treba mu 20.000, pa prodaj onaj auto do 50.000 sto imas i eto ti para. Iskreno se nadam da ce mu na nos izaci i da ce ga istrazni organi provjeiti.

Iskreno se nadam da ce mu prisjesti ako je prevarant, samo iz razlog sto je u BiH mnogo ljudi bez krova nad glavom.
naseroric

#489 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by naseroric »

DonieBrasco wrote:Evo opet live, sto je najgore daju mu ljudi pare - preko 2000 dolara samo nocas. I sto je najgore pohlepan, svako malo pita "hocemo li stati za nocas" a onda ceka sat vremena pa kao "nastavljamo" jos place lafo emocije.. Neko mu se javi kaze "pomocu ti ja oko namjestaja" odmah zapisuje ime, kaze odmah sutra da se vidimo da odmah to rijesimo.

Kakav gad bezobrazni, ja mislim da je njemu nestalo onoga od ranije ili mu je doslo pet do 12 u zivotu pa sada hoce preko noci kucu, a koliko je postenog narod bez iste. Kaze treba mu 20.000, pa prodaj onaj auto do 50.000 sto imas i eto ti para. Iskreno se nadam da ce mu na nos izaci i da ce ga istrazni organi provjeiti.

Iskreno se nadam da ce mu prisjesti ako je prevarant, samo iz razlog sto je u BiH mnogo ljudi bez krova nad glavom.
dosada je skupio za dvije noci 5220$
pametan je on nista ne ide preko njegovog imana paypal od druga, western ne ide na njegovo ime satro blokirali mu zbog hejtera koji su ga cinkali sta radi,i ono sto dodje na njegov privatni racun to je sitna buranija
ado_sar

#490 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by ado_sar »

Ma ne mozes ti neukom narodu objasniti. Dijaspora zivi u uredjenoj svedskoj i njemackoj, odvikli se od seoskih varalica kao sto je onaj narkoman billy. Bilo ih je cak par i na forumu koji su opravdavali njegovu pljacku. Ja samo ne znam koliko ljigav moras biti da radis to sto on radi, kako se usljo moze pogledati u ogledalo ujutro kad ustane
insomnia78

#491 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by insomnia78 »

Ono kad mislis da ovog nema po zapadu :lol:
ado_sar

#492 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by ado_sar »

insomnia78 wrote:Ono kad mislis da ovog nema po zapadu :lol:
Pa ima, mozda cak i vise. Ali su opet naivni njemci i svedjani oni koji daju pare.
pizarro

#493 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by pizarro »

.
Last edited by pizarro on 25/02/2018 10:20, edited 1 time in total.
mufa1

#494 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by mufa1 »

Hahaha, sad sam mu prelisto malo ovqj zadnji lajv, pa jel moguce da je onako ofiran.. Aaa mamu jebo kako uzima levate. Al neka i treba lopatom uzet te ko fol merhametli bosnje..
nema me tamo

#495 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by nema me tamo »

insomnia78 wrote:Ono kad mislis da ovog nema po zapadu :lol:

Ih da znaju neznalice s kakvim ti životinjama zrak dijeliš
DonieBrasco

#496 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by DonieBrasco »

mufa1 wrote:Hahaha, sad sam mu prelisto malo ovqj zadnji lajv, pa jel moguce da je onako ofiran.. Aaa mamu jebo kako uzima levate. Al neka i treba lopatom uzet te ko fol merhametli bosnje..
Pita ga neki covjek u chatu ima li građevnisku dozvolu i gdje mu je zemlja, on se smije kiselo kao imam ja moju zemlju ne treba meni to, neko mu drugi kaze da mu treba jer je to uslov za prikljucak elektricne energije on ih blokira oboje, samo izlete iz chata. :lol:

A vidi mu instagrama, puna avlija automobila, a prosi javno.
ado_sar

#497 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by ado_sar »

Najbolje je budalu prijavljivati facebooku pa da ga oni banuju
triconja

#498 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by triconja »

Ne vidim da radi ista ilegalnije od silnih lets play gejmera po yt i twitchu, i onih koji prose na svoju "kreativnost" po istim platformama.

Ako moze neko da me posvijetli, mozda imam pogresan pogled na citavu situaciju?
CipexBa

#499 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by CipexBa »

opet live
naseroric

#500 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by naseroric »

CipexBa wrote:opet live
ma kupa raju bez sampona nek kupa kad su glupi i padaju na njegove lazne suze..udara na emocije ljudi
Post Reply