BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ishod utakmice BiH - Latvija?

Pobjeda BiH
182
88%
Neriješeno
17
8%
Pobjeda Latvije
9
4%

Total votes: 208

Saian

#876 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Saian »

imal dze utakmica da se pogleda, LePiza?
Mataruga

#877 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Mataruga »

Usput, ako imaju golovi ili neki izvjestaj sa utakmice ili cak cijela utakmica za skinuti dajte link molim lijepo, hvala!
Rob_Atl

#878 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Rob_Atl »

Ja imam osjecaj koga god da mi pobjedimo nace se neki likovi koji ce reci da smo talaska... Da pobjedimo Spaniju rekli bi kako bi nas Brazil razbucao, da dernemo Brazil bilo bi ljudi los dan imali, ili poslali b tim. Halo ba, 12 golova u 2 utakmice pa da smo igrali sa san marinom i lihtenstajnom to je uspjeh. Jebo mater da hocemo dernut grke samo da citam ovdje komentare kako su grci pali kurcu za usi i da su u rangu Latvije...
Dead Man Walking

#879 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Dead Man Walking »

ArthurSpooner wrote:Dakle Latvija i Litvanija bi trebale biti tu negdje...a sta je sa Slovacima, kakvi su?
I Litvanija i Latvija su talasike, tu ko ne uzme 6 boba sam je sebe izbacio iz trke za prvo mjesto, baraz mozda nekim cudom i iscupa. Lihtenstajn da ne spominjem. Slovaci su vec kiksali u Litvi, mada su sa igracem manje zabili za remi. Mi smo do sada uzeli samo ono sto smo morali, ne trebamo se zanositi previse, jos uvijek nista nismo uradili. Zabili smo puno bas i to moze zamazati oci, a narocito zamaskirati rupe u ekipi kojih ima hejbet narocito u zadnjoj liniji. Al da ne pehiramo previse, sve ekipe u nasoj grupi se itekako mogu dobiti, sve je to treci razred evropskog fudbala izuzev Grcke koja je drugi, a svi znamo kako oni igraju i koliko talenta imaju. Samo hrabro, klepiti ih tamo i kraj price!
Infaze Studio

#880 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Infaze Studio »

burek_in_space wrote:A kome da obeca pobjedu u Grchkoj?
Euforichnoj naciji koja secira svaki potez koji napravi?
Neki su nashli za shodno da zamjere shto dzeko nije dao vishe golova, shto je Vrshajevic igrao ujesto Stevanovica koji je ko gazela shpartao juche Koshevom, shto je reprezentacija ostvarila najbolji start u istoriji, prva je u euro zoni po broju postignutih golova?
I onda da obeca jednom Bosancu, kojeg samo tanka nit dijeli od euforije do ochaja?
Obecao bih i ja, al' u qrtzu.
Potpuno u pravu...A ovi komentari predao se, pesimista, usrao se su stvarno neznalacki i bezvezni...Rek'o je i da ce Latvija biti izrazito teska utakmica, pa im utrpasmo 4 komada. Halo bolan, shvatite da niko ne govori poderacemo ih, ravaliti cemo ih (osim Cire)...Shutish, radis svoj posao i pokusas gdje mozes zamazati malo oci protivniku itd...
Nije ni da je Pape neki frajer od govornika, ali bolje reci "ako nesto napravimo" nego "satrati cemo ih" pa te oni onda uzmu na zub jos vise i otresu te ko levate....
FAntastican start kvalifikacija, odbrana malo (vise) skripi, ali eto ohrabrujuce je da to uocavamo i da cemo nastojati popraviti do Grcke,kao sto Dzeko rece. :bih:
Infaze Studio

#881 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Infaze Studio »

Saian wrote:
Mr. Brightside wrote:Image

ImageImage
zna li ko jesu l' uspjeli nach ovu dvojicu, plakate stampat, bekovi imena tako i tako, 11.09.2012 posljednji put vidjeni u shesnaestercu stadiona Bilino polje, otisli u pogreshnom smjeru i gubi im se svaki trag :D, kako ispadoshe matero, ko dva givihta :D
Slomi tipu glezanj laznjakom :D :D
Usput, ako imaju golovi ili neki izvjestaj sa utakmice ili cak cijela utakmica za skinuti dajte link molim lijepo, hvala!
http://www.goalsarena.org/video/world-c ... -g_en.html
Infaze Studio

#882 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Infaze Studio »

Dammme wrote:Odlično odigrana i taktički spremljena utakmica.
Jeste zabili su nam latvijci (letonci) gol na početku, ali mi se čini da sam više ja bio nervozan nego igrači na terenu.
Žrtvovali smo desnog veznog za bolji prenos lopte iz odbrane u napad. Mislim da je Pjanić odlično odradio posao i da je upravo on igrač utakmice.
Čitav vezni red je odigrao dobru utakmicu uključujući i bekove. Štoperi solidni, mada bez previše posla. Vranješ sasvim solidan, ali mislim da je Kung Fu ipak prvi izbor nakon odlaska Papca
Napadači su možda mogli i bolje, ali nakon 4 utrpana komada sasvim solidnoj ekipi Latvije, šupak bi bio, ko bi tražio više.

