taxi_driver
drugacije pristupi gledanju kosarke i promjenit ces misljenje. Ovako djaba bi ti postvljao statistiku Djedovica ( treceg najkorisnijeg igraca kvalifikacija ) kad kosarci pristupas kroz promasane suteve
Moderators: Charuga, Tomahawk11
taxi_driver
Slazem se.Romanista 101% wrote: Uporedjivati njih i npr. fudbalsku reprezentaciju BiH kojoj se daje sav medijski prostor a koji nikada nisu zaigrali na nekom velikom takmicenju pomalo je smijesno.
ako imaš BH Telecomov adsl onda možeš ovakodenimb wrote:Dajte ljudi ima li igdje snimak, skracena snimka, makar zadnje cetvrtine...bilo sta, jbt skacemo na poslu oko telefona ko majmuni...nista nisam vidio
It_is_a_Leclerc wrote:
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html#nowepg
klikni na BHT1, i onda na ovo "Košarka: Kvalifikacije za Eurobasket 2013, Gruzija (130 min)", malo ubzraj jer je na početku naka serija, i od 10 minute imaš snimak tekme..
Ne umanjujući uspjeh košarkaša, ali koliko zemalja danas ozbiljno igra košarku u Evropi? Za nas bi trebalo biti sramota da se ne plasiramo na EP.Romanista 101% wrote:Kosarkasi su jedini kolektivni sport koji se redovno kvalifikuje na EP, i to cak osmi put! Oni zasluzuju puno vecu podrsku i od navijaca i od medija (posebno medija) jer jedino oni na kraju odu na veliko takmicenje. Uporedjivati njih i npr. fudbalsku reprezentaciju BiH kojoj se daje sav medijski prostor a koji nikada nisu zaigrali na nekom velikom takmicenju pomalo je smijesno.
ultima_palabra wrote:Ne umanjujući uspjeh košarkaša, ali koliko zemalja danas ozbiljno igra košarku u Evropi? Za nas bi trebalo biti sramota da se ne plasiramo na EP.Romanista 101% wrote:Kosarkasi su jedini kolektivni sport koji se redovno kvalifikuje na EP, i to cak osmi put! Oni zasluzuju puno vecu podrsku i od navijaca i od medija (posebno medija) jer jedino oni na kraju odu na veliko takmicenje. Uporedjivati njih i npr. fudbalsku reprezentaciju BiH kojoj se daje sav medijski prostor a koji nikada nisu zaigrali na nekom velikom takmicenju pomalo je smijesno.
Pa eto ti samo Skandinavija i Beneluks... sve skoro amaterske reprezentacije. Pa Austrija, Švicarska, Slovačka, Mađarska, Rumunija, Albanija... sve su to u fudbalu dobre ekipe.just principe wrote:ultima_palabra wrote:Ne umanjujući uspjeh košarkaša, ali koliko zemalja danas ozbiljno igra košarku u Evropi? Za nas bi trebalo biti sramota da se ne plasiramo na EP.Romanista 101% wrote:Kosarkasi su jedini kolektivni sport koji se redovno kvalifikuje na EP, i to cak osmi put! Oni zasluzuju puno vecu podrsku i od navijaca i od medija (posebno medija) jer jedino oni na kraju odu na veliko takmicenje. Uporedjivati njih i npr. fudbalsku reprezentaciju BiH kojoj se daje sav medijski prostor a koji nikada nisu zaigrali na nekom velikom takmicenju pomalo je smijesno.
svi izuzev Luxa, Lihta, Malte, Armenije koji su giganti evropskog i svjetskog fudbala
Hvala, imam ADSL ali kada kliknem na BHT1 nema desno na listingu to "Kvalifikacije za Eurobasket"...u 17:00 ide prirodna bastina...It_is_a_Leclerc wrote:ako imaš BH Telecomov adsl onda možeš ovakodenimb wrote:Dajte ljudi ima li igdje snimak, skracena snimka, makar zadnje cetvrtine...bilo sta, jbt skacemo na poslu oko telefona ko majmuni...nista nisam vidio
It_is_a_Leclerc wrote:
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html#nowepg
klikni na BHT1, i onda na ovo "Košarka: Kvalifikacije za Eurobasket 2013, Gruzija (130 min)", malo ubzraj jer je na početku naka serija, i od 10 minute imaš snimak tekme..
plasman na Euro je sasvim sigurno laksi kad se format prosirio na 24 reprezentacije. Tako da onih nasih 6 plasmana medju 16 najboljih ti ga dodje isto kao i da su se fudbaleri uspjeli plasirati medju tih 16 najboljih, ali nisuultima_palabra wrote: Pa eto ti samo Skandinavija i Beneluks... sve skoro amaterske reprezentacije. Pa Austrija, Švicarska, Slovačka, Mađarska, Rumunija, Albanija... sve su to u fudbalu dobre ekipe.
Kad bolje skontaš, sramota je i što ne možemo da se plasiramo u rukometu.
