Šandor wrote:HT Greece 1 - 0 Moldova
Ako sve bude po planu moramo pobijediti u Atini uz poraz Grčke u Istanbulu i Oslu.
Šanse su nam jako male jer Grci neće kiksat nigdje sim možda u Oslu i Istanbulu. A ako se ni to ne poklopi moramo uzeti sve.

:D:D
neozbiljno
kacis se na pogresan trajvan

...mi nemamo sta traziti u grckoj,ni boda.prvo zbog mentaliteta,potom zbog fife(mozda tad stave sudiju iz srbije)potom zbog atmosfere lincha kakvu samo grci znaju napravit,a u tu atmosferu se ubrajaju i radnje mimo terena,jebavanje u hotelim i sl.zvrcke kakvim su grci skloni
tek onda zbog kvalitete...mislim da smo kvalitetom bare-bare,ali sa povratnicima u ekipi
nama od svih pobunjenika, najvise fali beslijina prodornost i kvalitetan centarsut,kakav je to maletic imao ucinak veceras,a neko ga vidim nahvali ovdje.?..sta je on KONKRETNO uradio na terenu??..takodjer i povratak spahica,hasagica,berberovic i nadarevica(zadnja dvojica od povreda)
jooojj ne zelim da pocinjem glava bi me zabolila
samo da podvucem par stvari:
hrgovic je rupetina,njegove izlete,kao beka(silom prilika) na protivnicku polovicu neka ozbiljnija ekipa ce znati kazniti,jer on ostavlja KANJON iza sebe
music

,ne prelos,ali to ne znaci da nije bio los

usljed dugogodisnjeg neigranja(3 J_E_B_E_N_E_ god.)zaboravio je i kako se aut izvodi.

...po obicaju bezlican
dalje,mi smo vjerovatno jedina repka u evropi koja starta sa 2 ZADNJA VEZNA(rahimic i damjanovic)..i onda neko trazi *kretivnost*
primjeti li neko na pred krajutakmice,kako je prespor ivan radeljic?(tek onda mi je postalo jasno zasto igra u marginalnom Slaven Belupu)
dalje,fizicka nespremnost je porazavajuca..igranje remija 24/7 svakako ne doprinosi boljoj spremi.
ima tu jos hejbet stvari,sta reci o prvoj *lucidnoj *izmjeni

..ne daj boze nesto na svoju ruku uradit

makar nisu minutu potrefili,da ne bude isuvise ofirno

..ulazi igrac druge ruske lige,a sjedi nam na klupi treci stijelac belgijske lige.necuveno.zeba je katastrofalan,ne zna pasa sastavit.ukratko nema stofa za A tim.
zaista su ivo istuk,i borce sredojevic sretni ljudi.za sta oni dobijaju place??sto imitiraju drvo na klupi?..bogu plakat ko sve dobija, siguran sam odlicnu platu
o placenicima,tj velidu spashi i kvazi znalcu tulicu(jebala te statistika u supak,bubatoru bez trunke ideje)nema se sta reci.
krivo mi je sto neko moze pomislit da tulic nesto zna,razbacujuci se statistikom,a na pitanje ili idiotski komentar sagovrnika komentatora(suko,kristic,spaho),zna samo reci *da ,slazem se*....Imas li svoj stav,misljnje, bekane???

..uostalom ,lani je nogiran je iz nekog nizerazrednog kluba u RS.toliko o tom uvlakacu
eh,odlutah od teme..ponese me

..zasikoh reci sandore,da je nama jedina nada,da turska izgubi sve sanse prije tekme sa nama(sto vise remija,ili cak poraza,ali samo od malte ili moldavije,jer njihov poraz,znaci uvecanje sanse nekog drugog konkurenta,jer ni madjare ne treba otpisivat)
dakle,ako se to desi,turci nama(uz izvjesnu cifru,razumi se

) bratski predaju 3 boda
jusuf pushina,nas konzul u turskoj ,je mislim kadar zavrsit stvar
sve ostalo je bajka na 3u