BiH - Litvanija LIVE

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

wanderer

Post by wanderer »

bosniaque wrote:raja imali neki sport da su nasi dobri da znaju pobijediti, da batalimo fudbal hajmo za nest drugo navijati! :D :D
Ima, bocanje. Tu su nasi pensioneri neprikosnoveni.
dinash

Post by dinash »

gvosh na ledu mozda.
BigusDickus

Post by BigusDickus »

A tako je lijepo pocelo, gordo...svima desna ruka na srcu...cuje se gromoglasno...NaaaaaNaaNaaaaaaNaaaaaaaaaNaaaaaaaaaaNaaaaaaaaaaaa... najezih se sav... :D

Steta, 'ebi ga... :sad: :D
bosniaque

Post by bosniaque »

pitt wrote:
bosniaque wrote:raja imali neki sport da su nasi dobri da znaju pobijediti, da batalimo fudbal hajmo za nest drugo navijati! :D :D
kamena sa ramena ....a ni za pobit se medjusobno nismo losi :D:D
sta mislite sah ili domine, zamislite pun stadion navijaca a dole se domine rasturaju sah potezi a raja uzvikuje MI SMO SAMPINJONI OOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOO :D :D
albus

Post by albus »

Hrkljus!!!
dinash

Post by dinash »

skijaski skokovi!

popravimo igman i ajmo u planiiiine ... :-)
pitt

Post by pitt »

Al da se glavataju sa onim givihtom od 5 kg :D:D
pepeljara

Post by pepeljara »

bosniaque wrote:
pitt wrote:
kamena sa ramena ....a ni za pobit se medjusobno nismo losi :D:D
sta mislite sah ili domine, zamislite pun stadion navijaca a dole se domine rasturaju sah potezi a raja uzvikuje MI SMO SAMPINJONI OOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOO :D :D
pa da i penzioneri imaju za sta da navijaju!:)
baja_honolulu

Post by baja_honolulu »

moze i karike na marike, a i da se bikovi bodu na kosevu.
ali zato igra kk bosna kosarku dobro. mozda udju medju 8 u jadranskoj ligi.
mada i u bosni sve sami srbi igraju.
bosniaque

Post by bosniaque »

zoom66 wrote:
BigusDickus wrote:A tako je lijepo pocelo, gordo...svima desna ruka na srcu...cuje se gromoglasno...NaaaaaNaaNaaaaaaNaaaaaaaaaNaaaaaaaaaaNaaaaaaaaaaaa... najezih se sav... :D

Steta, 'ebi ga... :sad: :D
:lol: :lol:
jos je zesce pocelo u belgiji pa smo popusili 4 gola.....ma nek idu PM prvo onaj sto ih voda po medjugorju pa onda cigo hasan a onda nek se redaju kako koji hoce! :zzzz:
Toozla

Post by Toozla »

Mirko S. K'jatovski.... :D
pepeljara

Post by pepeljara »

sta je jos smijesno komentar voditelja

Bosna i Hercegovina ostvarila je na stadionu Asim Ferhatovic jos jedan " NE OCEKIVAN " rezultat...
bipsich

Post by bipsich »

Evo slusam srbe. Pa jebote ne znam nijednog njihovog igraca. Svaka im cast kad su smogli snage da izvrse smjenu generacija. Kod nas po starom dobrom obicaju nemaju muda.
bosniaque

Post by bosniaque »

bipsich wrote:Evo slusam srbe. Pa jebote ne znam nijednog njihovog igraca. Svaka im cast kad su smogli snage da izvrse smjenu generacija. Kod nas po starom dobrom obicaju nemaju muda.
koliko su igrali?
mrmot

Post by mrmot »

bipsich wrote:Evo slusam srbe. Pa jebote ne znam nijednog njihovog igraca. Svaka im cast kad su smogli snage da izvrse smjenu generacija. Kod nas po starom dobrom obicaju nemaju muda.
Možda smo i mi trebali igračima promijeniti imena?
|N

Post by |N »

bosniaque wrote: jos je zesce pocelo u belgiji pa smo popusili 4 gola.....ma nek idu PM prvo onaj sto ih voda po medjugorju pa onda cigo hasan a onda nek se redaju kako koji hoce! :zzzz:
Tvoj je problem izgleda Medjugorje,a ne repka BiH.Baka vam je najbolji trener kojeg ste dosada i imali.Gdje bi on to trebao decke voditi na pripreme ?

