BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Tomahawk11, Charuga

Post Reply
User avatar
luckylaka
Posts: 22526
Joined: 15/01/2010 06:28

#1 BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by luckylaka »

Posto Savo vjerovatno navraca ovdje po informacije(ili ima krticu)red bi bio da pomognemo selektoru oko izbora igraca,taktike,postavke i sl.Vjerujem da ovdje ima strucnjaka koji se bolje razumiju od Save i koji bi ovu utakmicu tj.utakmice bolje odradili.Ako je rano za temu neka je moderacija zatvori
last mohicans
Posts: 11991
Joined: 09/08/2012 23:19

#2 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by last mohicans »

Je li vrijeme da Edin zabije jednu i za reprezentaciju? Tamo trpa tursku nejač.
User avatar
luckylaka
Posts: 22526
Joined: 15/01/2010 06:28

#3 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by luckylaka »

last mohicans wrote: 05/12/2023 21:53 Je li vrijeme da Edin zabije jednu i za reprezentaciju? Tamo trpa tursku nejač.
Trpa i Demirovic njemacku nejac ovdje meda ne moze.Vrijeme je
Dugarry
Posts: 230
Joined: 09/10/2022 12:23

#4 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by Dugarry »

Da bi neka ekipa imala sansu protiv kvalitetnih protivnika, igraci moraju imati odredjeni fizicki i tehnici nivo, i mislim da nasi igraci to imaju.

Ono sto nemaju je organizaciju ekipe, za koju je uvijek odgovoran selektor ili trener ekipe u klubovima.
Zato Manchster moze biti prvak Engleske sa Fergusonom, a naredne godine ista ta ekipa sa drugim trenerom zavrsi 5.

Selektor ima zadatak da selektira igrace, motivise ih i da organizuje ekipu, u taktickom smislu.

Ono sto je najbintije za svaku ekipu je da ima balans. Balans je mnogo stvari, ali da nebi duzili previse, skratit cu to na ofanzivu i defanzivu, i na tehniku i fizicku spremu.

Recimo, nasa repka ima dobre bekove. Dedic i Kolasinac. to su igraci, koji bi mozda igrali i za Hrvatsku od pocetka, da su kojim slucajem Hrvati. Znaci na tim pozicijama ne zaostajemo ni za Hrvatima, a kamoli za repkama sa kojima se trenutno mjerimo. Medjutim Dedic i Kolasinac su obojica bolji u ofanzivnom dijelu igre, nego u defanzivnom. Imas bekove koji su suprotni, znaci bolji defanzivci, dok naprijed nisu nesto. Posto su ovi nasi takvi kakvi jesu, bilo bi dobro da imamo dobre stopere. Koji b mogli krpiti rupe iza nasih ofanzivnih bekova, koji bi isli raditi ono sto najbolje znaju, ofanzivne akcije. Problem kod nas je sto nemamo dobre stopere, i sto oni ne mogu sebi da pomognu, znaci da rijese svoje zadatke, a kamoli da krpe Dedca, koji ce recimo ici malo vise naprijed. Znaci imamo situaciju gdje imamo bekove koji su prirodno ofanzivno orijentisani, pogotovo Dedic, a stoperi su nam slaba tacka ekipe. Vec tu nemamo balansa, i to nekako treba rijesiti. Jedna stvar je igrati sa tri stopera, sto smo i probsali dosta puta, jer onda imas ekstra igraca u dobrani i lakse je krpiti bekove. Medjutim kada imas 1 okej stopera, a ubacivati dvojicu pored njega, koji nisu nesto je isto ne najbolja opcija. Jedan los stoper pored ovog dobrog se i nekako moze podnjeti, jer je 50% lose, ali igras sa trojicom stopera, a dvojica od tri losa, onda imas 66% losih stopera. Nadam se da sam jasan.

