BIH-portugal
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- taxi_driver
a gdje je propao barisa krasic.vidio sam da ga na spisku nema?>
-
vryzas
radeljas wrote:ne elmedin konakovic zv.dino, manager, poslanik sda, maneken, tv zvijeda, najpopularniji nezenja, ... (dopuniti po sjecanju ima toga jos), je izjavio da zeli da bude predsjednik bih. skoro je diplomirao na nekoj visoj skoli (ublehi) na fak. za fizicku kulturu kod jedne druge avazove estradne zvijezde, sandzaklije po imeno radzo. znaci ne vjerujem da kad bude predjsenik da ce biti i selektor. mada mozda u ovoj zemlji i u ovakvom savezu sve je moguce ...babanovac wrote:Markovic je prvo selektor koji nije istovremeno i trener Bosne (Hadzic,Prodanovic,Bajramovic...).
On je selektor postao kao aktivni igrac Bosne.
Sljedeci selektor je Konakovic.
mislim da treba biti realan i prihvatiti to da smo vec ispali. ili vjerovati u cudo. ako cemo pobjediti u makedoniji i portugalu, onda smo odlicna repka ... i neno je onda dobar trener. ovako tesko. cudi mi jos jedna stvar da je uzeo za pomocnika, trenera kk slavija iz lukavice, covjeka koji ni kao igrac, a ni kao trener nikad nista nije napravio. da jeste ne bi bio u kk slavija u shumskoj periferiji periferije sarajevamladena ostojica
Maxo je 90 ili 91god. vodio Bosnu, a o kosarci zna vise nego 90% "trenera" u BiH
-
babanovac
Istina je,koliko god bilo zadavis.ba wrote:Ako pratiš našu košarku onda ne znam stvarno kako možeš uopšte ovako nešto pitati.babanovac wrote:Jos jedan play,kad nismo imali kvalitetnog beka?A ovo neću komentirati stvarno.babanovac wrote: Taj covjek je u Slobodi svojevremeno,cuvao i protivnicke centre,kad bi nasi izasli zbog 5 licnih.
Toliko kad je odbrana u pitanju.
-
babanovac
Istina je,koliko god bilo zadavis.ba wrote:Ako pratiš našu košarku onda ne znam stvarno kako možeš uopšte ovako nešto pitati.babanovac wrote:Jos jedan play,kad nismo imali kvalitetnog beka?A ovo neću komentirati stvarno.babanovac wrote: Taj covjek je u Slobodi svojevremeno,cuvao i protivnicke centre,kad bi nasi izasli zbog 5 licnih.
Toliko kad je odbrana u pitanju.
-
radeljas
znam ja dobro koga je trenirao i gdje je bio. a ti mi reci koje je rezultate napravio sa tim tvojim znanjem. sta je osvojio? koja je bosna tada bila u bivsoj jugi? ja znam da nije osvojio nista.vryzas wrote:Maxo je 90 ili 91god. vodio Bosnu, a o kosarci zna vise nego 90% "trenera" u BiH
markovic neke svoje licne konflikte je prenio na reprezentaciju. nije pozvao ni opacka ni barishu krasica. barisha bio jedan od najboljih strelaca prosle godine u hrv. ligi ili najbolji igrac cini mi se zrinjevca za koji je igrao. a opacak je pokazao u utakmicama s bosnom koji je kvalitet. lose, jako lose, i ne ocekujem nista dobro ni veceras.
-
vryzas
ne kontam teradeljas wrote:znam ja dobro koga je trenirao i gdje je bio. a ti mi reci koje je rezultate napravio sa tim tvojim znanjem. sta je osvojio? koja je bosna tada bila u bivsoj jugi? ja znam da nije osvojio nista.vryzas wrote:Maxo je 90 ili 91god. vodio Bosnu, a o kosarci zna vise nego 90% "trenera" u BiH
markovic neke svoje licne konflikte je prenio na reprezentaciju. nije pozvao ni opacka ni barishu krasica. barisha bio jedan od najboljih strelaca prosle godine u hrv. ligi ili najbolji igrac cini mi se zrinjevca za koji je igrao. a opacak je pokazao u utakmicama s bosnom koji je kvalitet. lose, jako lose, i ne ocekujem nista dobro ni veceras.