Sto bi ti htijeo?Tko to moze u BiH repki jos trcati 90 min?Ma ne 90 vec 70?Treba vremena,da se neke kockice posloze na svoje mjesto,ali kada ce to biti pitaj Paddy Ashdown-a.
bosniaque

Post by bosniaque »

|N wrote:
bosniaque wrote: jos je zesce pocelo u belgiji pa smo popusili 4 gola.....ma nek idu PM prvo onaj sto ih voda po medjugorju pa onda cigo hasan a onda nek se redaju kako koji hoce! :zzzz:
Tvoj je problem izgleda Medjugorje,a ne repka BiH.Baka vam je najbolji trener kojeg ste dosada i imali.Gdje bi on to trebao decke voditi na pripreme ?

Sto bi ti htijeo?Tko to moze u BiH repki jos trcati 90 min?Ma ne 90 vec 70?Treba vremena,da se neke kockice posloze na svoje mjesto,ali kada ce to biti pitaj Paddy Ashdown-a.
jest bas, moj je problem sto idu u medjugorje, ZIVIO GOVORNIK! :roll:
Edin H.

Post by Edin H. »

Je li ikome jasno sto ponisti gol Halilivica?
Ko je igrao rukom?
Ja nista nisam vidio!
mrmot

Post by mrmot »

bosniaque wrote:
|N wrote:

On bi htio da oni idu natrag u Međunožje!
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

imamo dobrog golmana ????????????

covjek mu sa 20 metara glavom dao go ,

bjezi ba

nemaju srca i to je to
bosniaque

Post by bosniaque »

mrmot wrote:
bosniaque wrote:
|N wrote: Tvoj je problem izgleda Medjugorje,a ne repka BiH.Baka vam je najbolji trener kojeg ste dosada i imali.Gdje bi on to trebao decke voditi na pripreme ?

ma nek idu kuda hoce, svakako nema od njih nista, operisani ljudi od sporta, vrijeme je da BAKA medjugorac ide u medjunozje kako si i reko! :zzzz:
pepeljara

Post by pepeljara »

loooooooool :lol: :lol: :lol:
|N

Post by |N »

bosniaque wrote:
mrmot wrote:
bosniaque wrote: jest bas, moj je problem sto idu u medjugorje, ZIVIO GOVORNIK! :roll:
ma nek idu kuda hoce, svakako nema od njih nista, operisani ljudi od sporta, vrijeme je da BAKA medjugorac ide u medjunozje kako si i reko! :zzzz:
Slobodno,potjerajte vi Baku,ima on gdje ,nebojte se njega ceka bili brod Hajduk Split .....neka nama dodje .Mi ponavljamo ono gdje smo stali u Ligi sampiona 1994/95 zajedno sa bakom . :D
Belminator

Post by Belminator »

Ma ja sam budala sto im odoh gore uopste... Baka kao legenda BiH fudbala moze i mora imati mjesto u nogometnom savezu ali za selektora jos nije sposban to definitivno, pa Barbarez nekad najbolji strijelac a i danas jedan od solidnijih strijelaca bundeslige igra odbranu... pa ja mislim da se cijela Evropa smije kada vidi tu Bakinu taktiku... a o krmku i pijanduri nema se sta pricati, govna moramo otjerati silom nece oni sami otici, barem ne dok im se ne ponude bolja mjesta kao onom kurvinom sinu Pusini funkcija ambasadora u Istambulu ( kako je samo taj covjek sposoban za sve ebo te i za MUP, i za nogomet i za ambasadora e jadna ova drzava )... citam evo sad na BHF vec su poceli da gataju o baksuznom Kosevu i nasim teoretskim sansama za Njemacku, pa ne mogu da shvatim da jos ima onih koji nasjedaju na bajke Pasalica, Usanovica i drugih lopova... ma nema se sta ljutiti ni na Hasana, pa pogledajte da agilni i kvalitetni igraci poput Rahimica, Ibrahimovica sad i Salihamidzica izgleda, te naravno legende poput Osima, Vahe nece da se spuste na taj nivo da se njima poigravaju kurvini sinovi koji nemaju blage veze sa fudbalom... ne znam ali definitivno na ovome se ne smije stati, jer evo sve nam se iz godine u godinu ponavlja, treba skinuti bagru sa vrha, Sliskovica dati Hajduku eto im ga, vrhunski treneri pa ne vode dvije ekipe a ne on, te naravno zahvaliti se princezama i dovesti mlađe igrace, te one nepravedno zapostavljene, evo Ibricic i Dajic vec sad su ozbiljni kandidati...
JBT

Post by JBT »

Ispravno. :oops:
Locked