Druga stvar koja se moze uraditi je da ti vezni red bude defanzivan. Znaci vise defanzivan, nego sto bi bio da imas izbalansiranu odbranu. Protiv Portugala smo recimo izasli sa losom odbranom, bez imalo balansa i na to dodali ne bas defanzivnu sredino. Rezultat je pet komada u mrezi. Svako ozbiljan trener bi to znao i nikad tako nebi igrao, ali.....
Znaci, vezni red mora imati minimum 2 defanzivna tipa, koji ce pomagati stoperima. Zatvarat ce prostor ispred stopera, tako da stoperi treba da se koncentrisu na prostor iza sebe. Znaci mogu se koncentrisati na sprecavaju dubinskih lopti protivnika. Osim toga, mislim da sa ovom odbranom, i nasa krila moraju biti tipovi koji ce raditi mnogo defanzivno. Znaci, krilo tipa Hajrovic, a ne nekadasnji Baljic. Samo navodim primjer da se razumije sta mislim.
Naravno, sa ovakvim tipovima na sredini ce faliti kreativnosti. Hoce, ali je to cijena koju placas kad nemas kvalitet. Iako igrali sa takvim, mi cemo stvarati prilike, mozda ne 5, ali 2-3 u toku utakmice sigurno. Iako imamo takvu ofanzivno ogranicenu sredinu, mi imamo izuzetno sposobne bekove, koji mogu dobiti vise slobode u ofanzivnoj igri i mogu nastetiti protivniku. Znaci napadamo preko Kolasinca i Dedica po stranama.

Pjanic ako e igrati, moze igrati samo kao ofanzivni vezni. Druga dva na sredini moraju biti defanzivci. Hadziahmetovic moze biti jedan od njih. Ne smije napustati centralni dio terena, nikada. Prvi zadatak, stititi stoepre, i prostor ispred njih. Ne znam ko moze biti drugi.....onaj pred njega.

Demirovic moze biti jedno od krila. Meni bi mozda Gazibrgovic igrao beka, a Dedic desno krilo u utakmici protiv Ukrajine. To bi vez bila defanzivno potentna sredina.


Eto, tako ja mislim da bi trebali.....i da nismo bez sansi.
User avatar
luckylaka
Posts: 22526
Joined: 15/01/2010 06:28

#5 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by luckylaka »

@dugarry sve je to ok da imamo covjeka na klupi i tim oko njega.Sta li rade Savini pomocnici na klupi...nista,sta oni mogu posavjetovati igrace...nista.Dakle sa ovim izabranicima koji nemaju autoriteta i znanja nas nema nigdje
svi u napad
Posts: 1872
Joined: 14/10/2012 14:40

#6 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by svi u napad »

Ja sam vec ranije pisao o ovome pa da ponovim neke stvari. Veliki problem nam je golman. Mi smo napravili kardinalne greske sa Begovicem i Kovacevicem tako da se Sehic toliko osilio (nema konkurencije) da se postavlja kao nas drugi najvazniji igrac (odmah iza Dzeke). Mislim da je kolega forumas dosta dobro eleborirao neke stvari (prije svega balans ekipe) i da selektor to mora imati u vidu a ne voditi se imenima kao sto se to do sada radilo. U vezi ovog navescu vam primjer pok. Blazevica koji nije stavljao zajedno Misimovica i Pjanica u ekipu iako je bio kritikovan zato. No stari vuk je znao da ako igraju njih dvojica imas dva igraca manje u fazi odbrane. Zbog toga ja ne bih stavljao Pjanica u prvu postavu jer covjek objektivno nije u formi i nema snage za 90 minuta. Moji vezni igraci bi bili Tahirovic, Hajdarevic i Krunic. Ja sam takodjer davno pisao da bi Gazibegovic bio bek a Dedic krilo upravo iz razloga koje je takodjer kolega takodjer napisao. Dakle ako Dedic igra ofanzivnog beka onda moramo igrati sa 3 centarhalfa od kojih jedan mora pokrivati njegovu stranu ili da to radi jedan od veznih sto znaci da taj vezni nikad ne ide naprijed. Mi moramo igrati sa dva spica i kad su Dzeko i Vedo to bili uvijek smo igrali napadacki i na neki nacin davali golove. Ja mislim da i sada u Ze trebaju igrati Dzeko i Tabakovic (decko je dovoljno pokazao na zadnjoj tekmi da zna lopte) te da bi njih dvojica bili velika opasnost za Ukrajince. Naravno ako Dedidc i Kolasinac odrde svoj posao kako treba. Meni nije jasno da se Demirovic uporno forsira na lijevom krilu tj. na poziciju koju ne zna i ne moze igrati i onda imamo paradoks da momak odigrao 30 tekmi a dao samo jedan gol dok u Njemckoj postize golove. Da skratim posto nemamo veznih igraca koji znaju proturiti loptu mi trebamo igrati na centarsuteve na dva napadaca koja ja vjerujem mogu postici gol. Zao mi je sto se one zadnje dvije tekme nisu iskoristile za pravo uigravanje a ne za isprobavanje igraca jer necemo imati vremena za ovo prvo. Sanse su nam minimalne ali u fudbalu se nikad ne zna sto je i njegova draz. Zivjeli.
Dugarry
Posts: 230
Joined: 09/10/2022 12:23

