BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

palermo

#4801 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by palermo »

ultima_palabra wrote:Realno, ko nas izvuče iz ovog evropskog šešira će se obradovati... osim u slučaju da prođu Rumunija i Island :D

A fakat šteta što Italija nije u 1.šeširu, oni uvijek slabo igraju grupnu fazu, može ih se iznenaditi.
Zar nije ? A dobro, bolje je opet Švajcarska nego Italija, mada bi Italija bila dobar izbor. Naravno da nas priželjkuju mnogi....al opet ne vjerujem da će nas iko potcijeniti.

hebo te, vidi nas, o grupama u Brazilu raspravljamo :bih:
omar little

#4802 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by omar little »

ČičineBrčine wrote:Od svih ekipa ja bi nekako najvise volio Brazil i po mogucnosti da igramo prvu s njima tj da otvorimo prvenstvo :D

i grupu bi valjalo da dopune recimo Iran i Gana / Honduras i Alzir , prve dvije idu dalje tako da bi bilo fino i da dobijemo nekog jakog u grupi da se vidi napokon gdje smo i ko smo, a Brazil je mjera.
Otvaranje prvenstva Brazil - BiH san snova. :bih: :bih: :bih:
nekom san - nekom nocna mora. jes lud, da prvu tekmu izgubio sa visegolnom razlikom, da nas poderu ko seljak oslobodjenje, i da se onda ne oparavimo za ostatak grupnih tekmi. neka fala, daj ti nama nekog drugog za nasu prvu tekmu.
Dr. Kuca

#4803 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Dr. Kuca »

Argentina
Costa Rica
Alzir*
BiH

ili

Columbia
Amerika
Nigerija*
BiH
ultima_palabra

#4804 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by ultima_palabra »

drugi profil wrote:Otvaranje sa Brazilom?
Bilo bi to lijepo, ali neka hvala. Nasima bi se noge svezale od grotla 100.000 ljudi koji navijaju za Brazil, a mi bunker ne znamo igrati. Otresli bi nas ko slinu i to tako da ne bi sebi dosli do kraja prvenstva na zadovoljstvo svih nasih dusmana.

Zato bolje neka grupa sa reprezentacijama koje nemaju horde navijaca, gdje ce nasi navijaci kojih ce biti bar 10K za vrijeme grupne faze moci iskazati i osokoliti ekipu. Samo ne Brazil, Argentina.... ako mora neko jak biti, nek bude iz Evrope.
Hmm... pa ne znam, dobili bismo ogroman publicitet s jedne strane. A ne bi baš ni Brazilcima bilo lako, imperativ pobjede ovo ono... mada je ova ekipa Brazila sa druge planete u odnosu na nas, trkački gledano.
drug_profi

#4805 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

Imamo mi ba publiciteta, a zamisli kad ti na poluvremenu bude npr 4:0 i ti molis boga svira kraj, a oni prave show za svoje navijace... pa plakali bi po terenu ko mala djeca i to pred 4 milijarde gledalaca, od kojih bi nekih 10 miliona najmanje svrsavalo na rezultat....
phillie

#4806 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by phillie »

Njemacka
Honduras
Kamerun*
Bosna i Hercegovina

(ja bih ovo danas potpisao da ispadne)
guber90

#4807 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by guber90 »

Jeste lijepo kada ti je briga koga ces dobiti na svjetskom, a ne u barazu :D.
Image
theTruePath

#4808 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by theTruePath »

ultima_palabra wrote:
Bilo bi to lijepo, ali neka hvala. Nasima bi se noge svezale od grotla 100.000 ljudi koji navijaju za Brazil, a mi bunker ne znamo igrati. Otresli bi nas ko slinu i to tako da ne bi sebi dosli do kraja prvenstva na zadovoljstvo svih nasih dusmana.

Zato bolje neka grupa sa reprezentacijama koje nemaju horde navijaca, gdje ce nasi navijaci kojih ce biti bar 10K za vrijeme grupne faze moci iskazati i osokoliti ekipu. Samo ne Brazil, Argentina.... ako mora neko jak biti, nek bude iz Evrope.
Hmm... pa ne znam, dobili bismo ogroman publicitet s jedne strane. A ne bi baš ni Brazilcima bilo lako, imperativ pobjede ovo ono... mada je ova ekipa Brazila sa druge planete u odnosu na nas, trkački gledano.
Suti Bogati,mi protiv Brazila,u brazilu,na svijetskom..nemamo sanse ,ne izazivaj sudbinu,suti i moli se da ne budu oni :D

nebi samo izgubili,vec bi se obrukali,
phillie

#4809 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by phillie »

ultima_palabra wrote:

yebali bi mi njih tehnikom na sredini terena hahahahahahahahahaha

Ne treba pred momke stavljati nikakav imperativ rezultata. Dosli smo da vidimo kako je biti na SP, igrati rastereceno, pa slijedece kvalifikacije za EP razderati i onda traziti neki rezultat...
Last edited by phillie on 17/10/2013 14:17, edited 1 time in total.
JanuaryJones

#4810 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by JanuaryJones »

guber90 wrote:Jeste lijepo kada ti je briga koga ces dobiti na svjetskom, a ne u barazu :D.
Image
Plaho brate vidjeti našu zastavu. Srce ko čitav južnoamerički kontinent ;)

