BiH - Litvanija LIVE

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Belminator

Post by Belminator »

Hvala na podrsci drug... logicno da je ispravno pa 10 godina su evo ti ljudi u savezu pustili korijenje... Pusina otisao a ostavio nasljednike i nije iskljuceno da se majmun jos uvijek mijesa u BiH fudbal... sve smo do sad mijenjali, i igrace i selektore i stadione pa daj brate zamjenimo konacno ljude koji nemaju nikakve veze sa nogometom a sjede u savezu... dovedimo Mesu, Mirsada Baljica, Cobu Janjusa, Osima, Vahu imamo ih mashala ne moze ih covjek nabrojati koliko ih je, pa ces vidjeti kako ce igrati i Hasan i Rahimic, cijela ekipa ce da razvaljuje...
king_sa

Post by king_sa »

Ljudi od suplje price nema nista. Mozemo mi pricati danima al ce se to sve za nekoliko dana zaboraviti, a ti supci u savezu koji nemaju veze s vezom nego samo znaju krasti i baviti se lopovlucima (u belgiju su otisla dva carter leta jedan s igracima a drugii rodbina i raja ovih iz saveza a sve na racun "prepune" kase saveza) ce i dalje ostati na svojim funkcijama i praviti budale i od nas i od drzave. Ono sto treba uraditi je organizovati demonstracije neprekidno sve dok ne izadju iz svojih fotelja . A ako to ne budu htjeli uraditi nakon mirnih protesta onda silom provaliti i demolirati savez i s noge na nogu izbaciti supke iz prostorija saveza oduzeti kljuceve sve dokumente itd. To bi bilo jedino rjesenje uz naravno blokadu saobracaja al da se po svaku cijenu ustraje u tome. Tek bi tada nadam se ako niko drugi önda Paddy Ashdown poduzeo nesto shvativsi ozbiljnost situacije. Na celo saveza treba dovesti ljude iz struke a ne neke provincijske klosare i bjelosvjetske lopove bez gotovo ikakve skolske spreme. Zna li neko sta ima zavrseno onaj usanovic (usljo) od skole? Pretpostavljam da ni srednju nema zavrsenu. Dakle jos jednom ako nam je bar malo stalo do nase drzave i reprezentacije moracemo sami poduzeti nesto konkretno a ne samo pricati suplju po forumima. Mislim da je sad vrijeme za takvo nesto vise nego ikad.
Pozdrav

Naprijed Bosno i Hercegovino !
SD-6

Post by SD-6 »

...ono ne bi pas s maslom pojo :oops: (mislim na nasu igru)...najbolje bi bilo da se ugledamo na navijace Malija(nakon poraza od Toga)...zapalili ljudi zgradu Olimpijskog komiteta :shock: ...i jos htijeli da lincuju Kanoutea(iz Totenhema)i jos neke njihove zvijezede...juriiiiiiiiiiiš :-D ...stari vadi zolju odoh malo na svijez vazduh 8-)
JBT

Post by JBT »

Dobro si rekao da ljudi nece da se spustaju par stotina nivoa i da se bagrom prepucavaju. U principu, ljudi koji vode savez su ljudi ovoga rezima. Kakva drzava takav savez. Kad se I. Osim vrati i bude selektor, znaj da je drzava na putu ka EU.
Ovako smo banane u svakom pogledu.
Belminator

Post by Belminator »

ja sam govorio jos jucer da treba otici pred savez sabahom, skupiti se par hiljada ljudi i ne dati bagri da uđu na radna mjesta... ma JBT evo ja sam bas jucer pricao sa Ibrahimovicevim rođakom a i meni je rođak Ibisevic kojeg su se eto olako odrekli, mada mladoj selekciji sve cestitke za prikazano jucer uprkos svemu... Ovaj Ibrahimovicev rođak mi je nesto pricao nakon sto su otjerali ga prvi put, posto ga je otac dovodio u savez o tome se vec zna... kasnije kada su ga htjeli Sveđani nasi su ga zovnuli fol u A selekciju, njemu je tako receno, a pozvan je u A2 selekciju. Kada je dosao na pripreme zijanio se i pitao pa gdje su ovde Baljic i Bolic, zamisli oni su mu rekli ma doci ce oni kasnije, kao da je momak retardiran da nasjedne na takvo nesto... nakon toga se je pokupio i otisao za Svedsku, sasvim ispravno i razumljivo... i zar takvi degeni da omalovazavaju Hasana, Osima, Elvira R... ma kakav Usanovic covjece i obrazovanje pa vidis da ne zna pricat uopste, u ostalom da ima 4 fakulteta nije kompetentan da se bavi fudbalom...
car-x

Post by car-x »

opet mrzim da sam u pravu :D.. nisam se usudio reci da ce biti 1:1, ali sam znao da ce biti nerijeseno..

http://zlimfur.blogger.ba
SD-6

Post by SD-6 »

