Bijeljina - šta obići?
- DaysleepeR
#1 Bijeljina - šta obići?
Pozdrav svima iz Bijeljine i okoline, imam u decembru neko poslovno okupljanje u etno selu Stanišići, pa me zanima šta bi mogli staviti u program za goste a da je lijepo za obići u toku slobodnog vremena, dakle pješke ili bliže autom u Bijeljini i okolini?
-
- teskeredzic_22
- Location: Nije patriotizam kada zakačiš zastavu na profil već kad baciš smeće u kontejner !
#3 Re: Bijeljina - šta obići?
Bijeljina liči na veliku palanku , za sve ono što sam tamo vidio zaista nema potrebe za "maksuzlukom".DaysleepeR wrote: ↑18/11/2024 12:13 Pozdrav svima iz Bijeljine i okoline, imam u decembru neko poslovno okupljanje u etno selu Stanišići, pa me zanima šta bi mogli staviti u program za goste a da je lijepo za obići u toku slobodnog vremena, dakle pješke ili bliže autom u Bijeljini i okolini?
Ima rokerska kafanica u najstrožijem centru grada koja nije loša ali zaboravio sam joj ime .
No ti možeš posjetiti ono što nisam vidio.
Par kilometara od centra Bijeljine se nalazi "Novo Selo" , bivše veliko naselje njemačkih doseljenika koji su padom NDH sami pobjegli odatle tako da je to naselje duhova sa velikom crkvom koju niko ne koristi i nešto kuća u "švapskom stilu".
Bukvalno je preblizu centra grada tako da ću to posjetiti prvom narednom prilikom a to preporučujem i tebi
- banjaluka078
- Moderator