Nadam se da Lulićeva povreda neće biti teže prirode. Valja nam momak, pogotovo u duetu sa Sejom. Ovaj Vršajević je odigrao solidno samo zato jer su svi u veznom redu odigrali odlično. Inače onih par njegovih zadržavanja napada zato jer mu lijeva noga služi samo za trčanje, daje pravu sliku o njemu i on (osim u slučaju teške muke) nema šta raditi na terenu. Ja bih vazda prije Štilića zvao. Isto tako "hajdučko srce" može statirati u kukuruzu. Ovoj reprezentaciji je potrebniji recimo onaj momak što je otišao iz Olimpika u Drezden (lijevi bek). Stevanovića obavezno prekomandovati u A tim.

Neki detalji koje sam primjetio na (oko) utakmici(e):
Miske i Spahić se čini mi se puno bolje slažu i to je od krucijalne važnosti za ovaj tim. Ako je Spahić srce, onda je Miske duša ovog tima.
Od Džeke će latvijsko zdravstveno osiguranje tražiti odštetu što je onoj dvojici kičmu slomio.Luzerska pjesma "probeharao" se još uvijek pjeva. Fakat ne kontam koliki luzer moraš biti da pjevaš kako te je život razočarao, a očekivat pobjedu.
Sjetim se komplet familije onom papku s laserom!
:-D :-D :-D A sto me covjek nasmija..dobra..
Ne bih se slozio u potpunosti oko Avdije...Za lijevu nogu je OK :D , ali nije bio los, ali ne i maestralan kako Pape rece i time razrijesi dileme ko je manager Avdijin. :D
novi.dan.nova.nafaka

#883 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by novi.dan.nova.nafaka »

BHF_Manijak wrote:Ljudi dragi mi smo veceras turnir 4 nacije igrali, Litvanija, Latvija, Estonija i mi naravno, koji likovi ne mozes da vjerujes! :lol: :mrgreen:
Strašno zaista - još na kraju Konjić u studiju veli, dobro da smo pobijedili Litvaniju... :shock:
BHF_Manijak wrote:Sto se selektora tice i najaca, izvinite ali ko kaze "idemo u grcku po pobjedu", taj ili je fudbalski diletant i veze nema o samoj igri, ili je lud, trece nema. Ni mnogo jace selekcije protiv Grka nisu najavljivale pobjede, a kamo li mi. Pa jebote Njemacka sa dozama opreza u jebenu Austriju ide a mi bi nesto da glumimo.
Koliko god mi smetalo to Safetovo ziheranje i oprez, toliko mi je sad i drago, jer treba smanjiti euforiju obavezno, bar u svlacionici!
Dizanje euforije meni smeta već godinama! Kad se samo sjetim Bahe i njegovih ispada muka mi bude. Njega spominjem zato što on kao sportski radnik ima velike zasluge za kreiranje sportskog mišljenja u našoj javnosti, a svojim neutemeljim trabunjanjem samo štetu nanosi. Javnost pritiska selektora i igrače, i na kraju prizemljenje. Eno gledam i na FB raju diže kako treba ići u Grčku po pobjedu. Molimmm !?!?

S druge strane, komentator sinoć na HRT2-u (mislim da je sin Bože Sušeca) fino veli - Hrvatskoj je cilj 10 bodova iz 4 utakmice, sa remijem u Belgiji bili bismo zadovoljni.
Zadržat ću se samo na analizi pozicija 4 predmetne reprezentacije, da ne idemo u detalje: dakle, jedna Hrvatska koja je na 9. mjestu je zadovoljna remijem sa 40. zemljom, a mi koji smo 30. idemo na pobjedu protiv 11. reprezentacije! To u stvari odražava samo idiotizam i nestručnost naših sportskih radnika, koji kao što rekoh, uveliko dižu euforiju u ovom napaćenom narodu.
sudija_can

#884 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by sudija_can »

bogami fino je ovo citati ali dok procita sve izgladni :) nadam se da ce samo jednom cudu da dobijemo grke 2:1 ali zato svaki igrac mora imati hepek : :bih:
Charuga
Globalni moderator

#885 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Charuga »

Latviju smo apsolvirali, vrijeme je da se okrenemo Grckoj. Tema je orvorena pa se mozete presaltati tamo ...
Locked