auuuuuuuuu, odlican je... Boja je prekrasnaVingo wrote:
Narucila sam ovaj sa v's secret 29. maja....treba mi stici svaki dan...
Znaci, da sad da narucim, nema sanse da mi stigne dok ne krenemo na moreto
Moderator: anex
auuuuuuuuu, odlican je... Boja je prekrasnaVingo wrote:
Vingo, pa nije uopste skupVingo wrote:Ceka se cca. 2 sedmice, ako imaju robu u skladistu...pa sracunaj.
Meni je kostim isto divan....mrzim sve sto nije jednobojno....a i super je jer mi ne ostavlja "cize" na ramenima...
(Ako dodje amrino da se iznervira zbog cijene - recite joj da si nisam kupila kostim 5 godina...![]()
)
Vingo wrote:Ceka se cca. 2 sedmice, ako imaju robu u skladistu...pa sracunaj.
Meni je kostim isto divan....mrzim sve sto nije jednobojno....a i super je jer mi ne ostavlja "cize" na ramenima...
(Ako dodje amrino da se iznervira zbog cijene - recite joj da si nisam kupila kostim 5 godina...![]()
)
88$...a mislim i Liscini su toliko...a ovaj je bas kakav mi trebamamica 31 wrote:Vingo, pa nije uopste skupVingo wrote:Ceka se cca. 2 sedmice, ako imaju robu u skladistu...pa sracunaj.
)
![]()
36 Euro (kako sam ja ugrubo sracunala)
slabo da ces ga negdje jeftinije i naci.
Ima li kakav da utegne skembe?danas wrote:pa probaj ovako...mamica 31 wrote:jebem mu, evo i ja kontam da se uvalim u bikini. Mogu jos koju godinicu, dok se nisam strontala![]()
Samo ne znam zbog oziljaka
tempora wrote:Ima li kakav da utegne skembe?danas wrote:pa probaj ovako...mamica 31 wrote:jebem mu, evo i ja kontam da se uvalim u bikini. Mogu jos koju godinicu, dok se nisam strontala![]()
Neki za duboku vodu.
Kakvi su vam ovo neotesani modeli, za sesnaestogodisnjakinje!
![]()
![]()
Ne vjerujem u kataloge.
Koji si ti demagog.danas wrote:tempora wrote:Ima li kakav da utegne skembe?danas wrote: pa probaj ovako...
Neki za duboku vodu.
![]()
![]()
Ne vjerujem u kataloge.
gace su haman pa za duboku vodu![]()
i gornji dio pokrije stomak
![]()
a vidi se da nisi u tokuza 16-godisnjakinje ide samo trokutic naprijed (poslije brazilske
![]()
![]()
![]()
![]()
) i gore dva parcica na spagi da pokriju bradavice
![]()
ovo je konzervativno
![]()
demagogija mi je genetski urodjena deformacijatempora wrote: Koji si ti demagog.![]()
Jos ces me ubjediti da je ovaj "konzervativni" kostimcic tj ( veca je moja krpa za prasinu!) dusu dao za zene vjernice koje zele prikriti sto vise!
![]()
![]()
![]()
Izgleda da mi preostaje da obucem ronilacko odijelo!![]()

e ovo mi nije moglo ni sa sesnaest godina.danas wrote:demagogija mi je genetski urodjena deformacijatempora wrote: Koji si ti demagog.![]()
Jos ces me ubjediti da je ovaj "konzervativni" kostimcic tj ( veca je moja krpa za prasinu!) dusu dao za zene vjernice koje zele prikriti sto vise!
![]()
![]()
![]()
Izgleda da mi preostaje da obucem ronilacko odijelo!![]()
![]()
![]()
nejse, ja ti samo kazem -- ovo gore je konzervativnou poredjenju sa ovim dole
(od cega takodje ima manje
)
ja se nekad prosto iznenadim kad procitam neke svoje stare postove...uopste se ne sjecam da sam ovo pisala...bi mi smijesno dok ne skontah da je danas citirala...menedanas wrote:Lace wrote:ma ne moras cekati more...obuci ti odmah bikini...sta fali![]()
![]()
![]()
ne sjecam se ni ja...Lace wrote:ja se nekad prosto iznenadim kad procitam neke svoje stare postove...uopste se ne sjecam da sam ovo pisala...bi mi smijesno dok ne skontah da je danas citirala...menedanas wrote:Lace wrote:ma ne moras cekati more...obuci ti odmah bikini...sta fali![]()
![]()
![]()
![]()
a bilo samo prije godinu...procitah i bi mi smijesno dok ne skontah da sam ga ja pisaladanas wrote:ne sjecam se ni ja...Lace wrote:ja se nekad prosto iznenadim kad procitam neke svoje stare postove...uopste se ne sjecam da sam ovo pisala...bi mi smijesno dok ne skontah da je danas citirala...menedanas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne zaboravi kvrgava koljenatempora wrote:Ima li kakav da utegne skembe?danas wrote:pa probaj ovako...mamica 31 wrote:jebem mu, evo i ja kontam da se uvalim u bikini. Mogu jos koju godinicu, dok se nisam strontala![]()
Neki za duboku vodu.
![]()
![]()
Ne vjerujem u kataloge.
pa onda... smij se meni kako se smijem tvom funny komentaruLace wrote:obicno se ne smijem svojim komentarimadanas wrote:a sto ti nije smijesno kad si vidjela da si ti pisala?![]()
a zona sumraka![]()
u nju smo usle kad smo se registrovale ovdje
![]()
![]()
danas wrote:pa onda... smij se meni kako se smijem tvom funny komentaruLace wrote:obicno se ne smijem svojim komentarimadanas wrote:a sto ti nije smijesno kad si vidjela da si ti pisala?![]()
a zona sumraka![]()
u nju smo usle kad smo se registrovale ovdje
![]()
![]()
![]()
![]()
Procitah da se ceka 2 sedmice, a de mi reci koliko je postarina do BiH??Vingo wrote:
Ok, hvala....znaci mozes na iznos jedne postarine dosta toga naruciti....nema nekog ogranicenja sto se tice broja artikala ili sto se tice iznosaVingo wrote:Postarina je oko 50 maraka, ali ovo smo narucile prijateljica i ja nekoliko komada necega, pa postarinu placamo po pola...