btw problem nije ni Maxo, ni Neno niti neko od igraca itd. Problem kosarke i sporta u cjelini u BiH treba sredjivati od dna pa do vrha ako me kontas
Pogledaj rad sa mladim selekcijama,pogledaj ko nam je u savezu i sve ti je jasno
-
radeljas
ima znanje, ali nema rezultata. malo kontradiktornovryzas wrote:ne kontam teradeljas wrote:znam ja dobro koga je trenirao i gdje je bio. a ti mi reci koje je rezultate napravio sa tim tvojim znanjem. sta je osvojio? koja je bosna tada bila u bivsoj jugi? ja znam da nije osvojio nista.vryzas wrote:Maxo je 90 ili 91god. vodio Bosnu, a o kosarci zna vise nego 90% "trenera" u BiH
markovic neke svoje licne konflikte je prenio na reprezentaciju. nije pozvao ni opacka ni barishu krasica. barisha bio jedan od najboljih strelaca prosle godine u hrv. ligi ili najbolji igrac cini mi se zrinjevca za koji je igrao. a opacak je pokazao u utakmicama s bosnom koji je kvalitet. lose, jako lose, i ne ocekujem nista dobro ni veceras."smeta" ti Maxo kao trener Slavije ili zato sto nista nije osvojio ili ...ja samo kazem da covjek ima kosarkasko znanje koje malo trenera u nasoj zemlji imaju
![]()
s ovim dijelom se apsolutno slazem. nema sistema, strategije niti rada sa mladima. savez i u kosarci i u nogometu katastrofa od ljudi, ublehasha, koji su uzeli pozicije, pare i ne ispustaju to nikome.vryzas wrote:btw problem nije ni Maxo, ni Neno niti neko od igraca itd. Problem kosarke i sporta u cjelini u BiH treba sredjivati od dna pa do vrha ako me kontas![]()
Pogledaj rad sa mladim selekcijama,pogledaj ko nam je u savezu i sve ti je jasno![]()
-
vryzas
radeljas wrote:ima znanje, ali nema rezultata. malo kontradiktornovryzas wrote:ne kontam teradeljas wrote: znam ja dobro koga je trenirao i gdje je bio. a ti mi reci koje je rezultate napravio sa tim tvojim znanjem. sta je osvojio? koja je bosna tada bila u bivsoj jugi? ja znam da nije osvojio nista.
markovic neke svoje licne konflikte je prenio na reprezentaciju. nije pozvao ni opacka ni barishu krasica. barisha bio jedan od najboljih strelaca prosle godine u hrv. ligi ili najbolji igrac cini mi se zrinjevca za koji je igrao. a opacak je pokazao u utakmicama s bosnom koji je kvalitet. lose, jako lose, i ne ocekujem nista dobro ni veceras."smeta" ti Maxo kao trener Slavije ili zato sto nista nije osvojio ili ...ja samo kazem da covjek ima kosarkasko znanje koje malo trenera u nasoj zemlji imaju
![]()
s ovim dijelom se apsolutno slazem. nema sistema, strategije niti rada sa mladima. savez i u kosarci i u nogometu katastrofa od ljudi, ublehasha, koji su uzeli pozicije, pare i ne ispustaju to nikome.vryzas wrote:btw problem nije ni Maxo, ni Neno niti neko od igraca itd. Problem kosarke i sporta u cjelini u BiH treba sredjivati od dna pa do vrha ako me kontas![]()
Pogledaj rad sa mladim selekcijama,pogledaj ko nam je u savezu i sve ti je jasno![]()
valjda ce veceras protiv izraela ostaviti srce na terenu i svi biti kao 1
-
leeloo
Koliko sam ja upratila nema prijenosa...
Na bth-u ima pise da (Ž) BiH-Portugal.... Po tome bi bilo da žene igraju i da smo mi domaćin...
Baš me interesuje ko je odgovoran za ovo. Nevjerujem da u portugalu nema prijenosa utakmice koju igra košarkaška reprezentacija...
BHT
Na bth-u ima pise da (Ž) BiH-Portugal.... Po tome bi bilo da žene igraju i da smo mi domaćin...
Baš me interesuje ko je odgovoran za ovo. Nevjerujem da u portugalu nema prijenosa utakmice koju igra košarkaška reprezentacija...
BHT
-
ibrik
Moram sam sebe ispraviti...ja vidio da ima prenos kosarke BiH - Portugal, ali nisam skontao da su zene u pitanjuibrik wrote:Ima prenos na BHT danas akoBogda u 17:00...idemo na pobjedu...danas navijamo za nase momke, a i za cifute...SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
sideshow bob
U jutarnjem programu na BHT su rekli da nece biti prenosa jer TV Portugal uopste nece emitovati signal sa utakmice. 
-
underground
-
Teufik iz Los Angelesa
a sto meni na ovoj stranici pokazuje 8:6 za portugal

-
underground
Kako je to moguce kad je utakmica pocela prije 12 minuta??pupa_hava wrote:Poslije prve četvrtine vodimo 25:20.
Samo tako dalje...
-
underground
Mi pricamo o muskima, tj utakmici koja je pocela u 17.30