Ja imam
Nekoliko puta pozitivno, nikada negativno.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Pa treba da uputi žalbu, kako ce onda neko odgovoritivjeshalica wrote: ↑02/08/2025 21:19Ima samo uputa sta da radi i kako da se zali i pod kojim uslovima ali nema konkretno komentarisanje situacije
Ja sam koristio dva puta usluge, i to sa onim osnovnim paketom. Jednom, bila baterija u oitanju, klemanje..drugi put, mjenjac, sajle zaledile...ja konto mjenhac zakovao, pa trazio da me odvuku u servis. Sve bilo tako brzo organizovano, fakat...iako je centrala/operater u Zagrebu.
+387 33 282 100Tananarive wrote: ↑08/09/2025 18:59 Evo me u Istri blokrala mi kociona celjust na prednjem desnom tocku, imam bihamk classic clanarinu zna li neko koga zovem je li HAK ili BIHAMK da me odvezu do majstora. Hvala unaprijed.
Prevoz vozila u kvaru vani jednom do 150 eVrica.Tananarive wrote: ↑08/09/2025 18:59 Evo me u Istri blokrala mi kociona celjust na prednjem desnom tocku, imam bihamk classic clanarinu zna li neko koga zovem je li HAK ili BIHAMK da me odvezu do majstora. Hvala unaprijed.
Zoveš BIHAMK, a oni zovu dalje.Tananarive wrote: ↑08/09/2025 18:59 Evo me u Istri blokrala mi kociona celjust na prednjem desnom tocku, imam bihamk classic clanarinu zna li neko koga zovem je li HAK ili BIHAMK da me odvezu do majstora. Hvala unaprijed.
Da, upravo sam zvao 033 282 100 uzeli su podatke i proslijedit ce kolegama u HAK, pa javim sta je bilo dalje.Naslovnica wrote: ↑09/09/2025 11:53Zoveš BIHAMK, a oni zovu dalje.Tananarive wrote: ↑08/09/2025 18:59 Evo me u Istri blokrala mi kociona celjust na prednjem desnom tocku, imam bihamk classic clanarinu zna li neko koga zovem je li HAK ili BIHAMK da me odvezu do majstora. Hvala unaprijed.