#7 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by Dugarry »

luckylaka wrote: 05/12/2023 23:48 @dugarry sve je to ok da imamo covjeka na klupi i tim oko njega.Sta li rade Savini pomocnici na klupi...nista,sta oni mogu posavjetovati igrace...nista.Dakle sa ovim izabranicima koji nemaju autoriteta i znanja nas nema nigdje
Razumijem, ali ovdje pricamo o tome sta je potrebno da bi dobili Ukrajinu. Sta ce Savo uraditi, i njegovi strucnjeci, to je druga stvar.

Mislim da je dobro sto nas je nabusio ko je stigao u zadnje vrijeme, pa su valjda naucili nesto od toga. Siguran sam da ce uci defanzivinije u utakmicu protiv UKR, nego sto je bio slucaj sa Portugalom.

Mislim da nema mjesta u ekipi za Pjanica i Krunica. Jedan od njih treba biti na klupi.
User avatar
auspuhc
Posts: 2099
Joined: 04/02/2022 14:06

#8 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by auspuhc »

luckylaka wrote: 05/12/2023 22:04
last mohicans wrote: 05/12/2023 21:53 Je li vrijeme da Edin zabije jednu i za reprezentaciju? Tamo trpa tursku nejač.
Trpa i Demirovic njemacku nejac ovdje meda ne moze.Vrijeme je
Mislim da niko nije imao vise slabih nastupa u reprezentaciji od Demirovica.
User avatar
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji
Posts: 45505
Joined: 05/06/2008 03:41
Location: i vukove stid reći odakle sam...

#9 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by Chmoljo »

zašto je otvorena ova tema?
User avatar
luckylaka
Posts: 22526
Joined: 15/01/2010 06:28

#10 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by luckylaka »

Chmoljo wrote: 06/12/2023 10:29 zašto je otvorena ova tema?
Da strucnjaci kojih je vise ovdje na forumu nego kod Save na klupi ukazu na ocite greske koje radi Savo i njegov strucni stab .Ako Savo ispunjava zelje pojedinim menadjerima moze vala i neku nasu primjedbu procitati i ispuniti ako mu je u interesu R BiH
User avatar
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji
Posts: 45505
Joined: 05/06/2008 03:41
Location: i vukove stid reći odakle sam...

#11 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by Chmoljo »

ma nisam znao da još imamo reprezentaciju, pa zato pitam :D
El_comadante
Posts: 7951
Joined: 10/05/2007 13:38
Location: Sarajevo

#12 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by El_comadante »

Ja bih zvao igrače iz naše lige, ako ništa barem su uigrani. On zove Ziljkića koji je u tom trenutku na klupi Sarajeva?! Ili Biblija presjedi na klupi obje utakmice. Odbrana Zrinski npr. Nisu ljudi džabe u grupi europskog takmičenja. Ali eto ..
giovanni008
Posts: 551
Joined: 20/05/2008 12:20

#13 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by giovanni008 »

Istina golman nam je naslabija karika, i potajno sam se nadao da ce ove 2 rezerve pokazati nesto, ali mrka kapa.
Posto je baraz biti il ne biti nazalost primorani smo sa Sehicem igrati.

