BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
kenny_

#7751 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by kenny_ »

Jedinstvo_Manchester wrote:Mi imamo Džeku, a oni 11 Džeka. Bolji ljudi nema šta. Još su nas i sudije pomilovale. :bih:
eh upravo! samo ne znam kako onaj nas golman moze braniti u engleskoj premijer ligi?
Šandor

#7752 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Šandor »

zoom66 wrote:i ko ono reche da je hasagic taraba? :x :x
Ovo je historijska noć. Bosna i Hercegovina je prvi put primila 6 komada u zvaničnoj utakmici.

Al sudac je stvarno lud. :) :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#7753 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by hrasno38 »

Evo koja je razlika izmedju Cire i Papeta........i definitivno svaki put nas ukopa kukavicluk nasih kvazi-selektora. Nikad jos nisam u zivotu vidio trenera koji u odlucujucoj utakmici gubi na poluvremenu i ne uvodi jos jednog napadaca. Objektivno receno nije dzaba Pape uvijek vrlo kratko se zadrzavao kao trener u klubovima bez ikakvog uspjeha. Nesto slicno nam se desilo i u Albaniji koja nas je vjerovatno kostala direktnog prolaza.Drzati tako sjajnog napadaca na klupi jednostavno je bey ikakvog objasnjenja izuzev ako mu nije ko zaprijetio zivotom ili zivotom nekome od njegove porodice. Iskreno u kvalifikacijama sam bio ubjedjen da smo napokon dobili pravog selektora ali izgleda jos jedna velika fula mada isto tako je ovo i te kako bila ponovno jedna perfidna igra UEFE protiv koje 10 Papeta ne moze nista. I Lulicu se nema sta zamjeriti jer ja ne vidjeh da neko dobi zuti karton zbog prigovora kad je za nas bio penal. Uzgred mada je njima sudija precutio dva penala Lulic je prigovorio zbog ocitog ofsajda kod gola ali jebi ga on je "mali Lulic" a ne "velki Ronaldo". Druge zemlje nemamo i uz ovu moramo uvijek biti ali i kritikovati ono sto ne valja.
NurAzije

#7754 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by NurAzije »

Kako se zove ovaj jebeni komentator na BHT koji navija za Portugal
moa

#7755 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by moa »

Nema sta portugal je za 2 klase bolja ekipa. Momcima treba cestitati i sa aplauzom ih ispratit.
BHCluster

#7756 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHCluster »

To je to prosijek naseg fudbala 30 mjesto na uefa rang listi pa nanize nista bolje nista gore to je to. Kada pobjedujemo svima drago sto je normala ali kada gubimo svi smo u soku kao otku zato sto se precjenimo uvijek.
dječak sa šibicama

#7757 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by dječak sa šibicama »

Portugal je bio bolji za dvije klase.

Jos im nije sviran penal, ona ruka Sase, pa priznat gol Spahi iz ofsajda, pa i onaj sumnjivi start kad je Postiga dobio zuti, moglo se svirati kao penal. I primimo 6 golova, mogli smo 8 ili 9, ovo je jos dobro.

Zao mi samo zbog 6 golova, ali da su rasturili, jesu.
harač

#7758 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by harač »

jel kristić reće "JOŠ IMA NADE" ili mi se učini :lol: :bih:
studeni76

#7759 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by studeni76 »

Hvala igračima, hvala selektoru.... više sreće drugi put
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#7760 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by corolla02 »

Goblin wrote:
sinuhe wrote:
Chisum wrote:Messi, derpe, capi, ovo, ono.... odrza nam frajer lekciju za slijedecih 100 godina....
Tako i treba.
Lijepa kazna za nesportsko ponasanje,nesportski pristup,za rasizam ( cigani,firauni,mali ,crni ,rutavi ALI igraju lopte ),ne bi nas se Hitler postidio na izjavama,za negostoljubljivost,za najcrnji balkanizam.
Pruziti ruku boljima a to Portugal sigurno jeste i u iducim kvalifikacijama traziti sansu protiv ekipa na nasem nivou,kao sto smo plasman na Euro mogli obijezbijediti preko Albanije ili preko Rumunije a preko Portugala,sigurno ne.
:thumbup: :thumbup: :sax:
BHCluster

#7761 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHCluster »

NurAzije wrote:Kako se zove ovaj jebeni komentator na BHT koji navija za Portugal
Cuj navija pa nemo da ti je on sada kriv sto je portugal bio duplo bolji.
mali Ninja

#7762 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mali Ninja »

raja nemojte se ljutiti, ali ja sam nakon naseg drugog gola samo cekao da i sudija pocne za nas zabijati golove, prosimo penale, nema dalje stvarno :shock:
Koshpa