Sent from my iPad using Tapatalk
ČičineBrčine

#4811 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by ČičineBrčine »

omar little wrote:
ČičineBrčine wrote:Od svih ekipa ja bi nekako najvise volio Brazil i po mogucnosti da igramo prvu s njima tj da otvorimo prvenstvo :D

i grupu bi valjalo da dopune recimo Iran i Gana / Honduras i Alzir , prve dvije idu dalje tako da bi bilo fino i da dobijemo nekog jakog u grupi da se vidi napokon gdje smo i ko smo, a Brazil je mjera.
Otvaranje prvenstva Brazil - BiH san snova. :bih: :bih: :bih:
nekom san - nekom nocna mora. jes lud, da prvu tekmu izgubio sa visegolnom razlikom, da nas poderu ko seljak oslobodjenje, i da se onda ne oparavimo za ostatak grupnih tekmi. neka fala, daj ti nama nekog drugog za nasu prvu tekmu.
Greska prve tekme su uvijek u grcu svima i veoma tvrde vecinom se one zavrse 0-0 ili 1-1.
I ja mislim da bi se mi najlakse nosili s domacinom od ovih jakih ekipa, zbog stila igre koji oni preferiraju.

ps. uz sve to mi ne trebamo tamo gledati na neki rezultat. Neka se momci igraju i uzivaju, a svaki rezultat je bonus i veliki uspjeh. A prva tekma je ogroman publicitet i pozornost sto bi bio ogroman bonus svim igracima. ;-)
ultima_palabra

#4812 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by ultima_palabra »

phillie wrote:
ultima_palabra wrote:

yebali bi mi njih tehnikom na sredini terena hahahahahahahahahaha

Ne treba pred momke stavljati nikakav imperativ rezultata. Dosli smo da vidimo kako je biti na SP, igrati rastereceno, pa slijedece kvalifikacije za EP razderati i onda traziti neki rezultat...
Pa dobro, tehnički gledano Brazilci dugo nisu imali lošiju ekipu... prije da bi ta trka i fizička sprema bili razlog poraza, nego što bi nam nešto provlačili kroz noge i zajebavali se s nama... uostalom, vidjeli smo to i u prijateljskoj nedavno.
Dr. Kuca

#4813 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Dr. Kuca »

Najbolje od svega sto nemamo rezultatski imperativ, tad smo najbolji!
cyprus

#4814 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by cyprus »

Brazil spada u uži krug favorita samo zahvaljujući činjenici da se igra kod njih...

A mi imperativ nikakav ne smijemo stavljat... Idemo se igrat :-D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4815 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Admir_1984 »

Dr. Kuca wrote:Najbolje od svega sto nemamo rezultatski imperativ, tad smo najbolji!
nadam se da ce tako i ostati, al me ne bi zacudilo da procitam tekstove npr bakira tire kako smo se osramotili u brazilu, kako ne možemo dobiti irana na svjetskom, kako trebaju promjene u reprezentaciji i tako
Impavidus

#4816 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Impavidus »

2 Puta simulirah i skontam da fakat ima ekipa sa kojima možemo igrati... :D
1. http://pokit.org/get/?3fedae88eaa9edb1c ... d7b567.jpg
2. http://pokit.org/get/?d52e547ebeb3bc10f ... a9496c.jpg
uglavnomja

#4817 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by uglavnomja »

a sta je sa australijom?

francuzi su ih poderali 6 (ili 7 :? ) - 0 prije par dana.
Muhamed Đakmić

#4818 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Muhamed Đakmić »

uglavnomja wrote:a sta je sa australijom?

Australija se raspada, smijenili su selektora. Oni su vrh doživjeli 2006. godine, 2010. su već bili u padu i onaj rezultat protiv Srba je haman puka slučajnost, evo sad su na jedvite osigurali kvalifikaciju, a ekipa im je dno dna. Po kvalitetu su između Litvanije i Slovačke, i to više naginju Litvancima nego Slovacima.

http://en.wikipedia.org/wiki/Australia_ ... rent_squad

Ovaj sastav je realno presmiješan, i bila bi radost njih dobiti u grupi.
cyprus

#4819 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by cyprus »

Australija bi fakat mogla biti najslabija selekcija na SP...
DonVitoni

#4820 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by DonVitoni »

:-D :izet:
Pismonosa

#4821 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Pismonosa »

Samo treba biti realan. Svaki postignut gol za nas ko Kilimandžaro, a pobjeda ko dva Mount Everesta :D
Logovan

#4822 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Logovan »

guber90 wrote:Jeste lijepo kada ti je briga koga ces dobiti na svjetskom, a ne u barazu :D.
Image
Ova bi grupa bila stvarno odlična. :-D :bih:
drug_profi

#4823 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

Mislim da bi nam bolje bile africke i azijske ekipe od juznoamerickih.
uglavnomja

#4824 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by uglavnomja »

Muhamed Đakmić wrote:
uglavnomja wrote:a sta je sa australijom?

Australija se raspada, smijenili su selektora. Oni su vrh doživjeli 2006. godine, 2010. su već bili u padu i onaj rezultat protiv Srba je haman puka slučajnost, evo sad su na jedvite osigurali kvalifikaciju, a ekipa im je dno dna. Po kvalitetu su između Litvanije i Slovačke, i to više naginju Litvancima nego Slovacima.

http://en.wikipedia.org/wiki/Australia_ ... rent_squad

Ovaj sastav je realno presmiješan, i bila bi radost njih dobiti u grupi.
pitam da nije bila neka caka za uigravanje, probanje ... u prijateljskoj.

a ako nije, onda se nadam da ce nas zapasti kenguri :-D
drug_profi

#4825 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

Switzerland
Iran/Australia
Ghana/Algeria
BiH

Ova grupa bi se mogla proci.
Locked