Imamo mi tu i dobrih igraca u smislu Ahmethodzica, Kolasinca, Dedica, Gazibegovica, pa Krunica i eto i Dzeke. Tu je i Tahirovic koji dize formu.
Mogla bi se tu napraviti solidna postava ali pod uslovom da nam niko ne fali, jer nama cim jedan cojk fali tu smo vec u hendikepu.
Pjanicu je ovo NAJzadnja sansa da nesto pokaze, tako da se nadam da ce i njemu uci iz guzice u glavu.
Sto se tice Demirovica, momak je dobio milion sansi i nista nije pokazao tako da bih ja vise stavio na Hamulica i mozda ovog Tabakovica jer nam moze koristiti u kriticnim situacijama zbog visine u skok igri. Hamulic je pokazao drskost i borbenost i djelimicno tehniku a nebi odbacio ni Bilbiju, meni je on bio opasan cak i onih sakica minuta sto je dobijao na kapaljku. Prevljak nije za repke!

Znaci da nam se sve ovo potrefi i plus borba 200 % do iznemoglosti, i mozda bi se necemu mogli i nadati.
U suprotnom crno nam se pise, jel gledao sam Ukrajince vise puta, jaki su pravo! Plus ako bude bare bare sudije ce biti sigurno na njihovoj strani zbog politickog lobija.....
palermo
Posts: 22372
Joined: 23/07/2007 21:46
Location: BiH

#14 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by palermo »

Golman

Dedic, Hadzikadunic, Ahmethodzic, Kolasinac

Hajradinovic, Tahirovic, Pjanic, Krunic

Dzeko, Demirovic....

Igrati 442 i postoje sanse. Hadziahmetovic bi mozda i imao ovdje mjesta da nije grohnuo zadnju godinu...

I ova prica oko Demirovica i toga da nikada nije pokazao nista u reprezenyaciji je smijesna. U zivotu postoje kategorije, lige......liga ti odreduje ko si, sta si, predodredi te...da ne duzim, Demirovic mora igrati jer je jedini nas napadac ( naravno Dzekson je izvan kayegorije) koji je u.ligi u kojoj je i dzevojka koju barimo (Ukrajina).....
User avatar
Edin H.
Posts: 47045
Joined: 08/10/2004 22:36
Location: Tirana

#15 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by Edin H. »

palermo wrote: 09/12/2023 21:14 Golman

Dedic, Hadzikadunic, Ahmethodzic, Kolasinac

Hajradinovic, Tahirovic, Pjanic, Krunic

Dzeko, Demirovic....

Igrati 442 i postoje sanse. Hadziahmetovic bi mozda i imao ovdje mjesta da nije grohnuo zadnju godinu...

I ova prica oko Demirovica i toga da nikada nije pokazao nista u reprezenyaciji je smijesna. U zivotu postoje kategorije, lige......liga ti odreduje ko si, sta si, predodredi te...da ne duzim, Demirovic mora igrati jer je jedini nas napadac ( naravno Dzekson je izvan kayegorije) koji je u.ligi u kojoj je i dzevojka koju barimo (Ukrajina).....
Sa timom u kojem će od početka igrati Pjanić, pa i Džeko realno nemamo nikakvih šansi da pariramo trkom i presingom Ukrajincima. Oprobano više puta. Nadam se da je Vico :oops: zaposlio data analtičara da ukaže Savi koji igrače u i van reprezentacije mogu fizički izdržati zahtjeve takve utakmice, da barem držimo utakmicu u egalu, a poslije bi iskustvo dvojice navedenih moglo doći do izražaja. Kao što je navedeno ranije i golman nam je ozbiljan problem. Bitno je i da Savo prije utakmice razgovara sa igračima i da oni koji nisu fizički spremni da da daju maksimum ustupe mjesto drugima. Nažalost izgubljena je prilika da se ranije probaju alternativne varijante što čestim promjenama selektora, što nezainteresovanošću igrača…
palermo
Posts: 22372
Joined: 23/07/2007 21:46
Location: BiH

#16 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by palermo »

Edin H. wrote: 10/12/2023 12:07
palermo wrote: 09/12/2023 21:14 Golman

Dedic, Hadzikadunic, Ahmethodzic, Kolasinac

Hajradinovic, Tahirovic, Pjanic, Krunic

Dzeko, Demirovic....