#7763 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Koshpa »

koji ste vi s..ci sad vam pape ne valja a svi ste se kleli u nj, da mi je samo vas vidjet kako bi vi postavili taktiku, s igracem manje a ljudi nas razbili sa 11. Pape svi smo uz tebe i zelimo da vodis kvalifikacije za SP :bih:
zalizani

#7764 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zalizani »

Sad kad krenu referati strucnih lica forumskog mjenja. :D
Jednostavno izgubili smo od boljih, a mi smo nocas izgledali kao da je rijec o malo fudblaskom terminu.
I kad gubis tu smo mi tvoje kceri i sinovi.
:bih: :bih: :bih:
PR-player

#7765 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by PR-player »

Lisabonski meseker motornom pilom...

gledaj ovog sto intervjuise ne valja mu sudjenje...pa hebo ti mater jesi gledo utakmicu, da ne bi sudije bilo bi 10:1
redred

#7766 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by redred »

Bili su klasi bolji od nas. Sto jest jest. Ali kud onom lulicu crveni? :oops:

Hvala igracima.
Last edited by redred on 15/11/2011 23:51, edited 1 time in total.
bingov buraz

#7767 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bingov buraz »

Ruzan rezultat u p.m.

Necu kuditi nase momke,hvala im i za ovo do ove utakmice.

Trehnuli smo od zemlju dobro,vracanje u realnost boli,realno imamo neke sanse u grupi za svjetsko treba se boriti.
BHCluster

#7768 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHCluster »

corolla02 wrote:
VerticalHairFactor wrote:Uh, dobro je, ostadosmo na 6:2.
i sudija nas igrac bio :thumbup:
:thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7769 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Chmoljo »

POČNI PLJUVATI NACIJO... JEDVA SI DOČEKALA, ZNAM...
Ekvatorijal

#7770 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Ekvatorijal »

Previše naših sporih, tromih igrača naspram ove mašinerije. Nemamo kuveta da održimo ovakav pritisak i nivo igre. Plus naš katastrofalan mentalitet. Ipak, nismo zaslužili ovakvo poniženje.
arzuhal

#7771 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by arzuhal »

Sad je dobro fasovat kakav virus gripe (al da nije klempin) pa odležat koji dan, rahat... :zoka:
Sasvim_Obican

#7772 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sasvim_Obican »

Hvala na svemu selektoru i reprezentativcima ! Primili smo veliki broj golova, doživjeli katastrofu, ali preživjeli smo mi i veće... Biće bolje narode ! :bih: :bih: :bih: :bih:

Budite jednom jebeni ljudi u svojim životima i ispoštujte ono što se pjeva - S BOSNOM SE TUGUJE, S BOSNOM SE RADUJE ! :x
Chisum

#7773 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Chisum »

Goblin wrote:
sinuhe wrote:
Chisum wrote:Messi, derpe, capi, ovo, ono.... odrza nam frajer lekciju za slijedecih 100 godina....
Tako i treba.
Lijepa kazna za nesportsko ponasanje,nesportski pristup,za rasizam ( cigani,firauni,mali ,crni ,rutavi ALI igraju lopte ),ne bi nas se Hitler postidio na izjavama,za negostoljubljivost,za najcrnji balkanizam.
Pruziti ruku boljima a to Portugal sigurno jeste i u iducim kvalifikacijama traziti sansu protiv ekipa na nasem nivou,kao sto smo plasman na Euro mogli obijezbijediti preko Albanije ili preko Rumunije a preko Portugala,sigurno ne.

Nije to nikakva kazna. To je realnost. I oni nas nazivaju ko zna kakvim sve imenima (ne pricamo o bubamarama i pandama ovdje, nego o naciji kojoj je ponizavanje i jahanje po drugima bilo nacin zivota), medjutim, kao sto rekoh - nasa je realnost da nas oni i mogu zvati raznim imenima, a uz sve to - i obrisati pod s nama, kada god da se sretnemo...
Nama tek ostaje opcija da se izgalamimo, bacimo koju uvredu... a onda spustimo usi - i nazad kuci. Do slijedeceg puta.
Last edited by Chisum on 15/11/2011 23:52, edited 1 time in total.
Ledenko

#7774 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Ledenko »

Eto vam Begović, yebo vas on.
todd_smith

#7775 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by todd_smith »

kako se nosis u najnizim trenutcima je odraz pravog karaktera, momci treba da se podignu, priznaju da su odigrali lose i sutra odmah iza sebe ovo staviti i na trening za SP, a ne da glavom dole prave izgovore, primili smo batine i sta? Barem sada dokazite da nije bilo uzalud u slijedecim kvalifikacijama

Pape isto tako, sta je bilo bilo sve sto ovdje pricamo nece mijenjati cinjenicu da je 6-2 za Portugal i da nismo prosli

na greskama se uci, cestitam momcima sto su dogurali do Baraza, vidimo se u slijedecim kvalifikacijama :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

PAPE za Brazil !!

Image
Locked