shit , shit, shit!Saian wrote:Spanija dala gol![]()
BiH - San Marino
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Davy Crockett
-
Davy Crockett
Hajmo malo podrške za Belgiju!Saian wrote:dade Torres stoka i drugihebiga
-
Davy Crockett
Kakve tri ekipe! Prvi tim ide direktno a 2. plasirani u baraž i ukršta se timom iz grupe osam najvjerovatnije Švedskom.NeKi_LiK wrote:Sada i ako dobijemo scg treba preko Turske/Češke kroz baraž![]()
Od ovih kvalifikacija i baraž je poludirigovan, u dvije grupe po 3 reprezentacije na osnovu FIFA liste iz 9 mjeseca. Nisu sve u istom bubnju kao do sada.
- NeKi_LiK
Pvi tim ide direktno, najbolja 2 drugoplasirana iz 8 grupa ide dalje, ostalih 6 drugoplasiranih ide u baraž.Davy Crockett wrote:Kakve tri ekipe! Prvi tim ide direktno a 2. plasirani u baraž i ukršta se timom iz grupe osam najvjerovatnije Švedskom.NeKi_LiK wrote:Sada i ako dobijemo scg treba preko Turske/Češke kroz baraž![]()
Od ovih kvalifikacija i baraž je poludirigovan, u dvije grupe po 3 reprezentacije na osnovu FIFA liste iz 9 mjeseca. Nisu sve u istom bubnju kao do sada.
Tih šest se stavlja u dva bubnja po tri ekipe.
Mislim da mi je ovo stoti post u kome objašnjavam pravila kvalifikacija
-
No_Comment
Ima li ko stanje na tabeli u nashoj grupi posle ovih zadnjih utakmica... 
-
monolog
Mislim da ce i Hrvatska i Svedska ici direktno na SP jer i da je bilo koji od ta dva tima drugi u grupi, ide direktno (2 od osam drugih timova ide direktno). Svedska treba pobijediti Island, a Hrvatska Madjarsku.No_Comment wrote:Hrvatska se plasirala direktno na SP...![]()
Nego sad kako Belgija gubi od Spanije, i ako se slucajno desi da pobijedimo SCG, mozemo se nadati da nas izvuku sa Norvezanima ili Slovencima (zavisi ko se plasira).
I sad sam provjerio, zaista se ne gleda ukupna gol razlika nego rezultat dva tima sa istim brojem poena.
strana 6 na
http://fifaworldcup.yahoo.com/releases/ ... 604_en.pdf
- Novi_Nick
Pape, hvala na linku, tek sam sad vidio poruku.pape wrote:Novi_Nick wrote:Je li istina Papepape wrote:Ne znam sta se desava, ali evo 1:0.
ako jeste svaka cast i hvala ti mnogo za info
Istina ziva, ... idi na http://www.livescore.com i prati kao i ja.
-
Davy Crockett
1. Serbia-Montenegro 19No_Comment wrote:Ima li ko stanje na tabeli u nashoj grupi posle ovih zadnjih utakmica...
2. Spain 14
3. Bosnia-Herzegovina 13
4. Belgium 11
5. Lithuania 9
6. San Marino 0
Očito nisu još promijenili sasvim stanje na tabeli!
Kamo sreće da je ovako!
-
Davy Crockett
monolog wrote:Mislim da ce i Hrvatska i Svedska ici direktno na SP jer i da je bilo koji od ta dva tima drugi u grupi, ide direktno (2 od osam drugih timova ide direktno). Svedska treba pobijediti Island, a Hrvatska Madjarsku.No_Comment wrote:Hrvatska se plasirala direktno na SP...![]()
Nego sad kako Belgija gubi od Spanije, i ako se slucajno desi da pobijedimo SCG, mozemo se nadati da nas izvuku sa Norvezanima ili Slovencima (zavisi ko se plasira).
I sad sam provjerio, zaista se ne gleda ukupna gol razlika nego rezultat dva tima sa istim brojem poena.
strana 6 na
http://fifaworldcup.yahoo.com/releases/ ... 604_en.pdf
Kako mogu 2 tima ići direktno! Hej! Samo 1 odnosno prvo plasirani ide direktno!
To bi onda značilo da će u našoj grupi 2 tima ići direktno. Svašta!
- NeKi_LiK
Hrvatska se već plasirala i da izgubi 100-0 od Madjara, Švedskoj će biti dovoljan i bod protiv Islanda.monolog wrote:Mislim da ce i Hrvatska i Svedska ici direktno na SP jer i da je bilo koji od ta dva tima drugi u grupi, ide direktno (2 od osam drugih timova ide direktno). Svedska treba pobijediti Island, a Hrvatska Madjarsku.
- NeKi_LiK
Dva najbolja drugoplasirana. Kontaš ?Davy Crockett wrote:
To bi onda značilo da će u našoj grupi 2 tima ići direktno. Svašta!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od 8 drugoplasiranih dva sa najviše bodova idu direktno. Sa tim da se onima u čijoj je grupi bilo 7 reprezentacija brišu bodovi protiv zadnjeplasirane.
- Novi_Nick
Evo da se i ja "privalim" sa cestitkama na visokoj pobjedi igraca reprezentacije BiH nad San Marinom. Jos da samo kresnemo ovako reprezentaciju SiCG u Beogradu onda bi sve lakse bilo.PR80. wrote:Bas se radujem da je tako i evo jos jednom:
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajmoooo Bosnooo, hajmooooooo Hercegovinooooo
-
monolog
Procitaj pravila prvo pa onda komentarisi. NE IDU prva dva tima direktno iz svake grupe vec najbolja dva od osam drugih. U nasoj grupi onaj ko zauzme drugo mjesto NEMA dovoljno poena da bude medju prva dva od osam drugih. U baraz ide SEST ekipa, a ima OSAM grupa.Davy Crockett wrote: Kako mogu 2 tima ići direktno! Hej! Samo 1 odnosno prvo plasirani ide direktno!
To bi onda značilo da će u našoj grupi 2 tima ići direktno. Svašta!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Novi_Nick
Korekcija tabeleDavy Crockett wrote:1. Serbia-Montenegro 19No_Comment wrote:Ima li ko stanje na tabeli u nashoj grupi posle ovih zadnjih utakmica...
2. Spain 17
3. Bosnia-Herzegovina 16
4. Belgium 11
5. Lithuania 9
6. San Marino 0
Očito nisu još promijenili sasvim stanje na tabeli!
Kamo sreće da je ovako!![]()
![]()
![]()
![]()
-
PR80.
Samo nek tako nastave.Novi_Nick wrote:Evo da se i ja "privalim" sa cestitkama na visokoj pobjedi igraca reprezentacije BiH nad San Marinom. Jos da samo kresnemo ovako reprezentaciju SiCG u Beogradu onda bi sve lakse bilo.PR80. wrote:Bas se radujem da je tako i evo jos jednom:
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajmoooo Bosnooo, hajmooooooo Hercegovinooooo![]()
- Novi_Nick
Naravno!PR80. wrote:Samo nek tako nastave.Novi_Nick wrote:Evo da se i ja "privalim" sa cestitkama na visokoj pobjedi igraca reprezentacije BiH nad San Marinom. Jos da samo kresnemo ovako reprezentaciju SiCG u Beogradu onda bi sve lakse bilo.PR80. wrote:Bas se radujem da je tako i evo jos jednom:
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajmoooo Bosnooo, hajmooooooo Hercegovinooooo![]()
![]()
![]()
![]()
BiH - San Marino 3:0