Igrati 442 i postoje sanse. Hadziahmetovic bi mozda i imao ovdje mjesta da nije grohnuo zadnju godinu...

I ova prica oko Demirovica i toga da nikada nije pokazao nista u reprezenyaciji je smijesna. U zivotu postoje kategorije, lige......liga ti odreduje ko si, sta si, predodredi te...da ne duzim, Demirovic mora igrati jer je jedini nas napadac ( naravno Dzekson je izvan kayegorije) koji je u.ligi u kojoj je i dzevojka koju barimo (Ukrajina).....
Sa timom u kojem će od početka igrati Pjanić, pa i Džeko realno nemamo nikakvih šansi da pariramo trkom i presingom Ukrajincima. Oprobano više puta. Nadam se da je Vico :oops: zaposlio data analtičara da ukaže Savi koji igrače u i van reprezentacije mogu fizički izdržati zahtjeve takve utakmice, da barem držimo utakmicu u egalu, a poslije bi iskustvo dvojice navedenih moglo doći do izražaja. Kao što je navedeno ranije i golman nam je ozbiljan problem. Bitno je i da Savo prije utakmice razgovara sa igračima i da oni koji nisu fizički spremni da da daju maksimum ustupe mjesto drugima. Nažalost izgubljena je prilika da se ranije probaju alternativne varijante što čestim promjenama selektora, što nezainteresovanošću igrača…
Vjerovatno si u pravu, ali mislim da bi ova postava mogla umrtviti igru sto bi nam povecavalo sanse. Ali dobro, mozda Amir umjesto Pjanica a da on udje negdje oko 60 minute....mada je Hadziahmetovic van forme, a bojim se i da bez Pjanica ne bi mogli loptu zadrzati duze od 20 sekundi.
User avatar
Logovan
Posts: 94417
Joined: 15/05/2010 00:44
Location: http://i57.klix.com/6ocy11.png

#17 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by Logovan »

Jest lud ovaj nas narod. Prave se sastavi sa Begovicem, Viscom, Medunjaninom, Besicem i Bicakcicem hahah :lol: :lol:
User avatar
luckylaka
Posts: 22526
Joined: 15/01/2010 06:28

#18 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by luckylaka »

Logovan wrote: 11/12/2023 11:23 Jest lud ovaj nas narod. Prave se sastavi sa Begovicem, Viscom, Medunjaninom, Besicem i Bicakcicem hahah :lol: :lol:
Od nabrojanih jedino bi Besic posto se vratio na teren mozda mogao pomoci.Naravno ako se se vrati u formu,a motiva mu sigurno ne fali.
User avatar
Laplace
Posts: 10445
Joined: 19/11/2012 18:37

#19 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by Laplace »

Logovan wrote: 11/12/2023 11:23 Jest lud ovaj nas narod. Prave se sastavi sa Begovicem, Viscom, Medunjaninom, Besicem i Bicakcicem hahah :lol: :lol:
Konji, Misimović, Bašdarević, Sušić, Tuce,...
User avatar
Logovan
Posts: 94417
Joined: 15/05/2010 00:44
Location: http://i57.klix.com/6ocy11.png

#20 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by Logovan »

luckylaka wrote: 11/12/2023 12:41 Od nabrojanih jedino bi Besic posto se vratio na teren mozda mogao pomoci.Naravno ako se se vrati u formu,a motiva mu sigurno ne fali.
Vratio se, ali nemamo mi ništa od njega. Još malo 2024. godina, njegovo vrijeme je prošlo. Još treba da uzima mjesto Tahiroviću.
ljudmila
Posts: 170
Joined: 13/10/2020 23:28

