Bijeljina - šta obići?

Tuzla, Bijeljina, Brčko, Gradačac, Živinice, Srebrenik, Lukavac, sve do Gračanice, Kladnja i Zvornika...
Post Reply
DaysleepeR

#1 Bijeljina - šta obići?

Post by DaysleepeR »

Pozdrav svima iz Bijeljine i okoline, imam u decembru neko poslovno okupljanje u etno selu Stanišići, pa me zanima šta bi mogli staviti u program za goste a da je lijepo za obići u toku slobodnog vremena, dakle pješke ili bliže autom u Bijeljini i okolini?
teskeredzic_22
Location: Nije patriotizam kada zakačiš zastavu na profil već kad baciš smeće u kontejner !

#3 Re: Bijeljina - šta obići?

Post by teskeredzic_22 »

DaysleepeR wrote: 18/11/2024 12:13 Pozdrav svima iz Bijeljine i okoline, imam u decembru neko poslovno okupljanje u etno selu Stanišići, pa me zanima šta bi mogli staviti u program za goste a da je lijepo za obići u toku slobodnog vremena, dakle pješke ili bliže autom u Bijeljini i okolini?
Bijeljina liči na veliku palanku , za sve ono što sam tamo vidio zaista nema potrebe za "maksuzlukom".
Ima rokerska kafanica u najstrožijem centru grada koja nije loša ali zaboravio sam joj ime :sad: .

No ti možeš posjetiti ono što nisam vidio.

Par kilometara od centra Bijeljine se nalazi "Novo Selo" , bivše veliko naselje njemačkih doseljenika koji su padom NDH sami pobjegli odatle tako da je to naselje duhova sa velikom crkvom koju niko ne koristi i nešto kuća u "švapskom stilu".

Bukvalno je preblizu centra grada tako da ću to posjetiti prvom narednom prilikom a to preporučujem i tebi :thumbup:
banjaluka078
Moderator

#4 Re: Bijeljina - šta obići?

Post by banjaluka078 »

Ah, Stanišići, topla priča o đedu Boži, četniku...

https://www.etno-selo.com/lat/kucab
Post Reply