Mirzin TS % je 64%taxi_driver wrote: jesmo li mi gledali istu utakmicu? Djedovic je nas najlosiji igrac i najslabija karika u timu.ubaci dvije trice na guzove,ali je zato upropastio desetak lopti. imali 6 razlike on usao gruzija izjednacila. I takav je tokom cijelih kvalifikacija.
Teletovic, ne znam ali manje od 50 procenat suta i tebi je to odlicno? Pa ispucavao se u kriticnim momentima. mi idemo u polukontru i 2 minuta do kraja, i on se ispucava za tricu, jedva obruc pogodi.
Pa eto sad da se plasiraš među 24 trebaš biti bolji od Holandije i Rumunije. Fudbalerima će za Euro 2016 sigurno biti teže od toga.just principe wrote:plasman na Euro je sasvim sigurno laksi kad se format prosirio na 24 reprezentacije. Tako da onih nasih 6 plasmana medju 16 najboljih ti ga dodje isto kao i da su se fudbaleri uspjeli plasirati medju tih 16 najboljih, ali nisuultima_palabra wrote: Pa eto ti samo Skandinavija i Beneluks... sve skoro amaterske reprezentacije. Pa Austrija, Švicarska, Slovačka, Mađarska, Rumunija, Albanija... sve su to u fudbalu dobre ekipe.
Kad bolje skontaš, sramota je i što ne možemo da se plasiramo u rukometu.cekaju format24. Od 2016 i fudbalerima ce biti lakse, mada nije to to, sto se fudbala tice.
Uzgred receno da je ostalo 16 ekipa u kosarci pitao bih te sad jesu li se lagano plasirali. Pa evo jedna Turska je na rubu da ne udje medju 24 najbolje
It_is_a_Leclerc wrote:Kao i uvijek kad pobijedimo, pogledao sam ponovo utakmicu i zaista. Ova pobjeda je! U trenucima kad su Gruzijci išli na +5, opet mirne ruke, opet hladna glava i stižemo sve to u 10 sekundi. Svi su bili fantastični.
U zadnjem dijelu utakmice Nurkić je bukvalno premlatio Patchuliu ispod koša. I da - sudija koji nam je sudio tehničku, nesportsku i koji je imao obavezu da dvaput vidi korake je iz Srbije. Ko ne vjeruje, neka opet gleda.
Ovaj Zaza Pathculia je baš neko smeće od igrača. Prvo u okretu obori Đedovića, i onda, nakon što je poentirao, upućuje neke poglede kao - "Evo ti na !". I, u jednom trenutku je baš onako divljački ramenom odgurnuo Mašića koji je, čak i zbog toga, zaslužio nadimak - "Špricer".
Aleksandar Babić na nivou.
"Uh..Evo i nas. Mahanje iz Tbilisija" (nakon što ih je kamera prikazala).
I ono ludovanje na kraju. Ne zna šta priča.![]()
Mislim da su 4 bacanja bila:luckylaka wrote:Cestitke kosarkasima,maloprije pogledao snimak onaj Mirza vanzemaljac,svaka cast ali nije mi nesto jasno nakon one tehnicke jeli Sinanovicu oni dobise 4 slobodna bacanjai jos loptu sa strane i opet im dzaba(kakvo je to pravilo)Treba nam neki sljivotres od jedno 2,25 ima li takav igdje ovi nas ubise skokovima i u nase i u njihovom shesnaestercu.Do E.P. mora se naci takavP.S.Evog Babica sam prvi put cuo ali ko da navija za BiH
R izostavljenu namjerno ili ne??Da, oni crni Guzijci haha, plesali su poslije utakmice ples suza
Mnogo više nego prije. I ja zapravo mislim da ove ideje sa 24 reprezentacije na prvenstvu (i u košarci i u fudbalu) nisu uopšte loše. Pridonose popularizaciji, pridonese smannjenju jaza između velikih i malih, i svima daju motiv da igraju.Teško se objektivno motivisati da radiš i napreduješ kada znaš da su ti šanse da odeš na neko prvenstvo male.ultima_palabra wrote:Ne umanjujući uspjeh košarkaša, ali koliko zemalja danas ozbiljno igra košarku u Evropi? Za nas bi trebalo biti sramota da se ne plasiramo na EP.Romanista 101% wrote:Kosarkasi su jedini kolektivni sport koji se redovno kvalifikuje na EP, i to cak osmi put! Oni zasluzuju puno vecu podrsku i od navijaca i od medija (posebno medija) jer jedino oni na kraju odu na veliko takmicenje. Uporedjivati njih i npr. fudbalsku reprezentaciju BiH kojoj se daje sav medijski prostor a koji nikada nisu zaigrali na nekom velikom takmicenju pomalo je smijesno.
+10000000000000000000000000000000!!!!It_is_a_Leclerc wrote:P.S. Neobično mi je drago što smo ih razbili zbog onih crnaca i onog nekog kvazi-afričkog plesa i mlataranja gruzijskom zastavom. Nakon Teletovićeve ofanzive dalekometnim topništvom, nije ih nešto prikazivalo.![]()