#21 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by ljudmila »

svi u napad wrote: 06/12/2023 01:58 Ja sam vec ranije pisao o ovome pa da ponovim neke stvari. Veliki problem nam je golman. Mi smo napravili kardinalne greske sa Begovicem i Kovacevicem tako da se Sehic toliko osilio (nema konkurencije) da se postavlja kao nas drugi najvazniji igrac (odmah iza Dzeke). Mislim da je kolega forumas dosta dobro eleborirao neke stvari (prije svega balans ekipe) i da selektor to mora imati u vidu a ne voditi se imenima kao sto se to do sada radilo. U vezi ovog navescu vam primjer pok. Blazevica koji nije stavljao zajedno Misimovica i Pjanica u ekipu iako je bio kritikovan zato. No stari vuk je znao da ako igraju njih dvojica imas dva igraca manje u fazi odbrane. Zbog toga ja ne bih stavljao Pjanica u prvu postavu jer covjek objektivno nije u formi i nema snage za 90 minuta. Moji vezni igraci bi bili Tahirovic, Hajdarevic i Krunic. Ja sam takodjer davno pisao da bi Gazibegovic bio bek a Dedic krilo upravo iz razloga koje je takodjer kolega takodjer napisao. Dakle ako Dedic igra ofanzivnog beka onda moramo igrati sa 3 centarhalfa od kojih jedan mora pokrivati njegovu stranu ili da to radi jedan od veznih sto znaci da taj vezni nikad ne ide naprijed. Mi moramo igrati sa dva spica i kad su Dzeko i Vedo to bili uvijek smo igrali napadacki i na neki nacin davali golove. Ja mislim da i sada u Ze trebaju igrati Dzeko i Tabakovic (decko je dovoljno pokazao na zadnjoj tekmi da zna lopte) te da bi njih dvojica bili velika opasnost za Ukrajince. Naravno ako Dedidc i Kolasinac odrde svoj posao kako treba. Meni nije jasno da se Demirovic uporno forsira na lijevom krilu tj. na poziciju koju ne zna i ne moze igrati i onda imamo paradoks da momak odigrao 30 tekmi a dao samo jedan gol dok u Njemckoj postize golove. Da skratim posto nemamo veznih igraca koji znaju proturiti loptu mi trebamo igrati na centarsuteve na dva napadaca koja ja vjerujem mogu postici gol. Zao mi je sto se one zadnje dvije tekme nisu iskoristile za pravo uigravanje a ne za isprobavanje igraca jer necemo imati vremena za ovo prvo. Sanse su nam minimalne ali u fudbalu se nikad ne zna sto je i njegova draz. Zivjeli.
Pa i u Njemačkoj demirovic igra lijevo krilo i postiže golove.
User avatar
luckylaka
Posts: 22526
Joined: 15/01/2010 06:28

#22 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by luckylaka »

Logovan wrote: 11/12/2023 17:17
luckylaka wrote: 11/12/2023 12:41 Od nabrojanih jedino bi Besic posto se vratio na teren mozda mogao pomoci.Naravno ako se se vrati u formu,a motiva mu sigurno ne fali.
Vratio se, ali nemamo mi ništa od njega. Još malo 2024. godina, njegovo vrijeme je prošlo. Još treba da uzima mjesto Tahiroviću.
Ma ne treba da mu uzme mjesto,kazem samo ako se vrati u formu.Treba nam neko ko ce da ore po terenu a Besic je taj.
User avatar
luckylaka
Posts: 22526
Joined: 15/01/2010 06:28

#23 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by luckylaka »

Znaci uefa objavila da se igra u Zenici.Znaju li nasi mafijasi u savezu za tu informaciju
User avatar
luckylaka
Posts: 22526
Joined: 15/01/2010 06:28

#24 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by luckylaka »

Ceferin pozelio srecu Ukrajini u barazu,znaci donji smo.Ne moze nam pomoci ni Peljto da sudi
User avatar
Edin H.
Posts: 47045
Joined: 08/10/2004 22:36
Location: Tirana

#25 Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024 BiH -???

Post by Edin H. »

Dok @luckylaka uziva u Americi Savo duma… :oops:
Post Reply