...nece Osim...zna on o kakvoj se bagri radi...ne bi bilo lose ni da nas Mesa B. preuzme,trenutno bez posla...a i prije je govorio da je voljan(znaci srcem )...mislim da bi on bio dobro rijesenje(spominjati Osima i Vahu je malo nerealno)...a mislim da Mesa ima neke rezultate...mislim jednu mahalsku ekipu(koja nema ni stadion)uvesti u prvu ligu je ipak uspijeh...a sa onakvim igracima...koje su negdje na safariju nafatali...nesto vise napraviti... hm ...mislm da to ne bi ni Don Fabiu uspjelo
...mozda san malo i subjektivan,posto sam plavac ,al heto to je moje misljenje(a vjerujem da ce se vecina sloziti...pitt prvi :D )bice zanimljivo sad ovih par dana...hoce li Blaz podnijet ostavku...hoce li neko zapaliti Fudbalski savez(nije lose ni miniranje,zajedo š njima) :razz: ) i sl...a trka oko novog selektora je uvijek najuzbudljivija...pitari se vec motaju oko kaše :-x hadzibegic prvi :oops: ...
SD-6

Post by SD-6 »

car-x wrote:opet mrzim da sam u pravu :D.. nisam se usudio reci da ce biti 1:1, ali sam znao da ce biti nerijeseno..

http://zlimfur.blogger.ba
ja igro patriotski...x2 :D ...a navijo svim srcem za nas...kako god okrenes na dobitku(eh jebiga kasnije sam pao :oops: :roll: )
Jasho

Post by Jasho »

Sve dok bagra Ušanović i Pašalić budu u nogometnom savezu i budu vodili glavnu riječ nečemo ništa napraviti. Pojedine igrače treba otjerati iz reprezentacije. Kao prvog bi spomenuo harmonikaša Baljića koji nezna da li se oprostio ili još igra, on više nema pojma o nogometu. Hasanu treba zabraniti dolazak, jer dosta foliranja i laži o povredama. Ko jojš može pratiti ove debile koji nas brukaju. Sramota je da nakon rata niti jedan značajan rezultat nijenapravljen. Ugledajmo se na Sloveniju! Jedini poznati igrać im je Zahović i imali su Velikog igraća za selektora Kataneca. U početku su bili puno lošijiod nas, za malo vremena su uspjeli otići i na evropsko i na svjetsko prvenstvo, a zamalo nisu bili ina zadnjem evropskom i sad imaju šanse da opet idu na svjetsko. Dok smo mi vječne tarabe, ali šta očekivati kad su ti glavni ljudi u reprezentaciji oni koji nemaju blage vze sa sportom uopće!
Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

Nestrpljivo ocekujem nastavak serijala "Viza za buducnost"
Kaiser

Post by Kaiser »

Bice pobjeda kad se reprezentacija vrati na Bilino polje :D

Ko bi pobjedio na onom sablasnom Ljesevu :?

:-) :-) :-)
Edin H.

#137 Re: BiH - Litvanija LIVE

Post by Edin H. »

Igra 19-tka :thumbup: :D

"Prvo nismo primili gol. Drugo, ono što se Vranješ namučio sa Samarasom svaki igrač bi isto tako, a neki i više, jer to je paklen igrač. Možda je dva-tri puta nešto pogriješio, ali ne vidim razlog da ja tu nešto mijenjam pogotovo ako oni budu išli na kontranapad, onda nam trebaju brzi i okretni igrači", govori Sušić.
Infaze Studio

#138 Re: BiH - Litvanija LIVE

Post by Infaze Studio »

A kakva je ovo reko nova tema, napisa se 5-6 stranica za 30 sekundi.. :lol: :lol:
Artest

#139 Re: BiH - Litvanija LIVE

Post by Artest »

Edin H. wrote:Igra 19-tka :thumbup: :D

"Prvo nismo primili gol. Drugo, ono što se Vranješ namučio sa Samarasom svaki igrač bi isto tako, a neki i više, jer to je paklen igrač. Možda je dva-tri puta nešto pogriješio, ali ne vidim razlog da ja tu nešto mijenjam pogotovo ako oni budu išli na kontranapad, onda nam trebaju brzi i okretni igrači", govori Sušić.
malo je trenera koji daju povjerenje stoperu koji je imao 4-5 kardinalnih gresaka...unikat je safet...samo ne kontam zasto radi protiv sebe...nece se njega vranjes sjetit kad ga kosta otkaza...inace, nije se on nista popravio u drugom poluvremenu, kako neki vele...nego je grcka imala slabiji pritisak na njega , samaras je fizciki pao ...greska i santosa...da je uveo onog mitra ranije, vranjes bi se rasuo...v

vranjes je u drugom poluvremenu skrivio penal koji nije sviran, zamalo zabio autogol nakon kornera, i jos imao par nespretnih reakcija...istina, nesto je pocistio....ali to nesto je cistio i mravac
Last edited by Artest on 14/10/2012 13:31, edited 1 time in total.
Mustang1

#140 Re: BiH - Litvanija LIVE

Post by Mustang1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jos jedna tema stara 7 godina :D :lol: :lol:
Edin H. wrote:Igra 19-tka :thumbup: :D

Ti si kralj ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Djubre_

#141 Re: BiH - Litvanija LIVE

Post by Djubre_ »

dario-x wrote:BiH - Litvanija 1:0

Bolic 21'
Postao/la dario-x dana 30/03/2005 20:26

Ovo iz arhive.. hahaha :)
burek_in_space

#142 Re: BiH - Litvanija LIVE

Post by burek_in_space »

Necemo duplicirati teme, ova ide pod kljuch.
Locked