vivaldi wrote:jefferson wrote:I svodi se na ono, nase ljude jednostavno boli k...., ja nisam vidio sebicnijeg naroda u zivotu!
Ovo je totalno besmisleno. Pa kako nesto ovako mozes napisati! Pa i vi pripadate ovom narodu, po cemu ste vi darezljiviji?????
Ovaj narod je bijedan, ali nema humanitarne akcije koja nije uspjela! Nema akcije davanja krvi koja nije uspjela! Nema prosjaka koji dnevno ne dobije bar 20 KM sadake!
Narod sebican
Narod pokusava da prezivi od neredovnih 300 maraka! Narod pokusava od te sirotinje ovih dana da djeci kupi haljinu/odjelo za maturu i da se zaduzi da ih posalje na ekskurziju..Nije narod sebican sto politicari lazu.
Ovde svi palamude kako je narod glup jer narod glasa kako glasa, a upravo sada na raznim nivoima vlasti bar 15 stranaka ucestvuje u vlasti - pa nema manje zemlje sa raznovrsnijom vlasti. Da ironija bude veca nema maltene ni stranke u opoziciji koja nije bila u vlasti u ovih 15 godina - pa jebemu sta hocete vise od naroda?????
Narod kriv sto ne gasi pozare u slobodno vrijeme, narod kriv sto nasi helikopteri ne vide u mraku, narod kriv sto nam nisu ukinuli vize..OMG!!!
jeste
narod je glup, narod je sebican...
da krenem od sebe, ja sam sebican - ja zelim ono sto smatram da je nabolje za mene i moju porodicu...to moje je mozda dijametralno suprotno od onog sto hoce vecina.... so be it... jebes ga
narod je sebican
zato jer glasaju da im bude isto, decenijama... glasaju da im niko ne ukine crkavicu za koju si ih kupili, bila to prosjecna plata od 793km ili neka beneficija od 100 i kusur maraka...
narod jeste kriv zato sto nasi helikopteri ne vide u mraku... zato jer
nas narod ne vidi mrak, i jer za taj isti mrak glasa vec 20 godina... da ga je skontao prije 20 godina, vojska bi i u ratu gledala u mraku, imala bi opremu o kojoj sad lezerno pricamo, imala bi podrsku sirom svijeta... ali nije... ti pogodi sto...
ali nejse...
narod hoce ovako... narod tako glasa... hoce da im reis, pulja i vasilije govore sta da rade, u pauzama dok ne karaju djecu... pa bujrum... nas je nenormalnih kojih hoce nesto drugo 10%...
ali dok ja crknem, tih 90% ce mojoj djeci nosati tacne i usisavati podove, ne zvao se ja...

nebitno, alfons kauders...
dok ja crknem od starosti, njih ce vecina pocrkati od gladi... njihov izbor, i ja bi radije da nije tako.... ali jeste...